ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:28 Η ELENIP έγραψε: #821 09-03-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομίζω Ελένη μου(και συμπεθέρα μου) οτι αν έρθεις σαν επισκέπτης , απλά προσέρχεσαι στον χώρο της Εκθεσης, έχει ένα συμβολικό αντίτιμο εισόδου(2Ευρώ) που θα πάει για τα αδεσποτάκια. Αν κατάλαβα καλά δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις καμιά φόρμα συμμετοχής, αυτές είναι για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν οι γάτες τους. Αν κάνω λάθος διορθώστε με, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συμπεθέρα και Νικολέτα!! Φαντάζομαι οτι αμα θέλουμε να δωσουμε κάτι παραπάνω για τα αδεσποτάκια δεν θα μας πει κανένας όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:32 Η alice έγραψε: #822 09-03-09 12:32 Αν πληρωσουμε εισοδο και για κανα πενταρι φιλους μας που "ερχονται"...? Ναι οντως, αν θελουμε πως μπορουμε να δωσουμε κατι παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #823 09-03-09 12:56 Νομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:37 Η roulsydney: #824 09-03-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς ..Σειριομάνα..Και απ' ότι γνωρίζω η είσοδος για τους μη συμμετέχοντες (κερκιδούχους) είναι μάλλον δωρεάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #825 09-03-09 22:23 κοριτσια δεν θα υπαρχει "ταριφα" οποιος θελει και ο,τι θελει θα δινει στο ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ και ΜΟΝΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Η avtwvia έγραψε: #826 10-03-09 23:36 Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:38 Η Νεκταρια έγραψε: #827 10-03-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Click για ανάπτυξη... Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:46 Η avtwvia έγραψε: #828 10-03-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Click για ανάπτυξη... Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #829 10-03-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα της ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 11-03-09 08:59 Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:31 Η Giannis-Vivi: #831 11-03-09 18:31 καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομίζω Ελένη μου(και συμπεθέρα μου) οτι αν έρθεις σαν επισκέπτης , απλά προσέρχεσαι στον χώρο της Εκθεσης, έχει ένα συμβολικό αντίτιμο εισόδου(2Ευρώ) που θα πάει για τα αδεσποτάκια. Αν κατάλαβα καλά δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις καμιά φόρμα συμμετοχής, αυτές είναι για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν οι γάτες τους. Αν κάνω λάθος διορθώστε με, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ συμπεθέρα και Νικολέτα!! Φαντάζομαι οτι αμα θέλουμε να δωσουμε κάτι παραπάνω για τα αδεσποτάκια δεν θα μας πει κανένας όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:32 Η alice έγραψε: #822 09-03-09 12:32 Αν πληρωσουμε εισοδο και για κανα πενταρι φιλους μας που "ερχονται"...? Ναι οντως, αν θελουμε πως μπορουμε να δωσουμε κατι παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #823 09-03-09 12:56 Νομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:37 Η roulsydney: #824 09-03-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς ..Σειριομάνα..Και απ' ότι γνωρίζω η είσοδος για τους μη συμμετέχοντες (κερκιδούχους) είναι μάλλον δωρεάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #825 09-03-09 22:23 κοριτσια δεν θα υπαρχει "ταριφα" οποιος θελει και ο,τι θελει θα δινει στο ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ και ΜΟΝΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Η avtwvia έγραψε: #826 10-03-09 23:36 Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:38 Η Νεκταρια έγραψε: #827 10-03-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Click για ανάπτυξη... Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:46 Η avtwvia έγραψε: #828 10-03-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Click για ανάπτυξη... Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #829 10-03-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα της ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 11-03-09 08:59 Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:31 Η Giannis-Vivi: #831 11-03-09 18:31 καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν πληρωσουμε εισοδο και για κανα πενταρι φιλους μας που "ερχονται"...? Ναι οντως, αν θελουμε πως μπορουμε να δωσουμε κατι παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #823 09-03-09 12:56 Νομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:37 Η roulsydney: #824 09-03-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς ..Σειριομάνα..Και απ' ότι γνωρίζω η είσοδος για τους μη συμμετέχοντες (κερκιδούχους) είναι μάλλον δωρεάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #825 09-03-09 22:23 κοριτσια δεν θα υπαρχει "ταριφα" οποιος θελει και ο,τι θελει θα δινει στο ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ και ΜΟΝΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Η avtwvia έγραψε: #826 10-03-09 23:36 Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:38 Η Νεκταρια έγραψε: #827 10-03-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Click για ανάπτυξη... Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:46 Η avtwvia έγραψε: #828 10-03-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Click για ανάπτυξη... Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #829 10-03-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα της ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 11-03-09 08:59 Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:31 Η Giannis-Vivi: #831 11-03-09 18:31 καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:37 Η roulsydney: #824 09-03-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς ..Σειριομάνα..Και απ' ότι γνωρίζω η είσοδος για τους μη συμμετέχοντες (κερκιδούχους) είναι μάλλον δωρεάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #825 09-03-09 22:23 κοριτσια δεν θα υπαρχει "ταριφα" οποιος θελει και ο,τι θελει θα δινει στο ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ και ΜΟΝΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Η avtwvia έγραψε: #826 10-03-09 23:36 Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:38 Η Νεκταρια έγραψε: #827 10-03-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Click για ανάπτυξη... Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:46 Η avtwvia έγραψε: #828 10-03-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Click για ανάπτυξη... Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #829 10-03-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα της ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 11-03-09 08:59 Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:31 Η Giannis-Vivi: #831 11-03-09 18:31 καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς ..Σειριομάνα..Και απ' ότι γνωρίζω η είσοδος για τους μη συμμετέχοντες (κερκιδούχους) είναι μάλλον δωρεάν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #825 09-03-09 22:23 κοριτσια δεν θα υπαρχει "ταριφα" οποιος θελει και ο,τι θελει θα δινει στο ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ και ΜΟΝΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Η avtwvia έγραψε: #826 10-03-09 23:36 Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:38 Η Νεκταρια έγραψε: #827 10-03-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Click για ανάπτυξη... Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:46 Η avtwvia έγραψε: #828 10-03-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Click για ανάπτυξη... Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #829 10-03-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα της ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 11-03-09 08:59 Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:31 Η Giannis-Vivi: #831 11-03-09 18:31 καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοριτσια δεν θα υπαρχει "ταριφα" οποιος θελει και ο,τι θελει θα δινει στο ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ και ΜΟΝΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Η avtwvia έγραψε: #826 10-03-09 23:36 Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:38 Η Νεκταρια έγραψε: #827 10-03-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Click για ανάπτυξη... Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:46 Η avtwvia έγραψε: #828 10-03-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Click για ανάπτυξη... Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #829 10-03-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα της ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 11-03-09 08:59 Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:31 Η Giannis-Vivi: #831 11-03-09 18:31 καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:38 Η Νεκταρια έγραψε: #827 10-03-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Click για ανάπτυξη... Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:46 Η avtwvia έγραψε: #828 10-03-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Click για ανάπτυξη... Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #829 10-03-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα της ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 11-03-09 08:59 Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:31 Η Giannis-Vivi: #831 11-03-09 18:31 καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ? Click για ανάπτυξη... Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:46 Η avtwvia έγραψε: #828 10-03-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Click για ανάπτυξη... Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #829 10-03-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα της ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 11-03-09 08:59 Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:31 Η Giannis-Vivi: #831 11-03-09 18:31 καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο? Click για ανάπτυξη... Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #829 10-03-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα της ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 11-03-09 08:59 Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:31 Η Giannis-Vivi: #831 11-03-09 18:31 καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ.. οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα.. Click για ανάπτυξη... Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα της ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #830 11-03-09 08:59 Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:31 Η Giannis-Vivi: #831 11-03-09 18:31 καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:31 Η Giannis-Vivi: #831 11-03-09 18:31 καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η Νεκταρια έγραψε: #832 11-03-09 22:25 ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:01 Η Giannis-Vivi: #833 12-03-09 00:01 μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....?? και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:39 Η nickis έγραψε: #834 12-03-09 00:39 θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:42 Η Giannis-Vivi: #835 12-03-09 00:42 εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:53 Η nickis έγραψε: #836 12-03-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις.... Click για ανάπτυξη... θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:55 Η Giannis-Vivi: #837 12-03-09 00:55 οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 00:59 Η staman2 έγραψε: #838 12-03-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:01 Η Giannis-Vivi: #839 12-03-09 01:01 ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 01:03 Η nickis έγραψε: #840 12-03-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι Click για ανάπτυξη... ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.