Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αχ Σωτηρη μου τι θα περνας, κανεις δεν πρεπει να περναει τοσο ασχημες στιγμες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
για την αγάπη και τη φροντίδα που της δίνεις. Συχνά ξεχωρίζω τους ανθρώπους σε αυτούς που θα εμπιστευόμουν τη γάτα μου και σε αυτούς που δε θα το έκανα. Νιώθω ότι ανήκεις στην πρωτη κατηγορία και ας μην έχουμε γνωριστεί. Σου εύχομαι κουράγιο και δύναμη για σένα και τη μικρή σου και να ξέρεις πως παρακολουθώντας το θέμα σου, μόνο σωστά πράγματα έχεις κάνει για τη μικρή. Ήμαστε ολόψυχα μαζί σου, σε σκεφτόμαστε και μακάρι να σε βοηθάμε έστω λίγο με τα λόγια μας.
kat-cats
Διάσημο μέλος
η εξέλιξη φοβερή και για το μωράκι σου και για εσένα.....έχω περάσει παρόμοια κατάσταση και είναι πραγματικά φοβερό αυτό που σας συνέβη....ότι κι αν αποφασίσεις να ξέρεις ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες....λυπάμαι πάρα πολύ ειλικρινά....
Δυστηχως με πηρε ο κτηνιατρος και τα αποτελεσματα ειναι θετικα και πρεπει να παρω μια πολυ δυσκολη αποφαση

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
λυπάμαι τόσο πολυ..έχει μαυρίσει η καρδιά μου ..
αν δεις οτι μονο χειροτερεύει καλό ειναι να το κοιμήσεις το ψυχουλάκι μονο και μόνο για το καλό του..να μην πονάει και να μην τραβάει όλη αυτή την ταλαιπωρία...
Σωτήρη .. κουράγιο...
l_stellitsa_l
Νεοφερμένο μέλος

Κουράγιο Σωτήρη, κουράγιο και δύναμη... παρακολούθησα το θέμα από την αρχή χτες και εχω στενοχωρηθεί πολύ...
έχω ζήσει γατάκι να λιώνει από περιτονίτιδα, ένα από τα αδεσποτάκια που φροντίζουμε και είναι πάρα πολύ άσχημο, το ξέρω...

Κουράγιο...
Ό,τι και να συμβεί, έχει εσένα και θα κάνεις ό,τι έχει ανάγκη. Εύχομαι να νιώθει καλύτερα...
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ καν τι θα έκανα στη θέση σου και πως θα ήμουν, κατανοώ απόλυτα ότι η απόφαση που καλείσαι να πάρεις είναι τρομακτικά δύσκολη και σου προκαλεί απίστευτο πόνο.
Ξέρω ότι έκανες το ανθρωπίνως δυνατόν για να την φροντίσεις, την έχεις αγαπήσει και τη θεωρείς πλέον μέλος της οικογένειάς σου.
Είναι πραγματικά άδικο να το βιώνετε όλο αυτό...
kat-cats
Διάσημο μέλος
μεγάλος πόνος....το πέρασα πριν μερικούς μήνες και είναι αβάσταχτος.....το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι πρέπει να κάνεις και τώρα για μια ακόμα φορά ό,τι καλύτερο πρέπει για τη γατούλα σου....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εαν ο κτηνιατρος πιστευει πως δεν μπορει να γινει τιποτα για να ανακουφιστει εστω και λιγο ισως θα ηταν καλυτερα να το ξεκουρασεις το μικρακι, ειναι φοβερα δυσκολο για εκεινο να ζει ετσι ακριβως γιατι ειναι και πολυ μικρουλι.
Ξερω καλα πως ειναι μια παρα πολυ δυσκολη αποφαση αλλα δεν στο λεω στον βροντο, καποτε την πηρα κι εγω οσο δυσκολο και να ηταν και ειναι μια αποφαση βασισμενη στην αγαπη που εχουμε για αυτα τα πλασματα.
Κουραγιο Σωτηρη και δυναμη σου ευχομαι, ειμαι φοβερα στεναχωρημενη με ολο αυτο που περνατε και απιστευτα οργισμενη με αυτους που σας εβαλαν σε αυτη την δοκιμασια.
lilian22111
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
πάρε όση δύναμη μπορείς, μάζεψε τα κομάτια σου και, προκειμένου να τη βλέπεις μέρα με τη μέρα να καταρρέει και να τυραννιέται, προχώρα στο μοιραίο βήμα

Σου το λέω χωρίς περιστροφές, έτσι απλά, ως παθούσα, από μια παρόμοια εμπειρία που είχα με το πρώτο μου γατί που μάζεψα απ'το δρόμο μόλις 2 μηνών ήταν δεν ήταν, το "ανέστησα, το αγάπησα..και ήταν, σαν τη δική σου, μόλις 4 μηνών.
Στην αρχή πονάει αβάσταχτα πολύ.. άργησα να συνέλθω, αλλά δεν μετάνοιωσα ούτε στιγμή για την απόφασή μου αυτή. Μόνο εκείνοι που έζησαν την εμπειρία μπορούν να το νιώσουν καλύτερα σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αυτή την ώρα.
Και δεν έχει σημασία αν το γατάκι είναι ράτσας, από ποιά διασταύρωση προήλθε, πώς, γιατί, αν ήταν αδέσποτο, κοινό γατί... και, άσχετα με το τι θα κάνεις περαιτέρω, με τον ασυνείδητο έμπορο που σου την έδωσε (έτερον εκάτερον),
ψυχούλες είναι όλες και,σε διαβεβαιώ, ο πόνος είναι ίδιος

Σφίξε τα δόντια λοιπόν και κουράγιο. Είμαστε στο πλάϊ σου, όποτε νοιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς την αγωνία, τις σκέψεις σου, ακόμα και την οργή σου μαζί μας.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Να εισαι σιγουρος οτι πηρε την περισσοτερη αγαπη και φροντιδα που θα μπορουσε να εχει στη ζωουλα του.
Εμεις ειμαστε εδω οτι και αν αποφασισεις για να σε στηριξουμε οσο περισσοτερο μπορουμε. Κουραγιο.
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετα ηρθε πανω μου και κοιμηθηκαμε αγκαλια, το εχουμε τρελανει στα φιλια και στις αγκαλιες.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Για όσο κι αν ζήσει στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του γιατί γνώρισε ΕΣΕΝΑ που το ΑΓΑΠΗΣΕΣ τόσο πολύ..
To μεσημερι που γυρισα σπιτι ηρθε μου γκρινιαξε για κονσερβα, του εβαλα εφαγε κονσερβα, λιγες κροκετες και ηπιε νερακι.
Μετα ηρθε πανω μου και κοιμηθηκαμε αγκαλια, το εχουμε τρελανει στα φιλια και στις αγκαλιες.
Έχω συγκινηθεί τόσο πολύ με την μικρούλα σου. Λυπάμαι για την απίστευτη περιπέτεια που περνάτε και για τον πόνο που βιώνει !

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι τόσο άδικο... Κουράγιο Σωτήρη μου. Μάζεψε όσο κουράγιο μπορείς για να πάρεις αυτή τη δύσκολη απόφαση... Είναι τόσο άτιμη αυτή η ασθένεια γμτ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool