Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Κατερινακι μου...εισαι αριστη εκτροφεας, αλλα προπαντως υπεροχος ανθρωπος...
Ομολογω οτι εστελνα κοσμο στα γατια σου...γιατι τα δικα μου δεν πιανουν μπαζα....:lol:
Χαρηκα που γνωρισα τη μητερα σου που σταθηκε πλαι σου ακουραστη:up:
ο Ωκεανος αδικηθηκε οπως ειπες:( και για μενα ηταν ο πιο εντυπωσιακος γατος της εκθεσης....σα βλαμμενο το κοιτουσα...:lol::lol:
Το ξερεις οτι στις επομενες εκθεσεις θα τιμηθει αναλογως;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι δεν ειμαστε μαζι,εφυγε χτες μετα την Εκθεση,ειχε και τα μωρακια μαζι και δε γινοταν να καθυστερησει.Δεν πειραζει,νομιχω οτι το καταλαβε και δεν υπαρχει προβλημα.:)
θα της στειλω Pm...

Tι χαζη....να μην αναφερθω στα κοριτσια του αδεσποτολογιου
:redface::redface::redface::redface:
αυτες παιδια εκαναν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ δουλεια...:up::up:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα κι απο εμας κοριτσια!!Χθες πραγματικα ενθουσιαστηκα!Απο πολλες απο εσας που γνωρισα,απο γατουνια και απο τη διοργανωση:up:.Τι καταπληκτικος γαταρος(αγαθος γιγαντας) ο Σεμπαστιαν με την Ιζαμπελ να τον προσεχει κι εμενα να εκμεταλλευομαι τις γνωσεις της,αφου ειχε την "ατυχια" να με εχει γειτονισσα!!!Αμ τα ραγκντολακια της Κατερινας(οι αλλοι μας γειτονες)?Ερωτας και γλυκα!!!Η Havana η γατα που μιλαει!!Εμεις ημασταν λιγακι αγριμακια,με αποτελεσμα το κλουβακι μας να ειναι σχεδον ολη την ωρα καλλυμενο με την κουβερτα μας,αλλα η μικρη φοβαται πολυ και δεν ηθελα να τη στρεσσαρω περισσοτερο:redface:.Ζητω συγγνωμη αν εγινα λιγο σκυλα στο θεμα του χαιδεματος,αλλα ο φοβος μου ηταν μεγαλος.Βεβαια παρατηρησα,πως οι ανθρωποι που ξερουν απο γατες σεβαστηκαν τα γατουνια μας και δεν τα ενοχλησαν στα κλουβια,αλλα καμποσοι μαλλον ακομα με βριζουν,αφου ψιλοεκραξα,οταν χτυπουσαν τα κλουβακια για να ξυπνησουν τα ζωα η τα χαιδευαν (στη διαδρομη απο το κλουβακι ως την επιτροπη).Αυτααα!Κατα τ'αλλα ξεχασα να παρω μαζι μου φωτογραφικη μηχανη (και στη διαδρομη σκεφτομουν τι ξεχασα,τι ξεχασα:P) και σημερα δεν βρισκω το USB του τηλεφωνου για να ανεβασω τις φωτο που εβγαλα.Αισχος:mad:.Ουφ,σας επρηξα.Καλημερα!!!

9η ΕΚΘΕΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΑΤΑΣ

Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!!:cool::P

Καλημερα και απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες , στους διοργανωτες και στους νικητες και νικημενους !!!!:cool::P
Ναντιακο, χαρηκα παρα πολυ που σε ειδα...αλλα...δεν τα ειπαμε οπως επρεπε:/:επισης χαρηκα παρα πολυ που ειδα και τη μαμα της Χαρας...:up::up::up:

αν εχει καποιος φωτογραφιες με τους νικητες ας βαλει να δουμε.
συγχαρητηρια σε ολα τα γατια..τρελλαθηκα με ολα τα μειν κουνακια!
ο ωκεανος της κατερινας αδικηθηκε προκλητικα...συγνωμη αλλα για μενα ηταν το πιο ομορφο γατι της εκθεσης.τελος.
η κυρια νεκταρια ομορφη οπως οι γατες της!:P
φοβερη διοργανωση.
η επομενη εκθεση γινεται βουλγαρια? αν ξερετε πειτε λεπτομεριες.

ενα ειναι σιγουρο και ενα μετραει παιδια...οτι αγαπαμε τα ζωα μας..
σημασια εχει να φροντιζουμε τις γατες μας και να κανουμε οτι καλυτερο.
νικητες ειναι ολες οι γατες και μαζι ολοι εμεις που τα αγαπαμε και τα λατρευουμε!

εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα.:)

εντυπωση εμενα μου εκανα τα τεραστια γατια,(15 κιλα)δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε και ο ωκεανος,η ρατσα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,αν δεν υπηρχαν αδεσποτα,αυτη θα επερνα σιγουρα.:)
ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!!
Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της;):):):)

ο Ωκεανος, ειναι της Κατερινας (Havana) που εχει το εκτροφειο των Ραγκντολς!!!
Της Κατερινας που ασχολειται και με τα αδεσποτα σα να'ναι κι αυτα δικα της;):):):)

ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα:D.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε.

ναι, ο ωκεανος ηξερα ποιανης ηταν γιατι εχω γνωρισει την κατερινα στην γιορτη για τα αδεσποτα:D.τα αλλα τα μεγαλα δεν ξερω ποιανης κοπελας ητανε.
α....:hmm:μαλλον μιλας για Μαιην Κουν...

ναι,αυτα,ηταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!!

Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!!:P

Τωρα για φωτο μαλλον απο την Νεκταρια θα περημενουμε!!!:P
τι ωραιος που ειναι και ο Ραμψης σου ρε Ναντια...και το ονομα του παει γαντι...

Οι πρωτες που μου εστειλαν
Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten

Συνημμένα

• DSC_0065.jpg
    DSC_0065.jpg
    205,7 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC_0066.jpg
    DSC_0066.jpg
    234,5 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC_0068.jpg
    DSC_0068.jpg
    279,4 KB · Εμφανίσεις: 47
ρε παιδια κι εγω επαθα σοκ με τα μειν κουν ειδικα με κατι σκουροχρωμα..ηταν 2 ολοιδια..τεραστια..παναγια μου! δεν ειχα ξαναδει ποτε απο κοντα μειν κουν κ εντυπωσιαστηκα.
εχουν κατι το διαφορετικο αυτα τα γατια απο ολες τις υπολοιπες ρατσες...πιο αγρια ..πιο αφρατα..γμτ..δεν μπορεσα να παρω κανενα αγκαλια!
κι ελεγα οτι ο πεπιτο μου ειναι μεγαλος..χαχαχα μπροστα σε αυτα τωρα μοιαζει μυγα!!!:D

Οι πρωτες που μου εστειλαν
Ειναι ο Domino,βραβεβμενος σε Κυπρο και Ελλαδα Best kitten
Κουκλακι....στο χρωμα της κανελλας και της φωτιας:blink::up::up:
πραγματικα μιλουσε αυτο το γατακι:up::up:

Νεκταρια...ο Δημητρης εσκισε!! Πραγματικα να τον εχεις διπλα σου!!!!
του παει πολυ να αναδεικνυει τα γατια σας!!!

καπου εγραψα τα συγχαρητηρια μου για την εκθεση,την οργανωση,τους εκθετες κτλ!!!
και ενω νομιζα οτι το υπεβαλα,τωρα δεν το βλεπω!!!:confused::confused::confused::blink:
αν κανεις το βρει στο θεμα του ας μου το πει!!
ειμαι λιγο χαζεμενη απο χθες!!:P:P:P
ξαναλεω λοιπον ενα ΜΠΡΑΑΑΒΟ
και περιμενουμε με αγωνια την επομενη τον Δεκεμβριο!!!!!!!!!!!:P:P:P:up::up:

Βραβευτηκε και ο ΘΕΙΚΟΣ Cashmere της Aramis!! :up::up::up:

παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? :hmm:

παλι εκθεση το δεκεμβριο ? που ? :hmm:
Αθηνα μαλλον...ακομα δεν ξερουμε που, αλλα αυτο σχεδιαζουν...θα δουμε;):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back