Κείρα
Δραστήριο μέλος
οχι. Βρέ λέτε να υπάρχει και απλώς να με ξεχνάει τόσα χρόνια; Λέτε να έχει ο Αηβασίλης Αλτσχαιμερ;Καλε δε ντρεπεσαι λιγο;ΔΕΝ πιστευεις στον Αη Βασιλη;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

Ξαναέγραψες Κείρα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ούτε κι εγώ, μάλιστα δεν νομίζω να πίστευα και ποτέ...
Και επειδή το χόμπι μου ήταν ανέκαθεν το ξενέρωμα των άλλων,
στο Δημοτικό φρόντιζα να διευκρινίζω τα καθέκαστα και στα υπόλοιπα παιδάκια... 
Άρτεμη, μήπως απλώς ήσουν άτακτη;Βρέ λέτε να υπάρχει και απλώς να με ξεχνάει τόσα χρόνια; Λέτε να έχει ο Αηβασίλης Αλτσχαιμερ;![]()
Σ'ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο των simpson's, ο Μπαρτ γράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη ξεκινώντας: "Dear Santa, I can explain..."

Μήπως να το δοκίμαζες; 
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Ούτε κι εγώ, μάλιστα δεν νομίζω να πίστευα και ποτέ...Και επειδή το χόμπι μου ήταν ανέκαθεν το ξενέρωμα των άλλων,
στο Δημοτικό φρόντιζα να διευκρινίζω τα καθέκαστα και στα υπόλοιπα παιδάκια...
Άρτεμη, μήπως απλώς ήσουν άτακτη;
Σ'ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο των simpson's, ο Μπαρτ γράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη ξεκινώντας: "Dear Santa, I can explain..."Μήπως να το δοκίμαζες;
![]()
Λοιπόν, για να δείτε τι παιδί μπορεί να σας βγει, όσες σκοπεύετε να γίνετε μανάδες, ακούστε: εγώ μεγάλωσα με λατρεία και παραμύθια από γιαγιά, μαμά, θείες κλπ. Η φαντασία ελεύθερη να καλπάζει! Όμως, σαν την Αλίκη, δεν πίστεψα ποτέ στον Άγιο Βασίλη, χωρίς να ξέρω το λόγο. Μου έλεγε λοιπόν ο μπαμπάς μου ότι υπάρχει και επέμενε. Τριών χρονών δεν είχα γίνει ακόμα, παίρνω έναν φουσκωτό άγιο Βασίλη, ένα ψαλίδι, παίρνω και το μπαμπά από το χέρι και τον καθίζω στον καναπέ. Κόβω το σάκο του άγιου Βασίλη του φουσκωτού, σκάει αυτός, δεν βγαίνουν δώρα από το σάκο... και λέω του μπαμπά μου: είδες που δεν υπάρχει και είναι ψέμα;

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Εύχομαι μόνο να μη σου βγουν σαν εμένα ή σαν τη Στέλλα!!Θελω να το περασω αυτο το συναισθημα και στα παιδια μου....![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βασια! Βάλε μας μια φωτο με τα μωρά στο δέντρο!δευτερη μέρα και ακόμα ειναι ορθιο το δέντρο...εχει αρχισει όμως το μασημα απο τη μεγάλη..![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οταν ακομα τον πιστευε ο Χρήστος που ήταν μικρούλης, στα γενέθλιά του έντυσα τη μητέρα μου που ήταν κοντούλα, ενω τη προηγούμενη χρονιά μια γειτονισσα που ντύθηκε ήταν ψηλή...ε ρε απογοήτευση ο Χρήστος που κοντυνε ο Αι ΒασίληςΕγω πιστευα παντα στον Αγιο Βασιλη...παιδακι που ημουν, οι γονεις μου εδιναν καποιο συγγενη ή φιλο σε Αι Βασιλη, καλουσαν κοσμο στο σπιτι, και ολα τα παιδακια καθομασταν γυρω απο τον Αι Βασιλη, διπλα απο το δεντρο και περιμεναμε με ανυπομονησια τα δωρα που θα εβγαζε απο το σακο του. Θελω να το περασω αυτο το συναισθημα και στα παιδια μου....![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μονα τους δεν πάνε απο κάτω???τι εκανες βρε Γιουλη...ολοκληρη πλεκτάνη..τα παιδια δεν τα βάζω κάτω απο το δέντρο...φοβάμαι![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α... τα ατιμαπάνε για να το φάνε....οποτε τοτε τα διωχνω, δεν ειναι για φωτο..![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πριν την ειδα και λιγο ορθια να τσιμπαει σαν κατσικούλα..
chryssa
Διάσημο μέλος
Aretha φοβερό το γατόδεντρο! Από εμφάνιση δεν είναι τόσο γούτσου γούτσου όσο τα γούνινα αλλά οι γάτες θα πρέπει να τρελαίνονται με την υφή!
Δεν ξέρω για τον Αη Βασίλη πώς στέκει στο μυαλό του, αλλά εγώ σίγουρα έχω πάθει Αλτσχάιμερ! Δε μπορώ να θυμηθώ αν όταν ήμουν μικρή πίστευα στον Αη Βασίλη! Η πιο παλιά ανάμνηση είναι σε κάποια Χριστούγεννα να παρακαλάω τη μαμά μου να μου πάρει τον αγκαλίτσα σκουληκάκι (το θυμάστε?)
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Ευχομαι σε ολουσ σας να εχετε ομορφα Χριστουγεννα να περασετε καλα και επισης ειμαι χαρουμενη γιατι βρεθηκε μια καλη κοπελα και υιοθετησε τις δυο απο τις τεσσερις ψυχουλες να ειναι καλα με τα νεα της μωρα.Ευχαριστω πολυ.
stellak
Διάσημο μέλος
τον αγκαλίτσα σκουληκάκι (το θυμάστε?)
Κάνεις λάθος, δεν υπήρξε τέτοια ονομασία (παρόλο που έμοιαζε σαν σκουλήκι
) Ήταν ο Αγκαλίτσας (απλός) και ο Αγκαλίτσας - Μελισσάκι
Αν θυμόμαστε, λέει;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ειχα μεγαλα και μικρα..μαλιστα με το μεγαλο κοιμομουν μικρη και απο τοτε το κουβαλάω σε οποιο σπιτι πάω, οταν μετακομιζω ειναι παντα μεσα σε μια κουτα....
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Θα τα κανω σχεδον τα παντα για να πιστεψουν!!! μεχρι και απο τη καμιναδα θα κατεβασω τον ''Αι Βασιλη''!! χι χι χιΕύχομαι μόνο να μη σου βγουν σαν εμένα ή σαν τη Στέλλα!!![]()
![]()
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool