avtwvia
Διάσημο μέλος
Ημουν εγω..Αναστασια ετοιμασε τα χαρτια της υιοθεσιας!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

καλο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Nα προσθεσω και εγω κατι.. Το κοριτσακι διπλα στην Αναστασια δεν ηταν η κορη της..Ημουν εγω..
Αναστασια ετοιμασε τα χαρτια της υιοθεσιας!!![]()

Αντωνια....το μινιατουρακι σου ειναι πανεμορφο...αλλα παλι αισθανομαι τυψεις που ημουν στη κοσμαρα μου και δεν το χαρηκα ουτε αυτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
χαχαχαχα,μονο την βιβη και την κατερινα ειδα που της γνωρισα απο παλια....κριμα...
avtwvia
Διάσημο μέλος
Αντωνια....το μινιατουρακι σου ειναι πανεμορφο...αλλα παλι αισθανομαι τυψεις που ημουν στη κοσμαρα μου και δεν το χαρηκα ουτε αυτο![]()
Δεν ησουν εσυ στην κοσμαρα σου Γιουλη μου ειναι που ειναι κοντη και δεν φαινεται..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντε καλεΔεν ησουν εσυ στην κοσμαρα σου Γιουλη μου ειναι που ειναι κοντη και δεν φαινεται..![]()
....μινιατουρακι ειναι κουκλιστικο
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην επομενη εκθεση θα εχουμε ολες ενα καρτελακι που θα γραφει mycat χαχαχαχα

ρε γαμωτο ηθελα να σας γνωρισω ολες αλλα πως??τι να ελεγα,να φωναζα,ποιες ειναι απο το mycat??
χαχαχαχα,μονο την βιβη και την κατερινα ειδα που της γνωρισα απο παλια....κριμα...
nikos1982
Νεοφερμένο μέλος
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
αλλα και καπου κοντα βουλγαρια-ρουμανια κτλ εγω θα παω! και θα κατσω και στις βραβευσεις την επομενη φορα.

ειμαι ακομα ενθουσιασμενη..φαινεται ε?!!!

drusilia
Διάσημο μέλος
Παρόλα αυτά δεν πήγαμε τόσο καλά από τον μπουφέ, μάλλον ο κόσμος θεωρούσε ότι μοιράζουμε τσάμπα φαγητο και καφέ εκ μέρους της διοργάνωσης της έκθεσης και οχι για τα αδέσποτα...
Αυτο θέλω να πιστεύω τουλάχιστον...
Μιλησαμε με κοσμο που έψαχνε γατάκι, κόσμο που ζητούσε βοήθεια για στειρώσεις, ζωόφιλους, γενικα φύγαμε με πολλά τηλέφωνα.
Το κουταβίνι guest star μάλιστα μάζεψε 6 ένδιαφερόμενους!
Περιμένω φωτογραφίες από την Αγγελική κισέκι, η οποία έχει τραβήξει καταπληκτικές.
Ευχαριστούμε πάντως τους διοργανωτές για την φιλοξενία.
Παρόλο που εγώ με το θέμα ράτσα δεν έχω ιδιαίτερη σχέση πέρα από την ημίαιμη σιαμ ( ; ) Βανίλια μου, πραγματικά πιστεύω ότι θεσμοι σαν την έκθεση είναι ουσιώδεις για να ανέβει λίγο η γάτα στην χώρα μας.
Μόνο και μόνο για το κύπελο της Μανταρίνας και τις αυξημένες πιθανότητες του Γκούφυ για υιοθεσία αξίζει τον κόπο.
Κουραστήκαμε αλλά περάσαμε όμορφα.
Περιμένουμε λοιπόν πολύ σύντομα να διοργανωθεί ξανά ένα παρόμοιο event.

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω προσωπικα δεν τιμησα τον μπουφε σας αλλα τον κουμπαρα σας!!! Σας εστειλα και ευχαριστηριο στο side. Αν δεν το πηρατε σας εγραψα... <Σας ευχαριστουμε που εισασταν και εσεις εκει και μας κερασατε και γλυκισματα..Ελπιζω να μαζεψατε αρκετα για τους μικρους μας φιλους. Φιλικα
Ναντια (διπλα στην πορτα δεξια)>

Να προσθέσω ότι σαν Αδεσποτολόγιο πήγαμε καλά, κυριως απο τις πωλήσεις των ημερολογίων.
Παρόλα αυτά δεν πήγαμε τόσο καλά από τον μπουφέ, μάλλον ο κόσμος θεωρούσε ότι μοιράζουμε τσάμπα φαγητο και καφέ εκ μέρους της διοργάνωσης της έκθεσης και οχι για τα αδέσποτα...
Αυτο θέλω να πιστεύω τουλάχιστον...
Μιλησαμε με κοσμο που έψαχνε γατάκι, κόσμο που ζητούσε βοήθεια για στειρώσεις, ζωόφιλους, γενικα φύγαμε με πολλά τηλέφωνα.
Το κουταβίνι guest star μάλιστα μάζεψε 6 ένδιαφερόμενους!
Περιμένω φωτογραφίες από την Αγγελική κισέκι, η οποία έχει τραβήξει καταπληκτικές.
Ευχαριστούμε πάντως τους διοργανωτές για την φιλοξενία.
Παρόλο που εγώ με το θέμα ράτσα δεν έχω ιδιαίτερη σχέση πέρα από την ημίαιμη σιαμ ( ; ) Βανίλια μου, πραγματικά πιστεύω ότι θεσμοι σαν την έκθεση είναι ουσιώδεις για να ανέβει λίγο η γάτα στην χώρα μας.
Μόνο και μόνο για το κύπελο της Μανταρίνας και τις αυξημένες πιθανότητες του Γκούφυ για υιοθεσία αξίζει τον κόπο.
Κουραστήκαμε αλλά περάσαμε όμορφα.
Περιμένουμε λοιπόν πολύ σύντομα να διοργανωθεί ξανά ένα παρόμοιο event.![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μια φωτο απο την εκθεση στον αστερα βουλιαγμενης!!
"Σεβαχ ο Θαλασσινος!"
ειναι υπεροχος!!

Havana
Διάσημο μέλος
Εγω προσωπικα δεν τιμησα τον μπουφε σας αλλα τον κουμπαρα σας!!! Σας εστειλα και ευχαριστηριο στο side. Αν δεν το πηρατε σας εγραψα... <Σας ευχαριστουμε που εισασταν και εσεις εκει και μας κερασατε και γλυκισματα..Ελπιζω να μαζεψατε αρκετα για τους μικρους μας φιλους. Φιλικα
Ναντια (διπλα στην πορτα δεξια)>
[/quote
ναιιιιιιιιιιιι
το ειδα εγώ σημερα το πρώι το μύνημα σου!!!!
Νάντια εχυαριστούμε! δημοσιευσαμε σαν σχόλιο!![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση και οι γάτες που συμμετείχαν πραγματικά υπέροχες.
Αγγελική πραγματικά υπέροχες φωτογραφίες.
Εγώ όσες έβγαλα, βγήκαν χάλια.Ανεβάζω μερικές απ'αυτές που βλέπονται με τα γατιά που με εντυπωσίασαν περισσότερο.Ο Troy πραγματικά εκπληκτικός, κρίμα που δεν βγήκε καμιά φωτό του καλή, όπως και του Σεββάχ και της Σεμέλης.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά τα κορίτσια του αδεσποτολόγιου.
Συγχαρητήρια και πάλι για το εκπληκτικό σας έργο.Η Μανταρίνια ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Συνημμένα
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταρχάς να δώσω ένα μεγάλο συγχαριτηρια στους νικητές
!Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα κυρία Γιούλη(μπράβο στη Σεμέλη) και κυρία Δώρα
!Κυρία Κατερίνα, έσεις ήσασταν η κυρία με τις Ράντγκολς;

Αν ήσασταν, εγώ ήμουν το κορίτσι με τα γυαλία που τις θαύμαζε
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα, μου ήρθε να το φωνάξωρε γαμωτο ηθελα να σας γνωρισω ολες αλλα πως??τι να ελεγα,να φωναζα,ποιες ειναι απο το mycat??

Λόγω υποχρεώσεων έμεινα λίγο, έπεσα και στο νεκρό διάστημα πριν τα αποτελέσματα και δεν χόρτασα γατοεκδήλωση
Όμως, είδα όλα τα γατάκια ΜΑΣ. Η Μανταρίνα είναι η γνωστή Μανταρίνα που χαριζόταν παλιά και έκανε μανταρινάκια; Είναι πράγματι εκπληκτική γάτα , όπως και ο Γκούφη (αυτός έχει τρίχωμα σαν βελούδο, δεν τον έπιασα, φυσικά, αλλά, η όψη του τέτοια έδειχνε)

Αντωνία μου, δεν μπορεί να ήσουν εσύ το μικρό, αυτό ήταν 12-13 χρόνων, μπορεί να ήταν και επισκέπτρια βέβαια, αν και τριγύριζε συνέχεια γύρω γύρω από τη Σεμέλη και το Μορφέα!!! Μου έκανε εντύπωση η ευγένειά του και η χάρη του, σαν ανθρωπογατάκι
Περιμένουμε φωτό και των υπόλοιπων βραβευμένων, αλλιώς ,θα γράφουμε μηνύματα μέχρι του χρόνου

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δωρα ειναι η Αλικη κοντα σου???
Σε παρακαλω δωστης ενα φιλι απο εμενα...Αισθανομαι τοσο ασχημα που δεν την αφησα να χαιδεψει το Σεμελακι...
Αλλα οι Καταλινες ηταν ανενδοτες...Κανεις δεν θα αγγιζει τα γατια...γιατι μπορει κατι να μεταφερει απο το ενα στο αλλο...κι αυτο γινεται στις εκθεσεις...εκεινες χασανε γατακια και κινδυνεψαν πολλες γατες τους απο ιο εκθεσηςεχουμε και τη Καλυψω που μαλλον περιμενει γατακια....
Ενταξει Δωρακι???
Γιουλη μου αν και τα ειπαμε με τα πμ παντα σεβομαι τις επιθυμιες των "ιδιοκτητων" ασχετως με εκθεσεις κλπ, οποτε δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα

Οχι δεν ειμαστε μαζι,εφυγε χτες μετα την Εκθεση,ειχε και τα μωρακια μαζι και δε γινοταν να καθυστερησει.Δεν πειραζει,νομιχω οτι το καταλαβε και δεν υπαρχει προβλημα.![]()
Φυσικα και το καταλαβα Δωρα μου για τη Γιουλη σε αντιθεση με σενα και το Σειριο....

Τη Γιουλη τη συγχωρω, εσενα ομως οχι που δεν εξηγησες στο παιδι σου πως πρεπει να φερεται στην πεθερα του....

Οποτε τον παραχωρω στη Ρανια και θα προξενεψω τη Χιονατη μου με κανα αλλο που πηρε βραβειο στην εκθεση...μουαχαχαχαχαχαχα!!!
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως μιλάτε για εμένα γιατί τα μπλεξαΑντωνία μου, δεν μπορεί να ήσουν εσύ το μικρό, αυτό ήταν 12-13 χρόνων, μπορεί να ήταν και επισκέπτρια βέβαια, αν και τριγύριζε συνέχεια γύρω γύρω από τη Σεμέλη και το Μορφέα!!! Μου έκανε εντύπωση η ευγένειά του και η χάρη του, σαν ανθρωπογατάκιΠεριμένουμε φωτό και των υπόλοιπων βραβευμένων, αλλιώς ,θα γράφουμε μηνύματα μέχρι του χρόνου
![]()
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
,
Αντωνία μου, δεν μπορεί να ήσουν εσύ το μικρό, αυτό ήταν 12-13 χρόνων, μπορεί να ήταν και επισκέπτρια βέβαια, αν και τριγύριζε συνέχεια γύρω γύρω από τη Σεμέλη και το Μορφέα!!! Μου έκανε εντύπωση η ευγένειά του και η χάρη του, σαν ανθρωπογατάκιΠεριμένουμε φωτό και των υπόλοιπων βραβευμένων, αλλιώς ,θα γράφουμε μηνύματα μέχρι του χρόνου
![]()
Νικη αν φοραγε ασπρο μπλουζακι και ηταν αδυνατουλα, ειναι το Χριστινακι, η bunny μας!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγω χαρηκα (εστω και για λιγο) που ειδωθηκαμε ΑντιγονηΓειά και από εμένα!
Καταρχάς να δώσω ένα μεγάλο συγχαριτηρια στους νικητές!Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα κυρία Γιούλη(μπράβο στη Σεμέλη) και κυρία Δώρα
!
Κυρία Κατερίνα, έσεις ήσασταν η κυρία με τις Ράντγκολς;
Αν ήσασταν, εγώ ήμουν το κορίτσι με τα γυαλία που τις θαύμαζε!

Εμένα, μου ήρθε να το φωνάξωΛόγω υποχρεώσεων έμεινα λίγο, έπεσα και στο νεκρό διάστημα πριν τα αποτελέσματα και δεν χόρτασα γατοεκδήλωση
Όμως, είδα όλα τα γατάκια ΜΑΣ. Η Μανταρίνα είναι η γνωστή Μανταρίνα που χαριζόταν παλιά και έκανε μανταρινάκια; Είναι πράγματι εκπληκτική γάτα , όπως και ο Γκούφη (αυτός έχει τρίχωμα σαν βελούδο, δεν τον έπιασα, φυσικά, αλλά, η όψη του τέτοια έδειχνε)
Αντωνία μου, δεν μπορεί να ήσουν εσύ το μικρό, αυτό ήταν 12-13 χρόνων, μπορεί να ήταν και επισκέπτρια βέβαια, αν και τριγύριζε συνέχεια γύρω γύρω από τη Σεμέλη και το Μορφέα!!! Μου έκανε εντύπωση η ευγένειά του και η χάρη του, σαν ανθρωπογατάκιΠεριμένουμε φωτό και των υπόλοιπων βραβευμένων, αλλιώς ,θα γράφουμε μηνύματα μέχρι του χρόνου
![]()
αυτη ηταν η Χριστινα (bunny)...ηταν κι ενας κυριος μαζι της ψηλος? Ο πατερα της ηταν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool