galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η προηγούμενη γάτα μου είχε μάθει από τη γάτα μαμά της αν και η ίδια χρησιμοποιούσε άμμο,να χρησιμοποιεί την μπανιέρα.Κι έτσι και εμείς δεν μπορέσαμε να της σπάσουμε αυτό το συνήθειο.Τολμώ να πω ότι ήταν όλα πολύ πιο βολικά και καθαρά.Τα 'κανε ,τα βλέπαμε,χλωρίνη σφουγγάρι καυτό νερό και τέλος.Κι απ΄τη στιγμή που εννοείται ότι δεν κάνω μπάνιο με γεμάτη μπανιέρα κτλ για γυναικολογικούς φόβους νομίζω ότι είναι οκ.
Τώρα ο Ρίκο είναι φορές που είτε φοβάται να βγει έξω(από θορύβους ή το βράδυ και επειδή στο μπαλκόνι είναι η άμμος) είτε έχω αμελήσει την άμμο του,και από μόνος του πάει στη μπανιέρα.
Κι αφού και πάλι τα καθαρίζω σχολαστικά και ο ίδιος είναι πιο άνετος,σκέφτομαι μήπως καταργήσω την άμμο.
Τι λέτε;
Και btw γενικά νιώθω ότι θα 'ταν πιο καθαρός κι ο ίδιος κ ότι δε θα κινδυνεύει από καμία μόλυνση στην ήδη ευαίσθητη ουρίθρα του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κόσμος στο σπίτι δεν έρχεται γιατί είμαι φοιτήτρια και γενικά δεν καθόμαστε ποτέ στο σπίτι με τις φίλες μου,αλλά και να 'χω ούτως ή άλλως με το που τα κάνει τρέχω να καθαρίσω.Για να 'μαι ειλικρινής όλο και τη ζαχαρώνω την ιδέα της μπανιέρας μιας και -αν και δεν μου 'χουν πει ποτέ τίποτα- η άμμος είναι σε κοινή θέα με τους γείτονες και με φέρνει σε αμηχανία...
julia
Διακεκριμένο μέλος

Πολλοί το έχουν καταφέρει!

https://www.youtube.com/results?sear...et+and+flushing&search_type=&aq=1&oq=cat+usin
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Edit:ΑΑα εσυ λες να πηγαίνει στην λεκάνη κανονικά (τώρα είδα το βίντεο).............................Κατ'αρχάς εμένα το καζανάκι είναι ψηλά και φοβάται τη λεκάνη πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!Επειδή έχει δει το νερό να τρέχει και να κάνει θόρυβο !!
elvenstar
Επιφανές μέλος

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εκτός φυσικά και τα χέρια σου, (οκ φοράς γάντια)
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η πολύ Χλωρίνη πάντως κάνει κακό στην μπανιέρα... δεν ξέρω αν νοικιάζεις ή όχι.. πάντως τρώει το σμάλτο της...
Εκτός φυσικά και τα χέρια σου, (οκ φοράς γάντια)
και αυτο, αλλα και τα τσισα που ειναι οξινα ενδεχομενως να σου αφησουν μια μονιμη μυρωδια στη μπανιερα με τα χρονια.....

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα κάνουν στην άμμο?
- Τρέχουμε να τα καθαρίσουμε όποτε τα ακούμε.
- Καθαρίζουμε όλη την ώρα σαν τρελές το κουτί.(τουλάχιστον εγώ
) - Γεμίζουν το μπάνιο άμμο.
- Αμα λείπουμε μυρίζει το σπίτι.
- Χρειάζονται πορτούλα ειδική.
- καθαρίζουμε περιοδικά αλλά η εμφάνιση της τουαλέτας τους δεν είναι και η καλύτερη.
- μυρίζει
- Καθαρίζουμε σαν τρελές
συνέχεια με χλωρίνη. - Μυρίζουν μέχρι να τραβήξουμε το καζανάκι.
- Καθαρίζουμε με χλωρίνη
- μυρίζουν μέχρι να ρίξουμε νερό.

ότι και να διαλέξουμε και μυρίζουν

και εμεις τα καθαρίζουμε
. Πάντα το ίδιο είναι.

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ χρησιμοποιώ την biocat's fresh στην πράσινη συσκευασία και έχω και αμμολεκάνη κλειστή και δεν μυρίζει τίποτα.Από το πρωί που έχω ανοίξει το θέμα...όταν έρχεται ο Ρίκο και θέλει λακριντί (chit chat!) του λέω "Σσσ!η μαμά μιλάει για τα κακάκια σου!".Πιο πολύ με αγχώνει(μιας και πλατιάζει το θέμα) ότι στο νέο μου σπίτι θα μένω σ'ένα τρίπατο με τους θείους μου και στον κάτω όροφο θα 'χουμε ένα διαμέρισμα η ξαδέρφη μου κι εγώ.Επειδή δεν έχει ζήσει με ζώα,δε θέλει τις τρίχες.Το σέβομαι και δε θα αφήνω το Ρίκο να σουλατσάρει ανεξέλεγκτα στο σαλόνι που θα 'ναι κοινόχρηστο.Όμως ...η τουαλέτα;Εύχομαι να πάρω το δωμάτιο με το μπαλκόνι όπου θα 'χω την άμμο..αν όμως όχι;ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥΥΥ;....Αχχχ Βάσανα που 'χουμε κ εμείς οι χορεύτριες!

Κάποια στιγμή την είχα και στο υπνοδωμάτιο που κοιμόμαστε και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα!!!

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχχχ ανυπομονώ για τότε...είναι τόσα πολλά μπιχλιμπίδια και πράγματα που θέλω να προσφέρω στην αγάπη με ουρά μου(εκπληκτικο βιβλίο ...να το διαβάσετε!!!"Αγάπες με ουρά") που με το που μετακομισω θα τρεξω στο ΙΚΕΑ και θα τα κατεβασω ολα!Δεν ...ξέρω με καταλαβαινετε;Είμαι μια 19χρονη που στενεύομαι τελευταία οικονομικά,όμως αυτό που θέλω να κάνω είναι μόνο να παίρνω πράγματα που θα κάνουν χαρούμενο το γατούδι μου!Ξέρω ότι μπορεί να ακούγονται χαζά αυτά που λέω,αλλά όταν παίρνω κάτι για το μωρό μου χαίρομαι 5 φορές πιο πολύ απ'ο,τι θα χαιρόμουν αν έπαιρνα κάτι για μένα.!!Είναι όλη μου η ζωή!Βγήκα off topic 

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜΜΜΜ!!αχχχ ανυπομονώ για τότε...είναι τόσα πολλά μπιχλιμπίδια και πράγματα που θέλω να προσφέρω στην αγάπη με ουρά μου(εκπληκτικο βιβλίο ...να το διαβάσετε!!!"Αγάπες με ουρά")
ενδιαφέρον Για γραψε εκδοτικό οίκο,συγγραφέα και που το βρήκες.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αν πιστευεις οτι η αμμος ειναι επικινδυνη για την υγεια της γατουλας σου, μπορεις να παρεις την οικολογικη απο καλαμποκι ή σιταρι που ειναι απολυτα φυσικη και δεν προκαλει προβληματα ακομα και αν την φαει. Επισης μπορεις να ριχνεις τα μπαλακια στην τουαλετα και ετσι η αμμος σου θα μενει συνεχεια καθαρη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool