Raisa
Περιβόητο μέλος
Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη
γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!!![]()
Και βέβαια είναι καλύτερη

....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου
...δεν το κατάλαβες
....σαμποτάζ μας κάναν 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Και βέβαια είναι καλύτερη....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου
...δεν το κατάλαβες
....σαμποτάζ μας κάναν
![]()
εννοειτε!!!!γιατι δεν πιστυεω οτι δεν εχουν γουστο...
αλλα στην επομενη εκθεση.... χεχεχε...Θα σαρωσει!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
χαρά μου και τιμή μου!!μπραβο σε ολα τα γατια!!!!!!!!
Αννα , Νικολετα , Νεκταρια κανατε καλη δουλεια με τα γατακια σας!!! (και καποια...γαταροι!!!)
Φωτορεπορτερ, κουβαλητρα γατιων και παιδι για τα θεληματα... ευχαριστουμε για το ρεπορταζ!!!
κοριτσια παντα πρωτιες
Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη
γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!!![]()

ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγαΚαι βέβαια είναι καλύτερη....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου
...δεν το κατάλαβες
....σαμποτάζ μας κάναν
![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
χαρά μου και τιμή μου!!
ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα![]()

μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νικολέτααααα άντε ετοιμάσου!!!
Την άλλη φορά θα έχουμε και γ....ώ τα σκηνικά

www.petcarrier.com
avtwvia
Διάσημο μέλος
Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ???

Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!!

Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ???
Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε!![]()
Έτσι είναι παιδί μου η ζωή...σκληρή και άδικη

Οσο για της πόζες, άσε....πήγαμε και εμείς να ποζάρουμε μπροστά στον φακό του φωτογράφου και μας την κοπάνισε η ντίβα

...ευτυχώς κατάφερε η Αννα και την έπιασε αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της!

Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμέναΚαλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ???
Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε!![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς...![]()
Ακριβώς

Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα![]()
Μωρέ το φαντάζεσαι??

Χμμμ

πολύ καλό μου ακούγεται!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!!

Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat
πάντα πρώτοι

Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!!
Havana
Διάσημο μέλος

Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε,
πρεπει να περασατε τελεια,
εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα
!!!!!!
εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!!
Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες??
εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευήκοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!!
Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε,
πρεπει να περασατε τελεια,
εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα
!!!!!!
εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!!
Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες??
εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο...![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια?
Πως ειναι τα πραγματα εκει?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη...Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας?
Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια?
Πως ειναι τα πραγματα εκει?![]()
Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας)
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μακάρι να γίνει!!!Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες.![]()

Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές)
Havana
Διάσημο μέλος
θελω κι εγω έκθεση ουααααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool