Έχουμε λοιμώδη περιτονίτιδα

Aπο τη στιγμη που δεν υπαρχει αξιοπιστο τεστ βρε Εφη μου,πως μπορεις να σιγουρευτεις;Οπως λες το γατακι ναι,βγηκε θετικο,αλλα οχι,δεν ανεπτυξε FIP και οι υπολοιπες εξετασεις του ηταν περιφημες.Επισης παρα πολλες γατες βγαινουν θετικες και μετα απο τρεις ή εξι μηνες βγαινουν αρνητικες,συνεβη μαλιστα και σε γατουλα φιλης μου.Απο τον αερα δεν το παθαινεις,αλλα επιζει στα ρουχα,στα παπουτσια και στο χωρο,χωρις ξενιστη.Συνηθως κολλαει απο τη μαμα βεβαια,αλλα η μολυνση με τον απλης μορφης ιο που προκαλει διαρροια μπορει να γινει απο οπουδηποτε.Δε λεω οτι αυτη ειναι απαραιτητα η περιπτωση εδω,ουτε προσπαθω οπως ειπα απο την αρχη να δικαιολογησω κανεναν,απλα επειδη μας εχει τυχει παρομοια περιπτωση παρεθεσα την προσωπικη μου εμπειρια.
Και να ρωτησω και κατι Εφη μου;Αν το τεστ ειναι αξιοπιστο γιατι δεν ειναι μεσα στη λιστα των απαραιτητων εξετασεων;Για λευχαιμια,AIDS κτλ ειναι,για κορωναϊο γιατι οχι;Γιατι οπως ειπα και πιο πανω,δεν υπαρχει τεστ για περιτονιτιδα,μονο για κορωναιο,το οποιο δεν αποτελει διαγνωστικο μεσο απο μονο του,μονο σε συνεξεταση με την κλινικη εικονα του ζωου και ειδικες αιματολογικες,και παλι πολλες φορες ουτε τοτε μπορει ο κτηνιατρος να διαγνωσει με σιγουρια.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου τουλάχιστον σε ο,τι αφορά τα δεδομένα. "Ειδικός" μεν δεν είμαι, αλλά έχω διαβάσει τόσα άρθρα που τολμώ να εκφέρω μια προσωπική μου άποψη και που εκφράζεται στο οτι ο ιός αυτός είναι ύπουλος, "ξεγελάει" εύκολα, μα δεν ελέγχεται καθόλου εύκολα. Χαρακτηριστικά χαρακτηρίζεται "Ο φόβος και ο τρόμος των εκτροφέων".
Γιατί άραγε, άμα ήταν μόνο θέμα συνείδησης και σωστού επαγγελματία? :hmm:Δεν είπα οτι όλοι οι εκτροφείς είναι άγιοι, υπάρχουν,
όπως σε κάθε επάγγελμα και ασυνείδητοι, και στην προκειμένη δεν μπορώ να ξέρω αν ο συγκεκριμένος θέλει "ένα χέρι ξύλο":mad:
ή "κάτι" του ξέφυγε, όσο κι αν πρόσεχε.
https://www.youtube.com/watch?v=rkqUjeQNEQs

Σίγουρα όμως κι ο Σωτήρης δεν φταίει σε τίποτα να παθαίνει το σοκ της ζωής του και να ταλαιπωρείται, πόσο μάλλον η αθώα
ψυχούλα που πήρε υπό την προστασία του...:(:(
Ας ευχηθούμε το γατάκι να αναρρώσει, κόντρα στις προβλέψεις των κτηνιάτρων που τον παρακολουθούν και να βρεθεί όσο
το δυνατό πιο σύντομα μια θεραπεία, να πάψει πια αυτός ο εφιάλτης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες, καθε τι μου ειναι χρησιμο.
Λοιπον σημερα ξυπνησε πιο νωρις και τριγυρνουσε στο σπιτι, με περιμενε να της βαλω να φαει, εφαγε λιγο, δεν τρωει οπως ετρωγε αλλα τσιμπολογαει πολλες φορες, ηπιες νερο και μετα πηγε κατουρησε, ευτυχως γιατι ειναι ο μεγαλος μας φοβος, πρεπει να κατουραει οπωςδηποτε, κακακια βεβαια δεν εκανε.

Μετα του εδωσα synulox και cefaseptin χαπι, αυριο εχουμε παρακεντηση παλι, το καλο που ισχυει με την παρακεντηση και στους ανθρωπους ειναι οτι βγαινοντας το υγρο ξαλαφρωνεις απιστευτα. Οποτε συνεχιζουμε ετσι και περιμενουμε τις βιοχημικες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωρα μου,ακου κατι.Μιλαω απλα και λογικα.
Το γατακι δεν κολλησε περιτονιτιδα απο μενα ή απο σενα.Και αυτο μετα παπουτσια απλως δεν υφισταται.Στους τροπους μεταδωσης της αρρωστιας,πουθενα δεν λεγεται κατι τετοιο και ειναι και λογικο γιατι για να κολλησει μια γατα,πρεπει να έρθει σε επαφή με μεγάλες ποσότητες του ιού.
Πως μεταδίδεται ;
Ο ιός της Λοιμώδους Περιτονίτιδας μεταδίδεται από γάτα σε γάτα από το στόμα και τις ρινικές κοιλότητες. Οι μολυσμένες γάτες μεταδίδουν τον ιό με τις απεκκρίσεις τους π.χ ούρα, κόπρανα. Σκεύη σίτισης και δοχεία άμμου αποτελούν πηγή μόλυνσης. Επειδή για να μολυνθεί μια γάτα από τον ιό πρέπει να έρθει σε επαφή με μεγάλες ποσότητες του ιού, είναι πιο πιθανόν να νοσήσουν από τον ιό γάτες που ζουν πολλές μαζί , όπως στα εκτροφεία, παρά γάτες που μένουν μόνες τους σε ένα σπίτι.
Αρα,καποιος γεννητορας ειχε προβλημα.
Τα τινα ειναι τα εξης:΄'η δεν εκαναν εξετασεις στους γεννητορες(εγκληματικο),ή εκαναν εξετασεις,και αδιαφορησαν για τα αποτελεσματα με την ελπιδα οτι δεν θα ειναι το "κακο" στελεχος.(ακομα πιο εγκληματικο) Ή έγινε κάποια νεα αγορά,με μολυσμένο ζωο,και παλι δεν του εκαναν εξετασεις.
Δωρα,δεν γεννηθηκα χτες.Εχω δει απειρες περιπτωσεις γατιων που εχουν κανει εξετασεις και εχουν βγει αρνητικες.Επισης και αλλες που βγηκαν θετικες,απλα εκει οι τιμες ηταν τετοιες,που δεν μπορουσαν με σιγουρια να πουν αν οντως ειναι απο αυτον τον οιο,ή απο αυτους που προκαλουν μια απλη διαρροια.
Οταν λοιπον εισαι εκτροφεας,δεν μπορεις ουτε να αγνοεις τετοια αποτελεσματα..και ουτε να μην κανεις το τεστ,με το σκεπτικο οτι δεν ειναι αξιοπιστο.
Εκτος των αλλων
Πώς γίνεται η διάγνωση ;
Η διάγνωση του ιού της λοιμώδους περιτονίτιδας πλέον είναι απλή.
Μέσω μιας απλής εξέτασης αίματος, μπορείτε να ελέγχεται κάθε καινούργιο γατάκι που αγοράζεται ή υιοθετείτε. Παλαιότερα λόγω διασταυρωμένων αντιδράσεων με άλλους corona – ιούς η εργαστηριακή διάγνωση δεν ήταν αξιόπιστη. Τώρα σε εξειδικευμένα κτηνιατρικά εργαστήρια είναι πλέον εφικτή η εργαστηριακή διάγνωση της νόσου.
πηγη
Ρουμελιώτη Καλλιόπη
κτηνίατρος D.V.M

Oταν εισαι εκτροφεας λοιπον,οφειλεις να κανεις αυτην την εξεταση στα εξειδικευμενα κτηνιατρικα εργαστηρια.Αλλιως,κλεινεις το μαγαζακι σου.

Οπως και οι λοιπές ιώσεις, η μετάδοση γίνεται με επαφή ασθενών και υγιών ζώων. Στις εκτροφές η νόσος συνήθως εισβάλλει με την εισαγωγή νέων ζώων φορέων.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ
Διδάκτωρ Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. & Τέως
Επικ. Καθηγητής της Παθολογικής Κλινικής της
Καθηγητής στην Εθν. Σχολή Δημόσιας Υγείας
Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της Ελλ. Κτην. Εταιρείας
Λυπαμαι,αλλα ολα αυτα δειχνουν ελλειψη επαγγελματισμου και σοβαροτητας.
Δεν φταινε σε τιποτα αυτα τα ζωακια να υποφερουν,και δεν φταιει σε τιποτα ο σωτηρης να περναει ολο αυτο.
Εδω..καποιος φταιει,και σιγουρα δεν ειναι ουτε το γατακι ουτε ο σωτηρης.
Θα κανουν οπως πρεπει την δουλέια τους,αλλιως να μην γινονται εκτροφεις.

Τεσπα.Πανω σε αυτο,δεν εχω κατι αλλο να πω.Ματια εχουμε,λογικη εχουμε...ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.
Σωτηρη μου,κουραγιο....μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου.Μακαρι να βγουν οι εξετασεις και να μην ειναι αυτο.

Εικάζω ότι η "εξειδικευμένη εξέταση" είναι η εξέταση για τους κωροναϊούς, και μάλλον εννοεί ότι αν κάνεις αυτήν την εξέταση και όλες τις άλλες που απαιτούνται (πχ γλοβουλίνες) αλλά συνεκτιμήσεις και την κλινική εικόνα του ζώου, τότε θα μπορείς να πεις με "σιγουριά". Νομίζω δηλαδή ότι δεν εννοεί κυριολεκτικά μία και μοναδική καταληκτική εξέταση. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ όποιος ξέρει να παραθέσει περισσότερες πληροφορίες.

Σωτήρη εύχομαι περαστικά, να έχεις πολύ δύναμη και κουράγιο, είναι πολύ σημαντική η ψυχολογία η δική σου γιατί είτε το πιστεύεις είτε όχι μόνο από εσένα μπορεί να αντλήσει δύναμη το γατάκι σου.
Ζητώ συγνώμη που εκμεταλλεύομαι το θέμα σου αλλά είναι μια ευκαιρία να γράψω κάποια πράγματα , έχοντας υπόψιν μου οτι υπάρχουν 5 εκτροφεία τουλάχιστον στην Ελλάδα με fip και θανάτους πωληθέντων γατιών από fip από τα συγκεκριμένα εκτροφεία, το κακό είναι οτι η ημιμάθεια σκοτώνει, και δεν βλέπω καμία μα καμία πρόθεση από τους συγκεκριμένους ανθρώπους που λειτουργούν εκτροφεία να παλέψουν το θέμα αυτό, με αποτέλεσμα να χάνουν τη ζωή τους άδικα πολλά γατάκια και να στεναχωριούνται πολλοί άνθρωποι.
Καταρχην όταν παίρνεις ενα ζώο για εκτροφή πρέπει αν είναι σκαναρισμένο για γενετικές και μολυσματικές και ιογενής ασθένειες απο την κορυφή ως τα νύχια, για το fip τα περισσότερα εκτροφεία δινουν εγγυήση 21 ημέρες, όσος είναι ο χρόνος επώασης του υιου, η γνώμη η δικη μου είναι οταν παιρνουμε μια γάτα εκτορφης την σκαναρουμε απο την αρχη για όλα, εαν βρεθεί κατι το μεμπτό στελνουμε την γατα πισω στον εκτροφεα και δεν λυπόμαστε τα λεφτά μας, ναι οι εξετάσεις κοστίζουν συμφωνώ, αλλά κανείς δεν είπε να πωλουνται τα γατακια σε ξευτελιστηκες τιμες ωστε να μην μπορεί ο εκτροφεας να ανταπεξελθει σε αυτό το κόστος.
Επειτα εαν υπαρξει στη πορεια fip στο εκτροφείο εστω και σε χαμηλες τιμες, κλεινεις για 6 μηνες. ακολουθεις 2 πρωτοκολα απολύμανσης και ξανα-ανοιγεις εκ νεου..
Συμφωνω οτι με βαριες απολυμάνσεις μπορει να χαθουν και τα καλά βακτηρια που τα χρειαζομαστε, αλλα πρωτευον σκοπος πρεπει να είναι η υγεια και η ασφαλεια.
Ναι το fip μπορει να εμφανιστει σε χωρους οπους υπαρχουν αρκετές γατες, εκτροφεια, σπίτια με 4-5 γάτες, shetlter, υπαρχει τρόπος προληψης , υπαρχει τροπος να το εξαφανησεις απο το εκτροφειο, και ναι επειδη προκειται για αρρωστια φαντασμα μονο ενα εργαστηριο στο Βερολινο δινει αποτελεσματα στο 98% σωστα, ολα τα υπόλοιπα εχουν μεγαλο ποσοστο αποκλισης.
Δεν τίθεται θεμα αν ο εκτροφεας αγαπαει η οχι τις γατες του, τιθεται θεμα για το ποσα γνωριζει και μεχρι που ειναι διατεθημενος να φτασει.
Πιστεψτε με οταν πωλούνται τα γατάκια "οικονομικα" μην περιμενεται πολλες εγγυησεις. απο την αλλη αν το δινει καποιος ακριβα δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα εχει ακολουθησει όλα τα πρωτόκολλα.
Η εκτορφή είναι κάτι πάρα πολυ δύσκολο και σίγουρα αν θες να το κανεις σωστά δεν είναι ουτε για πλάκα ούτε για hobby.

Η γνωση μόνο καλό μπορεί να κάνει , έχω σε μόνιμη βάση 25 γατες στο σπιτι τα τελευταια 4 χρονια, εχω δωσει 130 γατακια , χωρις προβληματα, κάποιοι θα μπορουσαν να μαθουν απο εμένα αν ανοιγαν τα μάτια τους και οχι να πουλανε γατια για αναπαραγωγη εις γνωσην τους οτι με υψηλες τιμες fip. αίμα τους.
Διαβάστε ενημερωθείτε , και πάρτε σωστές αποφάσεις, μπορει μια γατα να ειναι ακριβη , να ειναι αγαπημενη να ειναι τα χιλια δυο αλλα αν εχει προβλημα πρεπει κατα τη γνωμη να απομακρυνθει απο την εκτροφη για το καλο του εκτροφειου και να μην διαιωνιζεται το κακο.

Τελευταία επεξεργασία:
Ζητώ συγνώμη που εκμεταλλεύομαι το θέμα σου αλλά είναι μια ευκαιρία να γράψω κάποια πράγματα , έχοντας υπόψιν μου οτι υπάρχουν 5 εκτροφεία τουλάχιστον στην Ελλάδα με fip και θανάτους πωληθέντων γατιών από fip από τα συγκεκριμένα εκτροφεία, το κακό είναι οτι η ημιμάθεια σκοτώνει, και δεν βλέπω καμία μα καμία πρόθεση από τους συγκεκριμένους ανθρώπους που λειτουργούν εκτροφεία να παλέψουν το θέμα αυτό, με αποτέλεσμα να χάνουν τη ζωή τους άδικα πολλά γατάκια και να στεναχωριούνται πολλοί άνθρωποι.
Καταρχην όταν παίρνεις ενα ζώο για εκτροφή πρέπει αν είναι σκαναρισμένο για γενετικές και μολυσματικές και ιογενής ασθένειες απο την κορυφή ως τα νύχια, για το fip τα περισσότερα εκτροφεία δινουν εγγυήση 21 ημέρες, όσος είναι ο χρόνος επώασης του υιου, η γνώμη η δικη μου είναι οταν παιρνουμε μια γάτα εκτορφης την σκαναρουμε απο την αρχη για όλα, εαν βρεθεί κατι το μεμπτό στελνουμε την γατα πισω στον εκτροφεα και δεν λυπόμαστε τα λεφτά μας, ναι οι εξετάσεις κοστίζουν συμφωνώ, αλλά κανείς δεν είπε να πωλουνται τα γατακια σε ξευτελιστηκες τιμες ωστε να μην μπορεί ο εκτροφεας να ανταπεξελθει σε αυτό το κόστος.
Επειτα εαν υπαρξει στη πορεια fip στο εκτροφείο εστω και σε χαμηλες τιμες, κλεινεις για 6 μηνες. ακολουθεις 2 πρωτοκολα απολύμανσης και ξανα-ανοιγεις εκ νεου..
Συμφωνω οτι με βαριες απολυμάνσεις μπορει να χαθουν και τα καλά βακτηρια που τα χρειαζομαστε, αλλα πρωτευον σκοπος πρεπει να είναι η υγεια και η ασφαλεια.
Kαλησπερα σου, λοιπον η αληθεια ειναι οτι δυστηχως εκανα και εγω λαθη απο αγνοια οπως λες, διαβαζοντας ολον αυτον τον καιρος εχω μαθει πολλα αλλα τι νοημα εχει πλεον, δεν δεχομαι οτι θα μαθω απο τα λαθη μου χανοντας μια ζωη, ουτε θα νιωσω τυψεις για τα δικα μου αυτα λαθη.

Εννοειται οτι ειχα αγνοια, τι μπορει να ξερει ενας ανθρωπος απειρος που το μονο που θελει ειναι να αποκτησει μια γατουλα για συντροφια, αυτος ακριβως ειναι ο λογος που απευθυνθηκα σε επισημο εκτροφεα και αναγνωρισμενο απο τον ΕΟΓ.
Συγγνωμη αλλα αν δεν μπορει ο καθενας να ανταπεξελθει στις εξετασεις που εχει για εκτροφη ή στο να παρεχει υγιη γατακια ας το κλεισει, δεν υπαρχουν μεσες λυσεις οταν προκειται για ζωες, προσωπικα δεν με ενδιαφερει για τα χρηματα, αν θελεις ομως μπορεις οπως και ο καθενας απο εσας να ερθει να δει τι τραβαει το γατακι πρωτα απ'ολα και μετα εμεις.

Τι παει να πει κοστιζουν οι εξετασεις, ειμαστε με τα καλα μας εκτροφεια εχετε γ@μω την τρελα μου και εχετε να κανετε με ζωες, ας μου ελεγαν να κανω εγω τις εξετασεις εξαρχης σε πληροφορω οτι θα το εκανα με ολη μου την χαρα, ανεξαρτητου κοστους, παρα να περναμε αυτο. Δεν μπορω να πιστεψω και ουτε το κανω οτι δικαιολογεις τετοιες καταστασεις και δινεις το παραμικρο αλοθι σε τετοιους ανθρωπους.

Εννοειται οτι δεν το λεω προσωπικα και ελπιζω να το καταλαβαινεις, οσο συνειδητοποιω την κατασταση φρικαρω περισσοτερο.
Εδω εχουμε μια κατασταση λαθων απο μεριας τους και παρατυπιες που θα αναφερθω οταν ερθει η ωρα.

Αυτα.

Σωτήρη αντιλαμβανομαι τι περνάς, το γατάκι λιώνει μέρα με την ημέρα μαζί του και εσείς, δεν με έχει χτυπήσει αυτή η ασθένεια αλλά πιστεψε με εχω δει περιστατικα αντιστοιχα που είναι πολύ επίπονα. Ξέρω τι σημαίνει ένα ζώο να σε εμπιστεύεται και να είσαι για αυτό όλος του ο κόσμος, να κρέμεται η ζωή του απο μία κλωστή και εκείνο να σε κοιτάζει περιμένωντας να κάνεις κάτι.
Οταν εγραψα οτι η άγνοια σκοτώνει δεν απευθυνομουν σε εσένα ή στον εκάστοτε αγοραστή όσο σε εκείνους που θέλουν να λέγονται εκτροφεις.
εκεινοι οφείλουν να ενημερώνουν και να προστατεύουν και τις γάτες τους "πριν" γεννηθούν και τους ανθρώπους που θα τις υιοθετήσουν.
Εννοειται οτι οι εξετασεις κοστιζουν , αλλά εννοειται οτι πρεπει να γινονται απο μέρους του εκτροφέα.
Απλα πες μου αν ερθω και γραψω τωρα εδω τα 5 εκτροφεια που λειτουργουν υπο αυτες τις συνθηκες εις γνωσιν τους τι θα παθω?
Κατι μυνησεις και ούτε καν που φαντάζομαι. Εχω διαχωρισει τη θεση μου εδώ και πολλα χρόνια, όταν είπα οτι η εκτροφή δεν είναι χόμπυ πάρα πολλοί ξύνισαν, πίστεψε με δεν είναι χόμπυ.
Εύχομαι πραγματικά η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη για την γατούλα σου, δεν αξίζει σε κανέναν να πονάει τόσο... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, δεν υπάρχουν μεσαίες λύσεις, στο εξωτερικό ένα εκτροφείο με υπόνοιες fip θα είχε ήδη κλήσει, στην Ελλάδα προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι είναι καθεστώς το fip στα εκτροφεία, με όποιο κόστος εμείς διαφωνούμε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Λοιπον τα νεα αμας ειναι οτι εχει φαει κροκετες σημερα αλλα παει και στην κουζινα και γκρινιαζει για λιχουδιες και κονσερβα, δεν μπορω να του χαλασω χατιρι εννοειται, του εδωσα κονσερβα εφαγε και τωρα πηγε στις κροκετες παλι, ηπιε νερο και πηγε μονο για τσισια του.

Γενικα ειναι πολυ ατονο και θελει να κοιμαται, εμεις του συνεχιζουμε την αντιβιωση το κραταμε ζεστο και το εχουμε συνεχεια αγκαλια και κοιμαται, ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε.
Εχω σταματησει χτενισματα και τετοια ωστε να μην το στρεσσαρω καθολου.
Η κοιλιτσα του παραμενει πρησμενη και τρεμει λιγο ανα διαστηματα ενω το σωμα του δεν ειναι κρυο.

Εξακολουθει βεβαια να μας γουργουριζει οταν το περνουμε αγκαλια :(
Αυριο παμε για παρακεντηση και βγαινουν οι εξετασεις, εχω μια μικρη ελπιδα μεσα μου αλλα δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος...ευχομαι να ειναι κατι αλλο και να περασει ολο αυτο που τραβαμε. Ο πονος που εχουμε ειναι απεριγραπτος...

Σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου για την συμπαρασταση, δεν θελω ουτε αντιπαραθεσεις ουτε τιποτα τετοια.

Το καλο ειναι οτι εχει ορεξη να φαει και περπαταει. Να εισαι πολυ αισιοδοξος και οχι λιγο. Εχω την αισθηση οτι ολα θα πανε καλα!

Μακάρι οι εξετάσεις να δείξουν κάτι ενθαρρυντικό για το μικρούλι.
Σωτήρη μου κουράγιο, μην το βάζετε κάτω, όσο αντέχετε δηλαδή. Το γατάκι σας μπορεί να είναι αρρωστούλι, αλλά με εσάς να το φροντίζετε θα είναι σίγουρα και ευτυχισμένο.

Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Σωτήρη καλησπέρα κι από εμένα. Παρακολούθησα το θέμα σου και στενοχωρήθηκα βαθύτατα για το μικρό σου κουκλάκι.:(
Πραγματικά σε καταλαβαίνω... Είχα μια παρόμοια εμπειρία πριν από λίγο καιρό... Είναι πιστεύω κάτι που καμία γάτα και κανένας γατογονιός δεν πρέπει να περνάει.
Παρ'όλα αυτά δεν πρέπει να χάνεις τις ελπίδες σου, όσο κι αν "ακούγεται" ακατόρθωτο. Έχε την αγκαλιά, παίζε μαζί της, όπως κάνεις, για να αισθάνεται την αγάπη σου συνεχώς...
Εύχομαι από καρδιάς να γίνει γρήγορα περδίκι και να ζήσει πολλά πολλά χρόνια δίπλα σας:)

Σωτήρη μου, κατανοώ και συμμερίζομαι τον πόνο σας και όσο μπορώ φαντάζομαι τον εφιάλτη που ζείτε.
Να σου ευχηθώ μόνο αυτό που θέλεις περισσότερο: να έχετε καλά αποτελέσματα! Μη χάνεις το κουράγιο σου.

Σωτηρη μου αποψε ολοι μας θα προσευχομαστε οσοι πιστευουμε και απλα θα ευχομαστε οσοι δεν πιστευουμε, τα αυριανα σας αποτελεσματα να ειναι τα καλυτερα.
Ευχομαι αυριο το βραδυ να το σκεφτομαστε ολο αυτο σαν ενα ασχημο διαλειμμα.

Εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου!!! να πάνε όλα καλά!!!!
λυπήθηκα πάρα πολύ με αυτό που διάβασα.... κουράγιο και θα δεις.... το μικρό σου θα γίνει καλά!!!!

Περαστικά στο μικρούλι, τι ιστορία κι αυτή... :(

Μακάρι να είναι ελπιδοφόρες οι εξετάσεις αύριο, Σωτήρη!
Στο λέω μέσα από την καρδιά μου, κανένας άνθρωπος και καμία ψυχή δεν αξίζει να περνάει αυτό που περνάτε εσείς κι η μικρή σου...

Σωτήρη μου καλημέρα. Καλή επιτυχία σήμερα!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά για το μικρό μας. Περιμένουμε με αγωνία νέα σας

Καλημερα σας, λοιπον πηγαμε το πρωι για παρακεντηση, βγαλαμε 3 συριγγες υγρο και εχει ακομα αρκετο, αμεσως φανηκε το προβλημα, εχει χασει απο την παρασκευη απιστευτο βαρος και τωρα πιανεις κοκκαλακια. Κατουρησε το πρωι αλλα κακακια εχει να κανει 2 μερες, τρωει ελαχιστα πλεον και νερακι εχει να πιει απο χθες, οι κορες του ειναι συνεχως διεσταλμενες και ειναι σαν φυτο, τα αποτελεσματα βγαινουν το μεσημερι.

Τα αποτελεσματα μου ειπε θα ειναι 92% εγκυρα αλλα βλεποντας στην κατασταση μου ειπε να βαλω στο πισω μερος του μυαλου μου να το κοιμισουμε, αφου εννοειται συνεχισουμε θεραπεια αλλα η κατασταση ειναι ραγδαια και ταλαιπωρειται, πραγματικα κριμα :(

Μάλιστα... λυπάμαι πάρα πολύ.. το κορμάκι της δεν άντεξε αυτό το κτύπημα
Ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις Σωτήρη μου, είμαστε δίπλα σου και θα σε στηρίξουμε :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back