Αδεσποτολόγιο

• Thread starter Thread starter Nonika
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γινεται να μπει ενα μονιμο λινκ στο ourdog?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά ακούστε και αυτό το τραγούδι είναι πολύ συγκινητικό

https://www.youtube.com/watch?v=U7DpqLymaSE&feature=related

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχοπλακωθηκα:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Τα πραγματα ειναι τραγικα.Πεθαμενα ζωα παντου,σκελετωμενα,σαπια,μισοφαγωμενα απο αλλα σκυλια που λιμοκτονουν,αρρωστα απο τυφο κι οτι αλλο φανταζεστε.Πολλα κουταβια γιατι η κ.Αλεκα δεν προσπαθει να περιορισει τις γεννες:mad:,αρρωστα και πεθαμενα παντου,καποια ξεθαμμενα απο αλλα σκυλια που πεθαινουν απο την πεινα.Αυριο θα βγαζω και φωτο αλλα δεν ξερω αν θα επρεπε να τις δειτε.Τα πτωματα μαζευτηκαν σημερα αλλα θα υπαρχουν κι αλλα αυριο.τι να πω,δεν ξερω.Θα σας δωσω και λογαριασμο τραπεζης το βραδυ,οτι μπορειτε ο καθενας να βαλει,θα εχει μεγαλη σημασια ακομα και το τελευταιο ευρω...:(

Βρε παιδια,δεν θα πρεπει αντι να στελνουμε τροφες να προσπαθησουμε να επισπευσουμε τις στειρωσεις;Δωρον αδωρον μου φαινεται αν γεννοβολανε συνεχεια...

Μετα το πρωτο ταισμα θα αρχισουμε να τα πηγαινουμε για στειρωση στο κυνοκομειο,αν ολα συμφωνηθουν.Απλα αν δε τα ταισουμε αμεσα δεν θα εχουμε πια σκυλια για να στειρωσουμε.
Δωσαμε λιγη τροφη σημερα βαζοντας μονοι μας τα χρηματα,δεν φτανει ομως ουτε για αυτη την εβδομαδα,εχει πανω απο 500 σκυλια και δεν δουλευουμε στην hunday οποτε δεν ειμαστε πλουσιοκοριτσα;)

Σας παραθετω αριθμο λογαριασμου στην Eurobank:

0026.0398.10.0100328697

i-ban: gr 8602 6039 8000 0100 1003 28697

Kι ο λογαριασμός τους αδεσποτολογίου δεν παίζει?:hmm:Επίσης ρε παιδιά ξαναρωτάω έχει ενημερώσει κανένας το ourdog ?

αν εχει καποιος λογαριασμο στο our dogs ας το αναρτησει ... παρακαλουμε θερμα!
θελω αν ευχαρηστησω τη ζετα τη gatouni και τη ρανια για την αμεση ανταπορκιση, !! Νονικα ο τονος μεχρι την τεταρτη θα εχει παραδοθει... το απλευουμε με νυχια και με δοντια...:(

Kι ο λογαριασμός τους αδεσποτολογίου δεν παίζει?:hmm:Επίσης ρε παιδιά ξαναρωτάω έχει ενημερώσει κανένας το ourdog ?

αν εχει καποιος λογαριασμο στο our dogs ας το αναρτησει ... παρακαλουμε θερμα!
θελω αν ευχαρηστησω τη ζετα τη gatouni και τη ρανια για την αμεση ανταπορκιση, !! Νονικα ο τονος μεχρι την τεταρτη θα εχει παραδοθει... το απλευουμε με νυχια και με δοντια...:(

.Απο σημερα λειτουργει ο δικος μας λογαριασμος κι οτι μαζευτει θα προστεθει σ'αυτα που ηδη μπηκαν σ'αυτον του αδεσποτολογιου.Στο ourdog θα ενημερωσει η Ευη,θα μιλησουμε μετα.
Μακαρι να φτασει η τροφη Κατερινα,ηδη μαζευτηκαν δεκαδες πτωματα,ηταν η πεινα,επεσε και το χαλαζι,αστα να πανε...

Στο ourdogs απαγορευεται η αναρτηση λογαριασμου:hmm:
Μηπως η Yasmin να το βαλει στο σαιτ μας ωστε οσοι μπαινοουν με το λινκ να βλεπουν και τον αριθμο???Θα της το πω να το κανει εκεινη αν μπορει γιατι αυτη εφτιαξε το σαιτ.

ok θα στειλω μαιλ στην ευη αυριο τι εχομε μαζεψει απο αθηνα, αλλα θα τα δωσουμε για αν συμπληρωθει το 400αρι της nature της το ειχα εξηγησει αυτο εξαρχης... μακιαααα

Παιδιά λογαριασμός δεν μπορεί να μπει αλλά με πμ μπορεί να το δίνει άνετα. Μου είχαν δώσει και σε άλλη περίπτωση. Αφού το βάζει η Εύη οκ αλλιώς πείτε μου έχω λογαριασμό στο οurdog.
Παιδιά στο αδεσποτολόγιο είναι καλύτερα να καταθέτει όποιος θέλει χρήματα γιατί δεν κρατάνε προμήθεια στο ταμιευτήριο:hmm:

Παιδιά λογαριασμός δεν μπορεί να μπει αλλά με πμ μπορεί να το δίνει άνετα. Μου είχαν δώσει και σε άλλη περίπτωση. Αφού το βάζει η Εύη οκ αλλιώς πείτε μου έχω λογαριασμό στο οurdog.
Παιδιά στο αδεσποτολόγιο είναι καλύτερα να καταθέτει όποιος θέλει χρήματα γιατί δεν κρατάνε προμήθεια στο ταμιευτήριο:hmm:

xaxa αυτο δε το ηξερα με την προμηθεια :P

xaxa αυτο δε το ηξερα με την προμηθεια :P

Ή κάνουμε δουλειά ή δεν κάνουμε... αφεντικό...:P:rolleyes:

Μπορω να το βαλω και εγω στο ourdogs θα ζητησω απ τους μοντς
να το εχουν αναρτημενο στην κορυφη. Με βεβαιοτητα σας λεω
οτι απαγορευεται να μπει στην αγγελια αριθμος λογαριασμου, οπως
επισης δεν μπορουμε να βαλουμε λινκ στο οποιο να φαινεται αριθμος λογαριασμου. Οπως και να εχει και στο παρελθον (π.χ. Λαυριο, Κερατεα, Ελευσινα) εγιναν τετοιες κινητοποιησεις και μπορω να πω οτι
ειχαν αρκετα μεγαλη ανταποκριση. Φυσικα οι λογαριασμοι με π.μ.

Αν θελετε πες τε μου τι κειμενο θελετε να γραφει γιατι δεν ειμαι καλη στα γραπτα, καλο θα ειναι να υπαρχει και το σχετικο ιστορικο για να καταλαβουν τα παιδια τι γινεται.. ισως και καμμια φωτο.
Δεν εχω μεγαλες ελπιδες γιατι σκανε συνεχεια αδεσποτα σκυλια και κουταβια και εχουμε πηξει αλλα δε χανουμε και κατι. Απ το ολοτελα...

Και οπως ειπε και η Μουκελις, αντε να τη παλεψουμε στο θεμα τροφης. Αν δεν αρχισει η υπευθυνη να στειρωνει δε βλεπω να μπαινει υπο ελεγχο το πραγμα..

φιλικα
φρου

Θα βγουν αυριο νεες φωτο,θα ξεκινησει ενα νημα η Ευη και εκει και θα βαλει και το σχετικο κειμενακι.Προς το παρον εβαλε το λινκ στην υπογραφη της και η Ασημινα θα βαλει στι σαιτ τον αριθμο λογαριασμου.
Αν παντως Φρου θες να στειλεις με πμ σε ατομα που ξερεις οτι ενδιαφερονται τον αριθμο απο σημερα καντο,καλο θα ειναι.Εχω προηγουμενες φωτο απο την "στεγη",θα δειτε τι εστι χειμαδι.Οσο για τις νεες θα δουμε ποιες θα βαλουμε,δε νομιζω πως θα θελατε να δειτε τι γινεται με το θανατικο που εχει πεσει.

Σου στελνω π.μ.

OK,το θεμα της Λαρισας το συνεχιζω στο αναλογο νημα, "Ζητουνται ατομα για δημιουργια σκυλοομαδας...κτλ",εβαλα κ λιγες φωτο του...και καλα καταφυγιου!

Υπενθυμίζω εδώ την προσπάθεια που ξεκίνησε για τις γατούλες του Φλοίσβου αλλά και την εκδήλωσή μας στις 19/6 καθώς και τα λεφτά που συγκεντρώνονται στειρώσεις για για τα σκυλάκια της στέγης κερατέας. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back