Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Μόλις γύρισα από την έκθεση,να πω και εγώ με τη σειρά μου οτι ήταν πολύ όμορφα,ένα μπράβο στους διοργανωτές,τα γατάκια όλα κουκλάκια το ένα πιο όμορφο από το άλλο πραγματικά.Είδα και τα δικά μας του φόρουμ,τον Σείριο,άρχοντας τους κοιτούσε όλους με πολύ περήφανο βλέμμα,όλοι νόμιζαν οτι ήταν ρωσσικό μπλε,στεναχωρήθηκα που δεν κατάφερε να διαγωνιστεί,θα σας πει και η Δώρα λεπτομέριες...είδα την Σεμέλη,μια σκέτη ζωγραφιά όπως το φανταζόμουν,τον Μορφέα, πολύ ήσυχος μου φάνηκε αλλιώς τον περίμενα και πολύ κούκλος φυσικά,πολύ αρχοντικό πλάσμα:inlove:,τον Πέρση καλά μου πήρε τα μυαλά τον ερωτεύτηκα οι φωτό τον αδικούν είναι πολύ πιο όμορφος από κοντά.Τέλος τον Σεβάχ και την Κάρμεν που είναι άξιοι εκπρόσωποι των γονιών τους που δεν κατάφεραν να παρεβρεθούν.Ο Σεβάχ είναι ίδιος η Ράισα:up:και η Κάρμεν έχει πολύ γοητευτικό και ναζιάρικο βλέμμα,πιστέυω τα κορίτσια να ανεβάσουν φωτογραφίες για να δείτε και όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν.Ελπίζω να μην ξεχνάω κανένα γατάκι...:redface:Τα Μειν Κουνάκια της κας Νεκταρίας ήταν όλα τα λεφτά πανέμορφα πλάσματα και πραγματικά τεράστια:confused::blink::lol::lol: σαν λιονταράκια είναι!Γενικά όλα ήταν πολύ όμορφα και χόρτασα γατούλες δεν ήξερα ποια να πρωτοκοιτάξω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα στη Νεκταρία για τη διοργάνωση καθώς και σε όλα τα γατόνια που πήραν μέρος είτε πήραν διάκριση είτε όχι. (μερικά ήταν λίγο στρεσσαρισμένα , δε πειράζει την επόμενη φορά θα τα πάτε καλύτερα! :up: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις ενημερώθηκα ότι συμμετείχε και η Μανταρινούλα ("μου", θα είναι πάντα!) και βραβεύτηκε για τον καλό της χαρακτήρα! :) Όχι ότι περίμενα κάτι λιγότερο για το κορίτσι αυτό, όποιος είχε την τύχη να τη συναντήσει μπορεί να το φανταστεί εύκολα! Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι δεν ήξερα πως διαγωνίζεται για να τη "συναντήσω" και να τη δω άλλη μια φορά... Δεν πειράζει, ας είναι καλά.

περιμένουμε τους περίφανους ιδιοκτήτες (βραβευμένους ή μη...) να μας μεταφέρουν την εμπειρία τους :) πέρασα πολύ ωραία εκεί πέρα :)

Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Μπράβο στους διοργανωτές αλλά και στους υπέροχους διαγωνιζόμενους. Χάρηκα πολύ που είδα από κοντά πολλά από τα γατάκια του φόρουμ, αλλά και τις γατομαμάδες:up:.
Άψογη η διοργάνωση.
Να είμαστε καλά και του χρόνου:D.

Τί έγινε βρε κορίτσια, είχαμε καμιά διάκριση;;;
Εγώ τελικά δεν μπόρεσα να έρθω, ήμουν χάλια:(:(

Mολις εκατσα απο το συμμαζεμα απο τα πραγματα της μικρης απο την εκθεση.. Νιωθω παρα πολυ κουρασμενη αλλα και πολυ χαρουμενη!
Η Καρμεν δεν πηρε καποιο βραβειο (καθ'οτι κοντη:lol:) αλλα βραβευτηκε ο αδερφουλης μας ο Σεβαχ(η Αναστασια λαδωσε την επιτροπη:cool:) και ο Περσουλης που ηταν το πιο ομορφο γατονι απο ολα εκει!!:D
Φωτο εχω λιγες γιατι η μηχανη μου δεν ειχε μπαταρια και εσβησε συντομα..
η Thumbelina του Δημητρη που ναι μια γλυκα..
100_1499.jpg

Ενα πανεμορφο περσικο λιλα..
100_1502.jpg

Ο Μορφεας..γατος ονειρο..
100_1500.jpg

O μελλων αγαπητικος της Καρμεν..:redface:
100_1508.jpg

Πολύ καλή διοργάνωση.:up: Παρ' όλο που δεν έμεινα πολύ,πέρασα πολύ ωραία.:)
Είχε πολύ ενδιαφέρον!:DΤί κάναμε τελικά;:hmm: Έφυγα 1:30' και δεν πρόλαβα τα βραβεία...:/::whistle: Πάντως συγχαρητήρια σε όλους!:up: Όλες ήταν εξαιρετικές!:inlove:

Πολλά θερμά συγχαρητήρια κι από μένα για την υπέροχη διοργάνωση!!!
Άπειρα μπράβο στα πανέμορφα γατουλινάκια μας - νικητές και ηττημένους! Ήταν όλα τους κουκλιά και συμπεριφέρθηκαν άψογα :up: :up: :up:
Αναγνώρισα από τις φωτογραφίες κάποια καταπληκτικά γατιά από εδώ και χάρηκα πολύ που τα είδα και Live!

Και του χρόνου να είμαστε καλά κι εμείς και τα παιδάκια μας και να ξαναγίνει η έκθεση!

Υ.Ρ. Το πορτοκαλί μωρό που πήρε το βραβείο στη δεύτερη κατηγορία δεν ήταν όοοοολα τα λεφτά;;:inlove:

Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση, το επίπεδο έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια, πολλά μπράβο!!!Όλα τα γατάκια ήταν πανέμορφα, το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Αυτά τα μέην κουν είναι απίθανα!!!!Ο Τρόυ, δεν υπάρχει επίθετο να τον περιγράψει και από ομορφιά και από χαρακτήρα!! Ο Πέρσης, τί άγγελος!!Και, ο Μορφέας είναι φιγουρίνι!! Πολύ καλό και γλυκό είναι και το κοριτσάκι, που ήταν δίπλα στον Μορφέα και τη Σεμέλη, δεν τη ρώτησα πώς τη λένε!! Μήπως είναι κόρη της Αναστασίας, όποιου και να είναι, να την χαίρεται!!:DΘα ήθελα να αγκαλιάσω και να φιλήσω μια Σφυγξ, που πολύ μου άρεσαν, περισσότερο από όλα τα γατιά, μετά βίας κρατήθηκα να μην χώσω το χέρι μου να τις ζουπήξω, με τις αυτάρες τους και τις ζάρες τους, σαν μωράκια ήταν γούτσου γούτσου:D:D:DΔυστυχώς, έφτασα σχετικά αργά και είχε ολοκληρωθεί σχεδόν ο διαγωνισμός, γι'αυτό δεν είδα βρεττανικά και ρώσικα γατάκια. Όπως και να έχει, είδα τον Σεβάχ, αχ, αχ, τί γάτος!!!Μπράβο, που πήρε βραβείο:up::up::up:

θελουμε φωτοοοοοο

Εγώ έχω να πω μόνο ένα μετά την επίσκεψη στην Έκθεση. Είμαι η Ράνια και είμαι γατοεξαρτημένη. Χρειάζομαι γατοαποτοξίνωση:lol:

