starter
Δραστήριο μέλος
Κατα τα άλλα είτε έχουμε ζωάκι στο σπίτι είτε όχι είναι ένα και το αυτό.Δεν ξέρω. Πιο πολύ για αυτήν στεναχωριέμαι γιατί πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να ζείς στο κενό ανάμεσα στις ντουλάπες για 20 ώρες την μέρα χωρίς καμία επαφή με κανέναν και όταν βγαίνεις να φοβάσαι τον ίσκιο της.
Το μόνο που με παρηγορεί είναι η σκέψη οτι μέχρι τώρα θα είχε σκοτωθεί και αυτή όπως τα αδέρφια της απο κανένα αυτοκίνητο και τουλάχιστον είναι ζωντανή.
Όλες μου οι ελπίδες στην Παρασκευή πλεον μήπως και κάνουμε μια καλύτερη αρχή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Να μην ανησυχείς και να μην αγχώνεσαι καθόλου. Το ψιψίνι κάνει αυτό που του λέει το ένστικτό του, δηλαδή να είναι δύσπιστο απέναντι στις άλλες μορφές ζωής! Μη σου μπαίνουν ιδέες πως φταίτε εσείς σε κάτι. Ήδη έχετε κάνει πολλά θετικά βήματα, γάτες και άνθρωποι.Όσο είμαστε στο χώρο όλοι μαζί βγαίνει μόνο οταν κοιμόμαστε. Τα βράδια όμως που είμαστε στο καθιστικό αυτή μόνη της κατεβάζει κουτιά στην κρεβατοκάμαρα,την ακούμε. Δεν εμφανίζεται εκεί που έχει φώς. Εχθές κατάφερε και τρύπωσε στην ντουλάπα και κατέβασε τις μπλούζες απο το πάνω ράφι για να χωθεί,προφανώς δεν της άρεσε και ξαναβγήκε.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι πολλές φορές αυτά που κάνει κάνουν μεγάλη φασαρία αλλά επιμένει.Για παράδειγμα έριξε όλα τα κουτιά απο τα παπούτσια για να ανέβει εκεί που ήθελε και ακούστηκε ένα τεράστιο μπαμ μέσα στη νύχτα (για να μην προσθέσω το σιχτίρισμα απο τον άντρα μου και στις δυο μας κανονικοτατα). Ταίριασα τα κουτιά και το ξαναέκανε.Τη δεύτερη φορά τα έδεσα και ξαναπήγε. Δεν φοβάται;Πολύ θα ηθελα να ξέρω τι σκέφτεται.
Κάντε λίγη υπομονή ακόμα και αφήστε το να σας πλησιάσει αυτό πρώτο (δελεάζοντάς το ίσως με έναν ωραίο μεζέ!), χωρίς να το πιέσετε. Η σχέση με μια γάτα δεν αρχίζει πάντα σαν κεραυνοβόλος έρωτας!

Τις περισσότερες φορές οι γατόφιλοι περνάνε από το στάδιο που περνάτε εσείς τώρα. Οπότε, μην ανησυχείτε! 
starter
Δραστήριο μέλος
Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Συνημμένα
starter
Δραστήριο μέλος
Μετά πήγε πίσω στην κρεβατοκάμαρα και έριξε τον καθρέφτη δαπέδου που έχουμε και δεν την ξαναάκουσα όλο το βράδυ.Σήμερα δεν την βρήκα πουθενά για άλλη μια φορά.Θέλω να πιστεύω οτι δεν τρόμαξε τόσο ώστε να μην ξαναβγεί.Βέβαια το μπάμ ήταν τρομερό εδώ εγώ κατατρόμαξα αλλά ευτυχώς δεν έσπασε να γεμίσει γυαλιά και μάλλον ήταν πίσω του όταν έπεσε αλλιώς θα την πλάκωνε.Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε.
Επίσης έχει να κάνει τα κακά της απο την Τρίτη ενώ τρώει όλο της το φαγητό κανονικά. Μόνο τσίσα βρίσκω.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν εχεις εστιαση το μερος που κοιμαται καλο θα ηταν να τοποθετησεις εκει μια μπλουζα σου που εχεις φορεσει η καποιο δικο σου ενδυμα ετσι ωστε η μικρη να "μαθει" την οσμη σου και οταν την πλησιαζεις να την νοιωθει σαν γνωριμη...
πολλους τους εχει βοηθησει αυτο το τεχνασμα(και εμενα)..
Υπομονη...
Φιλικα..σπυρος
ruko
Διάσημο μέλος
Την επομένη φορά που θα βγει, δοκίμασε να της τραβήξεις την προσοχή με ένα καλάμι ψαρέματος για γάτες ή ένα κορδονάκι (χωρίς να σηκώνεσαι απ' τη θέση σου). Μπορεί στην αρχή να μην ξέρει τι να κάνει, αλλά σιγά-σιγά θα μπει στο νόημα και θα της αρέσει πολύ!
Ρώτα και τη γιατρό σου για τη δυσκοιλιότητα. Ίσως χρειαστεί να της βάλετε λίγο φάρμακο στην τροφή.
starter
Δραστήριο μέλος
Εμαθα όμως οτι δεν της πολυαρέσουν οι κονσέρβες, προτίμησε το κοτόπουλο απο το ψάρι και έφαγε όλες τις κροκέτες της. Κατα τα άλλα και μπολίκο νερό ήπιαμε και κακά μας κάναμε αλλά μου φαίνεται οτι θα παίζουμε για πολύ τους δυο ξένους.
Αυτό που δεν ξέρω είναι πως θα αλλάξει αυτό χωρίς κάποιου είδους επαφή. Δεν μπορώ να βρώ και που κρύβεται (όσο και αν φαίνεται παράλογο) έφαγα τον τόπο.Αν δεν βγεί απο μόνη της και τύχει να την καταλάβω δεν νομίζω οτι θα το βρώ.Το μόνο που φαίνεται είναι οτι είναι στην κρεβατοκάμαρα και εκεί το περιβάλλον είναι σχετικά ασφαλές.
Σήμερα θα της βάλω να φάει και θα περιμένω πάλι μηπως βγεί όσο είμαι και εγώ μπροστά και βλέπουμε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μη στεναχωριεσαι μονο αλλαξε λιγο τα πραγμτα στη φωλιτα κα βαλε το δισκο με τις κροκεττες και μονο κοτοπουλο λιγο πιο μεσα ετσι ωστε για να παει να φαει να χρειαζεται να μπρι στη φωλίτσα λιγο.
Δυστυχως το καλο ηταν να ειχαμε δουλεψει μολις τη φερατε τωρα θα παρει πραγματικα καιρο. Σκεψου και τη δυνατοτητα φιλοξενειας του μπουμπουλινου ειναι οτι πρεπει η ενα αλλο χαλαρο αρσενικο στειρωμενο γατακι. Ειναι πολύ πιο εξοικιωμένη με γατες παρα με ανθρωπους και ειναι πολύ φυσικα να της αρεσουν πραματα με τα οποια την ταιζαν στο χωριο.
Υπομονη κι επιμονη
starter
Δραστήριο μέλος
Στο φαγητό πάντως δεν έρχεται αν δεν φύγουμε απο το δωμάτιο.Με τίποτα ακόμα.Νομίζω οτι μας πήρε χαλαρά τον αέρα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Υπομονή χρειάζεται, αλλά, πρέπει να κάνουμε κάτι κάθε μέρα, ειδικά αν έχουμε ένα τόσο δειλό γατούλι.Εγώ δεν θα είχα τόοοοση υπομονή. Θα το σβέρκωνα και θα το τάραζα στο χάδι και στο φιλί, α μα πιά!!Έτσι είχαμε κάνει με τον Μαυρίκιο, που όχι απλά κρυβόταν, μας είχε ταράξει στα χθθθθθ, ενός μηνός μωράκι.
Τον στρίμωξε η αδελφή μου πίσω από το βαρέλι του πετρελαίου και μόλις βγήκε για να φάει άρχισε να τον χαϊδεύει, αυτό ήταν!!! Όλη του τη ζωή έλιωνε για χάδια!!Βρες και εσύ ένα κόλπο να την πιάσεις, δεν θα πάθει πια και ψυχικό τραύμα με τα χάδια σου, το πολύ πολύ να μείνει όπως είναι τώρα, χειρότερα αποκλείεται να γίνει
Πάρε όμως αυτό το νόστιμο σωληνάριο, καλοπέτ το είπαν, να έχεις να την καλοπιάσεις και με νοστιμιές,εκτός από χάδια
starter
Δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
Αν όμως το μεταφέρουμε σε μάχη των ειδών το πράγμα εμείς έχουμε αντίχειρες!!Και θα την βρούμε (πιστεύω).
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω αυτο θα εκανα και οπως σωστα σου ειπε η Ελενη θα τη βουταγα με το ζορι και θα τη χαϊδευα για κανα δεκαλεπτο. Μετα θα την αφηνα και θα την ξαναεπιανα για κανα δεκαλεπτο παλι. Νομιζω οτι απο εδω και περα πρεπει να την εχετ αποκλεισμενη σε ενα χωρο ωστε να μην αλωνιζει στο σπιτι και κρυβεται σε απιθανα σημεια. Δεν θα παθει τιποτα να εισαι σιγουρη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool