Έκθεση γάτας στην Βουλγαρία

Γιουλη θα δειξω επιεικια μονο αν φερεις πολλες πολλες φωτο!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί παιδί μου δε λες ότι είσαι μια ξανθιά καρακουκλαρα??? :up:Ντρέπεσαι? :redface::lol:

Οχι παιδι μου δεν ντεπομαι,ξανθια ναι καρακουκλαρα ομως.....ναμουν 10 χρονια νεοτερη...

Α...για τη Νικολέτα έλεγα το ξανθιά καλέ!!
Κοίτα όμως που κι εσύ ξανθιά είσαι και καρακουκλαρα:up::lol:

:lol::lol::lol::lol: 2 ξανθιές καρακουκλάρες......τι μπορεί να πάει στραβά!!!!:lol::lol::lol::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol: 2 ξανθιές καρακουκλάρες......τι μπορεί να πάει στραβά!!!!:lol::lol::lol::up::up::up:
Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! :lol:
Αλήθεια η Αννα τι είναι??:hmm:
Αννα εσυ τι είσαι?? :lol:

Γιουλη θα δειξω επιεικια μονο αν φερεις πολλες πολλες φωτο!:P
Εντάξει...θα στις στείλω με e mail να μου τις ελέγξεις και μετά να βάλουμε τις καλύτερες!! ;)

Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! :lol:
Αλήθεια η Αννα τι είναι??:hmm:
Αννα εσυ τι είσαι?? :lol:

:lol:Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα.:D

:lol:Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα.:D
Ωραία...
Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή!
Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! :up::lol:

Ωραία...
Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή!
Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! :up::lol:

Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος:hmm::lol::lol:

Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος:hmm::lol::lol:
χμ...εμένα κοκκινιζουν ελάχιστα:P:lol:

ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε....
αχ
καλη σας επιτυχια!!!
ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε?
νεκταρια
νικολετα
αννα
η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι???:)
καλη επιτυχια ελλαδα!!!!
(παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται)
αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα.
νιαου:)

ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω.:)

ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε....
αχ
καλη σας επιτυχια!!!
ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε?
νεκταρια
νικολετα
αννα
η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι???:)
καλη επιτυχια ελλαδα!!!!
(παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται)
αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα.
νιαου:)
εγώ δεν εκθέτω... ακόμα...
παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ...:P:lol:

Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις...:P:lol:

Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις...:P:lol:
ναι! Και το μαλί της γριας!:lol::lol:και τα καραμελωμένα μηλαράκια!!

εγώ δεν εκθέτω... ακόμα...
παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ...:P:lol:
σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια:lol: Να σε δω την ανοιξη πως θασαι:D:lol::D:/:

Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!:lol::lol:Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια!
:up:(Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!)

Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!:lol::lol:Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια!
:up:(Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!)
Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη.......

Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω.
Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω
στα γατονια του mycat:up:
Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες?:hmm::)

Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω.
Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω
στα γατονια του mycat:up:
Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες?:hmm::)

Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη:up:

Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!!
Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!!:up::up:
Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!!
DSC00447.JPG

H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!!:)
Η αφεντιά μου δηλαδή!:P Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10!
Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!!

Τα καμάρια μας
Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας)
Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας)
Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας)
Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας)
Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας)

κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!!:up::up::up:

Και ξεκινάμε!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back