Ήρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ώρα...

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Με ξέρετε όλοι οι παλιοί ως η πιο αναποφάσιστη γατομαμά του κόσμου.Στην αρχή ήθελα 2 μεγάλα κάπως σε ηλικία γατάκια, μετά εναν αρσενικό μεγάλο μετα ένα μικρό για να καταλήξω ότι τα καλύτερα γατάκια για εμένα είναι αυτά που θα δείτε στην υπογρφή μου...:up:

Είμαι ερωτευμένη μαζί τους, ανυπομωνώ την ώρα που θα έρθουν στο σπιτάκι μου και θα τα καλωσορίσουμε όλοι μαζί και αντικειμενικα τώρα ;) δεν υπάρχουν πιο όμορφα γατάκια στον κόσμο:P.Και δεν δέχομαι αντιρρήσεις..Μπορεί το θυλικό να μην μας βγήκε γκρι, όπως ήθελα αλλά η ομορφιά της με σαγήνεψε τόσο που πραγματικά θα τα στειρώσω το γρηγορότερο που θα μου πουν γιατί θα έχουν απίστευτες κατακτήσεις και φοβάμαι για γατουλινάκια..:lol::lol:

Σας παρουσιάζω τα καινούρια μέλη της οικογένειας μου, τον ΜαΠα(αν και είναι πανέμορφος, ήταν κάτι που είχα τάξει για τον χαμό της ξαδέρφης μου) και την Ήλια (που και αυτό το είχα τάξει για το ότι το όνομα του παππού μου δεν κατάφερε να το πάρει κανένα εγγόνι επειδή βγήκα κοριτσάκι, και κοριτσάκι που να το φωνάζουν "ηλία" ε, θα ήταν κάπως!!:lol:)

Ο ξανθωπός είναι ο Μάπας και η τιγρέ η Ήλια!!Θα είμαστε μαζί λίγο μετά το Πάσχα το πιθανότερο!!!:up::up:ΑΝΥΠΟΜΩΝΩΩΩΩΩΩ!!!:D:DΑ!!και για τους περίεργους είναι και τα δύο παιδια της Μανταρίνας(ίσως και το ένα υιοθετημένο).

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00084.jpg
    DSC00084.jpg
    278,8 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC00085.jpg
    DSC00085.jpg
    205,5 KB · Εμφανίσεις: 49
να σου ζήσουν κατερινάκι και σύντομα να τα έχεις κοντά σου λοιπον. Νομιζω ο Μαπας (ρατσας Τσε) ειναι και η συμπαθειά μου απο τα μικράκια της μανταρινας καθώς οταν τον έπαιρνα αγκαλια, ενω τα αλλα κλαψουριζανε, αυτός έκανε χχχχ και καλα αγριάδα (αντρα απο κούνια πήρες):lol:. Και η μικρούλα πανεμορφή...κουκλάκι νομίζω και τα δύο ειναι της μανταρίνας. Τα υιοθετημένα ειναι το τρίχρωμο και το μαυράκι!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε καλε, με γεια τα μανταρίνια! :lol:

Καλέ ξεχάστηκα εντελώς..για αυτές τις ομορφιές (αφού είναι και τα δυο της Μανταρίνας τελικά) θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Μαριτάσια(ελπίζω να το έγραψα σωστά) την μαία της Μανταρίνας που την βοήθησε να τα φέρει στον κόσμο (μου)!!!Επιπλέον για αυτόγραφα θα απευθύνεστε σε εμένα γιατί είναι πολύ απασχολήμενα ακόμα αυτά, και μετά το Πάσχα ίσως καταδεχθούν να σας απαντούν από το νέο τους σπίτι!!

Ευχαριστώ για τις ευχες και ΌΛΟΥΣ για την υποστήριξη σας όλο αυτόν τον καιρό.Μπορώ να τα πω ομομαστικά τα ευχαριστώ αλλά θα περιμένω μέχρι την ημέρα που θα τα πάρω στα χέρια μου για να τα πω συγκεντρωτικά!!

Βιβή, είδες??Όταν είχα έρθει την πρώτη φορά στο κέντρο είχα πει ότι την Μανταρίνα θα την ήθελα, τελικά...πήρα τα παιδιά της!!!Ήξερα εγώ από την αρχή και μάλλον ήξερε και η Μανταρίνα!!!

Επιτέλους!:up: Να τα χαίρεσαι, είναι απίθανα.
Πολύ χαίρομαι που αποκαταστάθηκαν δυο μανταρινόπουλα.

τρέλα τα μωρά σου!!με το καλό να τα δεχτείς στο σπίτι!γνήσια μανταρινόπαιδα άρα θα έχουν όλα τα καλά της μανούλας τους!:D

πανέμορφα μωρούλια:baby::baby::baby::baby::baby::baby: να σου ζήσουν!!!!!
Άξιζε τελικά που περίμενες τόσο καιρό:up:

Αχ αν άξιζε...!!!!!!Είμαι πανευτυχής και ...:inlove::inlove::inlove:

αυτα ειναι κ τα δυο της Μανταρινας! ...guarantee!!! :P
συγχαρητηρια για την υιοθεσια!!!:D

μπράβο:up:να σου ζήσουν είναι για ζούπηγμα!!!!!!!!!αλλά και η μανταρίνα είναι η καλύτερη μανούλα του κόσμου:)

Κατερινάκι, καλώς να τα δεχτείς τα μπουμπουκάκια σου!!!!!! είναι πολύ όμορφα και τυχερά που θα τα πάρεις!! :up:

Ευχαριστώ!!!Ευχαριστώ!!!Αχ βρε Ραισα, στο ποστ σου για τα ερωτηματολογια που με είπες γατομαμά!!!!!!!!!!!Πωωωω ένοιωσα πολύ ωραία...Επιτέλους θα προσέχω κάποιον κι εγώ..όλο οι άλλοι με προσέχουν!!!Ιωαννάκι μου να σαι καλά που μου τονώνεις το ηθικό!!!Βασικά είμαι η προσωποποίηση της ευτυχίας!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!:D

Αντε καλωστα τα μικρα.. μοιαζουν με το μελινακι και το καλοκαιρακι μου πολύ

Κατερινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Να σου ζήσουν τα νέα σου μωρά,βλέπω την πήρες τη δόση σου και είσαι μια χαρά ε;Μα την ακούς μικρό μου την προφεσόρα σου!:P
Να σου ζήσουν,είναι πανέμορφα (όχι πιο πανέμορφα από μας αλλά τέλος πάντων...:P)
Άντε γρήγορα να τα έχεις αγκαλίτσα σου!:up:

Είναι κουκλάκια κ' τα δύο μωράκια σου Κατερίνα!
Να σου ζήσουν κ' σύντομα να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου.:baby::baby::up::up:

Αχ αν άξιζε...!!!!!!Είμαι πανευτυχής και ...:inlove::inlove::inlove:
Τι ψυχουλα ειναι αυτή?? Να σου ζήσουν!! να τα προσεχεις, να τα αγαπας και αυτά θα σου το ανταποδώσουν με το πιο γλυκο γουργουρητο του κόσμου!:P

αγαπες μουυυυυυυυυυ.... να τα χαιρεσαι τα μικρα σου! ειναι κουκλια!!!

Να σου ζήσουν, Κατερίνα, τα μανταρίνια σου!!:)
Είναι κουκλάκια! Αν έχεις πάρει τόση χαρά από τώρα... σκέψου μόνο τι σε περιμένει!!! :up:

Να σου ζήσουν και απο μένα....!!!!:);)
Και χαίρομαι που σε χτύπησε ο έρωτας κατακούτελα και βρήκες τις 2 αγάπες σου!!! :up::up:

Λοιπόν...είναι η ώρα περασμένη και πρέπει να κοιμηθώ εγώ τώρα...αλλά...ΔΕΝ μπορώ.!!!Γιατί????Γιατί αύριο (μάλλον) θα πάμε με την φίλτατη τζούλια να δούμε τα μωρά μου...που έχουν μεγαλώσει άλλη μια βδομαδούλα!!! :inlove::inlove:Τζούλια...περιμένω τηλ!!!!!!Αχχχχχχχχ!!!!Δεν μπορω να σταματήσω να τα σκέφτομαι!!!!!:baby::baby:Αφήστε που σήκωσα ΟΛΟ το jumbo, μέχρι μωρουδίστικες κουβερτούλες με βατραχάκια (για τον μαμακιο-αντρουλάκο μου)και λουλουδάκια (για την γλυκουλίτσα μου)τους πήρα!!!Μένει να περάσει αυτός ο μήνας για να έρθουν εδώ!!!Αλλά μέχρι τότε η κατερίνα ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ!!!!!!:rolleyes:

Να πω και κάτι που σκέφτηκα..Τζουλια μου, σε ευχαριστώ για την παρέα για την προηγούμενη φορά,:kiss: αλλά αν δεν μπορείς να έρθεις ή οτιδήποτε, (έχεις και εσύ τον κούκλο σου το Κίκη που μόνο τα παπουτσάκια μου και την τσαντούλα μου δεχόταν να μυρίσει χεχεχεχεχεχε:lol::lol:), δεν πειράζει φυσικά!! Αλλά αν κάποιος πάει στο κέντρο γάτας ούτως ή άλλως σήμερα αν θέλει ας μου πει να πάμε μαζί!!Τελειώνω δουλειά στις 5.00!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back