katerina10
Περιβόητο μέλος

Είμαι ερωτευμένη μαζί τους, ανυπομωνώ την ώρα που θα έρθουν στο σπιτάκι μου και θα τα καλωσορίσουμε όλοι μαζί και αντικειμενικα τώρα
δεν υπάρχουν πιο όμορφα γατάκια στον κόσμο
.Και δεν δέχομαι αντιρρήσεις..Μπορεί το θυλικό να μην μας βγήκε γκρι, όπως ήθελα αλλά η ομορφιά της με σαγήνεψε τόσο που πραγματικά θα τα στειρώσω το γρηγορότερο που θα μου πουν γιατί θα έχουν απίστευτες κατακτήσεις και φοβάμαι για γατουλινάκια..

Σας παρουσιάζω τα καινούρια μέλη της οικογένειας μου, τον ΜαΠα(αν και είναι πανέμορφος, ήταν κάτι που είχα τάξει για τον χαμό της ξαδέρφης μου) και την Ήλια (που και αυτό το είχα τάξει για το ότι το όνομα του παππού μου δεν κατάφερε να το πάρει κανένα εγγόνι επειδή βγήκα κοριτσάκι, και κοριτσάκι που να το φωνάζουν "ηλία" ε, θα ήταν κάπως!!
)Ο ξανθωπός είναι ο Μάπας και η τιγρέ η Ήλια!!Θα είμαστε μαζί λίγο μετά το Πάσχα το πιθανότερο!!!

ΑΝΥΠΟΜΩΝΩΩΩΩΩΩ!!!
Α!!και για τους περίεργους είναι και τα δύο παιδια της Μανταρίνας(ίσως και το ένα υιοθετημένο).(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος
. Και η μικρούλα πανεμορφή...κουκλάκι νομίζω και τα δύο ειναι της μανταρίνας. Τα υιοθετημένα ειναι το τρίχρωμο και το μαυράκι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ για τις ευχες και ΌΛΟΥΣ για την υποστήριξη σας όλο αυτόν τον καιρό.Μπορώ να τα πω ομομαστικά τα ευχαριστώ αλλά θα περιμένω μέχρι την ημέρα που θα τα πάρω στα χέρια μου για να τα πω συγκεντρωτικά!!
Βιβή, είδες??Όταν είχα έρθει την πρώτη φορά στο κέντρο είχα πει ότι την Μανταρίνα θα την ήθελα, τελικά...πήρα τα παιδιά της!!!Ήξερα εγώ από την αρχή και μάλλον ήξερε και η Μανταρίνα!!!
ruko
Διάσημο μέλος
Να τα χαίρεσαι, είναι απίθανα.Πολύ χαίρομαι που αποκαταστάθηκαν δυο μανταρινόπουλα.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

να σου ζήσουν!!!!!Άξιζε τελικά που περίμενες τόσο καιρό

katerina10
Περιβόητο μέλος

Φανη
Νεοφερμένο μέλος

συγχαρητηρια για την υιοθεσια!!!

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
να σου ζήσουν είναι για ζούπηγμα!!!!!!!!!αλλά και η μανταρίνα είναι η καλύτερη μανούλα του κόσμου
Jeannine
Δραστήριο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Να σου ζήσουν,είναι πανέμορφα (όχι πιο πανέμορφα από μας αλλά τέλος πάντων...
)Άντε γρήγορα να τα έχεις αγκαλίτσα σου!

kiseki
Νεοφερμένο μέλος
Να σου ζήσουν κ' σύντομα να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου.

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τι ψυχουλα ειναι αυτή?? Να σου ζήσουν!! να τα προσεχεις, να τα αγαπας και αυτά θα σου το ανταποδώσουν με το πιο γλυκο γουργουρητο του κόσμου!Αχ αν άξιζε...!!!!!!Είμαι πανευτυχής και ...![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Είναι κουκλάκια! Αν έχεις πάρει τόση χαρά από τώρα... σκέψου μόνο τι σε περιμένει!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Και χαίρομαι που σε χτύπησε ο έρωτας κατακούτελα και βρήκες τις 2 αγάπες σου!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος

Τζούλια...περιμένω τηλ!!!!!!Αχχχχχχχχ!!!!Δεν μπορω να σταματήσω να τα σκέφτομαι!!!!!
Αφήστε που σήκωσα ΟΛΟ το jumbo, μέχρι μωρουδίστικες κουβερτούλες με βατραχάκια (για τον μαμακιο-αντρουλάκο μου)και λουλουδάκια (για την γλυκουλίτσα μου)τους πήρα!!!Μένει να περάσει αυτός ο μήνας για να έρθουν εδώ!!!Αλλά μέχρι τότε η κατερίνα ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ!!!!!!
Να πω και κάτι που σκέφτηκα..Τζουλια μου, σε ευχαριστώ για την παρέα για την προηγούμενη φορά,:kiss: αλλά αν δεν μπορείς να έρθεις ή οτιδήποτε, (έχεις και εσύ τον κούκλο σου το Κίκη που μόνο τα παπουτσάκια μου και την τσαντούλα μου δεχόταν να μυρίσει χεχεχεχεχεχε

), δεν πειράζει φυσικά!! Αλλά αν κάποιος πάει στο κέντρο γάτας ούτως ή άλλως σήμερα αν θέλει ας μου πει να πάμε μαζί!!Τελειώνω δουλειά στις 5.00!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool