Έρχονται Χριστούγεννα!!!!

χμμμ πορτοκάλια βουντου ακουω..:hmm:εγω εχω κουκουνάρια κανονικά με χρυσοσκονη, κουκουνάρια λευκά με ασημόσκονη και κάποια γυάλινα, ελαφι, χιονανθρωπος και τετοια....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αλλα και αυτο κόβεται για να ερθει μέσα στο σπιτι μας..εκεινη τη στιγμή θανατώνεται...ειναι κρίμα, πάντως η ομορφια και το αρωμα που εχουν ειναι οτι πρέπει για το εορτινο κλίμα...ο καθένας αποφασίζει ότι θέλει:)
Ασε που στην Ελλάδα του σήμερα δεν μας παίρνει νομίζω πλέων για άλλους τέτοιους θανάτους. Το να το κάνουν στην Γερμανία ή στον Καναδα το καταλαβαίνω, στην Ελλάδα όμως πρέπει να φυτέψουμε κ όχι να κόψουμε δέντρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tι στολίδια θα βάλετε??
τα δικά μου στολιδια ειναι φρούτα απο βελούδο...κοκκινα μήλα και πράσινα αχλάδια:P:lol:το Δέντρο μανάβικο στολίζω:lol:
Σίγουρα θα είναι σαφώς καλύτερο από το δικό μου που είναι το δέντρο.....σούργιελο. Ότι μου κατέβει πάω και το κρεμάω πάνω στο δέντρο. Καμία λογική α! και έχω και γω ένα μήλο.
Το δικό σου θα είναι ωραίο έχει κάποιο θέμα.

Η μαμα μου είχε το πιο άθλιο δεντρο στον κόσμο..Ολα τα στολίδια δεν είχαν καμία επαφή το ένα με το άλλο.Μήλα, κουκουνάρια, τρομπέτες, αγιοβασιλιδες, φιογκακια, μπαλες, αστερια και ΠΑΡΑ πολλά άλλα ήταν η αιτία που το κρύβαμε αντί να το δείχνουμε.Η μαμα έλεγε θέλω κάθε χρόνο να αγοράζω νεά στολίδια, ε δεν θα πετάξω τα καλά παλιά!!!:)Η μαμά μου κυρίες και κύριοι(αξιολατρευτη και ...ιδιοτροπη)!!!!:D

Η μαμα μου είχε το πιο άθλιο δεντρο στον κόσμο..Ολα τα στολίδια δεν είχαν καμία επαφή το ένα με το άλλο.Μήλα, κουκουνάρια, τρομπέτες, αγιοβασιλιδες, φιογκακια, μπαλες, αστερια και ΠΑΡΑ πολλά άλλα ήταν η αιτία που το κρύβαμε αντί να το δείχνουμε.Η μαμα έλεγε θέλω κάθε χρόνο να αγοράζω νεά στολίδια, ε δεν θα πετάξω τα καλά παλιά!!!:)Η μαμά μου κυρίες και κύριοι(αξιολατρευτη και ...ιδιοτροπη)!!!!:D
Σωστηηηη!!!! Να ένας άνθρωπος που έχει τα ίδια γούστα με μένα.
Εγώ δεν τα κρατάω επειδή είναι παλιά απλά ότι βρίσκω και μου αρέσει το κρεμάω:lol:

Κι εγώ!!! :up:
Εκτός από μήλα, βάζω και ρόδια και κουκουνάρες. Και φτιάχνω και τα κλασικά πορτοκάλια-βουντού :P (αυτά που τα καρφώνεις με γαρύφαλλα).
Πώς τα κατάφερες; Κι εγώ το προσπάθησα και μου μουχλιασε το πορτοκάλι και έγινε μπλιαχ. Καθολου χριστουγεννιατικο παρα τις κορδελιτσες:down:
Αλλά ειχα φτιαξει περισι στολιδια απο ζυμη αλατιου που ειχα βαψει με τα ανηψακια μου μαζί και ηταν πολυ ομορφα

Σίγουρα θα είναι σαφώς καλύτερο από το δικό μου που είναι το δέντρο.....σούργιελο. Ότι μου κατέβει πάω και το κρεμάω πάνω στο δέντρο. Καμία λογική α! και έχω και γω ένα μήλο.
Το δικό σου θα είναι ωραίο έχει κάποιο θέμα.
κι αυτή η ιδέα μου αρέσει πολύ!! :up:δειχνει ότι έχεις φαντασία τρελούτσικη! :up:
Βάζω ανάμεσα χρυσά αγγελάκια και αστέρια...γενικά ειναι κόκκινο και χρυσο:)

καλε μεσα στα μήλα τα αγγελάκια...Γιούλη μου εσυ:up:

Σωστηηηη!!!! Να ένας άνθρωπος που έχει τα ίδια γούστα με μένα.
Εγώ δεν τα κρατάω επειδή είναι παλιά απλά ότι βρίσκω και μου αρέσει το κρεμάω:lol:
:lol::lol::lol:Δεν ήθελα να πω κάτι Νεκταρια μου έτσι??:redface:απλά...τη γνώμη μου είπα...:redface::redface::redface:

Βασικά αν δεν κάνω λάθος το μήλο κάτι θέλει να πει τα Χριστούγεννα..το θυμάμαι κάποιος μου το είχε πει..αλλά τι??ξέρει κανείς???για αυτό έχει πολλά μηλα!

Πώς τα κατάφερες; Κι εγώ το προσπάθησα και μου μουχλιασε το πορτοκάλι και έγινε μπλιαχ. Καθολου χριστουγεννιατικο παρα τις κορδελιτσες:down:
Μήπως τα είχες σε σημείο με πολλή ζέστη, δίπλα από κανένα καλοριφέρ, ας πούμε; :hmm:
Εμένα συνήθως μου κρατάνε για 10-15 μέρες...

Μήπως τα είχες σε σημείο με πολλή ζέστη, δίπλα από κανένα καλοριφέρ, ας πούμε; :hmm:
Εμένα συνήθως μου κρατάνε για 10-15 μέρες...
Αααα τόσο κρατησαν κι εμενα. Αλλά εγώ το ξύπνιο ηθελα να τα κρατησω και για του χρόνου :blink: :blink: :blink: Ειμαι τελειως ζντουπ;:lol:

Αχ έτσι μου έρχεται να στολίσω σήμερα με όλα αυτά που διαβάζω, αν και είχα πει ότι θα στολίσω την επόμενη εβδομάδα.
Επίσης από πρόπερσι έχω αρχίσει να μαζεύω και στολίδια με γάτες:D.

:lol::lol::lol:Δεν ήθελα να πω κάτι Νεκταρια μου έτσι??:redface:απλά...τη γνώμη μου είπα...:redface::redface::redface:
Σώπα βρε Κατερίνα τι να σου πω τώρα παρεξηγήθηκα πολύ:P. Που να δεις τι λέει ο άντρας μου για το δέντρο.....

Σώπα βρε Κατερίνα τι να σου πω τώρα παρεξηγήθηκα πολύ:P. Που να δεις τι λέει ο άντρας μου για το δέντρο.....
Ο μπαμπάς μου εμένα δεν λέει τίποτα..Τον παίρνει να πει τίποτα νομίζεις η μαμά το στολίζει αυτός που κολλάει???:lol::lol::lol::PΑνδρες...:lol::lol:

Ο μπαμπάς μου εμένα δεν λέει τίποτα..Τον παίρνει να πει τίποτα νομίζεις η μαμά το στολίζει αυτός που κολλάει???:lol::lol::lol::PΑνδρες...:lol::lol:
Εμένα ο αντρας μου το μονο που τον νοιαζει είναι να του κρεμασω τους σοκολατενιους Αηβασιληδες και τα σοκολατενια καμπανακια. Κατα τ'αλλα και απο το ταβανι να το κρεμασω το δεντρο δεν θα τον νοιαξει.
Αρκει να φτανει τα σοκολατακια, είπαμε

Αααα τόσο κρατησαν κι εμενα. Αλλά εγώ το ξύπνιο ηθελα να τα κρατησω και για του χρόνου :blink: :blink: :blink: Ειμαι τελειως ζντουπ;:lol:
Μόνο αν τα μουμιοποιήσεις πρώτα!! :lol::lol:

φορμόλη φορμόλη, μονιμοποιει τα πάντα...αλλά βρωμάει..:mpliaks:

Καλέ εντάξει μαζί το στολίζουμε απλά κάνει σχόλια του τύπου "Καλά είσαι σίγουρη ότι θέλεις να το κραμάσεις αυτό στο δέντρο; ή "του χρόνου να πάρεις και καμία μπανάνα να βάλεις":lol::lol:.
Έχει πολύ γέλιο.

Εμένα που η συνάδελφος μου έκανε στη γιορτή μου δώρο μια ... Χριστουγεννιάτικη γάτα; Ορίστε! Με σκούφο κόκκινο, με ελατάκια ζωγραφισμένα στη... γούνα της, με δαχτυλίδι στην ουρά:blink: και με μια χριστουγεννιάτικη μπάλα για παιχνίδι:D

Συνημμένα

• XmasCat.jpg
    XmasCat.jpg
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 36

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back