ELENIP
Διάσημο μέλος
Νομίζω Ελένη μου(και συμπεθέρα μου) οτι αν έρθεις σαν επισκέπτης , απλά προσέρχεσαι στον χώρο της Εκθεσης, έχει ένα συμβολικό αντίτιμο εισόδου(2Ευρώ) που θα πάει για τα αδεσποτάκια.
Αν κατάλαβα καλά δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις καμιά φόρμα συμμετοχής, αυτές είναι για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν οι γάτες τους.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.![]()
Ευχαριστώ συμπεθέρα και Νικολέτα!!
Φαντάζομαι οτι αμα θέλουμε να δωσουμε κάτι παραπάνω για τα αδεσποτάκια δεν θα μας πει κανένας όχι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι οντως, αν θελουμε πως μπορουμε να δωσουμε κατι παραπανω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Ετσι ακριβώς ..Σειριομάνα..Και απ' ότι γνωρίζω η είσοδος για τους μη συμμετέχοντες (κερκιδούχουςΝομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε.![]()
) είναι μάλλον δωρεάνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο?Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ?![]()
avtwvia
Διάσημο μέλος
Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο?
Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ..
οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα..

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα τηςΝαι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ..
οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα..![]()
ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότηταεμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις....![]()

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!!καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει...![]()

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι???οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool