natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 17:04 Η natalouko: #41 14-05-10 17:04 Αρχική Δημοσίευση από melaslog: Πανέμορφα είναι Ναταλία μου. Σφάζομαι για τον Λουκά (όχι πως η τσούπρα πάει πίσω). Ρε γαμώτο, έχω τόσο δουλειά αυτόν τον καιρό και δεν μπορώ, αλλιώς θα έπαιρνα τον Μπεζέ και θα ερχόμασταν επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Ο Λουκάς είναι ένα τρυφερό γατόνι, δεν φαντάζεσαι!!!Μέχρι που χθες το βράδυ μόνο και μόνο για να είναι στην αγκαλιά μου, κατάφερε να σκαρφαλώσει στο κρεβάτι.. Όχι ότι η Αλίσια πάει πίσω... Και από ότι βλέπω ακολουθεί τα βήματα της Ραισούλας μου, οπότε όποιος την υιοθετήσει σίγουρα θα έχει κάνει την τύχη του!!!Τόσο καλά γατόνια δεν υπάρχουν... Να πάρεις τον μπεζέ και την σύζυγο και να έρθετε όποτε θέλετε επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 23:36 Η Voula έγραψε: #42 14-05-10 23:36 Αρχική Δημοσίευση από melaslog: Πανέμορφα είναι Ναταλία μου. Σφάζομαι για τον Λουκά (όχι πως η τσούπρα πάει πίσω). Ρε γαμώτο, έχω τόσο δουλειά αυτόν τον καιρό και δεν μπορώ, αλλιώς θα έπαιρνα τον Μπεζέ και θα ερχόμασταν επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Γιώργο υιοθέτησε τον πορτοκαλο-Λουκά και θα με θυμηθείς Κανένα πορτοκαλόγατο δεν ξεφεύγει από τον ορισμό ότι είναι απίθανοι χαρακτήρες (τα αρσενικά εννοώ, για τα θηλυκά δεν παίρνω όρκο) Μια επίσκεψη σπίτι μου για να γνωρίσεις τον Ρούντυ μου θα σε πείσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 15 Μαΐου 2010 στις 19:19 Η natalouko: #43 15-05-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιώργο υιοθέτησε τον πορτοκαλο-Λουκά και θα με θυμηθείς Κανένα πορτοκαλόγατο δεν ξεφεύγει από τον ορισμό ότι είναι απίθανοι χαρακτήρες (τα αρσενικά εννοώ, για τα θηλυκά δεν παίρνω όρκο) Μια επίσκεψη σπίτι μου για να γνωρίσεις τον Ρούντυ μου θα σε πείσει Click για ανάπτυξη... Όντως Βούλα μου, ο Λουκάς θα γίνει απίθανος γατούλης!!!!Είναι παιχνιδιάρης, μες στην ενέργεια και πάρα μα πάρα πολύ γλυκός και τρυφερός!!!Μόλις τον παίρνεις αγκαλιά αρχίζει τα γουργουρίσματα και σταματημό δεν έχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 11:00 Η natalouko: #44 17-05-10 11:00 Καλημέρα σε όλους!!! Τα μωρά μας μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!! Από το Σάββατο χρησιμοποιούν την αμμολεκάνη τους κανονικά, χωρίς ατυχήματα εκτός..Και ενώ τους είχα βάλει μια μικρή ανοικτή, προτιμούν την μεγάλη σκεπαστή!!! Επίσης, τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή μουλιασμένη και πίνουν και γαλατάκι από το μπολάκι!!! Από παιχνίδι δε, άλλο πράγμα!!!Τρέχουν και πηδούν συνέχεια, κυνηγιούνται μεταξύ τους και μάθανε να σκαρφαλώνουν στο κρεβάτι!!!! Εντός ολίγου θα ανεβάσω φώτος και βιντεάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:22 Η natalouko: #45 17-05-10 17:22 Το κοριτσάκι μας, η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:25 Η natalouko: #46 17-05-10 17:25 Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:28 Η natalouko: #47 17-05-10 17:28 Τα αδελφάκια σε τρυφερό στιγμιότυπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:34 Η Hlianna έγραψε: #48 17-05-10 17:34 ναταλια τα μωρα ειναι υπεροχαειναι ψιλοφουντωτα ή ειναι ιδεα μου?με το καλο να βρουν το δικο τους σπιτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:35 Η vi2ka έγραψε: #49 17-05-10 17:35 Μα τι πανέμορφα μωρά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:54 Η natalouko: #50 17-05-10 17:54 Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!! Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:43 Η natalouko: #51 17-05-10 18:43 Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από melaslog: Πανέμορφα είναι Ναταλία μου. Σφάζομαι για τον Λουκά (όχι πως η τσούπρα πάει πίσω). Ρε γαμώτο, έχω τόσο δουλειά αυτόν τον καιρό και δεν μπορώ, αλλιώς θα έπαιρνα τον Μπεζέ και θα ερχόμασταν επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Ο Λουκάς είναι ένα τρυφερό γατόνι, δεν φαντάζεσαι!!!Μέχρι που χθες το βράδυ μόνο και μόνο για να είναι στην αγκαλιά μου, κατάφερε να σκαρφαλώσει στο κρεβάτι.. Όχι ότι η Αλίσια πάει πίσω... Και από ότι βλέπω ακολουθεί τα βήματα της Ραισούλας μου, οπότε όποιος την υιοθετήσει σίγουρα θα έχει κάνει την τύχη του!!!Τόσο καλά γατόνια δεν υπάρχουν... Να πάρεις τον μπεζέ και την σύζυγο και να έρθετε όποτε θέλετε επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 23:36 Η Voula έγραψε: #42 14-05-10 23:36 Αρχική Δημοσίευση από melaslog: Πανέμορφα είναι Ναταλία μου. Σφάζομαι για τον Λουκά (όχι πως η τσούπρα πάει πίσω). Ρε γαμώτο, έχω τόσο δουλειά αυτόν τον καιρό και δεν μπορώ, αλλιώς θα έπαιρνα τον Μπεζέ και θα ερχόμασταν επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Γιώργο υιοθέτησε τον πορτοκαλο-Λουκά και θα με θυμηθείς Κανένα πορτοκαλόγατο δεν ξεφεύγει από τον ορισμό ότι είναι απίθανοι χαρακτήρες (τα αρσενικά εννοώ, για τα θηλυκά δεν παίρνω όρκο) Μια επίσκεψη σπίτι μου για να γνωρίσεις τον Ρούντυ μου θα σε πείσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 15 Μαΐου 2010 στις 19:19 Η natalouko: #43 15-05-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιώργο υιοθέτησε τον πορτοκαλο-Λουκά και θα με θυμηθείς Κανένα πορτοκαλόγατο δεν ξεφεύγει από τον ορισμό ότι είναι απίθανοι χαρακτήρες (τα αρσενικά εννοώ, για τα θηλυκά δεν παίρνω όρκο) Μια επίσκεψη σπίτι μου για να γνωρίσεις τον Ρούντυ μου θα σε πείσει Click για ανάπτυξη... Όντως Βούλα μου, ο Λουκάς θα γίνει απίθανος γατούλης!!!!Είναι παιχνιδιάρης, μες στην ενέργεια και πάρα μα πάρα πολύ γλυκός και τρυφερός!!!Μόλις τον παίρνεις αγκαλιά αρχίζει τα γουργουρίσματα και σταματημό δεν έχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 11:00 Η natalouko: #44 17-05-10 11:00 Καλημέρα σε όλους!!! Τα μωρά μας μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!! Από το Σάββατο χρησιμοποιούν την αμμολεκάνη τους κανονικά, χωρίς ατυχήματα εκτός..Και ενώ τους είχα βάλει μια μικρή ανοικτή, προτιμούν την μεγάλη σκεπαστή!!! Επίσης, τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή μουλιασμένη και πίνουν και γαλατάκι από το μπολάκι!!! Από παιχνίδι δε, άλλο πράγμα!!!Τρέχουν και πηδούν συνέχεια, κυνηγιούνται μεταξύ τους και μάθανε να σκαρφαλώνουν στο κρεβάτι!!!! Εντός ολίγου θα ανεβάσω φώτος και βιντεάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:22 Η natalouko: #45 17-05-10 17:22 Το κοριτσάκι μας, η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:25 Η natalouko: #46 17-05-10 17:25 Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:28 Η natalouko: #47 17-05-10 17:28 Τα αδελφάκια σε τρυφερό στιγμιότυπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:34 Η Hlianna έγραψε: #48 17-05-10 17:34 ναταλια τα μωρα ειναι υπεροχαειναι ψιλοφουντωτα ή ειναι ιδεα μου?με το καλο να βρουν το δικο τους σπιτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:35 Η vi2ka έγραψε: #49 17-05-10 17:35 Μα τι πανέμορφα μωρά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:54 Η natalouko: #50 17-05-10 17:54 Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!! Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:43 Η natalouko: #51 17-05-10 18:43 Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από melaslog: Πανέμορφα είναι Ναταλία μου. Σφάζομαι για τον Λουκά (όχι πως η τσούπρα πάει πίσω). Ρε γαμώτο, έχω τόσο δουλειά αυτόν τον καιρό και δεν μπορώ, αλλιώς θα έπαιρνα τον Μπεζέ και θα ερχόμασταν επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Γιώργο υιοθέτησε τον πορτοκαλο-Λουκά και θα με θυμηθείς Κανένα πορτοκαλόγατο δεν ξεφεύγει από τον ορισμό ότι είναι απίθανοι χαρακτήρες (τα αρσενικά εννοώ, για τα θηλυκά δεν παίρνω όρκο) Μια επίσκεψη σπίτι μου για να γνωρίσεις τον Ρούντυ μου θα σε πείσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 15 Μαΐου 2010 στις 19:19 Η natalouko: #43 15-05-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιώργο υιοθέτησε τον πορτοκαλο-Λουκά και θα με θυμηθείς Κανένα πορτοκαλόγατο δεν ξεφεύγει από τον ορισμό ότι είναι απίθανοι χαρακτήρες (τα αρσενικά εννοώ, για τα θηλυκά δεν παίρνω όρκο) Μια επίσκεψη σπίτι μου για να γνωρίσεις τον Ρούντυ μου θα σε πείσει Click για ανάπτυξη... Όντως Βούλα μου, ο Λουκάς θα γίνει απίθανος γατούλης!!!!Είναι παιχνιδιάρης, μες στην ενέργεια και πάρα μα πάρα πολύ γλυκός και τρυφερός!!!Μόλις τον παίρνεις αγκαλιά αρχίζει τα γουργουρίσματα και σταματημό δεν έχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 11:00 Η natalouko: #44 17-05-10 11:00 Καλημέρα σε όλους!!! Τα μωρά μας μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!! Από το Σάββατο χρησιμοποιούν την αμμολεκάνη τους κανονικά, χωρίς ατυχήματα εκτός..Και ενώ τους είχα βάλει μια μικρή ανοικτή, προτιμούν την μεγάλη σκεπαστή!!! Επίσης, τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή μουλιασμένη και πίνουν και γαλατάκι από το μπολάκι!!! Από παιχνίδι δε, άλλο πράγμα!!!Τρέχουν και πηδούν συνέχεια, κυνηγιούνται μεταξύ τους και μάθανε να σκαρφαλώνουν στο κρεβάτι!!!! Εντός ολίγου θα ανεβάσω φώτος και βιντεάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:22 Η natalouko: #45 17-05-10 17:22 Το κοριτσάκι μας, η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:25 Η natalouko: #46 17-05-10 17:25 Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:28 Η natalouko: #47 17-05-10 17:28 Τα αδελφάκια σε τρυφερό στιγμιότυπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:34 Η Hlianna έγραψε: #48 17-05-10 17:34 ναταλια τα μωρα ειναι υπεροχαειναι ψιλοφουντωτα ή ειναι ιδεα μου?με το καλο να βρουν το δικο τους σπιτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:35 Η vi2ka έγραψε: #49 17-05-10 17:35 Μα τι πανέμορφα μωρά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:54 Η natalouko: #50 17-05-10 17:54 Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!! Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:43 Η natalouko: #51 17-05-10 18:43 Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Γιώργο υιοθέτησε τον πορτοκαλο-Λουκά και θα με θυμηθείς Κανένα πορτοκαλόγατο δεν ξεφεύγει από τον ορισμό ότι είναι απίθανοι χαρακτήρες (τα αρσενικά εννοώ, για τα θηλυκά δεν παίρνω όρκο) Μια επίσκεψη σπίτι μου για να γνωρίσεις τον Ρούντυ μου θα σε πείσει Click για ανάπτυξη... Όντως Βούλα μου, ο Λουκάς θα γίνει απίθανος γατούλης!!!!Είναι παιχνιδιάρης, μες στην ενέργεια και πάρα μα πάρα πολύ γλυκός και τρυφερός!!!Μόλις τον παίρνεις αγκαλιά αρχίζει τα γουργουρίσματα και σταματημό δεν έχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 11:00 Η natalouko: #44 17-05-10 11:00 Καλημέρα σε όλους!!! Τα μωρά μας μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!! Από το Σάββατο χρησιμοποιούν την αμμολεκάνη τους κανονικά, χωρίς ατυχήματα εκτός..Και ενώ τους είχα βάλει μια μικρή ανοικτή, προτιμούν την μεγάλη σκεπαστή!!! Επίσης, τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή μουλιασμένη και πίνουν και γαλατάκι από το μπολάκι!!! Από παιχνίδι δε, άλλο πράγμα!!!Τρέχουν και πηδούν συνέχεια, κυνηγιούνται μεταξύ τους και μάθανε να σκαρφαλώνουν στο κρεβάτι!!!! Εντός ολίγου θα ανεβάσω φώτος και βιντεάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:22 Η natalouko: #45 17-05-10 17:22 Το κοριτσάκι μας, η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:25 Η natalouko: #46 17-05-10 17:25 Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:28 Η natalouko: #47 17-05-10 17:28 Τα αδελφάκια σε τρυφερό στιγμιότυπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:34 Η Hlianna έγραψε: #48 17-05-10 17:34 ναταλια τα μωρα ειναι υπεροχαειναι ψιλοφουντωτα ή ειναι ιδεα μου?με το καλο να βρουν το δικο τους σπιτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:35 Η vi2ka έγραψε: #49 17-05-10 17:35 Μα τι πανέμορφα μωρά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:54 Η natalouko: #50 17-05-10 17:54 Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!! Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:43 Η natalouko: #51 17-05-10 18:43 Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους!!! Τα μωρά μας μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!! Από το Σάββατο χρησιμοποιούν την αμμολεκάνη τους κανονικά, χωρίς ατυχήματα εκτός..Και ενώ τους είχα βάλει μια μικρή ανοικτή, προτιμούν την μεγάλη σκεπαστή!!! Επίσης, τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή μουλιασμένη και πίνουν και γαλατάκι από το μπολάκι!!! Από παιχνίδι δε, άλλο πράγμα!!!Τρέχουν και πηδούν συνέχεια, κυνηγιούνται μεταξύ τους και μάθανε να σκαρφαλώνουν στο κρεβάτι!!!! Εντός ολίγου θα ανεβάσω φώτος και βιντεάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:22 Η natalouko: #45 17-05-10 17:22 Το κοριτσάκι μας, η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:25 Η natalouko: #46 17-05-10 17:25 Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:28 Η natalouko: #47 17-05-10 17:28 Τα αδελφάκια σε τρυφερό στιγμιότυπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:34 Η Hlianna έγραψε: #48 17-05-10 17:34 ναταλια τα μωρα ειναι υπεροχαειναι ψιλοφουντωτα ή ειναι ιδεα μου?με το καλο να βρουν το δικο τους σπιτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:35 Η vi2ka έγραψε: #49 17-05-10 17:35 Μα τι πανέμορφα μωρά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:54 Η natalouko: #50 17-05-10 17:54 Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!! Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:43 Η natalouko: #51 17-05-10 18:43 Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το κοριτσάκι μας, η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:25 Η natalouko: #46 17-05-10 17:25 Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:28 Η natalouko: #47 17-05-10 17:28 Τα αδελφάκια σε τρυφερό στιγμιότυπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:34 Η Hlianna έγραψε: #48 17-05-10 17:34 ναταλια τα μωρα ειναι υπεροχαειναι ψιλοφουντωτα ή ειναι ιδεα μου?με το καλο να βρουν το δικο τους σπιτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:35 Η vi2ka έγραψε: #49 17-05-10 17:35 Μα τι πανέμορφα μωρά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:54 Η natalouko: #50 17-05-10 17:54 Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!! Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:43 Η natalouko: #51 17-05-10 18:43 Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:28 Η natalouko: #47 17-05-10 17:28 Τα αδελφάκια σε τρυφερό στιγμιότυπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:34 Η Hlianna έγραψε: #48 17-05-10 17:34 ναταλια τα μωρα ειναι υπεροχαειναι ψιλοφουντωτα ή ειναι ιδεα μου?με το καλο να βρουν το δικο τους σπιτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:35 Η vi2ka έγραψε: #49 17-05-10 17:35 Μα τι πανέμορφα μωρά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:54 Η natalouko: #50 17-05-10 17:54 Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!! Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:43 Η natalouko: #51 17-05-10 18:43 Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αδελφάκια σε τρυφερό στιγμιότυπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:34 Η Hlianna έγραψε: #48 17-05-10 17:34 ναταλια τα μωρα ειναι υπεροχαειναι ψιλοφουντωτα ή ειναι ιδεα μου?με το καλο να βρουν το δικο τους σπιτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:35 Η vi2ka έγραψε: #49 17-05-10 17:35 Μα τι πανέμορφα μωρά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:54 Η natalouko: #50 17-05-10 17:54 Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!! Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:43 Η natalouko: #51 17-05-10 18:43 Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναταλια τα μωρα ειναι υπεροχαειναι ψιλοφουντωτα ή ειναι ιδεα μου?με το καλο να βρουν το δικο τους σπιτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:35 Η vi2ka έγραψε: #49 17-05-10 17:35 Μα τι πανέμορφα μωρά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:54 Η natalouko: #50 17-05-10 17:54 Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!! Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:43 Η natalouko: #51 17-05-10 18:43 Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα τι πανέμορφα μωρά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 17:54 Η natalouko: #50 17-05-10 17:54 Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!! Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:43 Η natalouko: #51 17-05-10 18:43 Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!! Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:43 Η natalouko: #51 17-05-10 18:43 Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!! https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 09:39 Η Voula έγραψε: #52 18-05-10 09:39 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!! Click για ανάπτυξη... Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 11:21 Η natalouko: #53 18-05-10 11:21 Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!! Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!! Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:35 Η natalouko: #54 18-05-10 13:35 Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι.. Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #55 18-05-10 13:41 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:44 Η natalouko: #56 18-05-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο ειναι τωρα Ναταλια; Click για ανάπτυξη... Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η Hlianna έγραψε: #57 18-05-10 13:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την κυριακή κλείσανε μήνα.. Click για ανάπτυξη... τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:01 Η natalouko: #58 18-05-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων Click για ανάπτυξη... Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η Hlianna έγραψε: #59 18-05-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα??? Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε?? Click για ανάπτυξη... το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η moukelis έγραψε: #60 18-05-10 14:07 Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.