Έκθεση γάτας στην Βουλγαρία

Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης:P που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια:)
ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ:lol:
Σε ευχαριστουμε Γιουλακο μου,μονο που δεν θα εισαι μαζι μας αυτη τη φορα και ειλικρινα θα μας λειψεις.Ιερος ο σκοπος που μενεις πισω;)
Θα μας συνοδευουν οι ευχες σου,καθως και ολων σας.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή του mycat!:D:D:D
Eίμαι σίγουρη οτι θα σκίσαετε!;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή του mycat!:D:D:D
Eίμαι σίγουρη οτι θα σκίσαετε!;):D
Ευχαριστουμε Νικη μας,δεν τη κανεις και συ?ετσι για βολτα που λενε κοντα εισαι Θεσσαλονικη-Σοφια:hmm:

Ποιοι θα συμμετεχουν;Καλη επιτυχια σε ολους!Νεκταρινι εσυ δεν τη χρειαζεσαι,την εχεις στο τσεπακι.

Καλή επιτυχία κ από μένα:up::up:
αν κ η εμπειρία είναι μοναδική όταν την ζεις κ με τίποτα δεν μπορεί να περιγραφή ή να απαθανατιστεί παρ όλα αυτά θα περιμένουμε φωτογραφίες σας κ ίσως κ κανένα βιντεάκι αν υπάρχει κάποια κάμερα:rolleyes:

Ποιοι θα συμμετεχουν;Καλη επιτυχια σε ολους!Νεκταρινι εσυ δεν τη χρειαζεσαι,την εχεις στο τσεπακι.
Εγω και η Κατερινα Δωρακι μου:P

Καλή επιτυχία κ από μένα:up::up:
αν κ η εμπειρία είναι μοναδική όταν την ζεις κ με τίποτα δεν μπορεί να περιγραφή ή να απαθανατιστεί παρ όλα αυτά θα περιμένουμε φωτογραφίες σας κ ίσως κ κανένα βιντεάκι αν υπάρχει κάποια κάμερα:rolleyes:
Ελενακι μου ευχαριστουμε.Σιγουρα θα βγαλουμε φωτογραφιες;)

Ευχαριστούμε Νεκταρία μου θα σας περιμένουμε να γυρίσετε με τις φωτογραφίες κ τα κύπελλα;):up:

Α ωραια ολα τα κυπελλα εμεις θα τα παρουμε ε;Αφηστε και τιποτα για τους υπολοιπους βρε...να ειστε πονοψυχοι.:PΜην μας ξεχνατε,να μας κανετε καμια αναμεταδοση εμας τις εοτιμογεννες ε;

Α ωραια ολα τα κυπελλα εμεις θα τα παρουμε ε;Αφηστε και τιποτα για τους υπολοιπους βρε...να ειστε πονοψυχοι.:PΜην μας ξεχνατε,να μας κανετε καμια αναμεταδοση εμας τις εοτιμογεννες ε;
Ειπα εγω οτι θα παρουμε κυπελλα?Δικες σας ειναι οι ευχες:confused:
Οσο για νεα,σιγουρα θα τα εχετε πριν επιστεψουμε:)

Ε αυτο λεω κι εγω,ολα τα κυπελλα εμεις θα τα παρουμε,να αφησετε τιποτα και για τους υπολοιπους,ευχη δεν ειναι αυτο;:confused:

Καλή επιτυχία στα αγαπημένα μας κουνάκια και στα ραγκντολάκια μας!!!! Η σκέψη μας θα είναι μαζί σας! Με το καλό να σαρώσετε κύπελλα και βραβεία!!!! Φιλάκια πολλά!:D:D
congratulations_graduate_cat.gif

Ειπα εγω οτι θα παρουμε κυπελλα?Δικες σας ειναι οι ευχες:confused:
Οσο για νεα,σιγουρα θα τα εχετε πριν επιστεψουμε:)
Μαρη Νεκταρια θες ή δε θες κυπελλα?:hmm::P:P:lol::lol:
αντε παρτα εκει να τελειωνουμε!
Και το Κατερινιω ομως θα σκισει:up:
Να σας δωσω μωρε τη Σεμελη μαζι, να σας νικησει ολους? :lol:

εγω εχω 2 καημους, ενα ελπιζω να προλαβω να βγαλω οσες φωτο θελω..
2 ελπιζω να μην πετυχω τη ευσωμουλα κριτη που ειχε ερθει και εδω...γιατι θα της τα πω και στα Βουλγαρικα, και στα ιταλικα, και στα ελληνικα...
:lol::lol::lol::lol::):P
αντε καλη μας επιτυχια...
ελπιζουμε η aegean νε συνεργαστει και να μη μας πριξει....:)

εγω εχω 2 καημους, ενα ελπιζω να προλαβω να βγαλω οσες φωτο θελω..
2 ελπιζω να μην πετυχω τη ευσωμουλα κριτη που ειχε ερθει και εδω...γιατι θα της τα πω και στα Βουλγαρικα, και στα ιταλικα, και στα ελληνικα...
:lol::lol::lol::lol::):P
αντε καλη μας επιτυχια...
ελπιζουμε η aegean νε συνεργαστει και να μη μας πριξει....:)
Κατι μου λεει οτι θα εχουν τους συμπαθεστατους κριτες της προηγουμενης φορας....;)το site της εκθεσης δε λεει?:hmm:

Ειναι θεμα υπαλληλου Κατερινακι...

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

εδώ και κάμποση ώρα βρισκόμαστε στο Ξενοδοχείο στη Σόφια!
αφού κοντέψαμε να χάσουμε το αεροπλάνο εξαιτίας μου, καθώς και τις αποσκευές μας (πάλι εξαιτίας μου) η γατομαμά Νεκταρία να έχει πάθει 2 μίνι εγκεφαλικά....και στο αεροδρόμιο να επικρατεί το χάος και να θέλουν όλοι να χαϊδέψουν τα γατόνια μας...
πλέον είμαστε αραχτοί γάτες και άνθρωποι!!!:lol:
Η Νέκταρ είναι δίπλα μου σας χαιρετάει... αλλά δεν μπορεί να μπεί γιατι δεν ξέρει τον κωδικό της στο Mycat...
πίνουμε καφέδακι και σε λίγο θα ξεκινήσουμε να γκρουμάρουμε τα μωρά μας!!
Σας φιλούμε και θα σας κάνουμε αναμετάδοση για άυριο..
αν μάθω να μικαρίνω τις φωτό θα ανεβάσω φωτορεπορτάζ...
νιαου...:P

Καλή επιτυχία κορίτσια.

Σήκωσε το το τιμημημένο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω:up:

Καλη επιτυχια κοριτσαρες!

Καλη επιτυχία και στις δύο σας ευχόμαστε κ αν κ δεν είμαστε εκεί θα κάνουμε μια διαδικτυακή κερκίδα για τα κουνοραγκντολάκια του mycat. Σας στέλνουμε πολλά φιλιά κ τις καλύτερες ευχές μας
free-hello-kitty-smileys-644.gif
ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!

Ευχαριστουμε κορίτσια για την αναμετάδοση. !!!:up::up::up::up:
Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΜΕ το καλό να σαρώσετε τα βραβεία και τα κύπελα!!!! Σας σκεφτόμαστε!!! Εχετε τα φιλιά μας!!!!!!!!!!:up:
:up::up:

Deep ocean : Best in show

Red ice : Best in show , Best in category

συνολο 3 κυπελα για την ελληνικη αποστολή
ημερα 1...
ειμαστε ψοφιες αλλα ευτυχισμενες...
:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back