Sapostol1 συμφωνώ μαζί σου.Αυτή ήταν και η γνώμη μου μέχρι τώρα για τις Εκθέσεις Γάτας και την εμμονή στην καθαρότητα των χαρακτηριστικών μιας γάτας ράτσας.

Ομως σαν επισκέπτης της Εκθεσης είδα και κάποιες άλλες παραμέτρους που πριν δεν έπαιρνα υπ' όψη. Καταρχήν υπήρχε περίπτερο του Αδεσποτολόγιου που πρώτα απ'ολα ενισχύθηκε οικονομικά για να συνεχίσει το καταπληκτικό του έργο.

Αλλά και έκανε γνωστή την ύπαρξη του και την δράση του σε πολύ κόσμο, ειληκρινά δεν φανταζόμουνα ότι θα συγκένρωνε τόσο κόσμο αυτό το περίπρτερο.

Διακρίθηκαν στην κατηγορία γατιών σπιτιού αδέσποτες γατούλες και προοθήθηκε η υιοθεσία τους.

Επίσης η προσέλευση του κόσμου ήταν νομίζω μεγαλύτερη από την αναμενόμενη.

Μπορεί οι επισκέπτες να θαυμάζαν στην πληοψηφία τους καθαρόαιμες γάτες ράτσας, αλλά και αυτό το γεγονός βοηθάει νομίζω στο να προωθηθεί η αγάπη για το υπέροχο αιλουροειδές γενικότερα στο ευρύ κοινό.

Πιστεύω οτι κάποιος που θαυμάζει κάποια συγκεκριμένη ράτσα γάτας, μπορεί να μην υιοθετήσει εύκολα ένα αδέσποτο αλλά σίγουρα δεν θα το κακοποιήσει ή μπορεί ακόμη και να το βοηθήσει με κάποιον άλλο τρόπο.

Και να σκεφτείς οτι είδα πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά.

Σίγουρα έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις αλλά καμία φορά η αλήθεια δεν είναι απόλυτη αλλά αποτελείται από πολλά μικρά κομμάτια
Φιλικά
Νίκη