Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
εγω εχω κουκουνάρια κανονικά με χρυσοσκονη, κουκουνάρια λευκά με ασημόσκονη και κάποια γυάλινα, ελαφι, χιονανθρωπος και τετοια....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ασε που στην Ελλάδα του σήμερα δεν μας παίρνει νομίζω πλέων για άλλους τέτοιους θανάτους. Το να το κάνουν στην Γερμανία ή στον Καναδα το καταλαβαίνω, στην Ελλάδα όμως πρέπει να φυτέψουμε κ όχι να κόψουμε δέντραναι αλλα και αυτο κόβεται για να ερθει μέσα στο σπιτι μας..εκεινη τη στιγμή θανατώνεται...ειναι κρίμα, πάντως η ομορφια και το αρωμα που εχουν ειναι οτι πρέπει για το εορτινο κλίμα...ο καθένας αποφασίζει ότι θέλει![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Σίγουρα θα είναι σαφώς καλύτερο από το δικό μου που είναι το δέντρο.....σούργιελο. Ότι μου κατέβει πάω και το κρεμάω πάνω στο δέντρο. Καμία λογική α! και έχω και γω ένα μήλο.Tι στολίδια θα βάλετε??
τα δικά μου στολιδια ειναι φρούτα απο βελούδο...κοκκινα μήλα και πράσινα αχλάδιατο Δέντρο μανάβικο στολίζω
![]()
Το δικό σου θα είναι ωραίο έχει κάποιο θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η μαμά μου κυρίες και κύριοι(αξιολατρευτη και ...ιδιοτροπη)!!!!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστηηηη!!!! Να ένας άνθρωπος που έχει τα ίδια γούστα με μένα.Η μαμα μου είχε το πιο άθλιο δεντρο στον κόσμο..Ολα τα στολίδια δεν είχαν καμία επαφή το ένα με το άλλο.Μήλα, κουκουνάρια, τρομπέτες, αγιοβασιλιδες, φιογκακια, μπαλες, αστερια και ΠΑΡΑ πολλά άλλα ήταν η αιτία που το κρύβαμε αντί να το δείχνουμε.Η μαμα έλεγε θέλω κάθε χρόνο να αγοράζω νεά στολίδια, ε δεν θα πετάξω τα καλά παλιά!!!Η μαμά μου κυρίες και κύριοι(αξιολατρευτη και ...ιδιοτροπη)!!!!
![]()
Εγώ δεν τα κρατάω επειδή είναι παλιά απλά ότι βρίσκω και μου αρέσει το κρεμάω

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Πώς τα κατάφερες; Κι εγώ το προσπάθησα και μου μουχλιασε το πορτοκάλι και έγινε μπλιαχ. Καθολου χριστουγεννιατικο παρα τις κορδελιτσεςΚι εγώ!!!
Εκτός από μήλα, βάζω και ρόδια και κουκουνάρες. Και φτιάχνω και τα κλασικά πορτοκάλια-βουντού(αυτά που τα καρφώνεις με γαρύφαλλα).
Αλλά ειχα φτιαξει περισι στολιδια απο ζυμη αλατιου που ειχα βαψει με τα ανηψακια μου μαζί και ηταν πολυ ομορφα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι αυτή η ιδέα μου αρέσει πολύ!!Σίγουρα θα είναι σαφώς καλύτερο από το δικό μου που είναι το δέντρο.....σούργιελο. Ότι μου κατέβει πάω και το κρεμάω πάνω στο δέντρο. Καμία λογική α! και έχω και γω ένα μήλο.
Το δικό σου θα είναι ωραίο έχει κάποιο θέμα.
δειχνει ότι έχεις φαντασία τρελούτσικη! 
Βάζω ανάμεσα χρυσά αγγελάκια και αστέρια...γενικά ειναι κόκκινο και χρυσο

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Σωστηηηη!!!! Να ένας άνθρωπος που έχει τα ίδια γούστα με μένα.
Εγώ δεν τα κρατάω επειδή είναι παλιά απλά ότι βρίσκω και μου αρέσει το κρεμάω![]()

Δεν ήθελα να πω κάτι Νεκταρια μου έτσι??
απλά...τη γνώμη μου είπα...

katerina10
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μήπως τα είχες σε σημείο με πολλή ζέστη, δίπλα από κανένα καλοριφέρ, ας πούμε;Πώς τα κατάφερες; Κι εγώ το προσπάθησα και μου μουχλιασε το πορτοκάλι και έγινε μπλιαχ. Καθολου χριστουγεννιατικο παρα τις κορδελιτσες![]()

Εμένα συνήθως μου κρατάνε για 10-15 μέρες...
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αααα τόσο κρατησαν κι εμενα. Αλλά εγώ το ξύπνιο ηθελα να τα κρατησω και για του χρόνουΜήπως τα είχες σε σημείο με πολλή ζέστη, δίπλα από κανένα καλοριφέρ, ας πούμε;
Εμένα συνήθως μου κρατάνε για 10-15 μέρες...
Ειμαι τελειως ζντουπ;
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης από πρόπερσι έχω αρχίσει να μαζεύω και στολίδια με γάτες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Σώπα βρε Κατερίνα τι να σου πω τώρα παρεξηγήθηκα πολύΔεν ήθελα να πω κάτι Νεκταρια μου έτσι??
απλά...τη γνώμη μου είπα...
![]()
. Που να δεις τι λέει ο άντρας μου για το δέντρο.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ο μπαμπάς μου εμένα δεν λέει τίποτα..Τον παίρνει να πει τίποτα νομίζεις η μαμά το στολίζει αυτός που κολλάει???Σώπα βρε Κατερίνα τι να σου πω τώρα παρεξηγήθηκα πολύ. Που να δεις τι λέει ο άντρας μου για το δέντρο.....

Ανδρες...

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Εμένα ο αντρας μου το μονο που τον νοιαζει είναι να του κρεμασω τους σοκολατενιους Αηβασιληδες και τα σοκολατενια καμπανακια. Κατα τ'αλλα και απο το ταβανι να το κρεμασω το δεντρο δεν θα τον νοιαξει.Ο μπαμπάς μου εμένα δεν λέει τίποτα..Τον παίρνει να πει τίποτα νομίζεις η μαμά το στολίζει αυτός που κολλάει???Ανδρες...
![]()
Αρκει να φτανει τα σοκολατακια, είπαμε
aretha
Περιβόητο μέλος
Μόνο αν τα μουμιοποιήσεις πρώτα!!Αααα τόσο κρατησαν κι εμενα. Αλλά εγώ το ξύπνιο ηθελα να τα κρατησω και για του χρόνου![]()
![]()
Ειμαι τελειως ζντουπ;
![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

.Έχει πολύ γέλιο.
stellak
Διάσημο μέλος
και με μια χριστουγεννιάτικη μπάλα για παιχνίδι
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool