yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Kοίτα, αν θέλετε κάποιον με ενθουσιασμό λόγω αγνοιας εγώ δεν είμαι αυτή. Ρώτησα για πόσο διάστημα γιατί, όπως εξήγησα από την αρχή στη Στέλλα, από αρχές Φεβρουαρίου -μετά την πρώτη εβδομάδα- ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί διαφορετικά από την εταιρεία. Εκείνη μου είχε πει για λίγο μέχρι να φύγει για Γερμανία και είχα δεχτεί.ναι σε σένα είπαμε να τον φερουμε στην αρχή αλλα επείδή κουράστηκες με τον αλέξανδρο και δεν φανηκεσ ανθουσιασμένη ισως ηταν καλυτερα να τον παρει καποιος αλλος που δεν φιλοξενούσε αμέσως πρίν γατάκι αλλο και ειναι φρέσκος
Τώρα τι να πω, κάντε ότι νομίζετε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Παντως ο γατουλης θα χρειαστει φιλοξενεια και μετα τις 9 Φεβρουαριου οπότα η αγγελία ισχύει
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
OK! Τελικά η Στέλλα αποφάσισε να μου φέρει τον μαυρούλη καθώς θα πάρει τον Αλεξάν σήμερα. Τον Αλεξαν τον πήγα χθές για εμβόλιο και τώρα αμαμένεται το επόμενο βήμα.Ευχαριστω αλλα η καλυψουλιτα θελει ανθρωπο θα τα παιξει ολομοναχη εκει, και θα σου κανει την πορτα τυρι ελβετικο.. εζησε παντα με ανθρωπους και χρειαζεται να την εχω μεχρι να την παρει κανεις που θα την αγαπησει κι αυτος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
και παρε και κανενα χαρτη της πόλης γιατι θα χρειαστειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μερικοι απο τους παλιους δεν θα συμμετεχουν, ήρθαν μερικα νέα μέλη όμως
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν αυτά που μάς χρειάζονται είναι:
1. Ατομα να προωθουν αγγελίες και αφίσσες σε διαφορα μέρη, internet.
2. Σπίτια φιλοξενείας για ορισμένο διάστημα ετσι ωστε τα γατακια να μαθαινουν να ζουν σε σπίτι πριν δωθούν.
3. Αμμο και τροφουλες για μικρά γατάκια που φιλοξενούνται και που αυτοί που τα βρήκαν δεν εχουν πολλά να διαθέσουν
( κανονικά παντα ενισχύουμε τη υπευθυνότητα, ζητωντας συμμετοχη αλλα υπάρχουν και φτωχοί η φορτωμένοι με πολλες γάτες για αυτες τις περιπτωσεις λέω)
4. Ατομα πολύ συννενοήσιμα και υπέυθυνα, να βοηθούν τους συνεργαζόμενους γιατρούς με επισκέψεις για καθαρισμα κλουβιών και χαδακια στα γατάκια για οσα φιλοξενούνται σε γιατρό ετσι ωστε να διατηρουνται καθαρά και φιλικά.
5. Άτομα με ταλέντο σε δημόσιες σχέσεις η γραπτό λόγο για αλληλογραφία, μετάφραση η επαφή με φορείς
6. Εθελοντές με φωτογραφικό ταλέντο για να βγαζουμε τα γατάκια για διάφορες χρήσεις
ειναι οι αξίες των εθελοντών και των μελών του γκρούπ.
Πληροφορίες:
Τhessaloniki Cat Group
Email:thessalonikicagroup@hotmail.com
Τήλ: 6979780445 ( 12-4/21-23.00)
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
σημερα βρήκα και μια κυρια που μας προσφερε μεταφορα με αυτοκίνητο μιας και προσφερθηκα να βοήθήσω το γατακι της. Σιγα σιγα θα οργανωθούμε

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
σπιτάκια φιλοξενειας για γατάκια κι
ενα ατομο να του στελνω αγγελιες για ζωα και να τις προωθει σε σαιτ που θα του πώ ( δεν προλαβαινω εγω) Αν κανεις θελει θα χαρω να του πω τι ακριβως να κανει.
Orion1
Νεοφερμένο μέλος

Α, επίσης, ίσως χρειαστώ κάποια οικονομική βοήθεια με τις κονσερβούλες κλπ γιατί με τους δυο καλικάντζαρους ίσα ίσα τα βγάζω πέρα!

Αυτά. Απ'το χειμώνα λοιπόν, αν δε μου παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και τηρούνται οι προϋποθέσεις, μπορείτε να με υπολογίζετε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool