Έκθεση γάτας στην Βουλγαρία

Πασχα με τους Σερβους.... ??? Τελεια θα ειναι , αν και οντως δυσκολα αν δεν εισαι στο Βελιγραδι (που ειναι πανεμορφοοοο):up:

Ποιανου γατο κουβαλαω????????:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πασχα με τους Σερβους.... ??? Τελεια θα ειναι , αν και οντως δυσκολα αν δεν εισαι στο Βελιγραδι (που ειναι πανεμορφοοοο):up:

Ποιανου γατο κουβαλαω????????:lol:
:up:καλά...θα γίνει χαμός!!!
Φερτε όλοι τα γατιά σας!!! Χέρια και πλάτες πάντως έχουμε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, τώρα κοιτούσα μέσω του Google Earth το Novi Sad ...είναι πανέμορφη πόλη, 70 χμ βόρεια από Βελιγράδι, μέσα στο πράσινο με πολλά κάστρα κτλ....φανταστική πόλη!!!:up:
Κρίμα που πέφτει Πάσχα:(

Παιδιά, τώρα κοιτούσα μέσω του Google Earth το Novi Sad ...είναι πανέμορφη πόλη, 70 χμ βόρεια από Βελιγράδι, μέσα στο πράσινο με πολλά κάστρα κτλ....φανταστική πόλη!!!:up:
Κρίμα που πέφτει Πάσχα:(
ελα ρε σοβαρά??:(
Μηπως να κουβαλήσουμε οικογένειες και αρνιά μαζί μας στην έκθεση τότε?:P:lol::lol:

ελα ρε σοβαρά??:(
Μηπως να κουβαλήσουμε οικογένειες και αρνιά μαζί μας στην έκθεση τότε?:P:lol::lol:

Μας φαντάζεσαι να την έχουμε στίσει έξω από το κτίριο με σούβλες, μουσική και ρετσίνα όλοι οικογενειακός....και οι γάτες μας μέσα με τους κριτές....και οι ρεπόρτερ και τα κανάλια αντί να κάνουν ρεπορτάζ για την έκθεση θα έχουν εμάς πρώτο θέμα:lol::lol::lol:

Πάντως σοβαρά τώρα...μάλλον με κόβω για 2-3 Μαΐου Στη Σόφια μαζί με τον αντρούλι....Σκέφτομαι να πάμε από 1 Μαΐου να κάνουμε εκεί Πρωτομαγιά και να φύγουμε Δευτέρα βράδυ....4ήμερο δλδ:)....εσύ τι λες Γιούλη? Πάμε ζευγάρια? Εεεεε??????:up::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάντως σοβαρά τώρα...μάλλον με κόβω για 2-3 Μαΐου Στη Σόφια μαζί με τον αντρούλι....Σκέφτομαι να πάμε από 1 Μαΐου να κάνουμε εκεί Πρωτομαγιά και να φύγουμε Δευτέρα βράδυ....4ήμερο δλδ:)....εσύ τι λες Γιούλη? Πάμε ζευγάρια? Εεεεε??????:up::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Μέσα Νικολέτα!!:up:Το Σεμελάκι πάντως θα το έχω σίγουρα!!;)
Θα πάρω αύριο το πρακτορείο να δω σε τι τιμή πουλάνε τα εισιτήρια...καλά τσάμπα θα ειναι αν τα κλείσουμε οι Αθηναιοι από τώρα:)
Πραγματι το Novi Sad χλωμο το βλέπω...:/:

Μέσα Νικολέτα!!:up:Το Σεμελάκι πάντως θα το έχω σίγουρα!!;)
Θα πάρω αύριο το πρακτορείο να δω σε τι τιμή πουλάνε τα εισιτήρια...καλά τσάμπα θα ειναι αν τα κλείσουμε οι Αθηναιοι από τώρα:)
Πραγματι το Novi Sad χλωμο το βλέπω...:/:

Αααχχχχ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Πηδάω ήδη από την χαρά μου!!!!:up::up::up:

καλε τη μαμα Νεκταρια που την πατε?την αφησατε απ εξω εε:mad:

Καλέ εσύ εννοείται ότι είσαι μέσα;)....δεν χρειάζεται να σε ρωτήσουμε....θα έρθεις θες δε θες!:cool::D:D
(Καλά, για το μαμά θα τα πούμε άλλη φορά..:P:lol:)

Μόνο ζευγαράκια δηλαδή θα πάτε? Εμείς που είμαστε αζευγάρωτα δεν κάνει να έρθουμε? Φανάρι δεν κρατάω.....γατιά αν θέλετε κρατάω! :P:lol:

Πρώτον αν ήταν έτσι οι μαμάδες....θα'θελα να΄μαι κόρη σου:P
και Δεύτερον εσύ θα μας πάρεις μαζί σου όχι εμείς εσένα...:lol:
Μόνο ζευγαράκια δηλαδή θα πάτε? Εμείς που είμαστε αζευγάρωτα δεν κάνει να έρθουμε? Φανάρι δεν κρατάω.....γατιά αν θέλετε κρατάω! :P:lol:
Μαζί θα τους το κρατάμε μην ανησυχείς! :P:lol:

Μαζί θα τους το κρατάμε μην ανησυχείς! :P:lol:

Αφού εσύ καλέ θα πας με τον άντρα σου. Η κάνω λάθος? :confused:

Πάντως για 2-3 Μαίου θα με βόλευε πάρα μα πάρα πολύ! Νομίζω δηλαδή. Γιατί δεν ξέρω σε τι δουλειά θα έιμαι (αν θα είμαι) και πότε θα δουλέυω. Αλλά ελπίζω να μπορώ να έρθω. Λοιπόν. Θέλω να έρθω και εγώ! Πάει και τελείωσε. Θα κάνω γατοσίτινγκ λοιπόν ενώ θα είστε με τους άντρες σας :P Γούλη θα έρθει και η Σέμελη?

Αφού εσύ καλέ θα πας με τον άντρα σου. Η κάνω λάθος? :confused:

Πάντως για 2-3 Μαίου θα με βόλευε πάρα μα πάρα πολύ! Νομίζω δηλαδή. Γιατί δεν ξέρω σε τι δουλειά θα έιμαι (αν θα είμαι) και πότε θα δουλέυω. Αλλά ελπίζω να μπορώ να έρθω. Λοιπόν. Θέλω να έρθω και εγώ! Πάει και τελείωσε. Θα κάνω γατοσίτινγκ λοιπόν ενώ θα είστε με τους άντρες σας :P Γούλη θα έρθει και η Σέμελη?
Δεν είμαι παντρεμένη! :up::P:lol:Θα πάω μόνο με το Σεμελάκι!
Αλλά στο Sofia Tour θα πάμε όλες παρέα! Τα μωρά δεν χρειάζονται γατοσίτινγκ!;)μια χαρά θα ηρεμήσουν στο δωμάτιο τους:)
Εκείνοι στα μέλια, κι εμείς, η μια θα μαζεύει τα μέλια και η άλλη θα κρατά το φαναράκι:lol::lol:

Δεν είμαι παντρεμένη! :up::P:lol:Θα πάω μόνο με το Σεμελάκι!
Αλλά στο Sofia Tour θα πάμε όλες παρέα! Τα μωρά δεν χρειάζονται γατοσίτινγκ!;)μια χαρά θα ηρεμήσουν στο δωμάτιο τους:)
Εκείνοι στα μέλια, κι εμείς, η μια θα μαζεύει τα μέλια και η άλλη θα κρατά το φαναράκι:lol::lol:

:blink::blink::blink:

Εγώ γιατί νόμιζα οτι είσαι παντρεμένη? Οκ λάθος. Εχεις σχέση όμως σωστά? Η' και αυτό το θυμάμαι λάθος πια???

Καλά όπως και να έχει εγώ θα έρθω και ας έιναι τα ταίρια των κοριτσιών μαζί μας! Εσύ που θα είσαι με το Σεμελάκι θα είσαι σαν και μένα. Περίπου γιατί εγώ Σόφια θα είμαι άγατη. :/: Δεν πειράζει δεν χαλιέμαι θα ζουλάω άλλα μωρά! :D

Να κρατάω εγώ το φανάρι το μέλι μου φέρνει αναγούλα :lol::lol::lol:

:blink::blink::blink:

Εγώ γιατί νόμιζα οτι είσαι παντρεμένη? Οκ λάθος. Εχεις σχέση όμως σωστά? Η' και αυτό το θυμάμαι λάθος πια???

Καλά όπως και να έχει εγώ θα έρθω και ας έιναι τα ταίρια των κοριτσιών μαζί μας! Εσύ που θα είσαι με το Σεμελάκι θα είσαι σαν και μένα. Περίπου γιατί εγώ Σόφια θα είμαι άγατη. :/: Δεν πειράζει δεν χαλιέμαι θα ζουλάω άλλα μωρά! :D

Να κρατάω εγώ το φανάρι το μέλι μου φέρνει αναγούλα :lol::lol::lol:
Τέλεια! :up:Απο θεσ/νίκη...κι εσύ με το τρένο θα πας με τα κορίτσια! :)

Τέλεια! :up:Απο θεσ/νίκη...κι εσύ με το τρένο θα πας με τα κορίτσια! :)

Ε ναι με τρένο βολέυει απο εδω πέρα. Δίπλα είναι η βουλγαρία. Αχ τι καλά τι καλά τι καλάάάάάάάάάάάάά. Θέλω πολύ θέλω!

Γιούλη να ρωτήσω? Κανενα κονέ με κανέναν εκτροφέα κάνατε? Να δούμε τι γίνεται δηλαδή. Να βρούμε και άλλους εκτροφείς. Να ξέρουμε αν πάρουμε γατιά απο που τα πέρνουμε. Φαίνεται ο άνθρωπος όσο να'ναι απο κοντά κατά πόσο είναι καλός και κάνει ότι κάνει απο αγάπη η κατά πόσο θεωρεί το εκτροφείο του επιχείρηση.

Ε ναι με τρένο βολέυει απο εδω πέρα. Δίπλα είναι η βουλγαρία. Αχ τι καλά τι καλά τι καλάάάάάάάάάάάάά. Θέλω πολύ θέλω!

Γιούλη να ρωτήσω? Κανενα κονέ με κανέναν εκτροφέα κάνατε? Να δούμε τι γίνεται δηλαδή. Να βρούμε και άλλους εκτροφείς. Να ξέρουμε αν πάρουμε γατιά απο που τα πέρνουμε. Φαίνεται ο άνθρωπος όσο να'ναι απο κοντά κατά πόσο είναι καλός και κάνει ότι κάνει απο αγάπη η κατά πόσο θεωρεί το εκτροφείο του επιχείρηση.[/quote]
Συμφωνώ... δεν είχαμε και πολύ χρόνο...αλλά σίγουρα μίλησα με τον μοναδικό εκτροφέα βιρμανικών που ήταν εκεί...Ιταλοί με ένα μωράκι (ανθρωπάκι) μαζί τους 2 μηνών:blink:
Το βράδυ με ψάχνανε να φάμε και παρέα αλλά δεν βρεθηκαμε τελικά...
Μπήκα στο site τους έχουν ωραιες γατούλες :)

Γιούλη να ρωτήσω? Κανενα κονέ με κανέναν εκτροφέα κάνατε? Να δούμε τι γίνεται δηλαδή. Να βρούμε και άλλους εκτροφείς. Να ξέρουμε αν πάρουμε γατιά απο που τα πέρνουμε. Φαίνεται ο άνθρωπος όσο να'ναι απο κοντά κατά πόσο είναι καλός και κάνει ότι κάνει απο αγάπη η κατά πόσο θεωρεί το εκτροφείο του επιχείρηση.[/quote]

Συμφωνώ... δεν είχαμε και πολύ χρόνο...αλλά σίγουρα μίλησα με τον μοναδικό εκτροφέα βιρμανικών που ήταν εκεί...Ιταλοί με ένα μωράκι (ανθρωπάκι) μαζί τους 2 μηνών:blink:
Το βράδυ με ψάχνανε να φάμε και παρέα αλλά δεν βρεθηκαμε τελικά...
Μπήκα στο site τους έχουν ωραιες γατούλες :)

Καλέ ποιο ειναι το σαιτ τους?? Πε με και μένα!! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back