ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.141 23-03-09 10:14 Κατερινακι μου...εισαι αριστη εκτροφεας, αλλα προπαντως υπεροχος ανθρωπος... Ομολογω οτι εστελνα κοσμο στα γατια σου...γιατι τα δικα μου δεν πιανουν μπαζα.... Χαρηκα που γνωρισα τη μητερα σου που σταθηκε πλαι σου ακουραστη ο Ωκεανος αδικηθηκε οπως ειπες και για μενα ηταν ο πιο εντυπωσιακος γατος της εκθεσης....σα βλαμμενο το κοιτουσα... Το ξερεις οτι στις επομενες εκθεσεις θα τιμηθει αναλογως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.142 23-03-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν ειμαστε μαζι,εφυγε χτες μετα την Εκθεση,ειχε και τα μωρακια μαζι και δε γινοταν να καθυστερησει.Δεν πειραζει,νομιχω οτι το καταλαβε και δεν υπαρχει προβλημα. Click για ανάπτυξη... θα της στειλω Pm... Tι χαζη....να μην αναφερθω στα κοριτσια του αδεσποτολογιου αυτες παιδια εκαναν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ δουλεια... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 10:49 Η marzep έγραψε: #1.143 23-03-09 10:49 Καλημερα κι απο εμας κοριτσια!!Χθες πραγματικα ενθουσιαστηκα!Απο πολλες απο εσας που γνωρισα,απο γατουνια και απο τη διοργανωση.Τι καταπληκτικος γαταρος(αγαθος γιγαντας) ο Σεμπαστιαν με την Ιζαμπελ να τον προσεχει κι εμενα να εκμεταλλευομαι τις γνωσεις της,αφου ειχε την "ατυχια" να με εχει γειτονισσα!!!Αμ τα ραγκντολακια της Κατερινας(οι αλλοι μας γειτονες)?Ερωτας και γλυκα!!!Η Havana η γατα που μιλαει!!Εμεις ημασταν λιγακι αγριμακια,με αποτελεσμα το κλουβακι μας να ειναι σχεδον ολη την ωρα καλλυμενο με την κουβερτα μας,αλλα η μικρη φοβαται πολυ και δεν ηθελα να τη στρεσσαρω περισσοτερο.Ζητω συγγνωμη αν εγινα λιγο σκυλα στο θεμα του χαιδεματος,αλλα ο φοβος μου ηταν μεγαλος.Βεβαια παρατηρησα,πως οι ανθρωποι που ξερουν απο γατες σεβαστηκαν τα γατουνια μας και δεν τα ενοχλησαν στα κλουβια,αλλα καμποσοι μαλλον ακομα με βριζουν,αφου ψιλοεκραξα,οταν χτυπουσαν τα κλουβακια για να ξυπνησουν τα ζωα η τα χαιδευαν (στη διαδρομη απο το κλουβακι ως την επιτροπη).Αυτααα!Κατα τ'αλλα ξεχασα να παρω μαζι μου φωτογραφικη μηχανη (και στη διαδρομη σκεφτομουν τι ξεχασα,τι ξεχασα) και σημερα δεν βρισκω το USB του τηλεφωνου για να ανεβασω τις φωτο που εβγαλα.Αισχος.Ουφ,σας επρηξα.Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η nandia05 έγραψε: #1.144 23-03-09 11:32 9η ΕΚΘΕΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΑΤΑΣ Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.145 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!! Click για ανάπτυξη... Ναντιακο, χαρηκα παρα πολυ που σε ειδα...αλλα...δεν τα ειπαμε οπως επρεπεεπισης χαρηκα παρα πολυ που ειδα και τη μαμα της Χαρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:45 Η marikaity: #1.146 23-03-09 11:45 αν εχει καποιος φωτογραφιες με τους νικητες ας βαλει να δουμε. συγχαρητηρια σε ολα τα γατια..τρελλαθηκα με ολα τα μειν κουνακια! ο ωκεανος της κατερινας αδικηθηκε προκλητικα...συγνωμη αλλα για μενα ηταν το πιο ομορφο γατι της εκθεσης.τελος. η κυρια νεκταρια ομορφη οπως οι γατες της! φοβερη διοργανωση. η επομενη εκθεση γινεται βουλγαρια? αν ξερετε πειτε λεπτομεριες. ενα ειναι σιγουρο και ενα μετραει παιδια...οτι αγαπαμε τα ζωα μας.. σημασια εχει να φροντιζουμε τις γατες μας και να κανουμε οτι καλυτερο. νικητες ειναι ολες οι γατες και μαζι ολοι εμεις που τα αγαπαμε και τα λατρευουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:11 Η AGGELIKI έγραψε: #1.147 23-03-09 12:11 εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.148 23-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Click για ανάπτυξη... ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:22 Η AGGELIKI έγραψε: #1.149 23-03-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Click για ανάπτυξη... ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.150 23-03-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Click για ανάπτυξη... α....μαλλον μιλας για Μαιην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:42 Η AGGELIKI έγραψε: #1.151 23-03-09 12:42 ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερινακι μου...εισαι αριστη εκτροφεας, αλλα προπαντως υπεροχος ανθρωπος... Ομολογω οτι εστελνα κοσμο στα γατια σου...γιατι τα δικα μου δεν πιανουν μπαζα.... Χαρηκα που γνωρισα τη μητερα σου που σταθηκε πλαι σου ακουραστη ο Ωκεανος αδικηθηκε οπως ειπες και για μενα ηταν ο πιο εντυπωσιακος γατος της εκθεσης....σα βλαμμενο το κοιτουσα... Το ξερεις οτι στις επομενες εκθεσεις θα τιμηθει αναλογως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.142 23-03-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν ειμαστε μαζι,εφυγε χτες μετα την Εκθεση,ειχε και τα μωρακια μαζι και δε γινοταν να καθυστερησει.Δεν πειραζει,νομιχω οτι το καταλαβε και δεν υπαρχει προβλημα. Click για ανάπτυξη... θα της στειλω Pm... Tι χαζη....να μην αναφερθω στα κοριτσια του αδεσποτολογιου αυτες παιδια εκαναν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ δουλεια... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 10:49 Η marzep έγραψε: #1.143 23-03-09 10:49 Καλημερα κι απο εμας κοριτσια!!Χθες πραγματικα ενθουσιαστηκα!Απο πολλες απο εσας που γνωρισα,απο γατουνια και απο τη διοργανωση.Τι καταπληκτικος γαταρος(αγαθος γιγαντας) ο Σεμπαστιαν με την Ιζαμπελ να τον προσεχει κι εμενα να εκμεταλλευομαι τις γνωσεις της,αφου ειχε την "ατυχια" να με εχει γειτονισσα!!!Αμ τα ραγκντολακια της Κατερινας(οι αλλοι μας γειτονες)?Ερωτας και γλυκα!!!Η Havana η γατα που μιλαει!!Εμεις ημασταν λιγακι αγριμακια,με αποτελεσμα το κλουβακι μας να ειναι σχεδον ολη την ωρα καλλυμενο με την κουβερτα μας,αλλα η μικρη φοβαται πολυ και δεν ηθελα να τη στρεσσαρω περισσοτερο.Ζητω συγγνωμη αν εγινα λιγο σκυλα στο θεμα του χαιδεματος,αλλα ο φοβος μου ηταν μεγαλος.Βεβαια παρατηρησα,πως οι ανθρωποι που ξερουν απο γατες σεβαστηκαν τα γατουνια μας και δεν τα ενοχλησαν στα κλουβια,αλλα καμποσοι μαλλον ακομα με βριζουν,αφου ψιλοεκραξα,οταν χτυπουσαν τα κλουβακια για να ξυπνησουν τα ζωα η τα χαιδευαν (στη διαδρομη απο το κλουβακι ως την επιτροπη).Αυτααα!Κατα τ'αλλα ξεχασα να παρω μαζι μου φωτογραφικη μηχανη (και στη διαδρομη σκεφτομουν τι ξεχασα,τι ξεχασα) και σημερα δεν βρισκω το USB του τηλεφωνου για να ανεβασω τις φωτο που εβγαλα.Αισχος.Ουφ,σας επρηξα.Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η nandia05 έγραψε: #1.144 23-03-09 11:32 9η ΕΚΘΕΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΑΤΑΣ Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.145 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!! Click για ανάπτυξη... Ναντιακο, χαρηκα παρα πολυ που σε ειδα...αλλα...δεν τα ειπαμε οπως επρεπεεπισης χαρηκα παρα πολυ που ειδα και τη μαμα της Χαρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:45 Η marikaity: #1.146 23-03-09 11:45 αν εχει καποιος φωτογραφιες με τους νικητες ας βαλει να δουμε. συγχαρητηρια σε ολα τα γατια..τρελλαθηκα με ολα τα μειν κουνακια! ο ωκεανος της κατερινας αδικηθηκε προκλητικα...συγνωμη αλλα για μενα ηταν το πιο ομορφο γατι της εκθεσης.τελος. η κυρια νεκταρια ομορφη οπως οι γατες της! φοβερη διοργανωση. η επομενη εκθεση γινεται βουλγαρια? αν ξερετε πειτε λεπτομεριες. ενα ειναι σιγουρο και ενα μετραει παιδια...οτι αγαπαμε τα ζωα μας.. σημασια εχει να φροντιζουμε τις γατες μας και να κανουμε οτι καλυτερο. νικητες ειναι ολες οι γατες και μαζι ολοι εμεις που τα αγαπαμε και τα λατρευουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:11 Η AGGELIKI έγραψε: #1.147 23-03-09 12:11 εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.148 23-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Click για ανάπτυξη... ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:22 Η AGGELIKI έγραψε: #1.149 23-03-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Click για ανάπτυξη... ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.150 23-03-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Click για ανάπτυξη... α....μαλλον μιλας για Μαιην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:42 Η AGGELIKI έγραψε: #1.151 23-03-09 12:42 ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν ειμαστε μαζι,εφυγε χτες μετα την Εκθεση,ειχε και τα μωρακια μαζι και δε γινοταν να καθυστερησει.Δεν πειραζει,νομιχω οτι το καταλαβε και δεν υπαρχει προβλημα. Click για ανάπτυξη... θα της στειλω Pm... Tι χαζη....να μην αναφερθω στα κοριτσια του αδεσποτολογιου αυτες παιδια εκαναν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ δουλεια... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 10:49 Η marzep έγραψε: #1.143 23-03-09 10:49 Καλημερα κι απο εμας κοριτσια!!Χθες πραγματικα ενθουσιαστηκα!Απο πολλες απο εσας που γνωρισα,απο γατουνια και απο τη διοργανωση.Τι καταπληκτικος γαταρος(αγαθος γιγαντας) ο Σεμπαστιαν με την Ιζαμπελ να τον προσεχει κι εμενα να εκμεταλλευομαι τις γνωσεις της,αφου ειχε την "ατυχια" να με εχει γειτονισσα!!!Αμ τα ραγκντολακια της Κατερινας(οι αλλοι μας γειτονες)?Ερωτας και γλυκα!!!Η Havana η γατα που μιλαει!!Εμεις ημασταν λιγακι αγριμακια,με αποτελεσμα το κλουβακι μας να ειναι σχεδον ολη την ωρα καλλυμενο με την κουβερτα μας,αλλα η μικρη φοβαται πολυ και δεν ηθελα να τη στρεσσαρω περισσοτερο.Ζητω συγγνωμη αν εγινα λιγο σκυλα στο θεμα του χαιδεματος,αλλα ο φοβος μου ηταν μεγαλος.Βεβαια παρατηρησα,πως οι ανθρωποι που ξερουν απο γατες σεβαστηκαν τα γατουνια μας και δεν τα ενοχλησαν στα κλουβια,αλλα καμποσοι μαλλον ακομα με βριζουν,αφου ψιλοεκραξα,οταν χτυπουσαν τα κλουβακια για να ξυπνησουν τα ζωα η τα χαιδευαν (στη διαδρομη απο το κλουβακι ως την επιτροπη).Αυτααα!Κατα τ'αλλα ξεχασα να παρω μαζι μου φωτογραφικη μηχανη (και στη διαδρομη σκεφτομουν τι ξεχασα,τι ξεχασα) και σημερα δεν βρισκω το USB του τηλεφωνου για να ανεβασω τις φωτο που εβγαλα.Αισχος.Ουφ,σας επρηξα.Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η nandia05 έγραψε: #1.144 23-03-09 11:32 9η ΕΚΘΕΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΑΤΑΣ Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.145 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!! Click για ανάπτυξη... Ναντιακο, χαρηκα παρα πολυ που σε ειδα...αλλα...δεν τα ειπαμε οπως επρεπεεπισης χαρηκα παρα πολυ που ειδα και τη μαμα της Χαρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:45 Η marikaity: #1.146 23-03-09 11:45 αν εχει καποιος φωτογραφιες με τους νικητες ας βαλει να δουμε. συγχαρητηρια σε ολα τα γατια..τρελλαθηκα με ολα τα μειν κουνακια! ο ωκεανος της κατερινας αδικηθηκε προκλητικα...συγνωμη αλλα για μενα ηταν το πιο ομορφο γατι της εκθεσης.τελος. η κυρια νεκταρια ομορφη οπως οι γατες της! φοβερη διοργανωση. η επομενη εκθεση γινεται βουλγαρια? αν ξερετε πειτε λεπτομεριες. ενα ειναι σιγουρο και ενα μετραει παιδια...οτι αγαπαμε τα ζωα μας.. σημασια εχει να φροντιζουμε τις γατες μας και να κανουμε οτι καλυτερο. νικητες ειναι ολες οι γατες και μαζι ολοι εμεις που τα αγαπαμε και τα λατρευουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:11 Η AGGELIKI έγραψε: #1.147 23-03-09 12:11 εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.148 23-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Click για ανάπτυξη... ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:22 Η AGGELIKI έγραψε: #1.149 23-03-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Click για ανάπτυξη... ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.150 23-03-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Click για ανάπτυξη... α....μαλλον μιλας για Μαιην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:42 Η AGGELIKI έγραψε: #1.151 23-03-09 12:42 ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα κι απο εμας κοριτσια!!Χθες πραγματικα ενθουσιαστηκα!Απο πολλες απο εσας που γνωρισα,απο γατουνια και απο τη διοργανωση.Τι καταπληκτικος γαταρος(αγαθος γιγαντας) ο Σεμπαστιαν με την Ιζαμπελ να τον προσεχει κι εμενα να εκμεταλλευομαι τις γνωσεις της,αφου ειχε την "ατυχια" να με εχει γειτονισσα!!!Αμ τα ραγκντολακια της Κατερινας(οι αλλοι μας γειτονες)?Ερωτας και γλυκα!!!Η Havana η γατα που μιλαει!!Εμεις ημασταν λιγακι αγριμακια,με αποτελεσμα το κλουβακι μας να ειναι σχεδον ολη την ωρα καλλυμενο με την κουβερτα μας,αλλα η μικρη φοβαται πολυ και δεν ηθελα να τη στρεσσαρω περισσοτερο.Ζητω συγγνωμη αν εγινα λιγο σκυλα στο θεμα του χαιδεματος,αλλα ο φοβος μου ηταν μεγαλος.Βεβαια παρατηρησα,πως οι ανθρωποι που ξερουν απο γατες σεβαστηκαν τα γατουνια μας και δεν τα ενοχλησαν στα κλουβια,αλλα καμποσοι μαλλον ακομα με βριζουν,αφου ψιλοεκραξα,οταν χτυπουσαν τα κλουβακια για να ξυπνησουν τα ζωα η τα χαιδευαν (στη διαδρομη απο το κλουβακι ως την επιτροπη).Αυτααα!Κατα τ'αλλα ξεχασα να παρω μαζι μου φωτογραφικη μηχανη (και στη διαδρομη σκεφτομουν τι ξεχασα,τι ξεχασα) και σημερα δεν βρισκω το USB του τηλεφωνου για να ανεβασω τις φωτο που εβγαλα.Αισχος.Ουφ,σας επρηξα.Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η nandia05 έγραψε: #1.144 23-03-09 11:32 9η ΕΚΘΕΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΑΤΑΣ Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.145 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!! Click για ανάπτυξη... Ναντιακο, χαρηκα παρα πολυ που σε ειδα...αλλα...δεν τα ειπαμε οπως επρεπεεπισης χαρηκα παρα πολυ που ειδα και τη μαμα της Χαρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:45 Η marikaity: #1.146 23-03-09 11:45 αν εχει καποιος φωτογραφιες με τους νικητες ας βαλει να δουμε. συγχαρητηρια σε ολα τα γατια..τρελλαθηκα με ολα τα μειν κουνακια! ο ωκεανος της κατερινας αδικηθηκε προκλητικα...συγνωμη αλλα για μενα ηταν το πιο ομορφο γατι της εκθεσης.τελος. η κυρια νεκταρια ομορφη οπως οι γατες της! φοβερη διοργανωση. η επομενη εκθεση γινεται βουλγαρια? αν ξερετε πειτε λεπτομεριες. ενα ειναι σιγουρο και ενα μετραει παιδια...οτι αγαπαμε τα ζωα μας.. σημασια εχει να φροντιζουμε τις γατες μας και να κανουμε οτι καλυτερο. νικητες ειναι ολες οι γατες και μαζι ολοι εμεις που τα αγαπαμε και τα λατρευουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:11 Η AGGELIKI έγραψε: #1.147 23-03-09 12:11 εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.148 23-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Click για ανάπτυξη... ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:22 Η AGGELIKI έγραψε: #1.149 23-03-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Click για ανάπτυξη... ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.150 23-03-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Click για ανάπτυξη... α....μαλλον μιλας για Μαιην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:42 Η AGGELIKI έγραψε: #1.151 23-03-09 12:42 ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
9η ΕΚΘΕΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΑΤΑΣ Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.145 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!! Click για ανάπτυξη... Ναντιακο, χαρηκα παρα πολυ που σε ειδα...αλλα...δεν τα ειπαμε οπως επρεπεεπισης χαρηκα παρα πολυ που ειδα και τη μαμα της Χαρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:45 Η marikaity: #1.146 23-03-09 11:45 αν εχει καποιος φωτογραφιες με τους νικητες ας βαλει να δουμε. συγχαρητηρια σε ολα τα γατια..τρελλαθηκα με ολα τα μειν κουνακια! ο ωκεανος της κατερινας αδικηθηκε προκλητικα...συγνωμη αλλα για μενα ηταν το πιο ομορφο γατι της εκθεσης.τελος. η κυρια νεκταρια ομορφη οπως οι γατες της! φοβερη διοργανωση. η επομενη εκθεση γινεται βουλγαρια? αν ξερετε πειτε λεπτομεριες. ενα ειναι σιγουρο και ενα μετραει παιδια...οτι αγαπαμε τα ζωα μας.. σημασια εχει να φροντιζουμε τις γατες μας και να κανουμε οτι καλυτερο. νικητες ειναι ολες οι γατες και μαζι ολοι εμεις που τα αγαπαμε και τα λατρευουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:11 Η AGGELIKI έγραψε: #1.147 23-03-09 12:11 εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.148 23-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Click για ανάπτυξη... ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:22 Η AGGELIKI έγραψε: #1.149 23-03-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Click για ανάπτυξη... ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.150 23-03-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Click για ανάπτυξη... α....μαλλον μιλας για Μαιην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:42 Η AGGELIKI έγραψε: #1.151 23-03-09 12:42 ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!! Click για ανάπτυξη... Ναντιακο, χαρηκα παρα πολυ που σε ειδα...αλλα...δεν τα ειπαμε οπως επρεπεεπισης χαρηκα παρα πολυ που ειδα και τη μαμα της Χαρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:45 Η marikaity: #1.146 23-03-09 11:45 αν εχει καποιος φωτογραφιες με τους νικητες ας βαλει να δουμε. συγχαρητηρια σε ολα τα γατια..τρελλαθηκα με ολα τα μειν κουνακια! ο ωκεανος της κατερινας αδικηθηκε προκλητικα...συγνωμη αλλα για μενα ηταν το πιο ομορφο γατι της εκθεσης.τελος. η κυρια νεκταρια ομορφη οπως οι γατες της! φοβερη διοργανωση. η επομενη εκθεση γινεται βουλγαρια? αν ξερετε πειτε λεπτομεριες. ενα ειναι σιγουρο και ενα μετραει παιδια...οτι αγαπαμε τα ζωα μας.. σημασια εχει να φροντιζουμε τις γατες μας και να κανουμε οτι καλυτερο. νικητες ειναι ολες οι γατες και μαζι ολοι εμεις που τα αγαπαμε και τα λατρευουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:11 Η AGGELIKI έγραψε: #1.147 23-03-09 12:11 εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.148 23-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Click για ανάπτυξη... ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:22 Η AGGELIKI έγραψε: #1.149 23-03-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Click για ανάπτυξη... ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.150 23-03-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Click για ανάπτυξη... α....μαλλον μιλας για Μαιην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:42 Η AGGELIKI έγραψε: #1.151 23-03-09 12:42 ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν εχει καποιος φωτογραφιες με τους νικητες ας βαλει να δουμε. συγχαρητηρια σε ολα τα γατια..τρελλαθηκα με ολα τα μειν κουνακια! ο ωκεανος της κατερινας αδικηθηκε προκλητικα...συγνωμη αλλα για μενα ηταν το πιο ομορφο γατι της εκθεσης.τελος. η κυρια νεκταρια ομορφη οπως οι γατες της! φοβερη διοργανωση. η επομενη εκθεση γινεται βουλγαρια? αν ξερετε πειτε λεπτομεριες. ενα ειναι σιγουρο και ενα μετραει παιδια...οτι αγαπαμε τα ζωα μας.. σημασια εχει να φροντιζουμε τις γατες μας και να κανουμε οτι καλυτερο. νικητες ειναι ολες οι γατες και μαζι ολοι εμεις που τα αγαπαμε και τα λατρευουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:11 Η AGGELIKI έγραψε: #1.147 23-03-09 12:11 εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.148 23-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Click για ανάπτυξη... ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:22 Η AGGELIKI έγραψε: #1.149 23-03-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Click για ανάπτυξη... ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.150 23-03-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Click για ανάπτυξη... α....μαλλον μιλας για Μαιην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:42 Η AGGELIKI έγραψε: #1.151 23-03-09 12:42 ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.148 23-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Click για ανάπτυξη... ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:22 Η AGGELIKI έγραψε: #1.149 23-03-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Click για ανάπτυξη... ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.150 23-03-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Click για ανάπτυξη... α....μαλλον μιλας για Μαιην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:42 Η AGGELIKI έγραψε: #1.151 23-03-09 12:42 ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα. Click για ανάπτυξη... ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:22 Η AGGELIKI έγραψε: #1.149 23-03-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Click για ανάπτυξη... ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.150 23-03-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Click για ανάπτυξη... α....μαλλον μιλας για Μαιην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:42 Η AGGELIKI έγραψε: #1.151 23-03-09 12:42 ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!! Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της Click για ανάπτυξη... ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.150 23-03-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Click για ανάπτυξη... α....μαλλον μιλας για Μαιην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:42 Η AGGELIKI έγραψε: #1.151 23-03-09 12:42 ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε. Click για ανάπτυξη... α....μαλλον μιλας για Μαιην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:42 Η AGGELIKI έγραψε: #1.151 23-03-09 12:42 ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:51 Η nandia05 έγραψε: #1.152 23-03-09 12:51 Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.153 23-03-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nandia05: Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.154 23-03-09 13:04 Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0065.jpg 205,7 KB · Εμφανίσεις: 59 DSC_0066.jpg 234,5 KB · Εμφανίσεις: 49 DSC_0068.jpg 279,4 KB · Εμφανίσεις: 53 marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:04 Η marikaity: #1.155 23-03-09 13:04 ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα. εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια! κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.156 23-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι πρωτες που μου εστειλαν Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten Click για ανάπτυξη... Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!! του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #1.157 23-03-09 13:10 καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!! και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!! αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!! ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!! ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.158 23-03-09 13:23 Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:24 Η ιβανα έγραψε: #1.159 23-03-09 13:24 παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.160 23-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? Click για ανάπτυξη... Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.