marestros
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Πάντως εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και τα όποια προβλήματα να είναι περαστικά και γρήγορα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exposure243
Νεοφερμένο μέλος

δεν πάμε καλά
χριστινα
Διάσημο μέλος

Υγεία να έχουμε, όσο κι αν ακούγεται τετριμένο
anabou
Διάσημο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Όχιδεν εχεις ψιψι;;;;
. Έχω εξηγήσει τους λόγους εδώ:https://www.mypetz.gr/threads/Θέλω-ψιψίνι.220533/(Κι εσύ Αρβανιτικιά;

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και τα όποια προβλήματα να είναι περαστικά και γρήγορα!!!

[/quote]αχ,,,,μακαρι,αν και με τα δικα μου μια ζεστη μια κρυο τις τελευταιες μερες..τελος παντων

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τελικα αυτη την ευκαιρια την εδωσα κι απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης αξιζε τον κοποστην δικη μου περιπτωση ειναι ισως λιγο πιο σοβαρο-δεν μιλαω απλα για μια απο καποιες ''φιλες''που εχω κτλ.αυτες τις κατατασω απλα σε παρεα το πολυ πολυ σε ''φιλη''ενω με αυτο το ατομο υπηρχε πολυ μεγαλο και ουσιαστικο δεσιμο που δημιουργηθηκε και φουντωσε κατω απο δυσκολες προσωπικες συνθηκες και των 2 μας κατα καιρους..πραγματικα θεωρω πως αυτο ειναι σπανιο,αν λοιπον εφτανα σε σημειο να ανταποδωσω τα ισα θα ηταν σαν να ηθελα να δωσω πισω οσο πονο εισεπραξα.αυτο κατα εναν τροπο δεν ειναι εκδικηση///?ἔ,αυτο λοιπον οσο δεν το εχω διαγραψει οριστικα και λεω πως δινω ακομα μια ευκαιρια στην φιλια αυτη [[την μοναδικη ουσιαστικη για μενα αυτη τη στιγμη]]δεν μπορω να το κανω γιατι απλα δεν το αισθανομαι..αλλα ακομα και να την ειχα διαγραψει,πιστευω οτι ουτε τοτε θα εκανα κατι..
ειμαστε πολυ καλα τον τελευταιο μηνα..κι εγω αισθανομαι υπεροχα που τελικα
σωθηκε[απο οτι φαινεται]κατι πολυ σημαντικο στη ζωη μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Eiναι πολυ σημαντικο για μενα και για εκεινη απο οτι δειχνει τον τελευταιο καιρο...χαιρομαι που το μοιραζομαι και μαζι σας,γιατι εσας επρηζα τοτε με αυτο το προβλημα μουΩραία, είναι σημαντικό αυτό!
ευχαριστω που με ακουγατε και με στηριξατε τοτε
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
Είναι πολύ σημαντικό να μην μετανιώνεις όταν δίνεις μια ευκαιρία.Όπως φαίνεται άξιζε τον κόπο.
Μακάρι να είσαστε πάντα αγαπημένες....

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γι αυτό είμαστε. Εστω και ηλεκτρονικά!Eiναι πολυ σημαντικο για μενα και για εκεινη απο οτι δειχνει τον τελευταιο καιρο...χαιρομαι που το μοιραζομαι και μαζι σας,γιατι εσας επρηζα τοτε με αυτο το προβλημα μουευχαριστω που με ακουγατε και με στηριξατε τοτε
![]()
Νάστε καλά και να χαίρεστε τη φιλία σας. Σίγουρα κερδίσατε πολλά από αυτή τη διαδικασία..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool