tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
Εμένα να σου πω την αλήθεια μου φάνηκε περίεργο που δεν του εκαναν εντύπωση τα φωτάκια που αναβόσβηναν συνεχώς!! Αντίθετα εξτασιάστηκε με κάτι κουδουνάκια που κρέμασα στο πόμολο της πόρτας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Εμείς πάντως, εκτός από το κανονικό δέντρο, θα στολίσουμε και το γατόδεντρο.πρεπει να βγει κατι νεο π.χ στολιδια για το ονυχοδρομιο![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
και τι θα μείνει πάνω?
stellak
Διάσημο μέλος
Εμείς πάντως, εκτός από το κανονικό δέντρο, θα στολίσουμε και το γατόδεντρο.![]()
Τι παραπάνω να στολίσετε από το γατόδεντρο, αφού είναι μονίμως στολισμένο με την καλλονή Μαργκό (που την έχει δει μαϊμού κι όχι γάτα)

aretha
Περιβόητο μέλος
Το γατόδεντρό μας, Βάσια, μοιάζει αρκετά με δέντρο, οπότε όλο και κάτι θα βρω να του κρεμάσω που θα του πηγαίνει. Άθραυστο βέβαια, γιατί σίγουρα θα αναλάβουν δράση τα παιδιά (εξάλλου για να χαρούν αυτά θα τους το στολίσω)πως θα τα κρεμάσεις στο γατοδεντρο?και τι θα μείνει πάνω?
![]()

Ε, θα της βάλουμε και λίγο χριστουγεννιάτικο ντεκόρ για να την αναδείξειΤι παραπάνω να στολίσετε από το γατόδεντρο, αφού είναι μονίμως στολισμένο με την καλλονή Μαργκό (που την έχει δει μαϊμού κι όχι γάτα)![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βασια αναγνωριζω μερικα κοινα στολιδια...οπως ας πουμε το αγγελακι που εχεις στην κορυφηνα το και το δικο μας!!!![]()
Μαλλον τα πηραμε απο το ιδιο μαγαζι!!!!!!! 

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Το γατόδεντρό μας, Βάσια, μοιάζει αρκετά με δέντρο, οπότε όλο και κάτι θα βρω να του κρεμάσω που θα του πηγαίνει. Άθραυστο βέβαια, γιατί σίγουρα θα αναλάβουν δράση τα παιδιά (εξάλλου για να χαρούν αυτά θα τους το στολίσω)![]()
Ε, θα της βάλουμε και λίγο χριστουγεννιάτικο ντεκόρ για να την αναδείξει![]()
ε καλα τωρα το ειδα!!μιλάμε πολυ degign το δέντρο..και πρέπει να ειναι πανακριβο...
εμεις εχουμε τα κοινα με τα κουτακια κτλ....
οποτε δεν παει, σε αυτο ομως οντως πάει.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βασια αναγνωριζω μερικα κοινα στολιδια...οπως ας πουμε το αγγελακι που εχεις στην κορυφηΜαλλον τα πηραμε απο το ιδιο μαγαζι!!!!!!!
![]()
αυτα τα πήρα χθες...τα 2 αγγελάκια και 2 ελαφάκια...τα αλλα ειναι περσινα
ολοι jumbo...
aretha
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ, κι εμάς μας αρέσειε καλα τωρα το ειδα!!μιλάμε πολυ degign το δέντρο..και πρέπει να ειναι πανακριβο...![]()

Πανάκριβο δεν είναι, κάθε άλλο. Από το ΙΚΕΑ το πήραμε. Απλώς, επειδή το ελληνικό ΙΚΕΑ δεν το φέρνει (

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πολυ ομορφο..Ελλαδα σε ολα πίσω και στο ΙΚΕΑΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

Σήμερα αύριο θα στολίσω κι εγώ το δέντρο θα βάλω την Κύκα και τον Αλαντίν επάνω και θα βάλω φωτογραφία!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Βάσια τέλειο το δένδρο σας!!!! Καλή παραμονή του έως τέλος των εορτών.να το και το δικο μας!!!![]()
(Αστειεύομαι. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το δένδρο. Ο Τίμυ κ τα άλλα ποτέ δεν το πήραξαν. Τώρα για τον Σεβάχ δεν ξέρω... Το μόνο που έκανε ο Τίμυ, καθόταν μερικές φορές στη βάση του κι έμοιαζε με φωτοστέφανο στολισμένος από ολα αυτά τα λαμπάκια.!!!
Κείρα
Δραστήριο μέλος
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Για πείτε. Σας πιάνει μια μικρή μελαγχολία της γιορτές ή εγώ ειμαι η μόνη τρελή;
Ναι αληθεια και εμενα, καμια φορα, με πιανει μια ανεξηγητη μελαγχολια στις γιορτες.
Δεν ξερω γιατι,ισως τελικα ολος αυτος ο ψευτικα λαμπερος και γυαλιστερος διακοσμος μου φαινεται ασκοπος και ανωφελος
Συγνωμη για τις μεταφυσικες ανησυχιες.

Εμένα με πιάνει στο τέλος των γιορτών όταν ξεστολίζονται οι δρόμοι κ τα μαγαζιά κ γυρνάμε στην γκρίζα καθημερινότητα![]()
Και εγω στο τελος των γιορτων εχω χαλια διαθεση, αλλα ξερω οτι οφειλεται, στο οτι τελιωνουν οι χριστουγεννιατικες διακοπες και γυρναμε στην καθημερινοτητα.

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αυτό μάλιστα. Εισαι φυσιολογικός ανθρωπος. Οχι σαν κι εμένα που ολοκληρη γαιδουρα στεναχωριεμαι που δεν πιστευω πια στον Αηβασίλη και που δεν μπορώ πια να πώ τα κάλαντα. Αντε να κανω κανα πιτσιρικι για να εχω και μια δικαιολογία να παλιμπεδισωΕμένα με πιάνει στο τέλος των γιορτών όταν ξεστολίζονται οι δρόμοι κ τα μαγαζιά κ γυρνάμε στην γκρίζα καθημερινότητα![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Καλε δε ντρεπεσαι λιγο;ΔΕΝ πιστευεις στον Αη Βασιλη;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εμένα δεν με αφήνει ο Νίνο να μην πιστεύω... έχει και Τάρανδοοοο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool