ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
]Κατ'αρχην σκοπος των εκτροφεων ειναι να διαφυλαξουν τη φυλη και να διατηρησουν στο ακεραιο τα μορφολογικα της χαρακτηριστικα.Ειτε συμφωνειτε ειτε οχι με τα ζωακια ρατσας,υφιστανται και χρονια τωρα εφαρμοζεται η τακτικη αυτη στην εκτροφη τους.Τα βραβεια και οι διακρισεις,καθως και η εξεταση των ζωων απο τους κριτες,καθοριζουν ποια απο τα γατακια μπορουν να μεταφερουν τα ακεραια γονιδια τους στις επομενες γενεες χωρις να εκφυλιστει η φυλη,και ποια θα μπορουσαν να ειναι απλα ζωακια συντροφιας.Δεν ειπα οτι οι εκθεσεις αυξανουν την κοινωνικοτητα των γαταων,εαν διαβασετε πιο προσεκτικα θα δειτε οτι ανεφερα πως προτιμουνται τα κοινωνικα γατακια για τις εκθεσεις,για να μην ταλαιπωρουνται τα ζωακια που γενικα φοβουνται την πολυκοσμια και τις αλλες γατες.Εαν καποιο ζωακι αντιδρα βιαια,ειναι λαθος του ιδιοκτητη που το εφερε στην εκθεση,θα επρεπε να γνωριζει πως η ηρεμια και η ψυχικη υγεια του ζωου του ειναι σημαντικοτερη απο την συμμετοχη του σε διοργανωση.
Το θεμα της μετακινησης σιγουρα ειναι μεγαλο,αλλα εγω π.χ. που ηρθα απο μακρια φροντισα να ταξιδεψω δυο μερες νωριτερα ωστε να εχει το ζωακι μου το χρονο να προσαρμοστει και να ειναι ηρεμο μεχρι τη μερα της διοργανωσης.Υπηρχαν συμμετεχοντες απο αλλες χωρες,η πλειονοτητα ηταν εκτροφεις,και νομιζω οτι γνωριζουν περισσοτερα απο εμας,τους κατοχους μιας γατουλας,οταν εχουν ασχοληθει με δεκαδες ζωακια.[/quote]
Σιγουρα τους ειναι αδιαφορο σαν γεγονος,οπως επισης αδιαφορο τους ειναι κι αν θα ζευγαρωσουν με εναν γατο της ρατσας τους ή εναν ημιαιμο γατουλη.Αλλα ευτυχως ή δυστυχως καποιες διαδικασιες ειναι απαραιτητες για την διαιωνιση των φυλων.Οι οποιες φυλες επισης υφιστανται και σε καποιους αρεσει αυτο το γεγονος,σε καποιους οχι.Ας μην ξεχνουμε πως αν δεν υπηρχαν ομως,Δεν θα ειχαμε σημερα τα υπεροχα μπλε ρωσσικα που κι εσυ θαυμαζεις,ουτε χιλιες δυο αλλες φυλες που εχουν χαρακτηριστικα που κατα τη γνωμη μου ειναι κριμα να χαθουν.Αλλα αυτο ειναι αποψη του καθενος.
Απο εκει και περα οσοι συμμετειχαμε ειχαμε τους λογους μας ο καθενας.Εγω χαρηκα που ο κοσμος που περνουσε κι εβλεπε το γατο μου πειθοταν οτι και τα κεραμιδογατακια ειναι πανεμορφα,και σκεφτηκα οτι θα βοηθησει η συμμετοχη τους σε τετοιες διοργανωσεις να αλλαξει η γνωμη των ανθρωπων στη χωρα μας
σχετικα με τις γατες.Δεν ειναι μονο για τις αυλες και για να πιανουν ποντικια,και δεν χρειαζεται μια γατουλα να ειναι ρατσας για να αξιζει την περιποιηση και την φροντιδα μας.Αλλα ημιαιμα γατακια που συμμετειχαν βρηκαν γονεις μεσα απο την Εκθεση,και υπηρχε επισης και μεγαλη ενημερωση του κοσμου για τα αδεσποτα ζωακια στη χωρα μας.
Περα απο ολα αυτα ομως,ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει οτι γνωμη θελει σχετικα με τις εκθεσεις,την εκτροφη,τις φυλες,αρκει να μην την επιβαλει στους υπολοιπους.
Συμφωνω απολυτα,εγω αν ημουν στη θεση των συγκεκριμενων ιδιοκτητων και ηξερα οτι το γατακι θα ζοριζοταν τοσο(γιατι δε νομιζω το γατακι στο οποιο αναφερεσαι να ηταν κοινωνικο και να αποφασισε να τρομαξει μονο για τη μερα της εκθεσης,ξερει ο καθενας το ζωο του) δεν θα το εφερνα καν.Εμενα ο δικος μου ηταν μια χαρα ολη μερα,κοιμοταν σχεδον ολη την ωρα και μαλιστα ακουσα πολλους επισκεπτες που απορουσαν με την ηρεμια των γατων (αν ριξετε και μια ματια στις φωτογραφιες του Νικου στο λινκ πιο πανω θα δειτε ποσο χαλαρες ηταν οι περισσοτερες) και παρολα αυτα επειδη ειχαμε ενα ατυχες συμβαν την ωρα που θα διαγωνιζοταν,προτιμησα να ακυρωσω τη συμμετοχη του για να μην τον στρεσσαρω.Νομιζω οτι ειναι και θεμα υπευθυνοτητας,το ιδιο ισχυει και για οσους ζευγαρωνουν τα ζωακια τους και πετανε τα μικρα,η δεν τους κανουν εξετασεις,το ιδιο και για οσους εγκαταλειπουν τα ζωακια τους με την πρωτη δυσκολια.Δεν ειναι ολα ασπρο ή μαυρο.
Sapostol1 συμφωνώ μαζί σου.Αυτή ήταν και η γνώμη μου μέχρι τώρα για τις Εκθέσεις Γάτας και την εμμονή στην καθαρότητα των χαρακτηριστικών μιας γάτας ράτσας.Ομως σαν επισκέπτης της Εκθεσης είδα και κάποιες άλλες παραμέτρους που πριν δεν έπαιρνα υπ' όψη. Καταρχήν υπήρχε περίπτερο του Αδεσποτολόγιου που πρώτα απ'ολα ενισχύθηκε οικονομικά για να συνεχίσει το καταπληκτικό του έργο.
Αλλά και έκανε γνωστή την ύπαρξη του και την δράση του σε πολύ κόσμο, ειληκρινά δεν φανταζόμουνα ότι θα συγκένρωνε τόσο κόσμο αυτό το περίπρτερο.
Διακρίθηκαν στην κατηγορία γατιών σπιτιού αδέσποτες γατούλες και προοθήθηκε η υιοθεσία τους.
Επίσης η προσέλευση του κόσμου ήταν νομίζω μεγαλύτερη από την αναμενόμενη.
Μπορεί οι επισκέπτες να θαυμάζαν στην πληοψηφία τους καθαρόαιμες γάτες ράτσας, αλλά και αυτό το γεγονός βοηθάει νομίζω στο να προωθηθεί η αγάπη για το υπέροχο αιλουροειδές γενικότερα στο ευρύ κοινό.
Πιστεύω οτι κάποιος που θαυμάζει κάποια συγκεκριμένη ράτσα γάτας, μπορεί να μην υιοθετήσει εύκολα ένα αδέσποτο αλλά σίγουρα δεν θα το κακοποιήσει ή μπορεί ακόμη και να το βοηθήσει με κάποιον άλλο τρόπο.
Και να σκεφτείς οτι είδα πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά.
Σίγουρα έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις αλλά καμία φορά η αλήθεια δεν είναι απόλυτη αλλά αποτελείται από πολλά μικρά κομμάτια![]()
Φιλικά
Νίκη![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστω πολυτην πιστευω τη γιουλη.
επισης δε θελω να πιστευω οτι ολα αυτα γινονται απο ματαιοδοξια δικη μας..δεν ειναι κακο να καμαρωνουμε.. με μετρο βεβαια παντα.
κι εγω μπηκα στο τριπακι να παω τον πεπιτο κ μαλιστα λεγαμε με τον αντρα μου "θα σκισει" στα αδεσποτακια.. ...βεβαια μετα που το σκεφτηκα λογικα και πρακτικα...ο συγκεκριμενος γατος δε μπορει να ειναι εκτος σπιτιου πολλες ωρες..μεχρι τσισα κανει πανω του απο το φοβο.
το βραβειο το δικο του ειναι μεσα στη καρδια μου..
υ.γ. Γιουλη χαζεψα με τις φωτος της Σεμελης..καλα δεν αντεχεται αυτο το γατι!!! δεν την τσιμπολογας ολη την ωρα???να σου ζησει!
ειναι πολυ καλη γατουλα...ηρεμη, χαδιαρα, ενα υπεροχο πλασμα....Μια κοπελα δε, που θα παρει γατακι απο τη Καλυψω, οταν με το καλο γεννησει κλπ....θα την πει Pepita

marikaity
Νεοφερμένο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
?????Tι ψάχνεις να βρεις εδώ μέσα........![]()

τι ψάχνει Ειρήνη μου? να βρει όπως αναφέρει πιο πάνω ειλικρίνεια.Κι εμεις νομίζω που μιλάμε εδώ μαζί τόσην ώρα οι συγκεκριμένοι εδώ και μια ημέρα περι του συγκεκριμένου θέματος της έκθεσης, ειλικρινείς είμαστε μεταξύ μας. Τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ.
Sapostol1 συμφωνώ μαζί σου.Αυτή ήταν και η γνώμη μου μέχρι τώρα για τις Εκθέσεις Γάτας και την εμμονή στην καθαρότητα των χαρακτηριστικών μιας γάτας ράτσας.Ομως σαν επισκέπτης της Εκθεσης είδα και κάποιες άλλες παραμέτρους που πριν δεν έπαιρνα υπ' όψη. Καταρχήν υπήρχε περίπτερο του Αδεσποτολόγιου που πρώτα απ'ολα ενισχύθηκε οικονομικά για να συνεχίσει το καταπληκτικό του έργο.
Αλλά και έκανε γνωστή την ύπαρξη του και την δράση του σε πολύ κόσμο, ειληκρινά δεν φανταζόμουνα ότι θα συγκένρωνε τόσο κόσμο αυτό το περίπρτερο.
Διακρίθηκαν στην κατηγορία γατιών σπιτιού αδέσποτες γατούλες και προοθήθηκε η υιοθεσία τους.
Επίσης η προσέλευση του κόσμου ήταν νομίζω μεγαλύτερη από την αναμενόμενη.
Μπορεί οι επισκέπτες να θαυμάζαν στην πληοψηφία τους καθαρόαιμες γάτες ράτσας, αλλά και αυτό το γεγονός βοηθάει νομίζω στο να προωθηθεί η αγάπη για το υπέροχο αιλουροειδές γενικότερα στο ευρύ κοινό.
Πιστεύω οτι κάποιος που θαυμάζει κάποια συγκεκριμένη ράτσα γάτας, μπορεί να μην υιοθετήσει εύκολα ένα αδέσποτο αλλά σίγουρα δεν θα το κακοποιήσει ή μπορεί ακόμη και να το βοηθήσει με κάποιον άλλο τρόπο.
Και να σκεφτείς οτι είδα πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά.
Σίγουρα έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις αλλά καμία φορά η αλήθεια δεν είναι απόλυτη αλλά αποτελείται από πολλά μικρά κομμάτια![]()
Φιλικά
Νίκη![]()
[/quote]Παραθετω τα παρακατω ,οχι τοσο για να απαντησω σε αυτα που λετε και στα οποια συμφωνω,αλλα οσοι περισσοτεροι τα διαβασουν που διαφωνουν με τη διοργανωση ισως καποτε πειστουν και ερθουν να δουν απο κοντα ενα show.Ευχομαι συντομα να επαναληφθει και παλι με επιτυχια.
]Κατ'αρχην σκοπος των εκτροφεων ειναι να διαφυλαξουν τη φυλη και να διατηρησουν στο ακεραιο τα μορφολογικα της χαρακτηριστικα.Ειτε συμφωνειτε ειτε οχι με τα ζωακια ρατσας,υφιστανται και χρονια τωρα εφαρμοζεται η τακτικη αυτη στην εκτροφη τους.Τα βραβεια και οι διακρισεις,καθως και η εξεταση των ζωων απο τους κριτες,καθοριζουν ποια απο τα γατακια μπορουν να μεταφερουν τα ακεραια γονιδια τους στις επομενες γενεες χωρις να εκφυλιστει η φυλη,και ποια θα μπορουσαν να ειναι απλα ζωακια συντροφιας.Δεν ειπα οτι οι εκθεσεις αυξανουν την κοινωνικοτητα των γαταων,εαν διαβασετε πιο προσεκτικα θα δειτε οτι ανεφερα πως προτιμουνται τα κοινωνικα γατακια για τις εκθεσεις,για να μην ταλαιπωρουνται τα ζωακια που γενικα φοβουνται την πολυκοσμια και τις αλλες γατες.Εαν καποιο ζωακι αντιδρα βιαια,ειναι λαθος του ιδιοκτητη που το εφερε στην εκθεση,θα επρεπε να γνωριζει πως η ηρεμια και η ψυχικη υγεια του ζωου του ειναι σημαντικοτερη απο την συμμετοχη του σε διοργανωση.
Το θεμα της μετακινησης σιγουρα ειναι μεγαλο,αλλα εγω π.χ. που ηρθα απο μακρια φροντισα να ταξιδεψω δυο μερες νωριτερα ωστε να εχει το ζωακι μου το χρονο να προσαρμοστει και να ειναι ηρεμο μεχρι τη μερα της διοργανωσης.Υπηρχαν συμμετεχοντες απο αλλες χωρες,η πλειονοτητα ηταν εκτροφεις,και νομιζω οτι γνωριζουν περισσοτερα απο εμας,τους κατοχους μιας γατουλας,οταν εχουν ασχοληθει με δεκαδες ζωακια.
Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Εκτός απο τα παραπάνω μηνυματα, το τελευταίο αυτο με καλύπτει πλήρως εμενα προσωπικά.Ειδικά εδώ στην Ελλάδα, που θεωρείται ότι γάτες έχουν μόνο "κάτι τρελλές γεροντοκόρες", αυτού του είδους οι εκδηλώσεις βοηθούν κατά πρώτο στη δημιουργία ενδιαφέροντος για τα υπέροχα αυτά ζώα, που έχουν λατρευτεί από ποιητές και πεζογράφους. Έπειτα, και αυτό είναι σημαντικό , τα νέα παιδιά μαθαίνουν ότι η γάτα είτε ράτσας είτε ταράτσας, χαίρει θαυμασμού και διεθνούς εκτίμησης, έχουν δηλαδή οι εκθέσεις έμμεσα και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Μόνο να διαβάσει ένα παιδί ή να ακούσει ότι γίνονται τέτοιες εκθέσεις, αυτό εγγράφεται θετικά στο μυαλό του. Φυσικά, ισχύουν τα προαναφερθέντα για τη συνέχεια πανέμορφων φυλών γατών, αλλά, επειδή εγώ αρκούμαι να θαυμάζω και δεν ξέρω πολλά πράγματα για τα ιδιαίτερα χαρακτηρηστικά κάθε φυλής, δεν επεκτείνομαι.Πάντως, εμείς , θαυμάσαμε που τα γατάκια στην έκθεση ήταν εξαιρετικά ήρεμα, δεν είδα κανένα βασανισμένο κι εν πάσει περιπτώσει, μήπως και ότι αφιερώνουμε χρόνο και καθόμαστε και γράφουμε σε αυτό το φόρουμ τις ιστορίες των γατιών μας και μάλιστα και σε πρώτο πρόσωπο, λες και είμαστε οι γάτες μας , ή ότι γνωριζόμαστε μεταξύ μας δεν το κάνουμε πρώτα πρώτα για τον εαυτό μας; Τί ωφελεί τη γάτα μου να δείχνω τις φωτογραφίες της, ή να γράφω τις ιστορίες της ή να γνωρίζω άλλες γατομαμάδες;Αν ήταν αλλιώς, τα θέματα θα περιορίζονταν σε παροχή συμβουλών και σε αγγελίες.
Ακριβώς ετσι είναι παιδιά. Και το κομμάτι της έκθεσης είναι ένα μέρος της αγάπης που τρέφουμε για τις γατουλες γενικώς και ειδικώς και είναι κάτι που δεν νομίζω ότι βλάπτει ούτε τις γάτες μας, ούτε κανέναν άλλον.
Και επαναλαμβάνω αυτο που προανέφεραν κι άλλα μέλη πριν: Δεν παει κανένας ιδιοκτήτης το γατάκι του σε έκθεση αν αυτο δεν ανεχεται τον κόσμο, τα άλλα γατιά, την κοινωνικότητα γενικώς.
bunny
Περιβόητο μέλος
Aς πούμε ότι ντρεπόμουν...Ναι αυτο το ζουζουνι ειχε φρικαρει αλλα μετα ηρεμησε.Δεν ηρθες ομως να μου μιλησεις να σε γνωρισω κι εγω![]()
Το Δεκέμβριο!
drusilia
Διάσημο μέλος
Πολύ ωραία έκθεση (και τα γατιά και οι φωτογραφίες και όλα), ωστόσο τείνω να συμφωνήσω με την kampia. Εννοώ, ας είμαστε λίγο ειλικρινείς και ας το σκεφτούμε λίγο: Γιατί είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτούμε ότι οι εκθέσεις λαμβάνουν χώρα για τους ανθρώπους και όχι για τις γάτες; Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να χάρηκε καμία γάτα με όλο αυτό. Οι ιδιοκτήτες τους σίγουρα. Και δε θεωρώ ότι τα ζώα βασανίζονται ή τυραννιούνται απαραίτητα. Απλώς είναι γι'αυτά (στην καλύτερη περίπτωση) μία αδιάφορη διαδικασία. Τουλάχιστον, εκτός από φιλόζωοι, ας είμαστε πάνω από όλα ειλικρινείς άνθρωποι. Αυτά με αγάπη.
Με απόλυτη ειλικρίνεια, και από έναν άνρθωπο που δεν είναι ανταγωνιστικός, δεν ασχολείται με ράτσες και περνάει το ένα τριτο της ημέρας να ασχολείται με τα αδέσποτα:
Ναι για τους ανθρώπους λαμβάνουν χώρα οι εκθέσεις όπως και τα περισσότερα πράγματα. Ναι, και οι εκτροφείς θέλαν να προωθήσουν τα ζώα τους, και οι royal τις τροφές της.
Και ναι, κι εγώ ήθελα να προωθήσουμε τα αδέσποτά μας και να βρει ο Γκούφυ σπίτι, και να βγάλουμε ίσως και μερικά λεφτά για στειρώσεις.
Ναι, τα περισσότερα γατάκια δεν είχαν όρεξη να είναι στην βιτρίνα. Ήταν μια μέρα κουραστική για αυτά. Αλλά ελάχιστα έως κανένα πραγματικά υπέφεραν και ταλαιπωρήθηκαν. Από τα 5 της ομάδας μου, ειδικά τα πρώην αδεσποτάκια ήταν μια χαρά. Θα έπρεπε να ήσουν εκει να δεις τον Σνιφλ που από την αρχή μέχρι το τέλος έκανε πατουσάκια σε όποιον πέρναγε και γουργούριζε. Έχουν όλα τους περάσει τα πιο δύσκολα και ξέρουν οτι να περάσεις μερικές ώρες με ζέστη φαί και νερο και κόσμο να ασχολείται μαζί σου δεν είναι κάτι τραγικο. Εξάλλου σε τέτοια event δεν πάει κανεις ένα ζωο που φοβάται πολύ και αγρειύει γιατι πολύ απλά δεν θα μπορέσει να διαγωνισθεί.
Η πιο γκρινιάρα ήταν η δικιά μου, που έχει μεγαλώσει σε σπίτι από μωρό, αλλά και πάλι, είχε τις κακιές στιγμές της απλά, όχι ότι βασανίστηκε κιολας.
Και ναι, οπως είπα και πριν, η γάτα πρέπει να ανέβει λίγο σε αυτήν την χώρα και να γίνει "είδος πολυτελείας" και όχι κάτι συγκρίσιμο με τις κατσαρίδες και τα ποντίκια ("πολλές γάτες μαζευτήκαν στον ακάλυπτο, πάλι γενννοβολάνε, ας πετάξω ποντικοφάρμακο.")
Εκθέσεις λοιπόν, και όχι μία, περισσότερες. Με τα αδέσποτα εκει, παρόντα.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Με απόλυτη ειλικρίνεια, και από έναν άνρθωπο που δεν είναι ανταγωνιστικός, δεν ασχολείται με ράτσες και περνάει το ένα τριτο της ημέρας να ασχολείται με τα αδέσποτα:
Ναι για τους ανθρώπους λαμβάνουν χώρα οι εκθέσεις όπως και τα περισσότερα πράγματα. Ναι, και οι εκτροφείς θέλαν να προωθήσουν τα ζώα τους, και οι royal τις τροφές της.
Και ναι, κι εγώ ήθελα να προωθήσουμε τα αδέσποτά μας και να βρει ο Γκούφυ σπίτι, και να βγάλουμε ίσως και μερικά λεφτά για στειρώσεις.
Ναι, τα περισσότερα γατάκια δεν είχαν όρεξη να είναι στην βιτρίνα. Ήταν μια μέρα κουραστική για αυτά. Αλλά ελάχιστα έως κανένα πραγματικά υπέφεραν και ταλαιπωρήθηκαν. Από τα 5 της ομάδας μου, ειδικά τα πρώην αδεσποτάκια ήταν μια χαρά. Θα έπρεπε να ήσουν εκει να δεις τον Σνιφλ που από την αρχή μέχρι το τέλος έκανε πατουσάκια σε όποιον πέρναγε και γουργούριζε. Έχουν όλα τους περάσει τα πιο δύσκολα και ξέρουν οτι να περάσεις μερικές ώρες με ζέστη φαί και νερο και κόσμο να ασχολείται μαζί σου δεν είναι κάτι τραγικο. Εξάλλου σε τέτοια event δεν πάει κανεις ένα ζωο που φοβάται πολύ και αγρειύει γιατι πολύ απλά δεν θα μπορέσει να διαγωνισθεί.
Η πιο γκρινιάρα ήταν η δικιά μου, που έχει μεγαλώσει σε σπίτι από μωρό, αλλά και πάλι, είχε τις κακιές στιγμές της απλά, όχι ότι βασανίστηκε κιολας.
Και ναι, οπως είπα και πριν, η γάτα πρέπει να ανέβει λίγο σε αυτήν την χώρα και να γίνει "είδος πολυτελείας" και όχι κάτι συγκρίσιμο με τις κατσαρίδες και τα ποντίκια ("πολλές γάτες μαζευτήκαν στον ακάλυπτο, πάλι γενννοβολάνε, ας πετάξω ποντικοφάρμακο.")
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και με την ευκαρία να δώσω για μιά ακόμη φορά τα συγχαρητήρια μου για την παρουσία σας στην έκθεση..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τη θυμαμαι πολυ καλα εκεινη τη στιγμη που τα λεγαμε κοντα στη κριτητο ξερω νομιζω μου το ειπες στην εκθεση..ηταν μια ξενη κοπελα..ιταλιδα αν δεν κανω λαθος!!!
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ακριβώς!Με απόλυτη ειλικρίνεια, και από έναν άνρθωπο που δεν είναι ανταγωνιστικός, δεν ασχολείται με ράτσες και περνάει το ένα τριτο της ημέρας να ασχολείται με τα αδέσποτα:
Συμφωνώ απόλυτα με εσένα Βιβη μου!!!
Η γατουλα σου είναι μια κουκλίτσα καθώς και η μανταρίνα κι ο Γκούφη!!! Τέλεια μωράκια.

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ σ' ευχαριστούμε πολύ
κ εύχομαι να ακολουθήσουν κ άλλες τόσο επιτυχημένες εκθέσεις. Επισης θέλω να σου πω κ ένα ακόμα μεγάλο μπράβο γιατι τις προσπάθειες που κάνεις να αναστήσεις τον Όμιλο.
Και φυσικά συγχαρητήρια σε όλους!
Πρώτα απ' όλα στους νηκητές αλλά κ σε όσους δεν πήραν αυτή τη φορά κάποια διάκρηση γιατι όλα τα γατάκια της έκθεσης ήταν πανέμορφα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εδω φαινονται οι φιλοι που καμαρωνουν και χαιρονται με τη χαρα του φιλου τους...
Αυτη η φωτο δειχνει το "πυρετο" και την ομορφια της εκθεσης....
Παρακαλω προσεξτε ολες τις λεπτομερειες

ΖΗΤΩ Ο ΠΕΡΣΗΣ!!! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Μπράβο Πέρση!Η μαγικη στιγμη που ο νικητης στεφεται! Η εκτροφεας του τον σηκωνει ψηλα και η μανα του φωναζει YES! Ο κοσμος καμαρωνει και φωτογραφιζει...κοιταξτε χαμογελα!!!!!!!!!
Εδω φαινονται οι φιλοι που καμαρωνουν και χαιρονται με τη χαρα του φιλου τους...
Αυτη η φωτο δειχνει το "πυρετο" και την ομορφια της εκθεσης....
Παρακαλω προσεξτε ολες τις λεπτομερειες
ΖΗΤΩ Ο ΠΕΡΣΗΣ!!! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ!!![]()
Φοβερή στιγμή για φωτογραφία.
Μπράβο!
Και ο Σεβάχ όμως ήταν φανταστικός!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειμαι εγω με τη Σεμελη που σας παρακολουθουμε

Havana
Διάσημο μέλος
MA ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΑΑΑ??/Επειδή μόλις χθες βράδυ επέστρεψα από Αθήνα δεν μπόρεσα να μπω να συγχαρώ κ να ευχαριστήσω κ επίσημα την καινούρια Πρόεδρο του ΕΟΓ για την άψογα οργανωμένη έκθεση.
ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ σ' ευχαριστούμε πολύ
κ εύχομαι να ακολουθήσουν κ άλλες τόσο επιτυχημένες εκθέσεις. Επισης θέλω να σου πω κ ένα ακόμα μεγάλο μπράβο γιατι τις προσπάθειες που κάνεις να αναστήσεις τον Όμιλο.
Και φυσικά συγχαρητήρια σε όλους!
Πρώτα απ' όλα στους νηκητές αλλά κ σε όσους δεν πήραν αυτή τη φορά κάποια διάκρηση γιατι όλα τα γατάκια της έκθεσης ήταν πανέμορφα![]()
ΠΑΕΙ θα τρελαθω κατεβηκες Αθηνα και δεν σε ειδα.../???? σνιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφφφφφφ
bunny
Περιβόητο μέλος
Καλά κούκλος ο Ωκαιανός!MA ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΑΑΑ??/
ΠΑΕΙ θα τρελαθω κατεβηκες Αθηνα και δεν σε ειδα.../???? σνιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφφφφφφ
Και άλλες 3 ή 4 Ραγκντόλ είδα νομίζω...
Αλλά είδα και τη μαμά σας!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μαζι μας ηταν η Ελενα Κατερινα...εκει που ημασταν εμειςMA ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΑΑΑ??/

staman2
Περιβόητο μέλος
Κατερινάκι μου έμενε μαζί μου η Έλενα!!! Πού να το΄ξερα οτι δεν μιλήσατε στην έκθεση!! Την επόμενη φορά θα έρθουμε σπίτι σου μαζί με την Έλενα όταν θα ξαναρθει!!! Κρίμα,...MA ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΑΑΑ??/

Και να σου πω κι απο εδώ ότι τα γατιά σου είναι ΘΕΪΚΑ. Και η Ντιβόν? (νομίζω έτσι είναι το ονομα) είναι η αδυναμία μου. Οσο για τον Ωκεανό, πραγματικός ωκεανός τα μάτια του!

staman2
Περιβόητο μέλος
Γιουλάκο μου σ΄ευχαριστώ.!!! Για την αγάπη που έχεις για τα ζωάκια μου πρωτίστως.!!! Αλλα κι εγώ το ίδιο.φιλεναδα...ακριβως απο πισω σου...δεν φαινομαι...διπλα στη Γιαννα που χαμογελάειμαι εγω με τη Σεμελη που σας παρακολουθουμε
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool