avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η πιτσίλω και ο κανέλλος επανήλθαν σήμερα επιτέλους στα φυσιολογικά τους, αν εξαιρέσουμε τη γλύστρα που πήγαμε να φάμε και οι τρεις, εγώ καθ'οδον για τη δουλειά το πρωι και φορτωμένη με ξηρά τροφή και νεράκι (το δικό τους είχε παγώσει) φωναξα το καθιερωμένο "Πιτσσσσσσσσσσσσίλω" (το σουργελο της γειτονιάς) και άκουσα το επίσης καθιερωμένο "νιαου νιαου νιαουουουου" από το απεναντι παρκακι καθώς κανελλο-πιτσίλω πιλαλώντας ερχοντουσαν προς το μέρος μου...τοπος συνάντησης καγκελοπορτα πυλωτής. αμ δε....γλυστραω εγώ και τα γατια ταυτοχρονα και πρεπει κανένα 5 δεύτερα να κάναμε καταπληκτικές φιγουρες πατιναζ...χαρμα οφθαλμων για τα ματια των γειτόνων.

τελικά φτάσαμε στον "τόπο σερβιρίσματος" και είμασταν όλοι ευχαριστημένοι (εγω λιγοτερο γιατι όπως είπα πηγαινα δουλεια, ενω οι υπόλοιποι θα συνέχιζαν αμεριμνοι το χαζολόγημα). Τώρα που γύρισα είχαν μπει και τα 2 στο σπιτάκι σημαδι ότι τα δύσκολα πέρασαν και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τα δικάμου αδεσποτάκια θέλουν να φύγουν

αλλά τα χιόνια δεν έχουν λιώσει.Ισως τα αφήσω αύριο αλλά αν χρειατεί θα ξαναμαζευτούν ή τρόμαξαν με την κλεισούρα.
RedCat
Διάσημο μέλος
ποπη μου αν θέλουν θα ξαναρθουν ίσως στη δύσκολη στιγμή ίσως για φαγητό μόνο και νεράκι, δυστυχώς οι γατούλες που είναι ήδη μαθημένες έξω δεν το πολυαντέχουν το μόνο μέσα..
Φαγάκι,νεράκι ιατρική περιθαλψη την έχουν έτσι και αλλιώς,αλλά το χιόνι που δεν έχει λιώσει ακόμα ανησυχώ.Θα τα κρατήσω για απόψε είναι νομίζω για το καλό τους.

RedCat
Διάσημο μέλος

Με μια κυρία που με βοηθούσε βάλαμε 3 σπιτάκια και 4 καλαθάκια,απλά μην φανταστείτε μεγαλεία,τα γεμίσαμε με ρουχαλάκια.Είναι στο αλσάκι δίπλα μου αλλά όλα έιχαν μαζέψει χιόνια και μέσα από τα κάγκελά δεν μπορούσα να κάνω πολλά,βεβαια,άλλαξα τα ρούχα,αλλα μιλάμε για ένα μεγάλο αλσάκι που έχει χίονι ακόμα.
ELENIP
Διάσημο μέλος
.Το προβλημα ειναι οτι στη γειτονια δεν υπαρχει κανενα στανταρ αδεσποτο εκτος απο κανα-δυο γατες που εχω καιρο να δω.Ομως και περαστικα ζωακια να ερχοντουσαν και να τρωγανε,δεν θα φευγανε αφου εχει φαγητο εκει η θα τριγυριζανε κοντα στη γειτονια...Το μυαλο μου παει μηπως το κλεβει η γειτονισσα που μενει ακριβως απεναντι, που εχει 2 γατες.Αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εκεινη ταιζε ενα αδεσποτακι μικρο.Παει πουθενα το μυαλο σας?Υ.γ οποτε βγαινω στο μπαλκονι για να δω, δεν βλεπω κανενα να τρωει
RedCat
Διάσημο μέλος
natalo9
Δραστήριο μέλος
Όπως επίσης και τέλειο το συναίσθημα να γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και να βλέπεις τα φιλαράκια σου στα σκαλιά να σε περιμένουν..
Εκτός απο τον Λαζαράκο και την Ψιψι- τα οποία ηταν αδεσποτάκια και τα δυο- κατά καιρούς έρχονται στην αυλή μας διάφορα γατιά γιατί βρίσκουν πάντα φρέσκο νεράκι και φαγάκι. Άλλα έρχονται γεμίζουν την κοιλίτσα τους και φεύγουν..Είναι όμως και ένας μόρτης -χοντρομπαλά τον λέει η μάνα μου- που το αγαπημένο του σημείο στην αυλή μας είναι να κάθεται πάνω στην κληματαριά μας και να αγναντευει την κινηση..Δεν πάει πουθενά, ούτε έρχεται μέσα στο σπίτι..απλά κάθεται και αγναντευει!!! Και όταν με βλέπει..κάνει και κάνα νιάου για να δηλώσει την παρουσία του!!
Τα μανάρια μου! Ανυπομονω να γυρίσω και να τα ξαναδώ να κάθονται στα σκαλιά, να λιάζονται και να γουργουρίζουν απο ευτυχία!!
drusilia
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

μπα ελεγχω το βαρος μας καθημερινά ή είμαστε σε πολύ πρωϊμα σταδια ή δεν κυοφορούμε αλλα ασχετως με αυτό για να μην κολλήσει και κάτι αυτό πρεπει να γίνειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
αλλα είναι ειλημμένη η απόφαση. Για γατούλες που δεν πιάνονται μονο γατοπαγίδα μπορείς αλλιως δεν γίνεται..άσε που αν ειναι στρεσαρισμένες δεν τις πιανει και η αναισθησία..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

Για την Πεντέλη σου απαντησα. Σου στέλνω και ΠΜ
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
δοκιμασα το χαδακι...μονο την ωρα του φαγητου το δεχονται....σε αλλες στιγμες που τα πετυχαινω στο δρομο...μ κανουν κ τον καμποσο...η το παιζουν...ανεση!!!!

Πως στειρώσαμε εμείς 5 γατούλες;με μεγάλη υπομονή,φαγάκι λίγο που καταλήγει σε γατοφόρο(το έχω ξαναπει κάπου,σαν τον Κοντορεβιθούλη ένα πράγμα).Μόνο μειωνέκτιμα;ότι ίσως να χρειαστεί να περιμένεις μερικές μέρες,μέχρι να μπει,μετά όλο χαδάκια και γλυκες κουβέντες,ήρεμα σαν να μιλάς σε μωράκι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool