Οι δικές μου αδεσποτούλες είναι ουσιαστικά όλο το σόι της Τιτίκας...

Πρώτα από 'ολα έχουμε τη "γιαγιά" ή παρδαλούλα...η οποία είναι υπεραιωνόβια για αδέσποτη μιας και υπολογίζω ότι είναι περίπου 6 χρονών.Βέβαια παρά την ηλικία της

είναι μία πανέμορφη τρίχρωμη γατούλα:cat:
Μετά έχουμε τις 2 κόρες της από τις πρώτες της γέννες. Βασικά ήταν η πρώτη φορά που γέννησε στον ακάλυπτό μας...ήταν 4 τα μικρά αλλά τελικά μόνο τα 2 έμειναν και μεγάλωσαν στην αυλή. Η μία είναι μια γλυκιά ταρταρουγίτσα η Καφένια ή Καμμένη(λόγω χρώματος καλέ...

) που όμως ακόμα με φοβάται και η άλλη είναι η μαμά της Τιτικάς μιά γλυκιά, χουρχουρίτσα η Λιαρίτσα. Είναι η μόνη από τις γάτες που ταίζω που με αφήνει και την χαϊδεύω και γουργουρίζει όταν με βλέπει

(ενώ η Τιτίκα δε μου γουργουρίζει ποτέ)Μια σωστή ασπρόμαυρη κυρία!!Και οι 2 είναι περίπου 3 χρονών.
Μετά έχουμε την επόμενη γέννα της γιαγιάς...και 2 ακόμα γατούλες
προστίθενται στη γατοπαρέα μας, Η Κλαψιάρα(κάθε φορά που με έβλεπε έκανε ένα δυνατό μακρόσυρτο μιάουυυ..πεινούσε το καημένο) και η Αλεπουδίτσα(αν και τρίχρωμη σαν τη μαμά της έχει αυτό το ιδιαίτερο κοκκινο των αλεπούδων).Η πρώτη δεν τα κατάφερε μιας και τη βρήκα φωλιασμένη στην αυλή...Η Αλεπουδίτσα είναι πλέον 2 χρονών έχει ήδη γεννήσει μια φορά και τώρα είναι ξανά έγκυος όπως και όλες οι γάτες που θα αναφέρω εδώ

Η Γκριζούλα είναι από τα πρώτα παιδάκια της Καφένιας και είναι περίπου 1,5χρονών.
Τέλος η παρέα μας συμπληρώνεται με τα νεότερα μέλη της...
Την Ξαδέρφη της Τιτίκας...που εκτός από ξαδέρφη της είναι και ολόιδια η Τιτίκα και είναι ένα ακόμα παιδάκι της Καφένιας, περίπου 8 μηνών όσο και η Τιτίκα δηλαδή, το Ασπρούλι, αγνώστου φύλου μάλλον όμως αρσενικό που είναι περίπου 4 μηνών και έχει εγκατασταθεί μαζί με την μαμά του τη Λιαρίτσα μόνιμα στην αυλή μας και τέλος ένα κουκλάκι που μας έφερε μόλις πριν 2 μέρες η γιαγιά(παιδάκι της κι αυτό)...ένα κουκλί

ένα ξανθούλι φουντωτό( περίπου σαν τον Έρωτα της Νότας) κάπου 3-4 μηνών που ακόμα δεν έχω καταφέρει να δώ από πολύ κοντά αλλά ήδη ονειρεύομαι πως θα ήταν να είναι αδερφάκι(σπιτωμένο

) της Τιτίκας

Όπως είπαμε όλες οι αδεσποτούλες μας είναι [FONT="]
θηλυκές και όλες έχουν κάτι τεράστιες κοιλίτσες αυτόν τον καιρό οπότε η γατοπαρέα μας θα μεγαλώσει κ'άλλο....
[/FONT]