Όταν όλα πάνε ανάποδα!!!

δεν εχεις ψιψι;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω..... Ετσι όπως πάμε θα αρχίσουμε να μοιράζουμε αντικαταθλιπτικα κι αγχολυτικά στο φόρουμ.....
:lol::lol::lol:
Πάντως εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και τα όποια προβλήματα να είναι περαστικά και γρήγορα!!! :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναί ναί :D
δεν πάμε καλά
vvvvvvvcg1nl8.gif

Ξέρεις κανέναν που να πάει;;; :hmm::hmm::lol::lol::lol:
Υγεία να έχουμε, όσο κι αν ακούγεται τετριμένο

Μικρή, μεγάλη όλοι κάπου την έχουμε την πετριά. Απλά σε κάποιους φαίνεται με την πρώτη ματιά ενώ σε άλλους θέλει πιο πολύ ψάξιμο :lol:.

:lol::lol::lol:
Πάντως εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και τα όποια προβλήματα να είναι περαστικά και γρήγορα!!! :):)[/quote]
αχ,,,,μακαρι,αν και με τα δικα μου μια ζεστη μια κρυο τις τελευταιες μερες..τελος παντων:hmm:

στην δικη μου περιπτωση ειναι ισως λιγο πιο σοβαρο-δεν μιλαω απλα για μια απο καποιες ''φιλες''που εχω κτλ.αυτες τις κατατασω απλα σε παρεα το πολυ πολυ σε ''φιλη''ενω με αυτο το ατομο υπηρχε πολυ μεγαλο και ουσιαστικο δεσιμο που δημιουργηθηκε και φουντωσε κατω απο δυσκολες προσωπικες συνθηκες και των 2 μας κατα καιρους..πραγματικα θεωρω πως αυτο ειναι σπανιο,αν λοιπον εφτανα σε σημειο να ανταποδωσω τα ισα θα ηταν σαν να ηθελα να δωσω πισω οσο πονο εισεπραξα.αυτο κατα εναν τροπο δεν ειναι εκδικηση///?ἔ,αυτο λοιπον οσο δεν το εχω διαγραψει οριστικα και λεω πως δινω ακομα μια ευκαιρια στην φιλια αυτη [[την μοναδικη ουσιαστικη για μενα αυτη τη στιγμη]]δεν μπορω να το κανω γιατι απλα δεν το αισθανομαι..αλλα ακομα και να την ειχα διαγραψει,πιστευω οτι ουτε τοτε θα εκανα κατι..
τελικα αυτη την ευκαιρια την εδωσα κι απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης αξιζε τον κοπο;)ειμαστε πολυ καλα τον τελευταιο μηνα..κι εγω αισθανομαι υπεροχα που τελικα ;)σωθηκε[απο οτι φαινεται]κατι πολυ σημαντικο στη ζωη μου...

μπραβο!:):):)

Ωραία, είναι σημαντικό αυτό!

:up::up::up:

Ωραία, είναι σημαντικό αυτό!
Eiναι πολυ σημαντικο για μενα και για εκεινη απο οτι δειχνει τον τελευταιο καιρο...χαιρομαι που το μοιραζομαι και μαζι σας,γιατι εσας επρηζα τοτε με αυτο το προβλημα μου:)ευχαριστω που με ακουγατε και με στηριξατε τοτε;)

Έλα, δε μας έπρηζες βρε! Μακάρι να πάνε όλα καλά από'δω και πέρα!

Να συνεχισουν ολα καλα!!! :up::up::):)

Πολύ καλά νέα, Κική!!!
Είναι πολύ σημαντικό να μην μετανιώνεις όταν δίνεις μια ευκαιρία.Όπως φαίνεται άξιζε τον κόπο.
Μακάρι να είσαστε πάντα αγαπημένες....
:):):)

Ευχαριστω πολυ κοριτσια:)

Eiναι πολυ σημαντικο για μενα και για εκεινη απο οτι δειχνει τον τελευταιο καιρο...χαιρομαι που το μοιραζομαι και μαζι σας,γιατι εσας επρηζα τοτε με αυτο το προβλημα μου:)ευχαριστω που με ακουγατε και με στηριξατε τοτε;)
Γι αυτό είμαστε. Εστω και ηλεκτρονικά!
Νάστε καλά και να χαίρεστε τη φιλία σας. Σίγουρα κερδίσατε πολλά από αυτή τη διαδικασία..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back