Αλίσια & Λουκάς: Γατομωράκια με άστρο!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

natalouko

Επιφανές μέλος

Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
Η Αλίσια και ο Λουκάς, 15 ημερών γατομωράκια, βρέθηκαν το προηγούμενο Σάββατο να ζητούν βοήθεια μέσα από πανύψηλες στοίβες με κλαδιά όπου κάποιοι "δημοτικοί υπάλληλοι" εν "ώρα καθήκοντος" θεώρησαν σωστό να τα στοιβάξουν πάνω τους. Ο απεγκλωβισμός τους μες τη νύχτα ηταν πολύωρος, επίπονος και δυστυχώς χωρίς καμμία βοήθεια!!! Η επιμονή επιβραβεύτηκε κι ετσι τα 2 ορφανά έχουν το καταφύγιο της προσωρινής φιλοξενίας μέχρι να καλοσταθούν στα πόδια τους και ν' αναζητήσουν την μόνιμη αγκαλιά που θα τα καλοδεχτεί!! Είναι πολύ ζωηρά, υγιή, χαριτώμενα και πολύ έξυπνα αφού ανταποκρίνονται όταν τα φωνάζεις με το όνομα τους.

Όταν φτάσει ο καιρός να πάνε στα δικά τους σπιτάκια, θα δοθούν αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, και με φόρμα υιοθεσίας από το σύλλογο «φίλοι ζώων Χαλανδρίου» .

Όποιος ενδιαφέρεται να τα γνωρίσει από κοντά δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με την Όλγα στο 6945386096 αλλά και στο 6986008025. Αν πάλι προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση στείλτε στο olgazoa@yahoo.gr ή στο katourida@yahoo.gr

Επ!!Θέλουμε και εμείς να πούμε κάτι!!
Μέχρι να μας βρει ο άνθρωπος μας, η "προσωρινή μαμά" μας θα σας λέει τα νέα μας και θα σας δείχνει πολλές φωτογραφίες και βιντεάκια από τις σκανταλιές μας και τις ζουζουνιές μας!!!

Αλίσια και Λουκάς!!!

img0867w.jpg

img0868v.jpg

img0869kd.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Μεγαλώνουμε μέρα με την ημέρα!!!:P:P:D:D

img0883j.jpg

img0875n.jpg

img0884ip.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχουμε φτάσει αισίως τις 25 ημέρες ζωής!!!:P:D:DΧτες δοκιμάσαμε πρώτη φορά κονσερβάκι!!!:):):P:PΕνώ πείναγαν δεν ξέρανε πώς να την φάνε και ο μόνος τρόπος που βρήκανε ήταν να μπούνε μέσα στο πιατάκι, να τσαλαβουτάνε τα ποδαράκια τους και να καθαρίζονται μετά τρώγοντας παράλληλα και όση κονσέρβα είχε μείνει στα πατουσάκια τους!!:P:P:D:D
Μου το δήλωσαν όμως: οτι λίαν συντόμως θα τρώνε σαν τους μεγάλους!!!!:):):P

καλη τυχη στα ομορφα μπεμπακια!!!!!:clapup:

Καλη τύχη,ειναι αχτυπητα μωρα!

Χαχαχα, τι όμορφα.
Την έχει τρελάνει ο Λουκάς στο δάγκωμα την έρμη.
Κουκλάκια και πάει καλύτερα και το ματάκι.

Αχ τι γλυκα μωρακια ειναι αυτα??? Μου θυμιζουν τα Ροδη και το Νινο οταν τα πρωτοβρηκα, ακριβως στα ιδια χρωματα ειναι και τα δικα μου! Καλη τυχη τους ευχομαι, οπως εχω δηλωσει και σε αλλο ποστ μακαρι να ζουσα σε ενα ιδανικο κοσμο που θα μπορουσα να τα εχω ολα τα αγαπουλινια δικα μου!!!

Σίγουρα θα έχουν καλή τύχη γιατί είναι τυχερά γατόνια και όμορφα!!!:P:P:D:D

Πάνε πολύ καλά απ όλες τις πλευρές και θα γίνουν τα τέλεια γατάκια!!!:P:P:D:D Αν και είναι ακόμα πολύ μικρά και προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους, και μεταφορικά και κυριολεκτικά, είναι πολύ τρυφερά, γουργουρίζουν όταν τα παίρνεις αγκαλιά και προσπαθούν να σου κάνουν και κουτουλίτσες...αν και δεν τα καταφέρνουν πάντα!!!:P:P:D:D

Αχ ειναι τοσο ωραιο να εχεις μωρακια στο σπιτι!!! Το θεμα ειναι, πως σου παει η καρδια να τα αποχωριστεις μετα??? Κι εγω τα δικα μου τα μικρα τα βρηκα και τα μεγαλωσα με σκοπο να τα δωσω αλλα μετα δεν μπορεσα...

Αχ ειναι τοσο ωραιο να εχεις μωρακια στο σπιτι!!! Το θεμα ειναι, πως σου παει η καρδια να τα αποχωριστεις μετα??? Κι εγω τα δικα μου τα μικρα τα βρηκα και τα μεγαλωσα με σκοπο να τα δωσω αλλα μετα δεν μπορεσα...
Καταρχή έχω ήδη τρία οπότε αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πάρω κάποιο άλλο!!;);) Κατά δεύτερον, υπάρχει τόση ζήτηση για χώρους φιλοξενείας και θέλω να βοηθήσω... Αν όμως τα τρία γίνουν τέσσερα, στην παρούσα φάση και σε αυτό το σπίτι που μένω, δεν θα μπορώ να φιλοξενήσω μετά.. Αμαρτία δεν είναι να μένουν στο δρόμο γατόνια τα οποία θα μπορούσαν προσωρινά να μείνουν στο σπίτι μας???;);)
Έτσι κι αλλιώς θα τους βρω τόσο καλά σπίτια που θα είναι σαν να μένουν μαζί μας!!!:):):)

Πράγματι είχαν άστρο αυτά τα γατάκια...Τι συγκλονιστική η ιστορία τους!Και είναι και πανέμορφα...Ποιο απ'τα 2 όμως είναι το κοριτσάκι;;Εκτός και αν το γράφεις κάπου και δεν το είδα...:hmm:

Πραγματικά μωρά με άστρο ! Εύχομαι να πάνε γρήγορα σε δικό τους σπιτάκι.
Ερωτεύτηκα το πορτοκαλάκι:) Είναι η Αλίσια ή ο Λουκάς ?

Καλότυχα να συνεχίσουν να είναι τα μωρά!!!:DΠροφανώς το πορτοκαλάκι είναι ο Λουκάς, αν προσέξετε και το βίντεο με τα οπίσθια της τιγρίτσας , θα το διαπιστώσετε!!:D
Η Να ταλία έχει ήδη τρία γατόνια, επίσης, θα παντρευτεί και θα κάνει και ανθρωπομωράκι, να μην ξεχνιόμαστε.....:):):):)Προτρέχω εγώ, αλλά, έτσι είναι, γι'αυτό....όσοι υποψήφιοι σπεύσατε, ο Λουκάς και η Αλίσια περιμένουν:):)

ναταλια καλη τυχη ευχομαι στα μωρα:clapup:ευχομαι να βρουν τα καλυτερα σπιτια:clapup:

Πράγματι είχαν άστρο αυτά τα γατάκια...Τι συγκλονιστική η ιστορία τους!Και είναι και πανέμορφα...Ποιο απ'τα 2 όμως είναι το κοριτσάκι;;Εκτός και αν το γράφεις κάπου και δεν το είδα...:hmm:
Είναι και τα δύο κουκλάκια και πολύ γλυκά γατουλάκια!!!:):) Η Αλίσια είναι η τιγρίτσα και ο Λουκάς ο πορτοκαλής!!:D
Πραγματικά μωρά με άστρο ! Εύχομαι να πάνε γρήγορα σε δικό τους σπιτάκι.
Ερωτεύτηκα το πορτοκαλάκι:) Είναι η Αλίσια ή ο Λουκάς ?
Μακάρι Βούλα μου!!!:DΕμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους βρούμε τα καλύτερα σπιτάκια!!:P:P
Αυτός που ερωτεύτηκες είναι ο Λουκάς μας!!!:P
Καλότυχα να συνεχίσουν να είναι τα μωρά!!!:DΠροφανώς το πορτοκαλάκι είναι ο Λουκάς, αν προσέξετε και το βίντεο με τα οπίσθια της τιγρίτσας , θα το διαπιστώσετε!!:D
Η Να ταλία έχει ήδη τρία γατόνια, επίσης, θα παντρευτεί και θα κάνει και ανθρωπομωράκι, να μην ξεχνιόμαστε.....:):):):)Προτρέχω εγώ, αλλά, έτσι είναι, γι'αυτό....όσοι υποψήφιοι σπεύσατε, ο Λουκάς και η Αλίσια περιμένουν:):)
Εδώ είναι τα ζουζουνομωρά και σας περιμένουν!!!:P:P
ναταλια καλη τυχη ευχομαι στα μωρα:clapup:ευχομαι να βρουν τα καλυτερα σπιτια:clapup:
Σε ευχαριστούμε Ηλιαννάκι!!!:P:D:DΌποτε ανέβεις Αθήνα να έρθεις να μας δεις!!!:P:P

Καλη τυχη στα μωρακια!!;)

Χτες πήγαμε στην γιατρό για να μας δει!!!:):)Είμαστε υγιέστατοι και φτάσαμε αισίως τα 400γρ!!!:P:P:D:DΤα ματάκια του Λουκά είναι μια χαρά και η πληγούλα της Αλίσια έχει κλείσει εντελώς!!!:P:P:D:DΤρώμε πλέον κονσερβούλα μόνοι μας χωρίς να πολυλερωνόμαστε και το Σ/Κ θα αρχίσουμε σιγά σιγά να τρώμε ξηρά τροφή και να μάθουμε σε τι χρησιμεύει αυτή η μεγάλη λεκάνη με την άμμο μέσα που την επισκέπτονται συχνά τα μεγάλα γατόνια του σπιτιού!!!:P:P:D:D

Καλη τυχη στα μωρακια!!;)
Σε ευχαριστούμε Αντωνία μας!!:P Με εμάς που μπλέξανε δεν υπάρχει περίπτωση να μην την έχουν!!!:P:P

Τα φανταστικά μωράκια.....!!!!!:inlove::inlove::inlove: Είναι αξιαγάπητα!!! Καλή τύχη κι απο μένα!!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back