Ίδρυση Γατοομάδας Θεσσαλονίκης

Αχ μπραβο Ορίον σε ευχαριστούμε οι κονσερβες τα φαγητα και η αμμος πληρώνονται παντα απο αυτον που δίνει το γατακι ( που το βρηκε)ή απο δωρεά μην σε ανυσηχει καθόλου... οτι πρέπει ειναι απο σεπτέμβρη αν θελεις στειλε μου καποιο τηλ σου με ΠΜ να σε γραψω στη λίστα των πιθανών σπιτιών και οταν ερθει η ώρα να επικοινωνήσω και να δουμε τι μπορει να γίνει. Θα σου δωσουμε ενα χαδιαρογατο να μην παρεξηγηθουν τα αλλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαχα! :P Πολύ ωραία!
Θα σου στείλω αμέσως πμ με τα τηλέφωνά μου για να επικοινωνήσεις όταν έρθει η ώρα. Και αν βρω κάποια φίλη που να μπορεί να βοηθήσει επίσης, θα ενημερώσω. :)
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια πολύ χαιρομαι να συνεργάζομαι με τοσο θετικούς ανθρώπους ( αν τραγουδανε κιολας ακόμα καλύτερα εχεχεχε)

Καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες από εμένα! :)
Έχω την αίσθηση ότι μέχρι τώρα ο Ιούλιος έχει πάει καλά πάντως για τα γατάκια μας, σε Βορά και σε Νότο!:D

Ναι εκπληκτικο για τετοια εποχη πρεπει να πω μονο η Ιου και ο Λουσιτανος εχουν απομεινει ξεμπαρκα τα καημενακια. Και δεν εχω τελειωσει ακομα με τις ευχαριστιες φαντασου...

Μετα απο την αιτηση μερικων απο σας που θελουν να βοηθησουν απο μακρυα καποια γατακια της γατοομαδας η που ειναι στο γιατρο υπαρχει πλεον ενας λογαριασμος για να σας διευκολύνει.

ετσι θα δινονται πιο ευκολα τα χρηματα στον γιατρο
και θα μπορειτε να στελνετε ενα μυνηματακι στο thessalonikicagroup@hotmail.com
για να πειτε σε ποιο γατακι θελετε να πανε και τι ακριβως θελετε να προσφερετε αν ξερετε εκ των προτερων.
Eννοειται οτι θα βλεπετε φωτο στα αναλογα ποστ που θα ενημερωνονται για το πως πανε τα γατακια και θα μπορειτε να ενημερωνεστε και οι ιδιοι αμεσα απο τον γιατρο που τα ανελαβε η στο γνωστο τηλεφωνο 6979780445.

Ευχαριστουμε ολους σας
και κυριως σας ευχαριστουνε τα γατακια αν μπορουσαν να μιλησουν:up:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πολύ σωστή ενέργεια!!

Ο λογαριασμος ειναι βεβαια για οσους μενουν μακρυα, οσοι ειναι θεσσαλονικη ειναι πολύ καλυτερο να κανουν "πρακτική δωρεα" στο γιατρο μας τον Δασκαλοπουλο Νικο ή τη Μαρτσοπουλου Ευγενία δινοντας χρηματα
για τροφες η
για τοσα εμβολια ( μας κανει ειδικη τιμη για αδεσποτα) η
τοση περιθαλψη του ταδε γατιου η
σε πετ σοπ της επιλογης τους.

Ετσι οποιος δινει κατι θα ξερει αμεσα σε ποιο γαακι πηγε και θα εχει και αποδειξη απο τον κτηνιατρο. Εξισου θα μπορει να ενημερωνεται για το γατακι αμεσα ετσι ωστε να μην ακουσουμε ποτε αυτα που λγονται για τα σωματεια οτι περνουν χρηματα και δεν ξερει κανεις που πανε ( γι αυτο ημουν σκεπτικη με το ανοιγμα λογαριασμου κυριως και προτιμω την πρακτικη δωρεα).

Ανακαινιστηκαμε... δειτε το σαιτ πλεον τελειωμένο σχεδον εδω , με το οποιο τα συνδέετε και βαλτε οσοι εχετε μπλόγκ η σαιτ τα νεα μας μπανερρακια, ευχαριστουμε

banner1.jpg

https://i221.photobucket.com/albums/dd120/yasmin1gr/banner1.jpg

banner2.jpg

https://i221.photobucket.com/albums/dd120/yasmin1gr/banner2.jpg

Ειμαι πολύ χαρουμενη παιδια μια κοπελα απο δω η Ζαχαρουλα πηρε ενα γατακι που φροντιζε μια κυρια απο τον δρομο και το προωθησα. Το γατακι αμεσως πηγε με τους νεους γονεις του και στρογγυλοκαθησε!!! θα περασει ζωη και κοτα!!! Η κυρια και ολοι καταχαρηκαμε, δεν ανεβαζω πολλες φωτο μηπως θελει να το ανεβασει η ζαχαρουλα η ιδια.

Αυριο εχω ραντεβουδακι και για Ιου και βουλιτσα προσευχηθειτε!!

Συνημμένα

• GetAttachmentCAJRGPQP.jpg
    GetAttachmentCAJRGPQP.jpg
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 141
Τελεια νεα παιδια!!!!

Πριν λιγο μια φιλη μουπου εχει μονιμα ελευθερο χρονο και διαθεσηκαι που ειναι φοβερη στα τηλεφωνα και εχει πειρα με γατες δεχτηκε με χαρα να αναλαβει τον τυπικο ελενχο υιοθεσιων της Γατοομάδας!!!( πολυ δυσκολο ποστο που κανεις δεν εχει χρονο να κανει ολοκληρωμενα κανονικα στα σωματεια) Αυτο σημαινει οτι εχουμε ανθρωπο οποιο γατακι δινουμε εκτος απο τις συμβουλες της πρωτης βδομαδας απο τον ανθρωπο που το ξερει η απο μενα στα δυσκολα, να περνει καθε τριμηνο η καθε 6 μηνες- 1 χρονο να ρωταει τι γινεται το γατακι ωστε να εχουμε νεα του και να παρακολουθουνται και μακροπρόθεσμα οι υιοθεσίες παντα με καλη διαθεση συμβουλων και βοηθειας και οχι ελενχου εννοειται!!!

Ετσι θα εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα για τα γατακια της γατοομαδας και θα βοηθαμε ακομη καλυτερα οσους περνουν απο εμας γατακι, συστηνοντας γιατρους για στειρωση η δινοντας συμβουλες .:D:up::up:

Αχ τι καλα....εχουμε πλεον σουπερ προωθητρια αγγελιων , σουπερ κολλητρια αφισσων και σουπερ ελενκτρια υιοθεσιων και σουπερ φωτογραφο γατιων.. Πετάμε σαν ομαδα? :PΠετάμε!!! :D:up::lol:

Παρουσίαση της ΓατοΟμάδας στο pets:up:
Με μνεια στο αγαπημενο μας σαιτ
https://www.pets.gr/

Eιμαι παρα πολύ χαρούμενη, οι προσπαθειες ολων μας ανταμοίβονται αρχιζουν να ερχονται σοβαροι ανθρωποι για υιοθεσια, ενημερωνουμε κοσμο στο τηλεφωνο , προωθουμε οργανωμενα τα ζωακια και γενικα προαγουμε με καθε τροπο την υπευθυνότητα και αυτο με γεμιζει χαρα. Σημερα καναμε την πρωτη μας εκστρατεια στειρωσεων χρηματοδοτουμενοι απο μια κυρια και πρεπει να πω οτι ημασταν υποδειγματικα οργανωμενοι, γρηγοροι κι αποτελεσματικοί. Τελειωσαμε μεσα σε δυο ωρες και προλαβαμε να ριξουμε κι ενα καθαρισματακι στα ζωα που φιλοξενουσε ο κτηνίατρος και μετα πηγαμε για καφε και συναντησαμε νεους εθελοντες και μιλησαμε για τα αυτοκόλλητα των δήμων.
Ολα μεσα σε ενα κλιμα ιδανικής συννενόησης, απιθανου συνχρονισμου και καλης διαθεσης που παντα ονειρευομουνα να βρω σε ενα σωματειο και δεν εβρισκα..ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!:D:D

Διοργάνωση ΓατοΤσάι η Γατο Καφέ 27 Σεπτέμβρη

thessalonikicatgroup2-1-1.jpg

Η Γατο Ομάδα Θεσσαλονίκης
Διοργανώνει το πρώτο της Γατο Τσαι η Γατο Καφε
προκειμένου να γνωριστουνε τα μελη και οι εθελοντες μεταξύ τους
το Σαββατο 27 Σεπτέμβρη το πρωί

coffeecat250.jpg

σε κεντρικό καφέ της Πόλης το ΑΖUCAR, στην Aλεξ.Σβώλου με Παυλου Μελά
στις 12.00 το πρωί

Όσοι θέλουν να μας γνωρίσουν σαν Ομάδα ειναι καλεσμένοι κι αυτοί
sabrinainrelaxacat100.jpg

Μας χρειάζονται Σπιτια Φιλοξενειας επειγόντως για 7 γατάκια που κινδυνευουν εξω.

images

H ΓατοΟμάδα ευχαριστει πολύ την ελένη Π. για την οικονομική της εισφορά και μια φορα ακόμη για την εμπιστοσυνη της να την διαχειριστουμε οπως νομίζουμε.

Ενα μεγάλο ευχαριστω και στον Σπυρίδων που προσφέρθηκε να γραψει γραμματα μπας και βρουμε τιποτις χορηγους

Συγχαρητήρια στην γατοομάδα και από μένα!Βρήκα μια ανακοίνωση σας στην σχολή(ΑΠΘ) και μιας και μένω μόνη μου σε φοιτητικό σπίτι ευκαιρία να βοηθήσω και να αποκτήσω και ένα δεύτερο μωρό(έχω έναν ψαρό).Να περιμένετε νέα μου!:up:

Τελεια και σου εχω και ηδη ετοιμο ποιο θα παρεις παρε με στο γνωστο τηλ 6979780445 ( 2-5/ 10-11) για να τα πουμε και να κανονισουμε απο ποτε.

Τελικα ηταν πολύ καλη αυτη η ιδεα να βαλω ανακοινωση στις σχολες, ειχαμε μεγαλη ανταπόκριση απο φοιτητες για σπιτι φιλοξενειας, σε μια βδομαδα ηρθαν ηδη 2 και εσυ 3!!! ταχτοποιησα 3 γατακια ειναι φοβερο! και το ενα σπιτι καλυτερο απο το αλλο!!!Και μια κοπελα αποφασισε να υιοθετησει οπως ειπε.. μακαρι περιμενουμε τηλ της.

Πολύ χαιρομαι μακαρι να υιοθετηθουν ολα τα χρυσά μου.:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back