Έχουμε λοιμώδη περιτονίτιδα

:cry_x: γαμωτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό της ταξίδι...
Σωτήρη, δεν μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικό, από την αρχή που σε διάβαζα καταλάβαινα πόσο την αγαπάς κι έχοντας δει αυτό το θέμα ξέρω τι έχεις κάνει για αυτήν.
Λυπάμαι πάρα πολύ για τη μικρή σου, θα έχει πάντα τη δική της θέση στην καρδιά σου και για εσένα θα είναι πάντα η μικρή σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό σου ταξίδι καρδούλα μου...:'(

Πολύ λυπάμαι Σωτήρη... Έκανες το σωστό· το πιο δύσκολο αλλα το σωστό... Ας ξεκουραστεί πια το κοριτσάκι, ήταν τυχερό που είχε λιγους αλλα ευτυχισμένους μήνες μαζι σου...

Τελευταία επεξεργασία:
Ψυχούλα μου όμορφη..καρδούλα μου.Μακάρι να είχαν νιιώσει όλα τα πλάσματα του κόσμου την αγάπη, που ένιωσες εσύ. Αυτή η παλιοαρρώστια μπορεί να διέλυσε το κορμάκι σου, αλλά η αγνή σου ψυχούλα έμεινε ανέπαφη, να αισθάνεται μέχρι το τέλος όλη την αγάπη που τόσο απλόχερα σου δόθηκε.
Εξαιτίας σου ένας άνθρωπος ένιωσε αυτά τα μοναδικά συναισθήματα, που μόνο για τα ζώα μπορούμε να αισθανθούμε και να είσαι σίγουρη, ότι του άλλαξες την ζωή για πάντα.
Σωτήρη μου..κουράγιο.

Καλό ταξίδι γατάκι αγαπημένο. Έζησες λίγο, αγαπήθηκες πολύ. Όλοι εδώ σ' αγαπάμε και ξέρουμε ότι τώρα πια δεν υποφέρεις. Εκεί που είσαι θα χει σίγουρα λιακάδα.. και θα τρέχεις. Σαν κατσικάκι θα τρέχεις και τελειωμό δεν θα χουν τα παιγνίδια σου. Στέλνε και κανένα γουργουριτό στον πατερούλη σου.. να του θυμίζεις πόσο πολύ τον αγάπησες κι εσύ. Ανακουφίστηκες μωράκι, το ξέρω..
Σωτήρη μου, κλαίω μαζί σου. Μπορεί να μην είμαι δίπλα σου αλλά σου κρατάω το χέρι και σε νιώθω. Είμαστε όλοι δίπλα σου. Άφησε πισω της κενό, το ξέρω. Το σπίτι είναι άδειο. Αλλά δεν ποναει πια. Έκανες ότι καλύτερο μπορούσες για εκείνην. Μακάρι όλα τα γατάκια του κόσμου να μπορούσαν να γνωρίσουν την αγάπη. Έστω και για λίγο..

Σωτηρη μου εκανες το σωστο, να εισαι σιγουρος γι' αυτο, μενει μονο να επουλωθει η δικια σου πληγη που ακομα ειναι νωπη.
Εκεινη ειναι σιγουρα καπου καλυτερα, εχει συγχωρεσει αυτους που της στερησαν το δικαιωμα στην ζωη γιατι ετσι γνωρισε την αγαπη σου. Μακαρι ολα τα γατακια του κοσμου να γνωριζαν μια τετοια αγαπη σαν την δικη σου.
Κουραγιο αγορι μου.

:cry_x: :'( Αντίο όμορφο, αστείο και γλυκό μουτράκι, που βιάστηκες να φύγεις νωρίς ...
Σε αγαπήσαμε όλοι και θα μας λείψεις...:(
Μικρό αγγελάκι, σε παρακαλούμε, έλα για λίγο στα όνειρα εκείνου που σε λάτρεψε
από την πρώτη στιγμή που σε αντίκρυσε...
'Ελα να τον παρηγορήσεις και να του πεις οτι η αγάπη του για σένα θα είναι αχώριστος σύντροφός σου
εκεί, στο γατο-παράδεισο που ζεις
μα και στην καρδιά του για πάντα.

Σας ευχαριστω ολους αλλα και τον καθενα ξεχωριστα, για την υποστηριξη, την βοηθεια και τις συμβουλες ολο αυτο το διαστημα, νιωθω πως αυτη η μικρη αγαπηθηκε απο ολους σας απο την πρωτη στιγμη...
Ηδη αρχιζουμε μαζευουμε τα πραγματακια της και τα παιχνιδια στο σπιτι, η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να με πονεσει τοσο πολυ (ισως ηθελα να το παιξω και λιγο σκληρος στον εαυτο μου) αλλα ολη αυτη την εβδομαδα υπεφερα και σημερα εχω σπασει τελειως.

Ηδη το σπιτι ειναι αδειο, αλλα η Ναιρα ησυχασε επιτελους, τουλαχιστον το πρωι που την πηρα αγκαλια μου γουργουρισε για ακομα μια φορα :'(:'(:'(

Kαλο της ταξιδι,θα ειναι για παντα η πριγκηπισσα σου...

Εκανες το καλυτερο γιαυτο το υπεροχο πλασματακι.Καλο της ταξιδι...

Δεν ξέρω τι να πω, για την ακρίβεια δεν έχω αντοχή να πω τίποτα, μόνο κουράγιο.
Λυπάμαι πάρα πολύ για ότι περάσατε και έχετε να περάσετε.
Ελπίζω τίποτα παρόμοιο να μην συμβεί σε κανένα μέλος της οικογένειά σας από εδώ και πέρα. :(

δεν ειναι αντιο αυτη η ψυχουλα θαναι παντα μαζι σας

Να ειστε καλα παιδια, οντως η μικρη μας θα ειναι παντα στις αναμνησεις, εχουν περασει αρκετα ζωακια απο τα χερια μου κυριως σκυλια και εχω χασει σκυλο απο γηρατεια αλλα με την Ναιρα το δεσιμο με ολους μας ηταν απιστευτο, απο την πρωτη σιγμη που την ειδα την αγαπησα και την λατρεψα, η ζωη προχωραει και ετσι κι αλλιως θα ειναι παντα στις καρδιες μας !!!!!!

από την ώρα που το διάβασα κλαίω.....
καλό σου ταξίδι μουτράκι !!!

....καλό σου ταξίδι μικρό πλασματάκι που έφυγες νωρίς...... τώτα ησύχασες και όσο ζούσες πήρες πολλή αγάπη.....δε φεύγεις με παράπονα αλλά με πολύ γλυκιές αναμνήσεις....

Με πονεσε ολο αυτο που διαβασα.Πλασματακι ομορφο ,να ξερεις οτι σε αγαπησαμε ,σε θαυμασαμε και πονεσαμε για ολη σου αυτη την ταλαιπωρια.
Σωτηρη σημερα διαβασα ολη σας την περιπετεια και πραγματικα λυπηθηκα παααααρα πολυ.

Σας ευχαριστουμε ξανα για την συμπαρασταση, η αποφαση μας ειναι (και οχι εν θερμω) οτι θα αποκτησουμε αλλο γατακι 1ον γιατι θα ειναι ο πιο ευκολος τροπος να ξεπερασουμε τον χαμο της 2ον γιατι απλα συνηθισαμε να τριγυρναει ενα τετοιο πλασματακι στο σπιτι και 3ον εχουμε πολυυυυυ αγαπη να δωσουμε, νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο για ολους μας...το ποτε θα εξαρτηθει απο πολλους παραγοντες.

Αυτο που θελω απο εσας ειναι, τι κανω με τα πραγματακια της, υπαρχουν κρεβατακια, ονυχοδρομια, γατοδεντρα, αμμολλεκανες, χτενες και πολλα αλλα, τι κανουμε με ολα αυτα, υπαρχει περιπτωση μεταδοσης του ιου στο μελλον ?

Σωτηρη λυπαμαι παρα πολυ..εκανες οτι καλυτερο μπορουσες και πηρες τη σωστη αποφαση..

καλο ταξιδι στην ομορφη μπουμπουκα..

τωρα για τα πραγματα της ισως καλυτερα να ρωτησεις τον κτηνιατρο σας, νομιζω ομως οτι ο ιος ειναι παρα πολυ ανθεκτικος..ισως θα πρεπει να κανεις καποια απολυμανση στα πραγματα της..

Σωτηρη οσο αφορα τα πραγματακια της , υπαρχουν στα φαρμακεια διαφορα σκευασματα που χρησιμοποιουνται στα χειρουργεια των νοσοκομειων για αποστειρωση, σε υγρο η σε μορφη σπρευ. Κατι τετοιο θα βοηθουσε να αποστειρωσεις -οτι μπορεις ισως οχι ολα- και για το σπιτι ακομη ,πατωματα κλπ. Καπου διαβασα οτι ενα γατακι για να κολλησει τον συγκεκριμενο ιο πρεπει να εκτεθει σε μεγαλες ποσοτητες του ιου.Βεβαια κανε και μια ερωτηση στον κτηνιατρο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back