natalouko
Επιφανές μέλος
Είναι δύσκολα τα πράγματα..Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται...

Πολλά τα γατόνια και μικρή η ζήτηση.
Ελπίζουμε για το καλύτερο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες...
Από την άλλη όμως ρε Δωράκι ποτέ δεν ξέρεις τι είναι το τυχερό καθενός και ποτέ δεν ξέρεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Τώρα κάνουν βόλτες και στο σαλόνι, ανάμεσα από τα δικά μου θηρία, χωρίς να φοβούνται τίποτα!!

Επίσης να σας πω ότι έχουν μάθει να κάνουν τα νυχάκια τους στο ονυχοδρόμιο!!!

Πάρτε και μία Αλίσια... έτσι για να φτιάξει η μέρα σας!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;
Λες να του μείνουν έτσι;
natalouko
Επιφανές μέλος
;Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;
Λες να του μείνουν έτσι;
![]()
Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!

Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!

Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εγώ έχω δεί να είναι μπλέ ενώ ακόμα πίνουν γάλα (και όχι τόσο ανοικτά)μετά σκουραίνουν ή αλλάζουν..Αν δεν τσακωνόμουν με τον άντρα μου κάθε λίγο για τα αδέσποτα που έχω μαζέψει και ταίζω,θα τον έπαιρνα εγώ..θα έκανε και καλή παρέα με τον Βρούκο μου που είναι μοναχούλης και καλόψυχος..θα το αγαπούσε σίγουρα...και θα το έκανε ξεφτέρι..;
Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!
Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες..

Hlianna
Διάσημο μέλος
ο πρινς αρχισε να αλλαζει τα ματια του απο 30 ημερων ενω τα φλοισβογατα τα πηρα και το ενα ειχε κανει ηδη πρασινα ματια και ηταν 40 ημερων..εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινει
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..

Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα..

moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
(https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/)Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια

natalouko
Επιφανές μέλος
Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού(https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/)
Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια![]()

Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!!

Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!!

Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!

Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!!

Voula
Διάσημο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!!

Voula
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool