Αδέσποτος αλλά και πάλι όχι!

ο γραβατακιας ειναι μεγαλωσωμος, οχι κ τεραστιος:::εχει σοβαρο βλεμμα κ γενικα....τρωει!!!τη πιτσιλο κ το κανελλο δεν τους ξερω μαλλον!!θα μπορουσες να μ πεις πως μπορω να βαλω φωτο οταν ειμαι στην γρηγορη απαντηση???εβγαλα τα αδεσποτακια μου που τρωνε!!!!οχι ολα βεβαια...οσα προλαβα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα αδεσποτακια του χιονια!!!

ειναι η ασπρομαυρη φοιβη, ο κανελοασπρος γαμπρος κι η γκριζουλα.......δεν εχω να σ δειξω τον γραβατακια, τον βραχνο, την μανα "χα" με τα χαχοπουλα της, την ταρταρουγα.....τωρα που χιονιζει ολα εξαφανιστηκαν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• aspro mavro.JPG
    aspro mavro.JPG
    100,3 KB · Εμφανίσεις: 43
  • gampros.JPG
    gampros.JPG
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • gkrizoula.JPG
    gkrizoula.JPG
    126,4 KB · Εμφανίσεις: 42
Εγώ την Χουρχούρω την είδα σήμερα να νιαουρίζει σε κάτι παιδάκια που παίζαν χιονοπόλεμο. Μάλλον ήθελε να παίξει μαζί τους:lol::lol: Μόλις μπορέσω θα την φωτογραφίσω κι εγώ:)

εδω είμαστε λοιπόν, είναι τα δύο η Μπουκίτσα που έχει εξαφανιστεί (η μαυροασπρη με το ένα ματάκι) μαζί με έναν γάτο σε εποχή οίστρου αλλα και γενικότερα τελευταία μου έκανε απιστίες και η μονιμη κάτοικος Πιτσίλω. Η κουκλιτσα μας. Ο κανελλος προσεχώς...

Συνημμένα

• micro.jpg
    micro.jpg
    498,2 KB · Εμφανίσεις: 43
  • pitsiloni micro.jpg
    pitsiloni micro.jpg
    514,4 KB · Εμφανίσεις: 54
ειναι ωραια τα γατονια μας η ειναι ιδεα μου???ειναι τοσο ωραιο που μας εχουν.....τελικα τα αδεσποτακια ειναι ενας υπεροχος "δεσμος".....μια αλλιωτικη σχεση....αντε!να παψει η αθηνα να ειναι τοσο λευκη κ τοσο παγωμενη να χουρχουρισουν ζεσταμενα!!!

ουρανια:η χουρχουρω...ειναι το αδεσποτακι σου???κ του αρεσε το χιονι????αντε να το δουμε κι αυτο μαζι με τα δικα μας....

:redface::redface::redface::redface::redface:Κορίτσια εγώ το έκανα,δεν άντεχα άλλο τα έβαλα στην αποθήκη του σπιτιού,13 ήρθαν.Από τη χαρά τους κόντεψαν να με ρίξουν από το μπέρδεμα στα πόδια.
:(:(:(:(Δυστυχώς όσοι βοήθουσαν ή μετακόμισαν ή μετακόμισαν προς τα πάνω:happy:.
Εχω γίνει η τρελή γατού της γειτονίας:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Καμιά άλλη κοπέλα από Ανω Ν.Σμύρνη να γίνουμε πολλές:lol::lol::lol:

αχ ποπη::::σε ζηλευω που τα εβαλες μεσα!!!αχ ποσο χαρηκα!!!μπραβο κοπελα μου!!!

αχ ποπη::::σε ζηλευω που τα εβαλες μεσα!!!αχ ποσο χαρηκα!!!μπραβο κοπελα μου!!!

:rolleyes::rolleyes:Καλύτερα τρελή γατού παρά να παγώσουν τα καημένα,γιαυτό δεν τα αφήνω να πάρου αυτοκίνητο,είναι σαν κλειστό πάρκιν,καλύτερα γατούλες και πως έχουν μαζευτεί δεν λέγετε:lol::lol::lol::lol::lol:Τώρα που συνηθίσουν πέφτουν και ψιλο σφαλιάρες τα μικρά με τα μεγάλα.
Πάνω έχω και μια ετοιμόγεννη,ο Πρίγκιπάκος μου έχει σαλτάρει,θέλει να πάει κάτω,με το που ανοίγει κάποιος την πόρτα τρέχει να φύγει:rolleyes:που να πάει ο καλομαθημένος.:lol::lol:

ετσι οπως τα εχεις μαζεμενα δεν τα βγαζεις μια φωτο???ας ειχα κι εγω ενα τετοιο χωρο κι ας μς εκεγαν τρελλη!!!!ψυχακια!!!τυχερα που σε εχουν!!!!μπραβο γλυκια μου!!!!

ετσι οπως τα εχεις μαζεμενα δεν τα βγαζεις μια φωτο???ας ειχα κι εγω ενα τετοιο χωρο κι ας μς εκεγαν τρελλη!!!!ψυχακια!!!τυχερα που σε εχουν!!!!μπραβο γλυκια μου!!!!

Πολύ θα το ήθελα αλλά δεν με βοηθούν πια τα παιδιά να βάζω φωτογραφίες από το τηλέφωνο στον υπολογιστή:(:(:(έχουν τρελαθεί μικρά μεγάλα στο διάβασμα.

