moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #181 23-06-10 11:32 Μακαρι να πανε ολα καλα και για την Αλίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 11:35 Η Voula έγραψε: #182 23-06-10 11:35 Ναταλία, πρώτα από όλα πολλές ευχές για τον γάμο σας. Να ζήσετε με πολύ ευτυχία και αγάπη Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη παρέα ο Λουκάς από την Leona(ε ίσως της Αλίσα, αλλά δεν πειράζει). Μακάρι και η Αλίσα να πάει σπιτάκι της. Αν υιοθετηθούν τα μωρά, η Όλγα σου έχει έτοιμο το επόμενο πακέτο φιλοξενίας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Η natalouko: #183 23-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ναταλία, πρώτα από όλα πολλές ευχές για τον γάμο σας. Να ζήσετε με πολύ ευτυχία και αγάπη Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη παρέα ο Λουκάς από την Leona(ε ίσως της Αλίσα, αλλά δεν πειράζει). Μακάρι και η Αλίσα να πάει σπιτάκι της. Αν υιοθετηθούν τα μωρά, η Όλγα σου έχει έτοιμο το επόμενο πακέτο φιλοξενίας ? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου για τις ευχές σου!!!Με το καλό και στην κόρη σου... Όντως και τα δύο σπίτια που βρέθηκαν για τα μωρά μου είναι πολύ καλά και τα δίνω χωρίς άγχος.. Όταν φύγουν αυτά τα δύο έχω ακόμα δύο που πρέπει να βρουν σπιτάκι, οπότε η Όλγα θα περιμένει λίγο για την επόμενη φιλοξενεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 13:30 Η christina.maria: #184 23-06-10 13:30 Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 13:34 Η natalouko: #185 23-06-10 13:34 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος; Click για ανάπτυξη... Μετά μένει ο Έκτορας και ο Alvin που τον έχουμε κλείσει αλλά θα πάει αργότερα στο σπίτι του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 23:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #186 23-06-10 23:59 Ναταλία είσαι πολύ γουρλού...Μπράβο,περίφημα που τα μωρά βρήκαν σπίτι.Βάλε και καμιά αγγελία και για τα δικά μου μπας και δώσω κανένα...αλλά ταρταρούγες ποιός θα τα θέλει τα καημένα;Θα πάω αύριο να δώ τι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:02 Η ELENIP έγραψε: #187 24-06-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είχαμε καιρό να σας πούμε τα νέα μας!!! Ο Λουκάς την άλλη εβδομάδα θα πάει να ξανασυναντήσει την Leona!!!Τον υιοθέτησαν τα παιδιά που πήρανε και την Leonitsa!!!Οπότε θα ξαναβρεί την παλιά του φιλενάδα!!! Σήμερα θα έρθει μια πολύ γλυκειά κοπέλα να δει το Αλισάκι μας!!!Αν όλα πάνε καλά την κυριακή θα βρίσκεται και εκείνη στο δικό της σπιτάκι!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ναταλίτσα!!! Σιγά-σιγα όλα παίρνουν τον δρόμο τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:41 Η natalouko: #188 24-06-10 11:41 Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #189 24-06-10 11:49 Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #190 24-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Click για ανάπτυξη... Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 Η natalouko: #191 24-06-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακαρι να πανε ολα καλα και για την Αλίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 11:35 Η Voula έγραψε: #182 23-06-10 11:35 Ναταλία, πρώτα από όλα πολλές ευχές για τον γάμο σας. Να ζήσετε με πολύ ευτυχία και αγάπη Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη παρέα ο Λουκάς από την Leona(ε ίσως της Αλίσα, αλλά δεν πειράζει). Μακάρι και η Αλίσα να πάει σπιτάκι της. Αν υιοθετηθούν τα μωρά, η Όλγα σου έχει έτοιμο το επόμενο πακέτο φιλοξενίας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Η natalouko: #183 23-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ναταλία, πρώτα από όλα πολλές ευχές για τον γάμο σας. Να ζήσετε με πολύ ευτυχία και αγάπη Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη παρέα ο Λουκάς από την Leona(ε ίσως της Αλίσα, αλλά δεν πειράζει). Μακάρι και η Αλίσα να πάει σπιτάκι της. Αν υιοθετηθούν τα μωρά, η Όλγα σου έχει έτοιμο το επόμενο πακέτο φιλοξενίας ? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου για τις ευχές σου!!!Με το καλό και στην κόρη σου... Όντως και τα δύο σπίτια που βρέθηκαν για τα μωρά μου είναι πολύ καλά και τα δίνω χωρίς άγχος.. Όταν φύγουν αυτά τα δύο έχω ακόμα δύο που πρέπει να βρουν σπιτάκι, οπότε η Όλγα θα περιμένει λίγο για την επόμενη φιλοξενεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 13:30 Η christina.maria: #184 23-06-10 13:30 Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 13:34 Η natalouko: #185 23-06-10 13:34 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος; Click για ανάπτυξη... Μετά μένει ο Έκτορας και ο Alvin που τον έχουμε κλείσει αλλά θα πάει αργότερα στο σπίτι του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 23:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #186 23-06-10 23:59 Ναταλία είσαι πολύ γουρλού...Μπράβο,περίφημα που τα μωρά βρήκαν σπίτι.Βάλε και καμιά αγγελία και για τα δικά μου μπας και δώσω κανένα...αλλά ταρταρούγες ποιός θα τα θέλει τα καημένα;Θα πάω αύριο να δώ τι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:02 Η ELENIP έγραψε: #187 24-06-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είχαμε καιρό να σας πούμε τα νέα μας!!! Ο Λουκάς την άλλη εβδομάδα θα πάει να ξανασυναντήσει την Leona!!!Τον υιοθέτησαν τα παιδιά που πήρανε και την Leonitsa!!!Οπότε θα ξαναβρεί την παλιά του φιλενάδα!!! Σήμερα θα έρθει μια πολύ γλυκειά κοπέλα να δει το Αλισάκι μας!!!Αν όλα πάνε καλά την κυριακή θα βρίσκεται και εκείνη στο δικό της σπιτάκι!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ναταλίτσα!!! Σιγά-σιγα όλα παίρνουν τον δρόμο τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:41 Η natalouko: #188 24-06-10 11:41 Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #189 24-06-10 11:49 Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #190 24-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Click για ανάπτυξη... Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 Η natalouko: #191 24-06-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναταλία, πρώτα από όλα πολλές ευχές για τον γάμο σας. Να ζήσετε με πολύ ευτυχία και αγάπη Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη παρέα ο Λουκάς από την Leona(ε ίσως της Αλίσα, αλλά δεν πειράζει). Μακάρι και η Αλίσα να πάει σπιτάκι της. Αν υιοθετηθούν τα μωρά, η Όλγα σου έχει έτοιμο το επόμενο πακέτο φιλοξενίας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 12:03 Η natalouko: #183 23-06-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ναταλία, πρώτα από όλα πολλές ευχές για τον γάμο σας. Να ζήσετε με πολύ ευτυχία και αγάπη Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη παρέα ο Λουκάς από την Leona(ε ίσως της Αλίσα, αλλά δεν πειράζει). Μακάρι και η Αλίσα να πάει σπιτάκι της. Αν υιοθετηθούν τα μωρά, η Όλγα σου έχει έτοιμο το επόμενο πακέτο φιλοξενίας ? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου για τις ευχές σου!!!Με το καλό και στην κόρη σου... Όντως και τα δύο σπίτια που βρέθηκαν για τα μωρά μου είναι πολύ καλά και τα δίνω χωρίς άγχος.. Όταν φύγουν αυτά τα δύο έχω ακόμα δύο που πρέπει να βρουν σπιτάκι, οπότε η Όλγα θα περιμένει λίγο για την επόμενη φιλοξενεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 13:30 Η christina.maria: #184 23-06-10 13:30 Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 13:34 Η natalouko: #185 23-06-10 13:34 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος; Click για ανάπτυξη... Μετά μένει ο Έκτορας και ο Alvin που τον έχουμε κλείσει αλλά θα πάει αργότερα στο σπίτι του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 23:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #186 23-06-10 23:59 Ναταλία είσαι πολύ γουρλού...Μπράβο,περίφημα που τα μωρά βρήκαν σπίτι.Βάλε και καμιά αγγελία και για τα δικά μου μπας και δώσω κανένα...αλλά ταρταρούγες ποιός θα τα θέλει τα καημένα;Θα πάω αύριο να δώ τι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:02 Η ELENIP έγραψε: #187 24-06-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είχαμε καιρό να σας πούμε τα νέα μας!!! Ο Λουκάς την άλλη εβδομάδα θα πάει να ξανασυναντήσει την Leona!!!Τον υιοθέτησαν τα παιδιά που πήρανε και την Leonitsa!!!Οπότε θα ξαναβρεί την παλιά του φιλενάδα!!! Σήμερα θα έρθει μια πολύ γλυκειά κοπέλα να δει το Αλισάκι μας!!!Αν όλα πάνε καλά την κυριακή θα βρίσκεται και εκείνη στο δικό της σπιτάκι!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ναταλίτσα!!! Σιγά-σιγα όλα παίρνουν τον δρόμο τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:41 Η natalouko: #188 24-06-10 11:41 Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #189 24-06-10 11:49 Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #190 24-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Click για ανάπτυξη... Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 Η natalouko: #191 24-06-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ναταλία, πρώτα από όλα πολλές ευχές για τον γάμο σας. Να ζήσετε με πολύ ευτυχία και αγάπη Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη παρέα ο Λουκάς από την Leona(ε ίσως της Αλίσα, αλλά δεν πειράζει). Μακάρι και η Αλίσα να πάει σπιτάκι της. Αν υιοθετηθούν τα μωρά, η Όλγα σου έχει έτοιμο το επόμενο πακέτο φιλοξενίας ? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου για τις ευχές σου!!!Με το καλό και στην κόρη σου... Όντως και τα δύο σπίτια που βρέθηκαν για τα μωρά μου είναι πολύ καλά και τα δίνω χωρίς άγχος.. Όταν φύγουν αυτά τα δύο έχω ακόμα δύο που πρέπει να βρουν σπιτάκι, οπότε η Όλγα θα περιμένει λίγο για την επόμενη φιλοξενεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 13:30 Η christina.maria: #184 23-06-10 13:30 Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 13:34 Η natalouko: #185 23-06-10 13:34 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος; Click για ανάπτυξη... Μετά μένει ο Έκτορας και ο Alvin που τον έχουμε κλείσει αλλά θα πάει αργότερα στο σπίτι του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 23:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #186 23-06-10 23:59 Ναταλία είσαι πολύ γουρλού...Μπράβο,περίφημα που τα μωρά βρήκαν σπίτι.Βάλε και καμιά αγγελία και για τα δικά μου μπας και δώσω κανένα...αλλά ταρταρούγες ποιός θα τα θέλει τα καημένα;Θα πάω αύριο να δώ τι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:02 Η ELENIP έγραψε: #187 24-06-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είχαμε καιρό να σας πούμε τα νέα μας!!! Ο Λουκάς την άλλη εβδομάδα θα πάει να ξανασυναντήσει την Leona!!!Τον υιοθέτησαν τα παιδιά που πήρανε και την Leonitsa!!!Οπότε θα ξαναβρεί την παλιά του φιλενάδα!!! Σήμερα θα έρθει μια πολύ γλυκειά κοπέλα να δει το Αλισάκι μας!!!Αν όλα πάνε καλά την κυριακή θα βρίσκεται και εκείνη στο δικό της σπιτάκι!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ναταλίτσα!!! Σιγά-σιγα όλα παίρνουν τον δρόμο τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:41 Η natalouko: #188 24-06-10 11:41 Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #189 24-06-10 11:49 Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #190 24-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Click για ανάπτυξη... Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 Η natalouko: #191 24-06-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 13:34 Η natalouko: #185 23-06-10 13:34 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος; Click για ανάπτυξη... Μετά μένει ο Έκτορας και ο Alvin που τον έχουμε κλείσει αλλά θα πάει αργότερα στο σπίτι του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 23:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #186 23-06-10 23:59 Ναταλία είσαι πολύ γουρλού...Μπράβο,περίφημα που τα μωρά βρήκαν σπίτι.Βάλε και καμιά αγγελία και για τα δικά μου μπας και δώσω κανένα...αλλά ταρταρούγες ποιός θα τα θέλει τα καημένα;Θα πάω αύριο να δώ τι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:02 Η ELENIP έγραψε: #187 24-06-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είχαμε καιρό να σας πούμε τα νέα μας!!! Ο Λουκάς την άλλη εβδομάδα θα πάει να ξανασυναντήσει την Leona!!!Τον υιοθέτησαν τα παιδιά που πήρανε και την Leonitsa!!!Οπότε θα ξαναβρεί την παλιά του φιλενάδα!!! Σήμερα θα έρθει μια πολύ γλυκειά κοπέλα να δει το Αλισάκι μας!!!Αν όλα πάνε καλά την κυριακή θα βρίσκεται και εκείνη στο δικό της σπιτάκι!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ναταλίτσα!!! Σιγά-σιγα όλα παίρνουν τον δρόμο τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:41 Η natalouko: #188 24-06-10 11:41 Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #189 24-06-10 11:49 Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #190 24-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Click για ανάπτυξη... Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 Η natalouko: #191 24-06-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος; Click για ανάπτυξη... Μετά μένει ο Έκτορας και ο Alvin που τον έχουμε κλείσει αλλά θα πάει αργότερα στο σπίτι του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 23:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #186 23-06-10 23:59 Ναταλία είσαι πολύ γουρλού...Μπράβο,περίφημα που τα μωρά βρήκαν σπίτι.Βάλε και καμιά αγγελία και για τα δικά μου μπας και δώσω κανένα...αλλά ταρταρούγες ποιός θα τα θέλει τα καημένα;Θα πάω αύριο να δώ τι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:02 Η ELENIP έγραψε: #187 24-06-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είχαμε καιρό να σας πούμε τα νέα μας!!! Ο Λουκάς την άλλη εβδομάδα θα πάει να ξανασυναντήσει την Leona!!!Τον υιοθέτησαν τα παιδιά που πήρανε και την Leonitsa!!!Οπότε θα ξαναβρεί την παλιά του φιλενάδα!!! Σήμερα θα έρθει μια πολύ γλυκειά κοπέλα να δει το Αλισάκι μας!!!Αν όλα πάνε καλά την κυριακή θα βρίσκεται και εκείνη στο δικό της σπιτάκι!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ναταλίτσα!!! Σιγά-σιγα όλα παίρνουν τον δρόμο τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:41 Η natalouko: #188 24-06-10 11:41 Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #189 24-06-10 11:49 Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #190 24-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Click για ανάπτυξη... Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 Η natalouko: #191 24-06-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναταλία είσαι πολύ γουρλού...Μπράβο,περίφημα που τα μωρά βρήκαν σπίτι.Βάλε και καμιά αγγελία και για τα δικά μου μπας και δώσω κανένα...αλλά ταρταρούγες ποιός θα τα θέλει τα καημένα;Θα πάω αύριο να δώ τι γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:02 Η ELENIP έγραψε: #187 24-06-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είχαμε καιρό να σας πούμε τα νέα μας!!! Ο Λουκάς την άλλη εβδομάδα θα πάει να ξανασυναντήσει την Leona!!!Τον υιοθέτησαν τα παιδιά που πήρανε και την Leonitsa!!!Οπότε θα ξαναβρεί την παλιά του φιλενάδα!!! Σήμερα θα έρθει μια πολύ γλυκειά κοπέλα να δει το Αλισάκι μας!!!Αν όλα πάνε καλά την κυριακή θα βρίσκεται και εκείνη στο δικό της σπιτάκι!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ναταλίτσα!!! Σιγά-σιγα όλα παίρνουν τον δρόμο τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:41 Η natalouko: #188 24-06-10 11:41 Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #189 24-06-10 11:49 Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #190 24-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Click για ανάπτυξη... Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 Η natalouko: #191 24-06-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είχαμε καιρό να σας πούμε τα νέα μας!!! Ο Λουκάς την άλλη εβδομάδα θα πάει να ξανασυναντήσει την Leona!!!Τον υιοθέτησαν τα παιδιά που πήρανε και την Leonitsa!!!Οπότε θα ξαναβρεί την παλιά του φιλενάδα!!! Σήμερα θα έρθει μια πολύ γλυκειά κοπέλα να δει το Αλισάκι μας!!!Αν όλα πάνε καλά την κυριακή θα βρίσκεται και εκείνη στο δικό της σπιτάκι!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ναταλίτσα!!! Σιγά-σιγα όλα παίρνουν τον δρόμο τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:41 Η natalouko: #188 24-06-10 11:41 Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #189 24-06-10 11:49 Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #190 24-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Click για ανάπτυξη... Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 Η natalouko: #191 24-06-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #189 24-06-10 11:49 Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #190 24-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Click για ανάπτυξη... Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 Η natalouko: #191 24-06-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #190 24-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Click για ανάπτυξη... Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 Η natalouko: #191 24-06-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου... Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!! Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!! Click για ανάπτυξη... Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 Η natalouko: #191 24-06-10 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει... Click για ανάπτυξη... Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!Αν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:41 Η Terifique: #192 24-06-10 13:41 Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 13:56 Η natalouko: #193 24-06-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Terifique: Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!! Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 16:59 Η natalouko: #194 24-06-10 16:59 Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:03 Η aporw έγραψε: #195 24-06-10 17:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα! μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:12 Η Terifique: #196 24-06-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ.. Τι να πω??? Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!! Click για ανάπτυξη... Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:19 Η natalouko: #197 24-06-10 17:19 Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #198 24-06-10 17:39 Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:43 Η natalouko: #199 24-06-10 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι. Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες! Click για ανάπτυξη... Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 17:49 Η aporw έγραψε: #200 24-06-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο??? Click για ανάπτυξη... αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε! αλλαζετε χρωμα στα γατια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.