Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σε ευχαριστουμε Γιουλακο μου,μονο που δεν θα εισαι μαζι μας αυτη τη φορα και ειλικρινα θα μας λειψεις.Ιερος ο σκοπος που μενεις πισωΠολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστοληςπου θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια
ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ![]()

Θα μας συνοδευουν οι ευχες σου,καθως και ολων σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Eίμαι σίγουρη οτι θα σκίσαετε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμε Νικη μας,δεν τη κανεις και συ?ετσι για βολτα που λενε κοντα εισαι Θεσσαλονικη-ΣοφιαΚαλή επιτυχία σε όλη την αποστολή του mycat!
Eίμαι σίγουρη οτι θα σκίσαετε!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

αν κ η εμπειρία είναι μοναδική όταν την ζεις κ με τίποτα δεν μπορεί να περιγραφή ή να απαθανατιστεί παρ όλα αυτά θα περιμένουμε φωτογραφίες σας κ ίσως κ κανένα βιντεάκι αν υπάρχει κάποια κάμερα

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εγω και η Κατερινα Δωρακι μουΠοιοι θα συμμετεχουν;Καλη επιτυχια σε ολους!Νεκταρινι εσυ δεν τη χρειαζεσαι,την εχεις στο τσεπακι.

Ελενακι μου ευχαριστουμε.Σιγουρα θα βγαλουμε φωτογραφιεςΚαλή επιτυχία κ από μένα![]()
αν κ η εμπειρία είναι μοναδική όταν την ζεις κ με τίποτα δεν μπορεί να περιγραφή ή να απαθανατιστεί παρ όλα αυτά θα περιμένουμε φωτογραφίες σας κ ίσως κ κανένα βιντεάκι αν υπάρχει κάποια κάμερα![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μην μας ξεχνατε,να μας κανετε καμια αναμεταδοση εμας τις εοτιμογεννες ε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ειπα εγω οτι θα παρουμε κυπελλα?Δικες σας ειναι οι ευχεςΑ ωραια ολα τα κυπελλα εμεις θα τα παρουμε ε;Αφηστε και τιποτα για τους υπολοιπους βρε...να ειστε πονοψυχοι.Μην μας ξεχνατε,να μας κανετε καμια αναμεταδοση εμας τις εοτιμογεννες ε;

Οσο για νεα,σιγουρα θα τα εχετε πριν επιστεψουμε

moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαρη Νεκταρια θες ή δε θες κυπελλα?Ειπα εγω οτι θα παρουμε κυπελλα?Δικες σας ειναι οι ευχες
Οσο για νεα,σιγουρα θα τα εχετε πριν επιστεψουμε![]()

αντε παρτα εκει να τελειωνουμε!
Και το Κατερινιω ομως θα σκισει

Να σας δωσω μωρε τη Σεμελη μαζι, να σας νικησει ολους?

Havana
Διάσημο μέλος
2 ελπιζω να μην πετυχω τη ευσωμουλα κριτη που ειχε ερθει και εδω...γιατι θα της τα πω και στα Βουλγαρικα, και στα ιταλικα, και στα ελληνικα...

αντε καλη μας επιτυχια...
ελπιζουμε η aegean νε συνεργαστει και να μη μας πριξει....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κατι μου λεει οτι θα εχουν τους συμπαθεστατους κριτες της προηγουμενης φορας....εγω εχω 2 καημους, ενα ελπιζω να προλαβω να βγαλω οσες φωτο θελω..
2 ελπιζω να μην πετυχω τη ευσωμουλα κριτη που ειχε ερθει και εδω...γιατι θα της τα πω και στα Βουλγαρικα, και στα ιταλικα, και στα ελληνικα...
αντε καλη μας επιτυχια...
ελπιζουμε η aegean νε συνεργαστει και να μη μας πριξει....![]()
το site της εκθεσης δε λεει?
Ειναι θεμα υπαλληλου Κατερινακι...
Havana
Διάσημο μέλος
εδώ και κάμποση ώρα βρισκόμαστε στο Ξενοδοχείο στη Σόφια!
αφού κοντέψαμε να χάσουμε το αεροπλάνο εξαιτίας μου, καθώς και τις αποσκευές μας (πάλι εξαιτίας μου) η γατομαμά Νεκταρία να έχει πάθει 2 μίνι εγκεφαλικά....και στο αεροδρόμιο να επικρατεί το χάος και να θέλουν όλοι να χαϊδέψουν τα γατόνια μας...
πλέον είμαστε αραχτοί γάτες και άνθρωποι!!!

Η Νέκταρ είναι δίπλα μου σας χαιρετάει... αλλά δεν μπορεί να μπεί γιατι δεν ξέρει τον κωδικό της στο Mycat...
πίνουμε καφέδακι και σε λίγο θα ξεκινήσουμε να γκρουμάρουμε τα μωρά μας!!
Σας φιλούμε και θα σας κάνουμε αναμετάδοση για άυριο..
αν μάθω να μικαρίνω τις φωτό θα ανεβάσω φωτορεπορτάζ...
νιαου...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σήκωσε το το τιμημημένο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΜΕ το καλό να σαρώσετε τα βραβεία και τα κύπελα!!!! Σας σκεφτόμαστε!!! Εχετε τα φιλιά μας!!!!!!!!!!

Havana
Διάσημο μέλος
Red ice : Best in show , Best in category
συνολο 3 κυπελα για την ελληνικη αποστολή
ημερα 1...
ειμαστε ψοφιες αλλα ευτυχισμενες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool