Ίδρυση Γατοομάδας Θεσσαλονίκης

ναι σε σένα είπαμε να τον φερουμε στην αρχή αλλα επείδή κουράστηκες με τον αλέξανδρο και δεν φανηκεσ ανθουσιασμένη ισως ηταν καλυτερα να τον παρει καποιος αλλος που δεν φιλοξενούσε αμέσως πρίν γατάκι αλλο και ειναι φρέσκος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι σε σένα είπαμε να τον φερουμε στην αρχή αλλα επείδή κουράστηκες με τον αλέξανδρο και δεν φανηκεσ ανθουσιασμένη ισως ηταν καλυτερα να τον παρει καποιος αλλος που δεν φιλοξενούσε αμέσως πρίν γατάκι αλλο και ειναι φρέσκος
Kοίτα, αν θέλετε κάποιον με ενθουσιασμό λόγω αγνοιας εγώ δεν είμαι αυτή. Ρώτησα για πόσο διάστημα γιατί, όπως εξήγησα από την αρχή στη Στέλλα, από αρχές Φεβρουαρίου -μετά την πρώτη εβδομάδα- ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί διαφορετικά από την εταιρεία. Εκείνη μου είχε πει για λίγο μέχρι να φύγει για Γερμανία και είχα δεχτεί.
Τώρα τι να πω, κάντε ότι νομίζετε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλά δεν θέλαμε να σε κουρασουμε βρε ανιμα σκεφτήκαμε οτι μαλλον ηταν πολύ για σένα ο Αλεξανδρος

Ειπα στην Στέλλα να σε παρει μηπως δεν καταλάβαμε κατι καλα εμείς μη γινει παλι καμμια παρεξήγηση

Παντως ο γατουλης θα χρειαστει φιλοξενεια και μετα τις 9 Φεβρουαριου οπότα η αγγελία ισχύει

Όλα καλά βρε παιδί, για παρεξηγήσεις είμαστε τώρα! Πάντως αν θέλεις μπορείς να φέρεις για λίγες μέρες την Καλυψούλα για να ξεκουραστείς και συ.

Ευχαριστω αλλα η καλυψουλιτα θελει ανθρωπο θα τα παιξει ολομοναχη εκει, και θα σου κανει την πορτα τυρι ελβετικο.. εζησε παντα με ανθρωπους και χρειαζεται να την εχω μεχρι να την παρει κανεις που θα την αγαπησει κι αυτος

Ευχαριστω αλλα η καλυψουλιτα θελει ανθρωπο θα τα παιξει ολομοναχη εκει, και θα σου κανει την πορτα τυρι ελβετικο.. εζησε παντα με ανθρωπους και χρειαζεται να την εχω μεχρι να την παρει κανεις που θα την αγαπησει κι αυτος
OK! Τελικά η Στέλλα αποφάσισε να μου φέρει τον μαυρούλη καθώς θα πάρει τον Αλεξάν σήμερα. Τον Αλεξαν τον πήγα χθές για εμβόλιο και τώρα αμαμένεται το επόμενο βήμα.:up:

Παντως στην ομαδα χρειαζόμαστε 5-7 εθελοντες ο καθενας να αναλαβει το απογευμα μιας μερας της εβδομαδας για μεταφορα πχ να μπορει να εχει ελευθερες ο ενας αν χρεισαστει τις δευτερες απογευμα ο αλλος τις τριτες και ουτω καθεξης ετσι ωστε να εχουμε καθε μερα καποιον.. οσοι πιστοι προσελθετε 6979780445

Εγώ μπορώ τις Δευτέρες.

Ευχαριστουμε να εχεις κενές λοιπον τις δευτερες :)και παρε και κανενα χαρτη της πόλης γιατι θα χρειαστει

Αυτή την Κυριακη 30 Μαρτιουστις 7 η ωρα το απογευμα θα γίνει η πρώτη συναντηση του Thessaloniki Cat Group με νεα ατομε που θελουν να ειναι εθελοντες η να μαθουν περισσοτερα, οσοι θελετε να ερθετε επικοινωνειστε στο 6979780445 μεσημερι και βραδυ για να σας πω που θα γινει.

Τελικά η συναντηση θα γίνει αυτή την παρασκευη στις 9 το βραδυ πληροφοριες 6979780445 οσοι θελετε να ερθετε.. απο οτι γφαινεται παμε για να γινουμε σωματειο κα μαλιστα πολύ συντομα

Yasmin,υπάρχει κάτι που να μπορω να κάνω έστω από απόσταση;Δυστυχώς προς το παρόν τα οικονομικά μου δεν είναι αυτό που λέμε...ανθηρά,και με το νέο γατάκι και γέννα στο σπίτι,στριμωχτήκαμε λίγο.Ίσως κάποια φυλλάδια ή αγγελίες;Να φτιαξω καμια αφισα;

Βέβαια και υπαρχει και η δρουσιλα βοηθαει με τα φυλλαδια απο μακρυα και η Φανη δηλωσε οτι μπορει να βοηθησει. Αν θελεις παρε τηλ να βρουμε που και πως θα βοηθησεις

Το Σαιτ της Ομάδας
Μερικοι απο τους παλιους δεν θα συμμετεχουν, ήρθαν μερικα νέα μέλη όμως

Η Γατοομάδα Θεσσαλονίκης ζητά γατοεθελοντές

thessalonikicatgroup2118x92.jpg

Λοιπόν αυτά που μάς χρειάζονται είναι:

1. Ατομα να προωθουν αγγελίες και αφίσσες σε διαφορα μέρη, internet.

2. Σπίτια φιλοξενείας για ορισμένο διάστημα ετσι ωστε τα γατακια να μαθαινουν να ζουν σε σπίτι πριν δωθούν.

3. Αμμο και τροφουλες για μικρά γατάκια που φιλοξενούνται και που αυτοί που τα βρήκαν δεν εχουν πολλά να διαθέσουν

( κανονικά παντα ενισχύουμε τη υπευθυνότητα, ζητωντας συμμετοχη αλλα υπάρχουν και φτωχοί η φορτωμένοι με πολλες γάτες για αυτες τις περιπτωσεις λέω)
4. Ατομα πολύ συννενοήσιμα και υπέυθυνα, να βοηθούν τους συνεργαζόμενους γιατρούς με επισκέψεις για καθαρισμα κλουβιών και χαδακια στα γατάκια για οσα φιλοξενούνται σε γιατρό ετσι ωστε να διατηρουνται καθαρά και φιλικά.

5. Άτομα με ταλέντο σε δημόσιες σχέσεις η γραπτό λόγο για αλληλογραφία, μετάφραση η επαφή με φορείς

6. Εθελοντές με φωτογραφικό ταλέντο για να βγαζουμε τα γατάκια για διάφορες χρήσεις

Η Φιλική Συννενόηση, η Υπευθυνότητα και η Συνέπεια
ειναι οι αξίες των εθελοντών και των μελών του γκρούπ
.

Πληροφορίες:
tn_ScatterRetroFlowerCat_WEB.jpg

Τhessaloniki Cat Group
Email:thessalonikicagroup@hotmail.com
Τήλ: 6979780445 ( 12-4/21-23.00)

Αφίσσα για γατάκια και εθελοντές

Όποιος μένει δυτικά ας την προωθήσει σε πέτ σόπ παιδιά

Συνημμένα

• Afissaethelontes.jpg
    Afissaethelontes.jpg
    107,9 KB · Εμφανίσεις: 53
  • Thesscgxarizontai3.jpg
    Thesscgxarizontai3.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 51
Μαρίνα σε ευχαριστω για την δωρεά κλουβιού και ειδικών τροφων...θα μας φανουν πολύ χρήσιμες..
thank-you-cat.jpg

σημερα βρήκα και μια κυρια που μας προσφερε μεταφορα με αυτοκίνητο μιας και προσφερθηκα να βοήθήσω το γατακι της. Σιγα σιγα θα οργανωθούμε:up:

Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε
σπιτάκια φιλοξενειας για γατάκια κι
ενα ατομο να του στελνω αγγελιες για ζωα και να τις προωθει σε σαιτ που θα του πώ ( δεν προλαβαινω εγω) Αν κανεις θελει θα χαρω να του πω τι ακριβως να κανει.

Το σκέφτηκα κι εγώ και θα ήθελα να προσφέρω τον ελάχιστο χώρο μου για να φιλοξενήσω άλλο ένα γατάκι που ενδεχομένως χρειαστεί επειγόντως σπιτάκι. Απλά θα μπορέσω να δεχτώ από σεπτέμβρη γιατί αύριο φεύγω στο χωριό μου για το καλοκαίρι. Δεν ξέρω πώς θα το πάρουν τα μικρά μου.. αλλά πιστεύω πως δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, είναι καλοί χαρακτήρες :)
Α, επίσης, ίσως χρειαστώ κάποια οικονομική βοήθεια με τις κονσερβούλες κλπ γιατί με τους δυο καλικάντζαρους ίσα ίσα τα βγάζω πέρα! :happy:
Αυτά. Απ'το χειμώνα λοιπόν, αν δε μου παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και τηρούνται οι προϋποθέσεις, μπορείτε να με υπολογίζετε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back