Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η Raisa έγραψε: #201 17-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είναι καλύτερη....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου...δεν το κατάλαβες....σαμποτάζ μας κάναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #202 17-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και βέβαια είναι καλύτερη....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου...δεν το κατάλαβες....σαμποτάζ μας κάναν Click για ανάπτυξη... εννοειτε!!!!γιατι δεν πιστυεω οτι δεν εχουν γουστο... αλλα στην επομενη εκθεση.... χεχεχε...Θα σαρωσει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #203 17-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπραβο σε ολα τα γατια!!!!!!!! Αννα , Νικολετα , Νεκταρια κανατε καλη δουλεια με τα γατακια σας!!! (και καποια...γαταροι!!!) Φωτορεπορτερ, κουβαλητρα γατιων και παιδι για τα θεληματα... ευχαριστουμε για το ρεπορταζ!!! κοριτσια παντα πρωτιες Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!! Click για ανάπτυξη... χαρά μου και τιμή μου!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και βέβαια είναι καλύτερη....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου...δεν το κατάλαβες....σαμποτάζ μας κάναν Click για ανάπτυξη... ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η NiaR έγραψε: #204 17-11-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαρά μου και τιμή μου!! ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα Click για ανάπτυξη... μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #205 17-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #206 17-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτααααα άντε ετοιμάσου!!! Την άλλη φορά θα έχουμε και γ....ώ τα σκηνικά www.petcarrier.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η avtwvia έγραψε: #207 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #208 17-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι παιδί μου η ζωή...σκληρή και άδικη....ακόμα και για τις ντίβες Οσο για της πόζες, άσε....πήγαμε και εμείς να ποζάρουμε μπροστά στον φακό του φωτογράφου και μας την κοπάνισε η ντίβα...ευτυχώς κατάφερε η Αννα και την έπιασε αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η Zbeebz έγραψε: #209 17-11-08 22:50 Μα για σκεφτείτε λίγο, μήπως ο Άτο Μπόλτον ήρθε πρώτος από τον πρώτο-πρώτο αγώνα που έτρεξε στη ζωή του; Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της! Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #210 17-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Raisa έγραψε: #211 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είναι καλύτερη....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου...δεν το κατάλαβες....σαμποτάζ μας κάναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #202 17-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και βέβαια είναι καλύτερη....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου...δεν το κατάλαβες....σαμποτάζ μας κάναν Click για ανάπτυξη... εννοειτε!!!!γιατι δεν πιστυεω οτι δεν εχουν γουστο... αλλα στην επομενη εκθεση.... χεχεχε...Θα σαρωσει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #203 17-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπραβο σε ολα τα γατια!!!!!!!! Αννα , Νικολετα , Νεκταρια κανατε καλη δουλεια με τα γατακια σας!!! (και καποια...γαταροι!!!) Φωτορεπορτερ, κουβαλητρα γατιων και παιδι για τα θεληματα... ευχαριστουμε για το ρεπορταζ!!! κοριτσια παντα πρωτιες Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!! Click για ανάπτυξη... χαρά μου και τιμή μου!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και βέβαια είναι καλύτερη....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου...δεν το κατάλαβες....σαμποτάζ μας κάναν Click για ανάπτυξη... ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η NiaR έγραψε: #204 17-11-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαρά μου και τιμή μου!! ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα Click για ανάπτυξη... μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #205 17-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #206 17-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτααααα άντε ετοιμάσου!!! Την άλλη φορά θα έχουμε και γ....ώ τα σκηνικά www.petcarrier.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η avtwvia έγραψε: #207 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #208 17-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι παιδί μου η ζωή...σκληρή και άδικη....ακόμα και για τις ντίβες Οσο για της πόζες, άσε....πήγαμε και εμείς να ποζάρουμε μπροστά στον φακό του φωτογράφου και μας την κοπάνισε η ντίβα...ευτυχώς κατάφερε η Αννα και την έπιασε αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η Zbeebz έγραψε: #209 17-11-08 22:50 Μα για σκεφτείτε λίγο, μήπως ο Άτο Μπόλτον ήρθε πρώτος από τον πρώτο-πρώτο αγώνα που έτρεξε στη ζωή του; Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της! Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #210 17-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Raisa έγραψε: #211 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και βέβαια είναι καλύτερη....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου...δεν το κατάλαβες....σαμποτάζ μας κάναν Click για ανάπτυξη... εννοειτε!!!!γιατι δεν πιστυεω οτι δεν εχουν γουστο... αλλα στην επομενη εκθεση.... χεχεχε...Θα σαρωσει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #203 17-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπραβο σε ολα τα γατια!!!!!!!! Αννα , Νικολετα , Νεκταρια κανατε καλη δουλεια με τα γατακια σας!!! (και καποια...γαταροι!!!) Φωτορεπορτερ, κουβαλητρα γατιων και παιδι για τα θεληματα... ευχαριστουμε για το ρεπορταζ!!! κοριτσια παντα πρωτιες Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!! Click για ανάπτυξη... χαρά μου και τιμή μου!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και βέβαια είναι καλύτερη....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου...δεν το κατάλαβες....σαμποτάζ μας κάναν Click για ανάπτυξη... ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η NiaR έγραψε: #204 17-11-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαρά μου και τιμή μου!! ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα Click για ανάπτυξη... μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #205 17-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #206 17-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτααααα άντε ετοιμάσου!!! Την άλλη φορά θα έχουμε και γ....ώ τα σκηνικά www.petcarrier.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η avtwvia έγραψε: #207 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #208 17-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι παιδί μου η ζωή...σκληρή και άδικη....ακόμα και για τις ντίβες Οσο για της πόζες, άσε....πήγαμε και εμείς να ποζάρουμε μπροστά στον φακό του φωτογράφου και μας την κοπάνισε η ντίβα...ευτυχώς κατάφερε η Αννα και την έπιασε αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η Zbeebz έγραψε: #209 17-11-08 22:50 Μα για σκεφτείτε λίγο, μήπως ο Άτο Μπόλτον ήρθε πρώτος από τον πρώτο-πρώτο αγώνα που έτρεξε στη ζωή του; Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της! Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #210 17-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Raisa έγραψε: #211 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπραβο σε ολα τα γατια!!!!!!!! Αννα , Νικολετα , Νεκταρια κανατε καλη δουλεια με τα γατακια σας!!! (και καποια...γαταροι!!!) Φωτορεπορτερ, κουβαλητρα γατιων και παιδι για τα θεληματα... ευχαριστουμε για το ρεπορταζ!!! κοριτσια παντα πρωτιες Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!! Click για ανάπτυξη... χαρά μου και τιμή μου!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και βέβαια είναι καλύτερη....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου...δεν το κατάλαβες....σαμποτάζ μας κάναν Click για ανάπτυξη... ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η NiaR έγραψε: #204 17-11-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαρά μου και τιμή μου!! ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα Click για ανάπτυξη... μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #205 17-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #206 17-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτααααα άντε ετοιμάσου!!! Την άλλη φορά θα έχουμε και γ....ώ τα σκηνικά www.petcarrier.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η avtwvia έγραψε: #207 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #208 17-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι παιδί μου η ζωή...σκληρή και άδικη....ακόμα και για τις ντίβες Οσο για της πόζες, άσε....πήγαμε και εμείς να ποζάρουμε μπροστά στον φακό του φωτογράφου και μας την κοπάνισε η ντίβα...ευτυχώς κατάφερε η Αννα και την έπιασε αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η Zbeebz έγραψε: #209 17-11-08 22:50 Μα για σκεφτείτε λίγο, μήπως ο Άτο Μπόλτον ήρθε πρώτος από τον πρώτο-πρώτο αγώνα που έτρεξε στη ζωή του; Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της! Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #210 17-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Raisa έγραψε: #211 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαρά μου και τιμή μου!! ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα Click για ανάπτυξη... μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #205 17-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #206 17-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτααααα άντε ετοιμάσου!!! Την άλλη φορά θα έχουμε και γ....ώ τα σκηνικά www.petcarrier.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η avtwvia έγραψε: #207 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #208 17-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι παιδί μου η ζωή...σκληρή και άδικη....ακόμα και για τις ντίβες Οσο για της πόζες, άσε....πήγαμε και εμείς να ποζάρουμε μπροστά στον φακό του φωτογράφου και μας την κοπάνισε η ντίβα...ευτυχώς κατάφερε η Αννα και την έπιασε αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η Zbeebz έγραψε: #209 17-11-08 22:50 Μα για σκεφτείτε λίγο, μήπως ο Άτο Μπόλτον ήρθε πρώτος από τον πρώτο-πρώτο αγώνα που έτρεξε στη ζωή του; Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της! Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #210 17-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Raisa έγραψε: #211 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #206 17-11-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτααααα άντε ετοιμάσου!!! Την άλλη φορά θα έχουμε και γ....ώ τα σκηνικά www.petcarrier.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η avtwvia έγραψε: #207 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #208 17-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι παιδί μου η ζωή...σκληρή και άδικη....ακόμα και για τις ντίβες Οσο για της πόζες, άσε....πήγαμε και εμείς να ποζάρουμε μπροστά στον φακό του φωτογράφου και μας την κοπάνισε η ντίβα...ευτυχώς κατάφερε η Αννα και την έπιασε αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η Zbeebz έγραψε: #209 17-11-08 22:50 Μα για σκεφτείτε λίγο, μήπως ο Άτο Μπόλτον ήρθε πρώτος από τον πρώτο-πρώτο αγώνα που έτρεξε στη ζωή του; Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της! Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #210 17-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Raisa έγραψε: #211 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτααααα άντε ετοιμάσου!!! Την άλλη φορά θα έχουμε και γ....ώ τα σκηνικά www.petcarrier.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η avtwvia έγραψε: #207 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #208 17-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι παιδί μου η ζωή...σκληρή και άδικη....ακόμα και για τις ντίβες Οσο για της πόζες, άσε....πήγαμε και εμείς να ποζάρουμε μπροστά στον φακό του φωτογράφου και μας την κοπάνισε η ντίβα...ευτυχώς κατάφερε η Αννα και την έπιασε αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η Zbeebz έγραψε: #209 17-11-08 22:50 Μα για σκεφτείτε λίγο, μήπως ο Άτο Μπόλτον ήρθε πρώτος από τον πρώτο-πρώτο αγώνα που έτρεξε στη ζωή του; Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της! Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #210 17-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Raisa έγραψε: #211 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #208 17-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι παιδί μου η ζωή...σκληρή και άδικη....ακόμα και για τις ντίβες Οσο για της πόζες, άσε....πήγαμε και εμείς να ποζάρουμε μπροστά στον φακό του φωτογράφου και μας την κοπάνισε η ντίβα...ευτυχώς κατάφερε η Αννα και την έπιασε αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η Zbeebz έγραψε: #209 17-11-08 22:50 Μα για σκεφτείτε λίγο, μήπως ο Άτο Μπόλτον ήρθε πρώτος από τον πρώτο-πρώτο αγώνα που έτρεξε στη ζωή του; Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της! Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #210 17-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Raisa έγραψε: #211 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι παιδί μου η ζωή...σκληρή και άδικη....ακόμα και για τις ντίβες Οσο για της πόζες, άσε....πήγαμε και εμείς να ποζάρουμε μπροστά στον φακό του φωτογράφου και μας την κοπάνισε η ντίβα...ευτυχώς κατάφερε η Αννα και την έπιασε αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η Zbeebz έγραψε: #209 17-11-08 22:50 Μα για σκεφτείτε λίγο, μήπως ο Άτο Μπόλτον ήρθε πρώτος από τον πρώτο-πρώτο αγώνα που έτρεξε στη ζωή του; Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της! Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #210 17-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Raisa έγραψε: #211 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα για σκεφτείτε λίγο, μήπως ο Άτο Μπόλτον ήρθε πρώτος από τον πρώτο-πρώτο αγώνα που έτρεξε στη ζωή του; Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της! Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #210 17-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Raisa έγραψε: #211 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ??? Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!! Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Raisa έγραψε: #211 17-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα Click για ανάπτυξη... Μωρέ το φαντάζεσαι?? Χμμμ πολύ καλό μου ακούγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #212 17-11-08 23:04 Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:14 Η Ελένη Άνση: #213 18-11-08 00:14 Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαρητήρια!!!! Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!! Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat πάντα πρώτοι Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η Havana έγραψε: #214 18-11-08 00:56 κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 01:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 18-11-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!! Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε, πρεπει να περασατε τελεια, εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα !!!!!! εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!! Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες?? εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο... Click για ανάπτυξη... ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 06:54 Η Μυρτω4038: #216 18-11-08 06:54 Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 18-11-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας? Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια? Πως ειναι τα πραγματα εκει? Click για ανάπτυξη... εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη... Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #218 18-11-08 09:04 Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 18-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να γίνει!!! Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Havana έγραψε: #220 18-11-08 10:16 θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θα κλάψω γοερά!!! θελω κι εγω έκθεση ουααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.