aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #121 03-06-10 17:45 κλαη τυχη στα ομορφογατα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 18:15 Η vi2ka έγραψε: #122 03-06-10 18:15 Περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχαριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #123 03-06-10 21:37 Τον κούκλο τον Λουκά ποιός θα τον πάρει; αχχ μεγάλος έρωτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 21:58 Η natalouko: #124 03-06-10 21:58 Έχουμε κλείσει ήδη την Leona και ενδέχεται να πάρουν και τον Λουκά!!!Θα το ξέρουμε το Σάββατο που θα πάμε να παραδώσουμε το κοριτσάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 22:06 Η evelynkar: #125 03-06-10 22:06 τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Η natalouko: #126 07-06-10 13:27 Ο Λουκάς δεν έμεινε να κάνει παρεούλα στην Leona μας, οπότε είναι και πάλι διαθέσιμος... όπως και η Αλίσια!!! Τα μωρά έχουν μεγαλώσει, φτάσαμε αισίως τον 1,5 μήνα και είναι πολύ ζωηρά, τρυφερά και παιχνιδιάρικα!!! Αύριο θα ανεβάσω και φώτος να μας καμαρώσετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:55 Η christina.maria: #127 07-06-10 13:55 Ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #128 08-06-10 12:45 Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariag Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η mariag έγραψε: #129 08-06-10 12:49 Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #130 08-06-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:51 Η avtwvia έγραψε: #131 08-06-10 12:51 Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κλαη τυχη στα ομορφογατα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 18:15 Η vi2ka έγραψε: #122 03-06-10 18:15 Περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχαριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #123 03-06-10 21:37 Τον κούκλο τον Λουκά ποιός θα τον πάρει; αχχ μεγάλος έρωτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 21:58 Η natalouko: #124 03-06-10 21:58 Έχουμε κλείσει ήδη την Leona και ενδέχεται να πάρουν και τον Λουκά!!!Θα το ξέρουμε το Σάββατο που θα πάμε να παραδώσουμε το κοριτσάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 22:06 Η evelynkar: #125 03-06-10 22:06 τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Η natalouko: #126 07-06-10 13:27 Ο Λουκάς δεν έμεινε να κάνει παρεούλα στην Leona μας, οπότε είναι και πάλι διαθέσιμος... όπως και η Αλίσια!!! Τα μωρά έχουν μεγαλώσει, φτάσαμε αισίως τον 1,5 μήνα και είναι πολύ ζωηρά, τρυφερά και παιχνιδιάρικα!!! Αύριο θα ανεβάσω και φώτος να μας καμαρώσετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:55 Η christina.maria: #127 07-06-10 13:55 Ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #128 08-06-10 12:45 Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariag Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η mariag έγραψε: #129 08-06-10 12:49 Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #130 08-06-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:51 Η avtwvia έγραψε: #131 08-06-10 12:51 Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχαριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #123 03-06-10 21:37 Τον κούκλο τον Λουκά ποιός θα τον πάρει; αχχ μεγάλος έρωτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 21:58 Η natalouko: #124 03-06-10 21:58 Έχουμε κλείσει ήδη την Leona και ενδέχεται να πάρουν και τον Λουκά!!!Θα το ξέρουμε το Σάββατο που θα πάμε να παραδώσουμε το κοριτσάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 22:06 Η evelynkar: #125 03-06-10 22:06 τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Η natalouko: #126 07-06-10 13:27 Ο Λουκάς δεν έμεινε να κάνει παρεούλα στην Leona μας, οπότε είναι και πάλι διαθέσιμος... όπως και η Αλίσια!!! Τα μωρά έχουν μεγαλώσει, φτάσαμε αισίως τον 1,5 μήνα και είναι πολύ ζωηρά, τρυφερά και παιχνιδιάρικα!!! Αύριο θα ανεβάσω και φώτος να μας καμαρώσετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:55 Η christina.maria: #127 07-06-10 13:55 Ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #128 08-06-10 12:45 Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariag Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η mariag έγραψε: #129 08-06-10 12:49 Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #130 08-06-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:51 Η avtwvia έγραψε: #131 08-06-10 12:51 Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον κούκλο τον Λουκά ποιός θα τον πάρει; αχχ μεγάλος έρωτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 21:58 Η natalouko: #124 03-06-10 21:58 Έχουμε κλείσει ήδη την Leona και ενδέχεται να πάρουν και τον Λουκά!!!Θα το ξέρουμε το Σάββατο που θα πάμε να παραδώσουμε το κοριτσάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 22:06 Η evelynkar: #125 03-06-10 22:06 τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Η natalouko: #126 07-06-10 13:27 Ο Λουκάς δεν έμεινε να κάνει παρεούλα στην Leona μας, οπότε είναι και πάλι διαθέσιμος... όπως και η Αλίσια!!! Τα μωρά έχουν μεγαλώσει, φτάσαμε αισίως τον 1,5 μήνα και είναι πολύ ζωηρά, τρυφερά και παιχνιδιάρικα!!! Αύριο θα ανεβάσω και φώτος να μας καμαρώσετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:55 Η christina.maria: #127 07-06-10 13:55 Ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #128 08-06-10 12:45 Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariag Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η mariag έγραψε: #129 08-06-10 12:49 Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #130 08-06-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:51 Η avtwvia έγραψε: #131 08-06-10 12:51 Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχουμε κλείσει ήδη την Leona και ενδέχεται να πάρουν και τον Λουκά!!!Θα το ξέρουμε το Σάββατο που θα πάμε να παραδώσουμε το κοριτσάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 22:06 Η evelynkar: #125 03-06-10 22:06 τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Η natalouko: #126 07-06-10 13:27 Ο Λουκάς δεν έμεινε να κάνει παρεούλα στην Leona μας, οπότε είναι και πάλι διαθέσιμος... όπως και η Αλίσια!!! Τα μωρά έχουν μεγαλώσει, φτάσαμε αισίως τον 1,5 μήνα και είναι πολύ ζωηρά, τρυφερά και παιχνιδιάρικα!!! Αύριο θα ανεβάσω και φώτος να μας καμαρώσετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:55 Η christina.maria: #127 07-06-10 13:55 Ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #128 08-06-10 12:45 Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariag Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η mariag έγραψε: #129 08-06-10 12:49 Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #130 08-06-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:51 Η avtwvia έγραψε: #131 08-06-10 12:51 Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:27 Η natalouko: #126 07-06-10 13:27 Ο Λουκάς δεν έμεινε να κάνει παρεούλα στην Leona μας, οπότε είναι και πάλι διαθέσιμος... όπως και η Αλίσια!!! Τα μωρά έχουν μεγαλώσει, φτάσαμε αισίως τον 1,5 μήνα και είναι πολύ ζωηρά, τρυφερά και παιχνιδιάρικα!!! Αύριο θα ανεβάσω και φώτος να μας καμαρώσετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:55 Η christina.maria: #127 07-06-10 13:55 Ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #128 08-06-10 12:45 Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariag Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η mariag έγραψε: #129 08-06-10 12:49 Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #130 08-06-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:51 Η avtwvia έγραψε: #131 08-06-10 12:51 Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Λουκάς δεν έμεινε να κάνει παρεούλα στην Leona μας, οπότε είναι και πάλι διαθέσιμος... όπως και η Αλίσια!!! Τα μωρά έχουν μεγαλώσει, φτάσαμε αισίως τον 1,5 μήνα και είναι πολύ ζωηρά, τρυφερά και παιχνιδιάρικα!!! Αύριο θα ανεβάσω και φώτος να μας καμαρώσετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2010 στις 13:55 Η christina.maria: #127 07-06-10 13:55 Ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #128 08-06-10 12:45 Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariag Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η mariag έγραψε: #129 08-06-10 12:49 Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #130 08-06-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:51 Η avtwvia έγραψε: #131 08-06-10 12:51 Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #128 08-06-10 12:45 Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariag Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η mariag έγραψε: #129 08-06-10 12:49 Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #130 08-06-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:51 Η avtwvia έγραψε: #131 08-06-10 12:51 Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariag Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η mariag έγραψε: #129 08-06-10 12:49 Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #130 08-06-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:51 Η avtwvia έγραψε: #131 08-06-10 12:51 Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:49 Η aporw έγραψε: #130 08-06-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:51 Η avtwvia έγραψε: #131 08-06-10 12:51 Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:51 Η avtwvia έγραψε: #131 08-06-10 12:51 Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η natalouko: #132 08-06-10 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mariag: Μα τι κούκλος είναι αυτός !!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι πολύ όμορφος και με καλό χαρακτήρα!!!Τα ακούτε υποψήφιοι γατογονείς??? Αρχική Δημοσίευση από aporw: ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΙΙΙ!!! Click για ανάπτυξη... Είδες τι ομορφιά έχω στο σπίτι μου??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τα ματακια πρασινισαν λιγο η μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Δεν πρασίνισαν αλλά δεν είναι και το μπλε που είχε όταν ήταν πιο μικρός... πάλι γαλάζια τα λες όμως... Πάντως νομίζω ότι θα αλλάξουν..δεν θα μείνουν μπλε.. Όπως και να έχει είναι όμορφο το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:56 Η ELENIP έγραψε: #133 08-06-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα από το όμορφο πορτοκαλί αγόρι μας!!!!Ζηλεύω αφάνταστα αυτόν που θα τον πάρει.. Είναι τόσο καλός, κοινωνικός, χαδιάρης, γουργουριάρης, τσαχπίνης και πάνω απ όλα αξιαγάπητος!!! Click για ανάπτυξη... Μουτράκι μου όμορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:57 Η avtwvia έγραψε: #134 08-06-10 12:57 Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 12:59 Η natalouko: #135 08-06-10 12:59 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπορει να γινει το μπλε-πρασινο του Παυλου και παλι θα ειναι θεος το μωρο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:18 Η christina.maria: #136 08-06-10 13:18 Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η Voula έγραψε: #137 08-06-10 13:23 Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #138 08-06-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Τέλειος ο Λουκάς αλλά θέλουμε και Αλίσια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η Αλίσια δεν ήθελε σήμερα να φωτογραφηθεί..Αύριο όμως θα έχουμε φώτος της!!! Αρχική Δημοσίευση από Voula: Λουκάκο μου όσο πας και ομορφαίνεις. Ναταλία, μετά από αυτές τις φωτογραφίες δεν σε χωνεύω πια Click για ανάπτυξη... Ομορφαίνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ!!! Καλά κάνεις...ούτε εγώ θα με χώνευα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:14 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #139 08-06-10 18:14 Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απίστευτα όμορφος ...τα ματάκια έμειναν γαλάζια...τι μωρό..θα γίνει απίστευτος γάταρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2010 στις 18:17 Η natalouko: #140 08-06-10 18:17 Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είναι απίστευος Άννα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.