tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
γαμωτοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Σωτήρη, δεν μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικό, από την αρχή που σε διάβαζα καταλάβαινα πόσο την αγαπάς κι έχοντας δει αυτό το θέμα ξέρω τι έχεις κάνει για αυτήν.
Λυπάμαι πάρα πολύ για τη μικρή σου, θα έχει πάντα τη δική της θέση στην καρδιά σου και για εσένα θα είναι πάντα η μικρή σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Εξαιτίας σου ένας άνθρωπος ένιωσε αυτά τα μοναδικά συναισθήματα, που μόνο για τα ζώα μπορούμε να αισθανθούμε και να είσαι σίγουρη, ότι του άλλαξες την ζωή για πάντα.
Σωτήρη μου..κουράγιο.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σωτήρη μου, κλαίω μαζί σου. Μπορεί να μην είμαι δίπλα σου αλλά σου κρατάω το χέρι και σε νιώθω. Είμαστε όλοι δίπλα σου. Άφησε πισω της κενό, το ξέρω. Το σπίτι είναι άδειο. Αλλά δεν ποναει πια. Έκανες ότι καλύτερο μπορούσες για εκείνην. Μακάρι όλα τα γατάκια του κόσμου να μπορούσαν να γνωρίσουν την αγάπη. Έστω και για λίγο..
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εκεινη ειναι σιγουρα καπου καλυτερα, εχει συγχωρεσει αυτους που της στερησαν το δικαιωμα στην ζωη γιατι ετσι γνωρισε την αγαπη σου. Μακαρι ολα τα γατακια του κοσμου να γνωριζαν μια τετοια αγαπη σαν την δικη σου.
Κουραγιο αγορι μου.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αντίο όμορφο, αστείο και γλυκό μουτράκι, που βιάστηκες να φύγεις νωρίς ... Σε αγαπήσαμε όλοι και θα μας λείψεις...

Μικρό αγγελάκι, σε παρακαλούμε, έλα για λίγο στα όνειρα εκείνου που σε λάτρεψε
από την πρώτη στιγμή που σε αντίκρυσε...
'Ελα να τον παρηγορήσεις και να του πεις οτι η αγάπη του για σένα θα είναι αχώριστος σύντροφός σου
εκεί, στο γατο-παράδεισο που ζεις
μα και στην καρδιά του για πάντα.
Ηδη αρχιζουμε μαζευουμε τα πραγματακια της και τα παιχνιδια στο σπιτι, η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να με πονεσει τοσο πολυ (ισως ηθελα να το παιξω και λιγο σκληρος στον εαυτο μου) αλλα ολη αυτη την εβδομαδα υπεφερα και σημερα εχω σπασει τελειως.
Ηδη το σπιτι ειναι αδειο, αλλα η Ναιρα ησυχασε επιτελους, τουλαχιστον το πρωι που την πηρα αγκαλια μου γουργουρισε για ακομα μια φορα

moukelis
Επιφανές μέλος
lilian22111
Νεοφερμένο μέλος
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λυπάμαι πάρα πολύ για ότι περάσατε και έχετε να περάσετε.
Ελπίζω τίποτα παρόμοιο να μην συμβεί σε κανένα μέλος της οικογένειά σας από εδώ και πέρα.

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλό σου ταξίδι μουτράκι !!!
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Σωτηρη σημερα διαβασα ολη σας την περιπετεια και πραγματικα λυπηθηκα παααααρα πολυ.
Αυτο που θελω απο εσας ειναι, τι κανω με τα πραγματακια της, υπαρχουν κρεβατακια, ονυχοδρομια, γατοδεντρα, αμμολλεκανες, χτενες και πολλα αλλα, τι κανουμε με ολα αυτα, υπαρχει περιπτωση μεταδοσης του ιου στο μελλον ?
Hlianna
Διάσημο μέλος
καλο ταξιδι στην ομορφη μπουμπουκα..
τωρα για τα πραγματα της ισως καλυτερα να ρωτησεις τον κτηνιατρο σας, νομιζω ομως οτι ο ιος ειναι παρα πολυ ανθεκτικος..ισως θα πρεπει να κανεις καποια απολυμανση στα πραγματα της..
lilian22111
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool