Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
,τον Πέρση καλά μου πήρε τα μυαλά τον ερωτεύτηκα οι φωτό τον αδικούν είναι πολύ πιο όμορφος από κοντά.Τέλος τον Σεβάχ και την Κάρμεν που είναι άξιοι εκπρόσωποι των γονιών τους που δεν κατάφεραν να παρεβρεθούν.Ο Σεβάχ είναι ίδιος η Ράισα
και η Κάρμεν έχει πολύ γοητευτικό και ναζιάρικο βλέμμα,πιστέυω τα κορίτσια να ανεβάσουν φωτογραφίες για να δείτε και όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν.Ελπίζω να μην ξεχνάω κανένα γατάκι...
Τα Μειν Κουνάκια της κας Νεκταρίας ήταν όλα τα λεφτά πανέμορφα πλάσματα και πραγματικά τεράστια

σαν λιονταράκια είναι!Γενικά όλα ήταν πολύ όμορφα και χόρτασα γατούλες δεν ήξερα ποια να πρωτοκοιτάξω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Όχι ότι περίμενα κάτι λιγότερο για το κορίτσι αυτό, όποιος είχε την τύχη να τη συναντήσει μπορεί να το φανταστεί εύκολα! Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι δεν ήξερα πως διαγωνίζεται για να τη "συναντήσω" και να τη δω άλλη μια φορά... Δεν πειράζει, ας είναι καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
πέρασα πολύ ωραία εκεί πέρα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Άψογη η διοργάνωση.
Να είμαστε καλά και του χρόνου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Εγώ τελικά δεν μπόρεσα να έρθω, ήμουν χάλια

avtwvia
Διάσημο μέλος
Η Καρμεν δεν πηρε καποιο βραβειο (καθ'οτι κοντη
) αλλα βραβευτηκε ο αδερφουλης μας ο Σεβαχ(η Αναστασια λαδωσε την επιτροπη
) και ο Περσουλης που ηταν το πιο ομορφο γατονι απο ολα εκει!!
Φωτο εχω λιγες γιατι η μηχανη μου δεν ειχε μπαταρια και εσβησε συντομα..
η Thumbelina του Δημητρη που ναι μια γλυκα..
Ενα πανεμορφο περσικο λιλα..
Ο Μορφεας..γατος ονειρο..
avtwvia
Διάσημο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Παρ' όλο που δεν έμεινα πολύ,πέρασα πολύ ωραία.
Είχε πολύ ενδιαφέρον!
Τί κάναμε τελικά;
Έφυγα 1:30' και δεν πρόλαβα τα βραβεία...
Πάντως συγχαρητήρια σε όλους!
Όλες ήταν εξαιρετικές!
rajah
Νεοφερμένο μέλος
Άπειρα μπράβο στα πανέμορφα γατουλινάκια μας - νικητές και ηττημένους! Ήταν όλα τους κουκλιά και συμπεριφέρθηκαν άψογα

Αναγνώρισα από τις φωτογραφίες κάποια καταπληκτικά γατιά από εδώ και χάρηκα πολύ που τα είδα και Live!
Και του χρόνου να είμαστε καλά κι εμείς και τα παιδάκια μας και να ξαναγίνει η έκθεση!
Υ.Ρ. Το πορτοκαλί μωρό που πήρε το βραβείο στη δεύτερη κατηγορία δεν ήταν όοοοολα τα λεφτά;;

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Θα ήθελα να αγκαλιάσω και να φιλήσω μια Σφυγξ, που πολύ μου άρεσαν, περισσότερο από όλα τα γατιά, μετά βίας κρατήθηκα να μην χώσω το χέρι μου να τις ζουπήξω, με τις αυτάρες τους και τις ζάρες τους, σαν μωράκια ήταν γούτσου γούτσου

Δυστυχώς, έφτασα σχετικά αργά και είχε ολοκληρωθεί σχεδόν ο διαγωνισμός, γι'αυτό δεν είδα βρεττανικά και ρώσικα γατάκια. Όπως και να έχει, είδα τον Σεβάχ, αχ, αχ, τί γάτος!!!Μπράβο, που πήρε βραβείο

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
θελουμε φωτοοοοοο
αν πας 2-3 σελιδες πριν εχει μπολικες

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
αν και μετά από 9 ώρες εκει έχω λαλήσει....Όλα τα γατάκια μας πήγανε καλά, θα ετοιμάσω φωτορεπορτάζ με όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες σύντομα.
Η Μανταρίνα μας έσκισε, η κριτής την αποθέωσε "καταπληκτικό τρίχωμα, φοβερή κατανομή στο πρόσωπο, υπέροχα μάτια, κλπ κλπ". Είχε να επιλέξει ανάμεσα στην δικιά μου την ιμιτασιόν σιάμ και στην Μανταρίνα για καλύτερο θηλυκό House Cat, και επέλεξε τελικά την Μανταρίνα. (Εκεί έπαιξε και η συμπεριφορά ρόλο γιατι η Μανταρίνα καθόταν ήσυχη σαν ντίβα ενώ η δικιά μου γρύλιζε σαν πιτ μπουλ. Παρόλο δηλαδή που και την δικιά μου την βρήκε πολύ καλή, θεώρησε ότι η Μανταρίνα είναι περισσότερο έτοιμη για show.)

Και ο Γκούφυ διαγωνίσθηκε με την Μανταρίνα τελικά για καλύτερο κοντότριχο House Cat, και τον νίκησε. Γενικά πήγε πολύ καλά ο Γκούφυ, ελπίζουμε να προκύψει και υιοθεσία μετά από αυτήν του την εμπειρία.
Καθώς έτρεχα πανικόβλητη ανάμεσα στο περίπτερο του αδεσποτολογίου και τα γατιά μας, δεν πρόλαβα καλά καλά να δώ όλους τους διαγωνιζόμενους, ούτε να μιλήσω αρκετά με τις κοπέλες που ήταν εκεί σαν εκθέτες ή επισκέπτες.
Λυπήθηκα για τον Σείριο, πραγματικά ΚΟΥΚΛΟΣ! Την επόμενη φορά Δώρα.

2 φωτό από εμένα στα γρήγορα:
Και φυσικά, ο πανέμορφος Ωκεανός, ο οποίος, παρόλο που για κάποιο λόγο αγνοήθηκε από την κριτή στην οποία είχε ανατεθεί, κέρδισε συνολικά της εντυπώσεις και τράβηξε την προσοχη μιας άλλης από τους κριτές, η οποία τον τον χαρακτήρισε εντυπωσιακό.

Θέλω και να ευχαριστήσω όλες τις κοπέλες που ήταν εκεί, την Δάφνη, την Λήδα, την Αγγελική, την Άννα-Μαρία, την Δέσποινα... Κορίτσια, φοβερή δουλειά και με τα φυλλάδια και με τον μπουφέ.
Μεγάλο ευχαριστώ και στην Κλειάνα, που ήταν μαζί μας από το πρωί, οργανωμένη όπως πάντα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Mπράβο για την έκθεση σε όλους αυτούς που ασχολήθηκαν για να πραγματοποιηθεί.
Αν και πρώτη φόρα εγώ σαν επισκέπτης σε τέτοιου είδους έκθεση έμεινα έκπληκτος από την ποικιλία των γατών που υπάρχουν στην Ελλάδα.Του χρόνου ελπίζω να κατεύω και εγώ με την Έρση μου .
Η Έρση είναι η γατούλα του αβατάρ σου?

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μέχρι στιγμής έχουμε το Σεβάχ και τη Μανταρίνα, έχουμε κι άλλα?
staman2
Περιβόητο μέλος

Πραγματικά η έκθεση ήταν καταπληκτική και είχε μεγάλη επιτυχία πιστεύω και μεγάλη προσέλευση!!!! Ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσοι ασχολήθηκαν για να πραγματοποιηθει και ιδιαίτερα στην αξιαγάπητη πρόεδρο Νεκταρία μας, στην Φωτεινη και στην Κατερίνα μας!!! Ολοι τους δουλεψαν σκληρά για την πραγματοποίηση της!!Ευχαριστουμε πολύ.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Με τον Σείριο τι έγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

roulsydney
Διάσημο μέλος
Πάντα τέτοιες επιτυχίες ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool