Πολυ ωραια.Οι αρνητικες λοιπον δεν εχουν κανενα προβλημα.Και μην μου λες οτι οι περισσοτερες γατες που κανουν τεστ για κορωιαιο,βγαινουν θετικες.Εσυ η ιδια λες οτι ολες οι γατες σου εχουν βγει αρνητικες.
Το γατακια αυτο που λες οτι βγηκε θετικο,προφανως περασε διαρροια,.Ομως δεν νοσησε απο περιτονιτιδα.Σωστα;Γιατι αλλιως...συγνωμην,αλλα ετσι οπως τα λες,παθαινουν περιτονιτιδα απο τον αερα,και αυτο δεν στεκει.
Παρα πολλα γατια κανουν τετοιο τεστ,και βγαινουν αρνητικοτατα.
Ομως.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ,ΟΦΕΙΛΕΙΣ εφοσον βγει θετικο το αποτελεσμα,να μην αφησεις αηυτον τον γατο-γατα να κανει απογονους,και να τον απομονωσεις μεχρι να εισαι σιγουρος,αν μπορεις να σιγουρευετεις βεβαια.Αν οχι..απλα δεν τον χρησιμοποιεις ως γεννητορα.
Απλα πραγματα λεω,ΑΥΤΟΝΝΟΗΤΑ.Η εκτροφη δεν ειναι παιξε γελασε.Θελει απολυτη υπευθυνοτητα και σοβαροτητα,Αλλιως,να απαγορευτει.
Οποιος θελει να εχει τα γενια,να εχει και τα χτενια.
Λυπαμαι,αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
Εχω γεννητορα που βγηκε θετικος σε αυτον τον οιο;;ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΩΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ.
Ενα γατακι πουλιεται απο ενα εκτροφειο,και τελικα νοσει απο την θανατηφορο και ανιατη αυτη ασθενεια.Να το κολλησα εγω,δεν γινεται.Αν οι γονεις του δεν ειχαν απολυτως τιποτα,παλι δεν γινεται.Δεν το παθαινεις απο τον αερα.Αρα..ή δεν εγιναν εξετασεις,ή εγιναν,.εδειξαν καποιον κορωναιο..και απλα αδιαφορησαν οι εκτροφεις,επειδη θεωρησαν οτι δεν ηταν κατι σοβαρο.Απλη λογικη ειναι,οχι πυρηνικη φυσικη.