bunny
Περιβόητο μέλος
Σωστόοος!Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν το γνωριζω αυτο...δεν βλεπω σχεδον καθολου τηλεοραση....παντως κι αλλοι μου το ειπαν
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δειτε τα γατονια μας.https://www.facebook.com/album.php?page=1&aid=100446&id=34956269777

Καταπληκτικές!!! Νεκταρία μου, άφησε επάνω στα κλουβάκια κάρτα ο φωτογράφος αυτός.
Είναι αυτός που τραβούσε με τη βραβευση ή ήταν και άλλοι επαγγελματίες; Γιατί νομίζω ότι υπήρχαν και πολλοί ιδιώτες που φωτογράφιζαν και μπερδεύτηκα.

bunny
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα κ.Νεκταρία!Δειτε τα γατονια μας.https://www.facebook.com/album.php?page=1&aid=100446&id=34956269777
Είδα τα δύο γκρι γατάκια σας στην Έκθεση και μου ήρθε να τα ζουλήξω!

Ειδικά εκείνο το ζουζούνι που χοροπηδούσε και δεν καθόταν ήσυχο!
Απίθανα!
Τελικά οι Μέιν-Κουν είναι τεράστιες!

Μοιάζουν με τίγρεις...
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τι να σου πω Ειρηνη μου..βρηκα μια καρτα,αυτου ητανΚαταπληκτικές!!!
Νεκταρία μου, άφησε επάνω στα κλουβάκια κάρτα ο φωτογράφος αυτός.
Είναι αυτός που τραβούσε με τη βραβευση ή ήταν και άλλοι επαγγελματίες; Γιατί νομίζω ότι υπήρχαν και πολλοί ιδιώτες που φωτογράφιζαν και μπερδεύτηκα.![]()
Δεν ηξερα τι μου γινονταν...Ναι αυτο το ζουζουνι ειχε φρικαρει αλλα μετα ηρεμησε.Δεν ηρθες ομως να μου μιλησεις να σε γνωρισω κι εγωΚαλησπέρα κ.Νεκταρία!Είδα τα δύο γκρι γατάκια σας στην Έκθεση και μου ήρθε να τα ζουλήξω!
Ειδικά εκείνο το ζουζούνι που χοροπηδούσε και δεν καθόταν ήσυχο!
Απίθανα!
Τελικά οι Μέιν-Κουν είναι τεράστιες!Μοιάζουν με τίγρεις...
![]()

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος

δηλαδη τις γατες μου...
Αυτος εχασε ...
για μενα ηταν οι πιο ομορφες εκει μεσα
..και μετα οοοοοοοοοολες οι αλλες φατσουλες
....χορτασα γατοφατσες!!!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ααααα ετσιΑυτος ο κυριος ειναι φιλος ενος φιλου μου χαχαααχ τον οποιο καλεσε ο φιλος μου να ερθει για να φωτογραφισει και εμενα δεν με τραβηξε...κλαψδηλαδη τις γατες μου...
Αυτος εχασε ...
![]()
Εσυ μπορεις να τον εχεις οποτε θελησεις ενω εμεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτος ο κυριος ειναι φιλος ενος φιλου μου χαχαααχ τον οποιο καλεσε ο φιλος μου να ερθει για να φωτογραφισει και εμενα δεν με τραβηξε...κλαψδηλαδη τις γατες μου...
Αυτος εχασε ...
![]()

Κάνε φίλο να δεις καλό, λένε μετά....
Τι σε καλέσαμε αγαπητέ μου, πες του...ούτε καν να μας αναδείξεις την ομορφιά μας; τςτςτς...άντρες κορίτσι μου, άντρες! 
Πάντως το γατί με το οποίο είστε αγκαλιά, ( κάπου σε μια φωτό το είδα), είναι θεϊκό!!!

ΥΓ. Ο φωτογράφος είναι Ιταλός και ζει Ελλάδα ή ήρθε από Ιταλία;

Για να ξέρουμε τι χρονικό διάστημα έχουμε να του ζητήσουμε φωτογραφίες....
drf
Δραστήριο μέλος
μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες

kampia_
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Η Νεκταρία είναι ένας γλυκός και αυθόρμητος άνθρωπος που αγκαλιάζει τον κόσμο και πραγματικά σε σκλαβώνει!!! Την έχω ζήσει από κοντά όλον αυτον τον καιρό και πραγματι χαιρομαι που είναι φίλη μου!Κοριτσια η Νεκταρια ειναι ενας απιστευτα γλυκος ανθρωπος και πολυ αξιοπρεπης κυρια και με κατεπληξε με την "ηρεμια" της και την οργανωτικοτητα της.

Νίκο, σ΄ευχαριστούμε τόσο πολύ που μας τίμησες και ήρθες να μας κάνεις παρέα στην έκθεση και προπάντων να μας πλαισιώσεις με το φωτογραφικό υλικό σου!!!σας ευχαριστώ για τη πρόσκληση να φωτογραφήσω την έκθεση αυτή , όποιος φίλος/η ενδιαφέρεται για να παραλάβει φωτογραφίες ας επιλέξει όποιες θέλει από αυτό το link: https://www.ndouzin.eu/fife-aics2009/index.html
μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ειναι κα τα πλη κτι κεςσας ευχαριστώ για τη πρόσκληση να φωτογραφήσω την έκθεση αυτή , όποιος φίλος/η ενδιαφέρεται για να παραλάβει φωτογραφίες ας επιλέξει όποιες θέλει από αυτό το link: https://www.ndouzin.eu/fife-aics2009/index.html

.Με πιο τροπο μπορω να εχω αρκετες απο αυτες?
Βασικα θα τις ηθελα ολες για το σαιτ του ομιλου.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

marikaity
Νεοφερμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
σας ευχαριστώ για τη πρόσκληση να φωτογραφήσω την έκθεση αυτή , όποιος φίλος/η ενδιαφέρεται για να παραλάβει φωτογραφίες ας επιλέξει όποιες θέλει από αυτό το link: https://www.ndouzin.eu/fife-aics2009/index.html
Νίκο οι φωτογραφίες ΘΕΙΚΕΣ!

Ολα τα γατιά υπέροχα!Δεν ξέρεις ποιό να πρωτοδιαλέξεις

Και βγήκατε όλες σας πολύ ωραία.

moukelis
Επιφανές μέλος
Νίκο οι φωτογραφιες ειναι απλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ!σας ευχαριστώ για τη πρόσκληση να φωτογραφήσω την έκθεση αυτή , όποιος φίλος/η ενδιαφέρεται για να παραλάβει φωτογραφίες ας επιλέξει όποιες θέλει από αυτό το link: https://www.ndouzin.eu/fife-aics2009/index.html
Παραλιγο να μη γνωρισω το Σειριακι μου...
Μου αρεσαν πολυ καποιες της Γιουλης με τη Σεμελη,φαινεται ποση τρυφεροτητα νιωθει με τη μικρη της,και αυτες τις ΚΑτερινας,παντου δειχνει ευδιαθετη και χαμογελαστη,και τα ζωακια της τοσο χαλαρα...Θα μπορουσα να εχω του Σειριου,και αυτες της Αναστασιας,της Αντωνιας,της Κατερινας και της Γιουλης;Ειναι δυο βρετανικα λιλα,τα ραγκντολ και το ιερης Βιρμανιας το tabby.Τo mail μου ειναι το moukelis@yahoo.com. Ευχαριστω εκ των προτερων!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

για εμας που δεν ηρθαμε στην εκθεση, πηραμε μπολικη και ωραια γευση απο τα γατακια που πηραν μερος

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε νομιζω οτι ταλαιπωρουνται τοσο,εξαλλου στις εκθεσεις πηγαινουν γατακια κοινωνικα,που χαιρονται να ειναι με κοσμο.Ουτως ή άλλως τα γατακια εκτροφειου πρεπει να ειναι κοινωνικοποιημενα,και ο εκτροφεας να εκθετει τα γατακια του,για να δουν οι ενδιαφερομενοι οτι εχει ζωα υγιη και αρτια μορφολογικα.Επισης,οι εκθεσεις ειναι η μοναδικη ευκαιρια που εχει ενας ιδιοκτητης ζωου ρατσας χωρις χαρτια,να το δωσει για εξεταση στους κριτες ωστε να του εκδοθουν.Ειναι πολλοι παραμετροι,αλλα σιγουρα ολοι οι διοργανωτες και οι συμμετεχοντες εχουν πρωταρχικο σκοπο να μην ταλαιπωρηθουν τα ζωα τους.Στην επομενη εκθεση ισως θα ηθελες να παρευρεθεις ωστε να σχηματισεις γνωμη η ιδια απο προσωπικη πειρα,κι οχι απλα απο εντυπωσεις.Ρε παιδιά , τέλεια τα παιδάκια ( γατάκια ) όλα , αλλα πολύ τα λυπάμαι. Μήπως εσείς θέλετε όσκαρ και βραβεία ? αυτά δε νομίζω να βρίσκουν κάτι θετικό σε αυτήν την ταλαιπωρία μόστρας.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπραβο Δωρα...πάλι μας καλυψεςΔε νομιζω οτι ταλαιπωρουνται τοσο,εξαλλου στις εκθεσεις πηγαινουν γατακια κοινωνικα,που χαιρονται να ειναι με κοσμο.Ουτως ή άλλως τα γατακια εκτροφειου πρεπει να ειναι κοινωνικοποιημενα,και ο εκτροφεας να εκθετει τα γατακια του,για να δουν οι ενδιαφερομενοι οτι εχει ζωα υγιη και αρτια μορφολογικα.Επισης,οι εκθεσεις ειναι η μοναδικη ευκαιρια που εχει ενας ιδιοκτητης ζωου ρατσας χωρις χαρτια,να το δωσει για εξεταση στους κριτες ωστε να του εκδοθουν.Ειναι πολλοι παραμετροι,αλλα σιγουρα ολοι οι διοργανωτες και οι συμμετεχοντες εχουν πρωταρχικο σκοπο να μην ταλαιπωρηθουν τα ζωα τους.Στην επομενη εκθεση ισως θα ηθελες να παρευρεθεις ωστε να σχηματισεις γνωμη η ιδια απο προσωπικη πειρα,κι οχι απλα απο εντυπωσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool