moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #101 13-11-08 13:14 Γιουλη θα δειξω επιεικια μονο αν φερεις πολλες πολλες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Raisa έγραψε: #102 13-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί παιδί μου δε λες ότι είσαι μια ξανθιά καρακουκλαρα??? Ντρέπεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι παιδι μου δεν ντεπομαι,ξανθια ναι καρακουκλαρα ομως.....ναμουν 10 χρονια νεοτερη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...για τη Νικολέτα έλεγα το ξανθιά καλέ!! Κοίτα όμως που κι εσύ ξανθιά είσαι και καρακουκλαρα Click για ανάπτυξη... 2 ξανθιές καρακουκλάρες......τι μπορεί να πάει στραβά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #103 13-11-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 2 ξανθιές καρακουκλάρες......τι μπορεί να πάει στραβά!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! Αλήθεια η Αννα τι είναι?? Αννα εσυ τι είσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #104 13-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα δειξω επιεικια μονο αν φερεις πολλες πολλες φωτο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...θα στις στείλω με e mail να μου τις ελέγξεις και μετά να βάλουμε τις καλύτερες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η sublime έγραψε: #105 13-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! Αλήθεια η Αννα τι είναι?? Αννα εσυ τι είσαι?? Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #106 13-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Click για ανάπτυξη... Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #107 13-11-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Click για ανάπτυξη... Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 13-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... χμ...εμένα κοκκινιζουν ελάχιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Havana έγραψε: #109 13-11-08 15:36 ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #110 13-11-08 15:38 ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 13-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη θα δειξω επιεικια μονο αν φερεις πολλες πολλες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Raisa έγραψε: #102 13-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί παιδί μου δε λες ότι είσαι μια ξανθιά καρακουκλαρα??? Ντρέπεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι παιδι μου δεν ντεπομαι,ξανθια ναι καρακουκλαρα ομως.....ναμουν 10 χρονια νεοτερη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...για τη Νικολέτα έλεγα το ξανθιά καλέ!! Κοίτα όμως που κι εσύ ξανθιά είσαι και καρακουκλαρα Click για ανάπτυξη... 2 ξανθιές καρακουκλάρες......τι μπορεί να πάει στραβά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #103 13-11-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 2 ξανθιές καρακουκλάρες......τι μπορεί να πάει στραβά!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! Αλήθεια η Αννα τι είναι?? Αννα εσυ τι είσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #104 13-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα δειξω επιεικια μονο αν φερεις πολλες πολλες φωτο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...θα στις στείλω με e mail να μου τις ελέγξεις και μετά να βάλουμε τις καλύτερες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η sublime έγραψε: #105 13-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! Αλήθεια η Αννα τι είναι?? Αννα εσυ τι είσαι?? Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #106 13-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Click για ανάπτυξη... Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #107 13-11-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Click για ανάπτυξη... Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 13-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... χμ...εμένα κοκκινιζουν ελάχιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Havana έγραψε: #109 13-11-08 15:36 ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #110 13-11-08 15:38 ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 13-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί παιδί μου δε λες ότι είσαι μια ξανθιά καρακουκλαρα??? Ντρέπεσαι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι παιδι μου δεν ντεπομαι,ξανθια ναι καρακουκλαρα ομως.....ναμουν 10 χρονια νεοτερη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...για τη Νικολέτα έλεγα το ξανθιά καλέ!! Κοίτα όμως που κι εσύ ξανθιά είσαι και καρακουκλαρα Click για ανάπτυξη... 2 ξανθιές καρακουκλάρες......τι μπορεί να πάει στραβά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #103 13-11-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 2 ξανθιές καρακουκλάρες......τι μπορεί να πάει στραβά!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! Αλήθεια η Αννα τι είναι?? Αννα εσυ τι είσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #104 13-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα δειξω επιεικια μονο αν φερεις πολλες πολλες φωτο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...θα στις στείλω με e mail να μου τις ελέγξεις και μετά να βάλουμε τις καλύτερες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η sublime έγραψε: #105 13-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! Αλήθεια η Αννα τι είναι?? Αννα εσυ τι είσαι?? Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #106 13-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Click για ανάπτυξη... Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #107 13-11-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Click για ανάπτυξη... Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 13-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... χμ...εμένα κοκκινιζουν ελάχιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Havana έγραψε: #109 13-11-08 15:36 ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #110 13-11-08 15:38 ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 13-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 2 ξανθιές καρακουκλάρες......τι μπορεί να πάει στραβά!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! Αλήθεια η Αννα τι είναι?? Αννα εσυ τι είσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #104 13-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα δειξω επιεικια μονο αν φερεις πολλες πολλες φωτο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...θα στις στείλω με e mail να μου τις ελέγξεις και μετά να βάλουμε τις καλύτερες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η sublime έγραψε: #105 13-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! Αλήθεια η Αννα τι είναι?? Αννα εσυ τι είσαι?? Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #106 13-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Click για ανάπτυξη... Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #107 13-11-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Click για ανάπτυξη... Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 13-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... χμ...εμένα κοκκινιζουν ελάχιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Havana έγραψε: #109 13-11-08 15:36 ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #110 13-11-08 15:38 ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 13-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα δειξω επιεικια μονο αν φερεις πολλες πολλες φωτο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...θα στις στείλω με e mail να μου τις ελέγξεις και μετά να βάλουμε τις καλύτερες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η sublime έγραψε: #105 13-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! Αλήθεια η Αννα τι είναι?? Αννα εσυ τι είσαι?? Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #106 13-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Click για ανάπτυξη... Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #107 13-11-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Click για ανάπτυξη... Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 13-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... χμ...εμένα κοκκινιζουν ελάχιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Havana έγραψε: #109 13-11-08 15:36 ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #110 13-11-08 15:38 ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 13-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα κυκλοφορώ ανάμεσά σας γιατί ως καστανή μπορεί να τα θαλασσώσω! Αλήθεια η Αννα τι είναι?? Αννα εσυ τι είσαι?? Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #106 13-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Click για ανάπτυξη... Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #107 13-11-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Click για ανάπτυξη... Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 13-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... χμ...εμένα κοκκινιζουν ελάχιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Havana έγραψε: #109 13-11-08 15:36 ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #110 13-11-08 15:38 ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 13-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πέρσυ ήμουν ξανθιά, φέτος τα έβαψα μαύρα. Click για ανάπτυξη... Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #107 13-11-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Click για ανάπτυξη... Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 13-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... χμ...εμένα κοκκινιζουν ελάχιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Havana έγραψε: #109 13-11-08 15:36 ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #110 13-11-08 15:38 ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 13-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία... Λοιπόν έχουμε 2 ξανθιές, μια μελαχρινή και μια καστανή! Εντάξει! Τη συμπληρώσαμε τη χρωματική βεντάλια! Click για ανάπτυξη... Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 13-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... χμ...εμένα κοκκινιζουν ελάχιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Havana έγραψε: #109 13-11-08 15:36 ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #110 13-11-08 15:38 ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 13-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μας λείπει και μια κοκκινομάλλα ή κάνω λάθος Click για ανάπτυξη... χμ...εμένα κοκκινιζουν ελάχιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Havana έγραψε: #109 13-11-08 15:36 ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #110 13-11-08 15:38 ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 13-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #110 13-11-08 15:38 ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 13-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΚ Γιουλη βγαζε εσυ και θα στις μικρυνω,διορθωσω,και ανεβασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 13-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ποσο σας ζηλευω ποσο σας ζηλευω να ξερατε.... αχ καλη σας επιτυχια!!! ποια θα ειναι η τετραρη συμμετοχη καλε? νεκταρια νικολετα αννα η γιουλη θα εκθεσει η θα κανει τον παπαρατσι??? καλη επιτυχια ελλαδα!!!! (παει παιδια ξαναζω στιγμες γιοροβιζιον μη μεπαρεξηγειται) αντε και στη ελλαδα εκθεση συντομα. νιαου Click για ανάπτυξη... εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η moukelis έγραψε: #112 13-11-08 15:55 Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 13-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη το σαλεπι μην ξεχασεις... Click για ανάπτυξη... ναι! Και το μαλί της γριας!και τα καραμελωμένα μηλαράκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Νεκταρια έγραψε: #114 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ δεν εκθέτω... ακόμα... παπαράτσι, κουβαλήτρια, σάμαλι και τοστ... Click για ανάπτυξη... σι`αυτο το παιζεις ομορφη και ωραια Να σε δω την ανοιξη πως θασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η ESTELLE έγραψε: #115 13-11-08 16:10 Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Νεκταρια έγραψε: #116 13-11-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ τί γέλιο έκανα με αυτά που λέτε!Να'στε καλά!Καλό ταξίδι σε όλες σας και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό κορίτσια! (Νεκταρίαααα,μην ξεχάσεις τον άντρα μου την Τρίτη!!!) Click για ανάπτυξη... Θα στον παρω να φυγουμε σ`αλλη γη σ`αλλα μερη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Μυρτω4038: #117 13-11-08 22:17 Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Νεκταρια έγραψε: #118 13-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο ταξιδι κοριτσια και καλα να περασετε.Βγαλτε πολλες φωτο, να δουμε κατι και εμεις απο'δω. Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες και κατι παραπανω στα γατονια του mycat Ξερετε αν θα υπαρχουν και αλλες ελληνικες συμετοχες? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τις ευχες σου.Συμμετοχες γατονιων 5, ιδιοκτητων 3 και περνουμε μαζι μας την δημοσιογραφο-φωτορεπορτερ Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #119 13-11-08 22:41 Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νεκταρία, Νικολέτα, Αννα, Γιουλη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην έκθεση σε όλα μας τα γατουνια!!!! Σας φιλω όλες σας με πολλη αγάπη και ευχομαι να περάσετε πολύ όμορφα κ να γυρίσετε με όμορφες αναμνήσεις και ... βραβεία!!! Μαμά Νικολέτα, ειδικά σε εσένα αφιερώνω... το μουτράκι μου..Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #120 17-11-08 00:19 H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
H εκθεση τελείωσε και το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής επέστρεψε!! Η αφεντιά μου δηλαδή! Απόψε τα ξημερώματα η Νικολέτα και η Αννα φτάνουν Θεσσαλονίκη με το τρένο των 10! Και η Νεκταρία πετάει από Σόφια αύριο!!! Τα καμάρια μας Blue Ice (ο Ιμαλαιων πέρσης της Αννας) Justie (Μειν κουν της Νεκταρίας) Mia ( Μειν κουν της Νεκταρίας) Raisa (Βρετανική Κοντότριχη της Νικολέτας) Troi (Μειν Κουν της Νεκταρίας) κατέκτησαν όλα βραβεύσεις!!! Και ξεκινάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.