αστα να διαβασουν...νομιζα οτι ειχες καμια ψηφιακη που ειναι ευκολη με τον υπολογιστη...οποτε βρεις την ευκαιρια...μια που ζεις στην ανω νεα σμυρνη...εκει εχασα την ετοιμογεννη μαυρηλια...τωρα θαχει γεννησει...αν την δεις....ειναι καταμαυρη με ροζ φωσφοριζε αντιπαρασιτικο κ μπλε λουρακι...δες κ στο θεμα Η μαυρηλια...που ξερεις???ειναι φιλικη...μπορει να σουρθει.....

αστα να διαβασουν...νομιζα οτι ειχες καμια ψηφιακη που ειναι ευκολη με τον υπολογιστη...οποτε βρεις την ευκαιρια...μια που ζεις στην ανω νεα σμυρνη...εκει εχασα την ετοιμογεννη μαυρηλια...τωρα θαχει γεννησει...αν την δεις....ειναι καταμαυρη με ροζ φωσφοριζε αντιπαρασιτικο κ μπλε λουρακι...δες κ στο θεμα Η μαυρηλια...που ξερεις???ειναι φιλικη...μπορει να σουρθει.....

:(:(:(Το διάβασα και σε ρώτησα το που ακριβώς να κοιτάξω.

σου γραψα στο θεμα της μαυρηλιας....μην μπερδευουμε τα θεματα...αν κι η μαυρηλια αδεσποτουλα ειναι παλι κ σιγουρα θα γυρευει φαγητο να ταισει τα μωρα της....

Μόλις γύρισα κι εγώ από το βραδινό σισίτιο. Ήρθαν μόνο η Μανταρίνα και ο Χοντρομούσουδος αλλά αυτοί τουλάχιστον έφαγαν κριθαράκι κοκκινιστό ζεστό και πεντανόστιμο:P και ήπιαν γάλα (δεν το συζητάμε ότι έπεσαν με τα μούτρα! Ξέρω ότι δεν κάνει, αλλά ήθελα να τους δώσω κάτι χλιαρό, τέτοιο βράδυ:/:). Το Μανταρινάκι είναι η κούκλα μου που ετοιμάζεται να μας κάνει μωράκια... και ήθελε, σαν μωρό κι αυτή, πολλά χαδάκια και μετά φαγητό. Αύριο το πρωί θα φάνε ξηρά τροφή με τα τσουβάλια :)

Κι εγώ βρήκα την αδεσποτούλα Χουρχούρω την καλομαθημένη της ταβέρνας μόλις έβγαλα την σκυλίτσα. Με εντόπισε και άρχισε τα χάδια. Της έβαλα μπόλικο μέχρι που χόρτασε.Αλλά την ξηρή εξακολουθεί να μου την τρίβει στην μούρη. Την τρώνε τα υπόλοιπα αδεσποτάκια:)
Στις φωτογραφίες η Χουρχούρω. Στο κεφαλάκι της με ανησυχεί ένα σαν κάπαλο που έχει. Δεν ξέρω αν είναι μύκητας ή αν έχει μαλώσει:/:

Συνημμένα

• DSC00111.JPG
    DSC00111.JPG
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC00112.JPG
    DSC00112.JPG
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 48
στελακ: κι εγψ σημερα, οπως κι εσυ, τετοιο βραδι, τους εβρασα κριθαρακι με κοτοπουλο (εννοειται χωρις ιχνος κοκαλου)!!!$ φορες,(μια που ημουν ολη μερα σπιτι) γεμισα τα 2 μεγαλα πηλινα μπολακια τους...που σημαινει...μια κατσαρολα αδειασαν....ολα, γνωστα κι αγνωστα περασαν σημερα, να ειναι τουλαχιστο καλοταισμενα ν αντεξουν το κρυο....Και τους εδωσα κ γαλα, κι ας μνη κανει....το ρουφηξαν τα μαναρακια....(τα κυψελιωτικα κ τα γαλατσιοτικα γατονια...καλοφαγαν....Η μανταρινουλα σου ποτε με το καλο γενναει???κρατα σειρα, κοσμος ζηταει γατακια...φροντισε την το μωρο σου!!!

ουρανια: δεν μπορεις να πετχτεις με την χουρχουρω στο γιατρο???αν οχι, βαλε της κατι αντισηπτικο.....καλοθρεμενη την εχεις την χουρχουρω παντως......Να τα χαιρομαστε!!!!!
ουρανια:

ουρανια: δεν μπορεις να πετχτεις με την χουρχουρω στο γιατρο???αν οχι, βαλε της κατι αντισηπτικο.....καλοθρεμενη την εχεις την χουρχουρω παντως......Να τα χαιρομαστε!!!!!

Την έχω κατά νου αλλά νομίζω περνάει. Αλλιώς θα δώ τι θα κάνω. Όσο για φαϊ μάλλον την ταϊζουν όλοι :) ειδικά η ταβέρνα

εχω ξεκινησει εδω και 3 μερες να βαζω φαγητο σε πηλινο για τα αδεσποτακια μας...ενω συνεχεια αδειαζε και το γεμιζα,ποτε δεν εντοπισα ποιος τρωει(εριχνα ματιες απο το μπαλκονι).Ενω με προβληματιζε πολυ το ολο θεμα,σημερα που βγηκα παλι στο μπαλκονι να δω: βρηκα....τους ενοχους.
Φιλοι και φιλες το μυστηριο λυθηκε: ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κι εγω εχω δει τα περιστερια να τρωνε την ξηρα τροφη!!!μανιωδως!!!ψυχακια ειναι κι αυτα...τωρα με τα κρυα βαζψ φαι βαρβατο, οποτε,,,καλοτρωνε γατουλια κ σκυλακια...δεν τα προλαβαινω!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back