starter
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
Αγάπες κάνουμε μετά απο πολύ προετοιμασία και πολύ μίλημα και χάδι περίπου μια φορά την εβδομάδα.
Μια μέρα ανέβηκε και μόνη της στο κρεβάτι αλλά μόλις την κατάλαβα έκανε πάλι αυτό το πράγμα με το νιαούρισμα και έφυγε.Καμιά φορά το κάνει και μέσα απο την κρυψώνα της.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμαθα εχει και νεο παρεακι????

brigite
Διάσημο μέλος
Πολυ γλυκακι το αγριμακι σου.Μαλλον καταλαβε οτι οι αγκαλιτσες και τα χαδακια ειναι ακινδυνα και γλυκοχουχουλιαρικες καταστασεις και ετσι σιγα-σιγα χαλαρωνει και αφηνεται.Απ οτι καταλαβα εχει και παρεουλα.Πιθανον αρχισανε ψιλοζηλιες και τα νιαουρισματα να ειναι κραυγες διαμαρτυριας του στυλ ,τι θελει τουτο δω εδω μεσα,εγω ειμαι η αρχηγος,οχι δικα μου ειναι τα χαδια κλπ.Αν ειναι ορεξατη για φαι-νερο-παιχνιδια κλπ .δεν εχει τιποτα.Αν οχι ,στο γιατρο ,καλου-κακου.Καλα γατογουργουρισματα!!!!!
starter
Δραστήριο μέλος
Για την μικρούλα μας αν και την γνώρισε αμέσως δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον,ούτε πχχχ ούτε τίποτα.Της έφτανε μάλλον το ζόρι της.Ούτε και το πρώτο μας βράδυ είχαμε κάποιο πρόβλημα.Η μικρή κοιμήθηκε στο κλουβάκι και η μεγάλη στην ντουλάπα και δεν άκουσα καμιά τους.Τι κάνανε μεταξύ τους και αν κάνανε κάτι δεν το ξέρω.
Σήμερα το πρωι πάντως όσο παίζαμε με την μικρή η μεγάλη δεν εμφανίστηκε ούτε για λίγο,τίποτα.
Η συνέχεια το βράδυ.
Η μικρή πάντως είναι αποθέωση και πολύ γνωστή στους κύκλους των γατόφιλων.
moukelis
Επιφανές μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
Και η μικρούλα μας έφαγε το πρωι κανονικά λίγη κονσερβούλα.Δείχνει πιο άνετη αυτή αν και σήμερα θα την ταλαιπωρήσουμε λίγο στο κλουβάκι μέχρι το βράδυ.
Το σ/κ έχει χάδια στο πρόγραμμα.
starter
Δραστήριο μέλος
Ήδη ο αδερφός μου που την κράτησε το Πάσχα και επείδη δεν τον ξέρει και τον αγρίεψε λίγο και του κρυβόταν και δεν ήξερε τα μεταμεσονύχτια ωράρια της με ρώτησε αν το Νεφέλη βγαίνει απο το Νεφελιμ!
Το κορίτσι μου όμως είναι καλό, έχω και μάρτυρες.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Να σας ζήσει και η μικρουλίτσα

starter
Δραστήριο μέλος
Η μικρή πάντως είναι σαν να ζούσε απο πάντα στο σπίτι μας,δαγκώνει,χώνεται παντού,κρεμιέται, τρίβει, τραβάει.Και δεν διαμαρτύρεται πολύ το καημένο για το κλουβάκι,μόνο νωρίς το πρωι. Κατα τα άλλα μην σας πω απο τα τετ α τετ τους οτι η μεγάλη φοβάται τη μικρή και όχι το αντίστροφο.Δεν λειτούργησε ακόμη η περιεργεια της, αναμένουμε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μπορει να σε βοηθησει η Ελενα οπως οταν σου εφερε τη μικρη να της κανετε καταναγκαστικα χαδια, θα βοηθησει πιστευω. Επισης νομιζω οτι τα παργματα μπορει να δυσκολεψουν λογω του μικρου...ζηλεια.... Μπορει και οχι αλλα ειναι ενα ενδεχομενο...γι αυτο αν μπορειτε να την "πιεζετε" για χαδια ισως να μην αισθανθει περισσοτερο ασχημα....
starter
Δραστήριο μέλος
Μετά που την άφησα για ετοιμαστώ για τη δουλειά εξαφανίστηκε και το έριξε στην κατασκοπεία.Μια εμένα κατασκόπευε μια το μικρο που ξεσάλωνε στο σαλόνι.Δεν με άφησε να την ξαναπλησιάσω.Δεν δείχνει ενοχημένη απο τη μικρή πιο πολύ απορημένη και μπερδεμένη θα έλεγα. Της παραχώρησε και το σπίτι, για τον εαυτό της κράτησε μόνο την ντουλάπα.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Πως τα πανε οι μικρουλες;
starter
Δραστήριο μέλος
Η μικρή απο την αλλη είναι αποθέωση.Μαζί της ζούμε την ηλικία της άλλης που χάσαμε.Ένα μόνο θα σας πω,οτι και αν σηκώσεις μέσα στο σπίτι θα την βρείς απο κάτω.Ένα βράδυ μάλιστα που κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου στο κρεβάτι και δεν την έβαλα στο δικό της ξυπνησα όταν κατάλαβα οτι βολεύτηκε τελικα και κοιμόταν μετα ροχαλητού πάνω στο κεφάλι μου.Είναι πολυ ζωηρη και τρυφερή αλλά δεν μπορούμε να την ελέγξουμε καθόλου.
Γενικά προσαρμοζόμαστε και προσπαθούμε.
ruko
Διάσημο μέλος
αλλά αφού δείχνει να έχει προσαρμοστεί και να είναι ευτυχισμένη, όλα είναι καλά. Μερικές φορές πρέπει να αρκούμαστε στο να τα αγαπάμε από μακριά. 
starter
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool