Αλίσια & Λουκάς: Γατομωράκια με άστρο!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μακαρι να πανε ολα καλα και για την Αλίσια!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναταλία, πρώτα από όλα πολλές ευχές για τον γάμο σας. Να ζήσετε με πολύ ευτυχία και αγάπη:)

Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη παρέα ο Λουκάς από την Leona(ε ίσως της Αλίσα, αλλά δεν πειράζει:D). Μακάρι και η Αλίσα να πάει σπιτάκι της.

Αν υιοθετηθούν τα μωρά, η Όλγα σου έχει έτοιμο το επόμενο πακέτο φιλοξενίας ?:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναταλία, πρώτα από όλα πολλές ευχές για τον γάμο σας. Να ζήσετε με πολύ ευτυχία και αγάπη:)

Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη παρέα ο Λουκάς από την Leona(ε ίσως της Αλίσα, αλλά δεν πειράζει:D). Μακάρι και η Αλίσα να πάει σπιτάκι της.

Αν υιοθετηθούν τα μωρά, η Όλγα σου έχει έτοιμο το επόμενο πακέτο φιλοξενίας ?:P:P

Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου για τις ευχές σου!!!:P:PΜε το καλό και στην κόρη σου...:D:D
Όντως και τα δύο σπίτια που βρέθηκαν για τα μωρά μου είναι πολύ καλά και τα δίνω χωρίς άγχος..:redface::redface:

Όταν φύγουν αυτά τα δύο έχω ακόμα δύο που πρέπει να βρουν σπιτάκι, οπότε η Όλγα θα περιμένει λίγο για την επόμενη φιλοξενεία..:redface::redface::P:P

Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος;

Μπράβο! Χάρηκα πολύ για τον Λουκά , εύχομαι να υιοθετηθεί και η Αλίσια! Και μετά θα μείνει ο Έκτορας και ποιος άλλος;
Μετά μένει ο Έκτορας και ο Alvin που τον έχουμε κλείσει αλλά θα πάει αργότερα στο σπίτι του!!!:P:P

Ναταλία είσαι πολύ γουρλού...Μπράβο,περίφημα που τα μωρά βρήκαν σπίτι.:):):)Βάλε και καμιά αγγελία και για τα δικά μου μπας και δώσω κανένα...:whistle::whistle:;););)αλλά ταρταρούγες ποιός θα τα θέλει τα καημένα;:(:(:(Θα πάω αύριο να δώ τι γίνεται...:hmm::hmm:

Είχαμε καιρό να σας πούμε τα νέα μας!!!:P:P:D:D
Ο Λουκάς την άλλη εβδομάδα θα πάει να ξανασυναντήσει την Leona!!!:D:D:P:PΤον υιοθέτησαν τα παιδιά που πήρανε και την Leonitsa!!!:D:D:P:PΟπότε θα ξαναβρεί την παλιά του φιλενάδα!!!:D:D:P:P

Σήμερα θα έρθει μια πολύ γλυκειά κοπέλα να δει το Αλισάκι μας!!!:D:D:P:PΑν όλα πάνε καλά την κυριακή θα βρίσκεται και εκείνη στο δικό της σπιτάκι!!!:D:D:P:P:P

Μπράβο Ναταλίτσα!!! Σιγά-σιγα όλα παίρνουν τον δρόμο τους!!!:clapup::clapup::D

Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου...:D:D:D

Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!:clapup::clapup::clapup:Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!!:D:D:D:P:P:P
Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!!:P:P:D:D:D

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο!:clapup:

Μπορεί να είμαι γουρλού αλλά όλη την προσπάθεια και την εύρεση καλών γατογονιών την έκανε η Όλγα από τον Σύλλογο φίλων των ζώων Χαλανδρίου...:D:D:D

Και η Αλίσια και ο Λουκάς υιοθετήθηκαν!!!:clapup::clapup::clapup:Την κυριακή θα πάει στο σπιτάκι της το Αλισάκι και την Δευτέρα ο Λουκάκος!!!:D:D:D:P:P:P
Εύχομαι σε όλα τα γατόνια να βρουν τέτοια καλά σπίτια!!!:P:P:D:D:D

Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει...:P

Eμ ο παππάς τα γένια του ευλογάει...:P
Είναι η αλήθεια Βούλα μου!!!:P:P:PΑν δεν ήταν η Όλγα δεν είχαν βρεθεί τόσο γρήγορα και τόσο καλές οικογένειες για τα μωράκια!!!:D:D:P:P

Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! :D Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin :hmm: αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!!

Τα τελειότερα νέα για τα μωράκια!!! Και τα 2 μικρά θα είναι και παρέα, τί όμορφα!! :D Μπράβο σου, πάντα τέτοια (και στου 'Εκτορα τώρα και του Alvin :hmm: αυτός μου ξέφυγε δεν τον έχω δεί, του έχεις αγγελία?)!!
Δεν θα πάνε στο ίδιο σπίτι αλλά μια χαρά θα είναι!!!:P:P:D:D
Στον Alvin δεν έχω ανοίξει αγγελία γιατί την επόμενη μέρα που τον βρήκα, του βρήκα σπίτι και την άλλη εβδομάδα θα πάει στην καινούρια του μαμά!!!:clapup::clapup::clapup:

Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..:/::/:Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ..:worry::worry::eek::eek::worry: Τι να πω??? ;);)
Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!!:P:P:P

Τελικά η υιοθεσία της Αλίσια ναυάγησε..:/::/:Νομίζανε από τις φώτος ότι ήταν γκρι αλλά από κοντά την είδανε καφέ..:worry::worry::eek::eek::worry: Τι να πω??? ;);)
Κάθε εμπόδιο για καλό έχω να πω εγώ.. Οπότε το κοριτσάκι μας είναι και πάλι διαθέσιμο!!!:P:P:P

:eek::eek::eek::eek::eek:
ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! :knife::knife::knife::knife:
Θα σου ελεγα να τους πεις για την Sambuca αλλα με τετοια μυαλα αστα!:P μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκρι και απο κοντα να ειναι γκρι ποντικι!:worry::P

:wacko::wacko::blink::blink::knife: Τί να πεί κανείς για τα γούστα!??! Αλλά γονείς με τέτοια κριτήρια ίσως να μην είναι οι καταλληλότεροι για την μικρή Αλίσια.... (θετική σκέψη πάνω απ' όλα)!! 'Αντε σύντομα σ' ένα σωστό σπίτι!!! :/:

Μετά από αυτά που άκουσα, ειλικρινά, και να είχα μπλε γατόνι δεν θα τους το έδινα...;);)Και εννοείται ότι και γνώμη να αλλάξουν για την Αλίσια δεν την δινω τώρα εγώ. Τι είναι τα γατόνια??? αντικείμενα??? Να διαλλέγουμε χρώμα και μέγεθος???:mad::mad:;)

Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι.:P
Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες!

Ενταξει λοιπον Ναταλια,θα σου δωσω ενα ο,τι να'ναι,κι οχι το τεραστιο μπλε που ονειρευεσαι.:P
Πλακα κανω,προφανως δεν ηταν αρκετα συνειδητοποιημενοι ωστε να εχουν το κοριτσι μας στο σπιτι τους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες!
Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..:hmm::hmm:Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο???:mad::mad:

Μου κάνει εντύπωση γιατί από φώτος είδαν την Αλίσια και ήθελαν να την υιοθετήσουν..:hmm::hmm:Τι νόμιζαν?? ότι κάνουμε ειδική επεξεργασία εικόνας για να παραπλανούμε τον κόσμο???:mad::mad:

αφου ξερουμε τι απατεωνες ειστε!:P:P:P αλλαζετε χρωμα στα γατια σας!:P:P:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back