Οι εντυπώσεις πολύ καλές από την Έκθεση! :) αν και μετά από 9 ώρες εκει έχω λαλήσει....
Όλα τα γατάκια μας πήγανε καλά, θα ετοιμάσω φωτορεπορτάζ με όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες σύντομα.
Η Μανταρίνα μας έσκισε, η κριτής την αποθέωσε "καταπληκτικό τρίχωμα, φοβερή κατανομή στο πρόσωπο, υπέροχα μάτια, κλπ κλπ". Είχε να επιλέξει ανάμεσα στην δικιά μου την ιμιτασιόν σιάμ και στην Μανταρίνα για καλύτερο θηλυκό House Cat, και επέλεξε τελικά την Μανταρίνα. (Εκεί έπαιξε και η συμπεριφορά ρόλο γιατι η Μανταρίνα καθόταν ήσυχη σαν ντίβα ενώ η δικιά μου γρύλιζε σαν πιτ μπουλ. Παρόλο δηλαδή που και την δικιά μου την βρήκε πολύ καλή, θεώρησε ότι η Μανταρίνα είναι περισσότερο έτοιμη για show.):)
Και ο Γκούφυ διαγωνίσθηκε με την Μανταρίνα τελικά για καλύτερο κοντότριχο House Cat, και τον νίκησε. Γενικά πήγε πολύ καλά ο Γκούφυ, ελπίζουμε να προκύψει και υιοθεσία μετά από αυτήν του την εμπειρία.
Καθώς έτρεχα πανικόβλητη ανάμεσα στο περίπτερο του αδεσποτολογίου και τα γατιά μας, δεν πρόλαβα καλά καλά να δώ όλους τους διαγωνιζόμενους, ούτε να μιλήσω αρκετά με τις κοπέλες που ήταν εκεί σαν εκθέτες ή επισκέπτες.
Λυπήθηκα για τον Σείριο, πραγματικά ΚΟΥΚΛΟΣ! Την επόμενη φορά Δώρα.:)
2 φωτό από εμένα στα γρήγορα:

kouklos-1.jpg

Και φυσικά, ο πανέμορφος Ωκεανός, ο οποίος, παρόλο που για κάποιο λόγο αγνοήθηκε από την κριτή στην οποία είχε ανατεθεί, κέρδισε συνολικά της εντυπώσεις και τράβηξε την προσοχη μιας άλλης από τους κριτές, η οποία τον τον χαρακτήρισε εντυπωσιακό. :)

oceanos.jpg

Θέλω και να ευχαριστήσω όλες τις κοπέλες που ήταν εκεί, την Δάφνη, την Λήδα, την Αγγελική, την Άννα-Μαρία, την Δέσποινα... Κορίτσια, φοβερή δουλειά και με τα φυλλάδια και με τον μπουφέ.
Μεγάλο ευχαριστώ και στην Κλειάνα, που ήταν μαζί μας από το πρωί, οργανωμένη όπως πάντα.

Mπράβο για την έκθεση σε όλους αυτούς που ασχολήθηκαν για να πραγματοποιηθεί.
Αν και πρώτη φόρα εγώ σαν επισκέπτης σε τέτοιου είδους έκθεση έμεινα έκπληκτος από την ποικιλία των γατών που υπάρχουν στην Ελλάδα.Του χρόνου ελπίζω να κατεύω και εγώ με την Έρση μου .

Η Έρση είναι η γατούλα του αβατάρ σου?:)

Τι έγινε τελικά βρε παιδιά, ποιά από τα δικά μας διακριθήκανε?
Μέχρι στιγμής έχουμε το Σεβάχ και τη Μανταρίνα, έχουμε κι άλλα?

Ο Πέρσης κι ο Σεβάχ σας ευχαριστουν πολύ όλους όσοι τους τίμησαν και χάρηκαν για τις διακρίσεις τους. Αυριο ακολουθει φωτορεπορτάζ.:up:

Πραγματικά η έκθεση ήταν καταπληκτική και είχε μεγάλη επιτυχία πιστεύω και μεγάλη προσέλευση!!!! Ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσοι ασχολήθηκαν για να πραγματοποιηθει και ιδιαίτερα στην αξιαγάπητη πρόεδρο Νεκταρία μας, στην Φωτεινη και στην Κατερίνα μας!!! Ολοι τους δουλεψαν σκληρά για την πραγματοποίηση της!!Ευχαριστουμε πολύ.:up::up:

Μπράβο στο Σεβάζ και στην Μανταρίνα!!!!:up::up::up:
Με τον Σείριο τι έγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:hmm::hmm::hmm::hmm:

Συγχαρητήρια σε όλους-ες.Τέλεια και ποιοτική διοργάνωση.Πολλά συγχαρητήρια επίσης σε όλα τα γατουλάκια-κουκλάκια που συμμετείχαν...δεν ήξερες πραγματικά ποιό να πρωτοθαυμάσεις.Μπράβο σε όλες τις γατομαμάδες/γατομπαμπάδες που έφεραν τόσο όμορφα πλάσματα στην έκθεση..
Πάντα τέτοιες επιτυχίες ...:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back