'Αγριο γατάκι... τι να κάνω;

Τον ξέρεις το χορό που πάει τρία βήματα μπος και δύο πίσω; Τώρα χορεύετε αυτόν:DΕντάξει ,καλά είναι ,καθόσον μέχρι πρόσφατα έκανες επιτόπιες στροφές. Αν είχατε σπίτι με ξεχωριστούς χώρους, το πρόβλημα θα είχε λήξει!Τέλος πάντων, οι γάτες είναι χαδιάρες, η δική σου είναι λίγο τσαούσα, δεν παραδίνεται εύκολα!!:D:D:DΘα σου έλεγα να αφήσεις το ένστικτό σου να σε οδηγήσει, όπως της έκανες με την τροφή, να την αναγκάσεις να σε αναγνωρίσει σαν αφεντικίνα της, την οποία έχει ανάγκη για να της δώσει τροφή. Μετά θα σε αποζητήσει και για τα χάδια! Ε λ π ί ζ ω!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι δε στελνεις κι ενα ΡΜ στη yasmin;Ειχε εμπειρια με μια πολυ δυσκολη γατα,ενηλικη,που την αφησε η μαμα της και επαθε καταθλιψη.Ακολουθησε πολυ αγρια συμπεριφορα της γατας και με αλλες γατες και με ανθρωπους,αλλα τα καταφερε τελικα.Δε χανεις και τιποτα,ισως εχει καποιες ενδιαφερουσες συμβουλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να κάνουμε πια,αφου μπηκα στο χορο θα χορέψω,και ταγκο θα χορεψω και καρσιλαμα θα χορεψω και στο ταψι θα χορεψω.Όσο αντεξω,ψυχολογικα κυριως.

Απλά δεν θα ηθελα να ζηταω απο αυτην κατι που δεν θα ηθελε να μου δωσει και να ελπιζω οτι θα γινει χαδιαρικο ενα γατι που δεν θελει επαφες. Ετσι και μου κατσει στο απωτερο μελλον θα την κατσιασω στο χαδι.Απο την αλλη ομως σε κατι τετοια ημουν παντα ατυχη.

Ειμαστε σε επικοινωνια με τη yasmin.Είχε και την ευκαιρια να δει η μαλλον να μη δει τη γατα φαντασμα οταν ειμασταν σε εκεινο το σταδιο. Εμενα με αγχωνει κυριως ο χρονος που περναει, μηπως η μεγαλη καθυστερηση παγιωσει αυτη την κατασταση και δεν μπορεσουμε να κανουμε βηματα.

Μην το λες αυτο...Εγω προσφατα φιλοξενουσα ενα γατακι,τη Λίλιθ,που μου ειχαν πει οτι ειναι πολυ ηρεμη και χαδιαρα.Απο την ωρα που μπηκε στο σπιτι,μπηκε κατω απο το κρεβατι και δεν εβγαινε.Οσο κι αν της μιλουσα γλυκα,οσο κι αν τη δελεαζα με τροφη,τιποτα.Ε μετα τη δευτερη μερα την τσακωσα και την εβγαλα.Εμπαινε αυτη,την εβγαζα εγω.Μετα απο μερικες μερες,με ακουγε και μετα απο λιγο εβγαινε μονη της.Μιλαμε για μια απο τις πιο γουργουριστες γατες που εχω γνωρισει,ετσι τους ξετρελανε τους γατογονεις της.Πιστευω ομως οτι αν δεν το εκανα,δε θα εβγαινε ποτε.Ειναι ετσι ο χαρακτηρας μερικων,θελουν λιγο πιεση,με τη θετικη εννοια,δε λεμε να της το κανεις με το ζορι.Και η δικη σου μου δινει την εντυπωση οτι απλα δεν ειιναι σιγουρη,μην αφηνεις να χανεται πολυτιμο εδαφος.

Ειναι το σπιτι που δεν βοηθαει και αυτο το μπαινεις σε βγαζω μπορει να παρει ωρες οπως και εχει γινει.Αν ηξερα οτι θα ηταν τοσο σημαντικο να ειναι σε περιορισμενο χωρο απο την αρχη θα ειχα κανει αλλα σχεδια,την πατησαμε απο αγνοια και τωρα δεν μπορουμε να το περιορισουμε αποτελεσματικα.
Εγω κανω καθε βραδυ προσπαθεια,δεν την αφησα ουτε μερα απο οταν εντοπισα ολες τις κρυψωνες της.Απλως κατι δεν κανω καλα μαλλον και καταληξαμε να παιζουμε κρυφτο με ζαβολιες.

Αν της κλεισεις την κρυψωνα του κρεβατιου με κουτια ή κατι τετοιο;

Την κρυψωνα του κρεβατιου την αφησα ανοιχτη γιατι ειναι και η πιο προσβασιμη σε εμενα,αυτη και η ντουλαπα.Στην ουσια καλυψα ολο το κενο και αφησα ενα σημειο σαν σπηλια μπροστα μπροστα οσο φτανει ανετα το χερι μου.Οταν το ειχα καλυψει και αυτο με ενα ψαθινο κουτι βρηκε τροπο και το μετακινησε και χωθηκε απο πισω.Ο καναπες ειναι πιο δυσκολος και οταν προσπαθουμε να την βγαλουμε καθε βραδυ τραβαμε το πανω με το κατω κομματι και ετσι αναιρειται η κρυψωνα και αρχιζουμε τους γυρους μεχρι να καταληξουμε στο παραθυρο.Αλλιως απλως κανουμε γυρους ξανα και ξανα με διαλλειματα γλυκομιληματα μεχρι να βαρεθει οπότε ανεβαινει πανω στην ντουλαπα που επισης οταν εβαλα κουτια για να καλυψω το κενο εριξε κατω το τελευταιο που μπορουσε να γαντζωσει και χωθηκε.Επιμενει να χρησιμοποιει τις ιδιες παντως εδω και 2 εβδομαδες.

Παρολο που ξερει οτι μπορειτε να την πιασετε εκει;

Φανταζομαι πως ναι αφου σε όλες μπορουμε να την φτασουμε και προσπαθησαμε εκτος απο το πανω της ντουλαπας λογω υψους.Να την πιασουμε τωρα ειναι ενα αλλο ζητημα γιατι και το Σαββατο που πηγα να την πιασω στην ντουλαπα εκτος απο το πχχχ και τη γρατζουνια εκλαψα και ενα μεταξωτο πουκαμισο που εγινε φυτιλια για να αποφυγει το χερι μου.

Καλα αυτο ειναι λογικο,ολα κανουν αγριαδες,ακομα και τα πιο μικρα γατακια.
Μπορει να λεω και χαζομαρες,αλλα μηπως ενα αλλο γατακι τη βοηθουσε στην προσαρμογη;Ισως αισθανεται πιο ανετα με εναν αλλο ομοιο της,κι αν ειναι μια κοινωνικη γατουλα ισως της δειξει οτι δεν εχει κατι να φοβηθει.

Ειναι κατι που συζητησαμε με τη yasmin .Ειπαμε να την στειρωσουμε πρωτα και μετα να δοκιμασουμε.Ουτως η αλλως απο την αρχη θελαμε να την παρουμε μαζι με το αδερφακι της.Αν δεν δουμε φως ετσι ,μετα το Πασχα θα το δρομολογησουμε.Το πολυ πολυ να γινει πολεμος μεχρι να την παμε στο γιατρο αλλα ουτως η αλλως πρεπει να παει και καποια στιγμη.

showimage.php

Μετά απο αρκετές μέρες που είχαμε τα ίδια καμώματα εχθές μου επέτρεψε να την χαιδέψω και να την πάρω αγκαλιά και μάλιστα να χαλαρώσει τόσο πολύ που καθόταν μονη της στην αγκαλιά μου κουλουριασμένη με κλειστά ματάκια και γουργούριζε.Στην φάση που την βλέπετε ,την φωτογραφία βγάζει ο "κακος" και αυτή μαζεύεται στην αγκαλιά μου αλλά δεν φεύγει.Για την ώρα τουλάχιστον.

Μετα τιμής λοιπόν κυρίες και κύριοι,σας παρουσιάζω το κορίτσι μου!!!!!

Nτα νταν έπεσε το οχυρό. Άντε καλά χουρχουρίσματα παρεούλα:up:

Πόσο χαίρομαι. :up:
Ευχομαι να περάσετε μαζί πολλά-πολλα χρόνια γεμάτα γγγουργγγουρητά!

Αχ, ένα κορίτσι όοοοομορφο που λυσσάει για χαδάκια αλλά το παίζει και αμαζόνα δύσκολη!:lol: Άντε, κάθε μέρα πια να είστε αγκαλίτσα και μην της αφήνεις και πολλά περιθώρια να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις!:P

Μπράβο, μπράβο, χίλια μπράβο και στους τρεις σας!!!!!!! Καλή αρχή και δωστης να καταλάβεις στις αγκαλιές, τόσο που να μην ξεκολλάει... Η γατοοικογένειά μας σας εύχεται τα καλύτερα με πολλές αγάπες και χουζούρια αγκαλίτσα. Περιμένουμε τις εξελιξεις και επόμενες φωτό!

Ωραία κουκλίτσα έχεις, που ζητά απεγνωσμένα αγάπη, μόνο που είναι λίγο τρεμούλω και θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση . Από εδώ και πέρα εύχομαι να πηγαίνετε από το καλό στο καλύτερο και να μας πλημμυρίσεις φωτογραφίες!!!:up::up::up:

Τι ομορφη φατσα!Να τη χαιρεστε πιο συχνα ευχομαι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back