Οι εντυπώσεις πολύ καλές από την Έκθεση!

αν και μετά από 9 ώρες εκει έχω λαλήσει....
Όλα τα γατάκια μας πήγανε καλά, θα ετοιμάσω φωτορεπορτάζ με όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες σύντομα.
Η Μανταρίνα μας έσκισε, η κριτής την αποθέωσε "καταπληκτικό τρίχωμα, φοβερή κατανομή στο πρόσωπο, υπέροχα μάτια, κλπ κλπ". Είχε να επιλέξει ανάμεσα στην δικιά μου την ιμιτασιόν σιάμ και στην Μανταρίνα για καλύτερο θηλυκό House Cat, και επέλεξε τελικά την Μανταρίνα. (Εκεί έπαιξε και η συμπεριφορά ρόλο γιατι η Μανταρίνα καθόταν ήσυχη σαν ντίβα ενώ η δικιά μου γρύλιζε σαν πιτ μπουλ. Παρόλο δηλαδή που και την δικιά μου την βρήκε πολύ καλή, θεώρησε ότι η Μανταρίνα είναι περισσότερο έτοιμη για show.)

Και ο Γκούφυ διαγωνίσθηκε με την Μανταρίνα τελικά για καλύτερο κοντότριχο House Cat, και τον νίκησε. Γενικά πήγε πολύ καλά ο Γκούφυ, ελπίζουμε να προκύψει και υιοθεσία μετά από αυτήν του την εμπειρία.
Καθώς έτρεχα πανικόβλητη ανάμεσα στο περίπτερο του αδεσποτολογίου και τα γατιά μας, δεν πρόλαβα καλά καλά να δώ όλους τους διαγωνιζόμενους, ούτε να μιλήσω αρκετά με τις κοπέλες που ήταν εκεί σαν εκθέτες ή επισκέπτες.
Λυπήθηκα για τον Σείριο, πραγματικά ΚΟΥΚΛΟΣ! Την επόμενη φορά Δώρα.

2 φωτό από εμένα στα γρήγορα:
Και φυσικά, ο πανέμορφος Ωκεανός, ο οποίος, παρόλο που για κάποιο λόγο αγνοήθηκε από την κριτή στην οποία είχε ανατεθεί, κέρδισε συνολικά της εντυπώσεις και τράβηξε την προσοχη μιας άλλης από τους κριτές, η οποία τον τον χαρακτήρισε εντυπωσιακό.
Θέλω και να ευχαριστήσω όλες τις κοπέλες που ήταν εκεί, την Δάφνη, την Λήδα, την Αγγελική, την Άννα-Μαρία, την Δέσποινα... Κορίτσια, φοβερή δουλειά και με τα φυλλάδια και με τον μπουφέ.
Μεγάλο ευχαριστώ και στην Κλειάνα, που ήταν μαζί μας από το πρωί, οργανωμένη όπως πάντα.