lucky_cat Νεοφερμένο μέλος Ο lucky_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο lucky_cat: #81 07-09-09 17:20 Σε ηλικία περίπου 4ων μηνών έχουν καινούργιους κυνόδοντες στο κάτω σαγόνι? Αυτό παρατήρησα τις 2 τελευταίες μέρες! Αυτό μήπως τις κάνει να δαγκώνουν πιο πολύ ή να είναι ανήσυχες/ευερέθιστες...? EDIT : Με μία προσεκτικότερη ματιά βλέπω ότι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας είναι καινούργιος (λίγο πιο μικρός) ενώ κάτω αριστερά έχει δύο... ο νέος δείχνει να μετατωπίζει τον παλιό πέρνωντας τη θέση του ενώ επάνω μόλις τώρα παρατήρησα ότι ξεπροβάλλουν 2 νέοι κυνόδοντες(δύο μικρές μύτες ξεπροβάλουν απ τα ούλα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #82 07-09-09 17:33 Ναι μαλλον νεα δοντακια ειναι.Αλλες δαγκωνουν περισσοτερο εκεινες τις μερες,αλλες οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:58 Η tsitsini1: #83 07-09-09 22:58 Εμένα όταν άλλαζε δοντάκια δάγκωνε πολύ και μασουλούσε μια μάλλινη ζακέτα που είχα. Εγώ βρήκα τα δοντάκια στη ζακέτα και σοκαρίστηκα γιατί δεν ήξερα ότι αλλάζουν δόντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η michaela έγραψε: #84 08-09-09 00:28 εμενα το γατσονι μου ειχε χτυπησει και ειχε βγει ο κυνοδοντας του και δεν εχω δει να βγαινει καινουργιος...λετε να μην βγαιλει αλλον??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky_cat Νεοφερμένο μέλος Ο lucky_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο lucky_cat: #85 08-09-09 18:27 Εμένα είναι 4 1/2 μηνών και βγάζει νέα δόντια... Αν η δικιά σου τα άλλαξε και "έχασε" το καινούργιο (όπως συμβαίνει και με μας) μάλλον δε θα βγάλει άλλο. Αν δεν τα έχει αλλάξει ακόμα μάλλον θα βγάλει. Ε δε νομίζω να βγάζουν και 3η φορά δόντια! Ένας κτηνίατρος μπορεί όμως να μας πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alniyat Νεοφερμένο μέλος Η Alniyat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Alniyat έγραψε: #86 23-09-09 23:13 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά η δική μου σταμάτησε να τρώει όταν άλλαζε δόντια και σταμάτησα την ξηρά τροφή και της έδινα κονσέρβα εκείνη την περίοδο. Εξαρτάται από την γάτα πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magenta Νεοφερμένο μέλος Η magenta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η magenta έγραψε: #87 03-12-09 23:36 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Ceres Victoria: #88 04-12-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από magenta: Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Click για ανάπτυξη... αλλαζει δοντια! Ειναι φυσιολογικο να κρεμεται για λιγο, θα πεσει μονο του. Αν δεις οτι δεν πεφτει πηγαινε την στον κτηνιατρο να της το βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zenia1 Νεοφερμένο μέλος Η zenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η zenia1 έγραψε: #89 27-12-09 14:37 Δόντια στις γάτες γεια σας κ χρονια πολλα....θελω να σας ρωτησω..μια γατα ποτε βγαζει τα πρωτα της δοντακια??η μια γατα μου ειναι 7μιση -8 μηνων κ τωρα πριν 10 λεπτα εβλεπα οτι κατι την ενοχλει στ στομα της..ειδα οτι το δοντι της(το μεγαλο μυτερο)κρεμεται..κ εχει λιγακι αιμα..προσπαθησα να της το βγαλω αλλα φοβαμαι μη τη πονεσω..σας παρακαλω πειτε μου τι συναιβει..ανησυχωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:06 Η julia έγραψε: #90 27-12-09 18:06 Τίποτα, όλα καλά, αλλάζει δόντια, θα τα κάνει όλα μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η kyriaki1980: #91 03-01-10 15:47 Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ηλικία περίπου 4ων μηνών έχουν καινούργιους κυνόδοντες στο κάτω σαγόνι? Αυτό παρατήρησα τις 2 τελευταίες μέρες! Αυτό μήπως τις κάνει να δαγκώνουν πιο πολύ ή να είναι ανήσυχες/ευερέθιστες...? EDIT : Με μία προσεκτικότερη ματιά βλέπω ότι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας είναι καινούργιος (λίγο πιο μικρός) ενώ κάτω αριστερά έχει δύο... ο νέος δείχνει να μετατωπίζει τον παλιό πέρνωντας τη θέση του ενώ επάνω μόλις τώρα παρατήρησα ότι ξεπροβάλλουν 2 νέοι κυνόδοντες(δύο μικρές μύτες ξεπροβάλουν απ τα ούλα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #82 07-09-09 17:33 Ναι μαλλον νεα δοντακια ειναι.Αλλες δαγκωνουν περισσοτερο εκεινες τις μερες,αλλες οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:58 Η tsitsini1: #83 07-09-09 22:58 Εμένα όταν άλλαζε δοντάκια δάγκωνε πολύ και μασουλούσε μια μάλλινη ζακέτα που είχα. Εγώ βρήκα τα δοντάκια στη ζακέτα και σοκαρίστηκα γιατί δεν ήξερα ότι αλλάζουν δόντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η michaela έγραψε: #84 08-09-09 00:28 εμενα το γατσονι μου ειχε χτυπησει και ειχε βγει ο κυνοδοντας του και δεν εχω δει να βγαινει καινουργιος...λετε να μην βγαιλει αλλον??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky_cat Νεοφερμένο μέλος Ο lucky_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο lucky_cat: #85 08-09-09 18:27 Εμένα είναι 4 1/2 μηνών και βγάζει νέα δόντια... Αν η δικιά σου τα άλλαξε και "έχασε" το καινούργιο (όπως συμβαίνει και με μας) μάλλον δε θα βγάλει άλλο. Αν δεν τα έχει αλλάξει ακόμα μάλλον θα βγάλει. Ε δε νομίζω να βγάζουν και 3η φορά δόντια! Ένας κτηνίατρος μπορεί όμως να μας πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alniyat Νεοφερμένο μέλος Η Alniyat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Alniyat έγραψε: #86 23-09-09 23:13 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά η δική μου σταμάτησε να τρώει όταν άλλαζε δόντια και σταμάτησα την ξηρά τροφή και της έδινα κονσέρβα εκείνη την περίοδο. Εξαρτάται από την γάτα πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magenta Νεοφερμένο μέλος Η magenta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η magenta έγραψε: #87 03-12-09 23:36 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Ceres Victoria: #88 04-12-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από magenta: Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Click για ανάπτυξη... αλλαζει δοντια! Ειναι φυσιολογικο να κρεμεται για λιγο, θα πεσει μονο του. Αν δεις οτι δεν πεφτει πηγαινε την στον κτηνιατρο να της το βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zenia1 Νεοφερμένο μέλος Η zenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η zenia1 έγραψε: #89 27-12-09 14:37 Δόντια στις γάτες γεια σας κ χρονια πολλα....θελω να σας ρωτησω..μια γατα ποτε βγαζει τα πρωτα της δοντακια??η μια γατα μου ειναι 7μιση -8 μηνων κ τωρα πριν 10 λεπτα εβλεπα οτι κατι την ενοχλει στ στομα της..ειδα οτι το δοντι της(το μεγαλο μυτερο)κρεμεται..κ εχει λιγακι αιμα..προσπαθησα να της το βγαλω αλλα φοβαμαι μη τη πονεσω..σας παρακαλω πειτε μου τι συναιβει..ανησυχωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:06 Η julia έγραψε: #90 27-12-09 18:06 Τίποτα, όλα καλά, αλλάζει δόντια, θα τα κάνει όλα μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η kyriaki1980: #91 03-01-10 15:47 Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μαλλον νεα δοντακια ειναι.Αλλες δαγκωνουν περισσοτερο εκεινες τις μερες,αλλες οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:58 Η tsitsini1: #83 07-09-09 22:58 Εμένα όταν άλλαζε δοντάκια δάγκωνε πολύ και μασουλούσε μια μάλλινη ζακέτα που είχα. Εγώ βρήκα τα δοντάκια στη ζακέτα και σοκαρίστηκα γιατί δεν ήξερα ότι αλλάζουν δόντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η michaela έγραψε: #84 08-09-09 00:28 εμενα το γατσονι μου ειχε χτυπησει και ειχε βγει ο κυνοδοντας του και δεν εχω δει να βγαινει καινουργιος...λετε να μην βγαιλει αλλον??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky_cat Νεοφερμένο μέλος Ο lucky_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο lucky_cat: #85 08-09-09 18:27 Εμένα είναι 4 1/2 μηνών και βγάζει νέα δόντια... Αν η δικιά σου τα άλλαξε και "έχασε" το καινούργιο (όπως συμβαίνει και με μας) μάλλον δε θα βγάλει άλλο. Αν δεν τα έχει αλλάξει ακόμα μάλλον θα βγάλει. Ε δε νομίζω να βγάζουν και 3η φορά δόντια! Ένας κτηνίατρος μπορεί όμως να μας πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alniyat Νεοφερμένο μέλος Η Alniyat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Alniyat έγραψε: #86 23-09-09 23:13 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά η δική μου σταμάτησε να τρώει όταν άλλαζε δόντια και σταμάτησα την ξηρά τροφή και της έδινα κονσέρβα εκείνη την περίοδο. Εξαρτάται από την γάτα πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magenta Νεοφερμένο μέλος Η magenta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η magenta έγραψε: #87 03-12-09 23:36 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Ceres Victoria: #88 04-12-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από magenta: Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Click για ανάπτυξη... αλλαζει δοντια! Ειναι φυσιολογικο να κρεμεται για λιγο, θα πεσει μονο του. Αν δεις οτι δεν πεφτει πηγαινε την στον κτηνιατρο να της το βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zenia1 Νεοφερμένο μέλος Η zenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η zenia1 έγραψε: #89 27-12-09 14:37 Δόντια στις γάτες γεια σας κ χρονια πολλα....θελω να σας ρωτησω..μια γατα ποτε βγαζει τα πρωτα της δοντακια??η μια γατα μου ειναι 7μιση -8 μηνων κ τωρα πριν 10 λεπτα εβλεπα οτι κατι την ενοχλει στ στομα της..ειδα οτι το δοντι της(το μεγαλο μυτερο)κρεμεται..κ εχει λιγακι αιμα..προσπαθησα να της το βγαλω αλλα φοβαμαι μη τη πονεσω..σας παρακαλω πειτε μου τι συναιβει..ανησυχωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:06 Η julia έγραψε: #90 27-12-09 18:06 Τίποτα, όλα καλά, αλλάζει δόντια, θα τα κάνει όλα μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η kyriaki1980: #91 03-01-10 15:47 Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα όταν άλλαζε δοντάκια δάγκωνε πολύ και μασουλούσε μια μάλλινη ζακέτα που είχα. Εγώ βρήκα τα δοντάκια στη ζακέτα και σοκαρίστηκα γιατί δεν ήξερα ότι αλλάζουν δόντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:28 Η michaela έγραψε: #84 08-09-09 00:28 εμενα το γατσονι μου ειχε χτυπησει και ειχε βγει ο κυνοδοντας του και δεν εχω δει να βγαινει καινουργιος...λετε να μην βγαιλει αλλον??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky_cat Νεοφερμένο μέλος Ο lucky_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο lucky_cat: #85 08-09-09 18:27 Εμένα είναι 4 1/2 μηνών και βγάζει νέα δόντια... Αν η δικιά σου τα άλλαξε και "έχασε" το καινούργιο (όπως συμβαίνει και με μας) μάλλον δε θα βγάλει άλλο. Αν δεν τα έχει αλλάξει ακόμα μάλλον θα βγάλει. Ε δε νομίζω να βγάζουν και 3η φορά δόντια! Ένας κτηνίατρος μπορεί όμως να μας πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alniyat Νεοφερμένο μέλος Η Alniyat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Alniyat έγραψε: #86 23-09-09 23:13 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά η δική μου σταμάτησε να τρώει όταν άλλαζε δόντια και σταμάτησα την ξηρά τροφή και της έδινα κονσέρβα εκείνη την περίοδο. Εξαρτάται από την γάτα πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magenta Νεοφερμένο μέλος Η magenta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η magenta έγραψε: #87 03-12-09 23:36 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Ceres Victoria: #88 04-12-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από magenta: Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Click για ανάπτυξη... αλλαζει δοντια! Ειναι φυσιολογικο να κρεμεται για λιγο, θα πεσει μονο του. Αν δεις οτι δεν πεφτει πηγαινε την στον κτηνιατρο να της το βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zenia1 Νεοφερμένο μέλος Η zenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η zenia1 έγραψε: #89 27-12-09 14:37 Δόντια στις γάτες γεια σας κ χρονια πολλα....θελω να σας ρωτησω..μια γατα ποτε βγαζει τα πρωτα της δοντακια??η μια γατα μου ειναι 7μιση -8 μηνων κ τωρα πριν 10 λεπτα εβλεπα οτι κατι την ενοχλει στ στομα της..ειδα οτι το δοντι της(το μεγαλο μυτερο)κρεμεται..κ εχει λιγακι αιμα..προσπαθησα να της το βγαλω αλλα φοβαμαι μη τη πονεσω..σας παρακαλω πειτε μου τι συναιβει..ανησυχωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:06 Η julia έγραψε: #90 27-12-09 18:06 Τίποτα, όλα καλά, αλλάζει δόντια, θα τα κάνει όλα μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η kyriaki1980: #91 03-01-10 15:47 Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα το γατσονι μου ειχε χτυπησει και ειχε βγει ο κυνοδοντας του και δεν εχω δει να βγαινει καινουργιος...λετε να μην βγαιλει αλλον??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky_cat Νεοφερμένο μέλος Ο lucky_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο lucky_cat: #85 08-09-09 18:27 Εμένα είναι 4 1/2 μηνών και βγάζει νέα δόντια... Αν η δικιά σου τα άλλαξε και "έχασε" το καινούργιο (όπως συμβαίνει και με μας) μάλλον δε θα βγάλει άλλο. Αν δεν τα έχει αλλάξει ακόμα μάλλον θα βγάλει. Ε δε νομίζω να βγάζουν και 3η φορά δόντια! Ένας κτηνίατρος μπορεί όμως να μας πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alniyat Νεοφερμένο μέλος Η Alniyat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Alniyat έγραψε: #86 23-09-09 23:13 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά η δική μου σταμάτησε να τρώει όταν άλλαζε δόντια και σταμάτησα την ξηρά τροφή και της έδινα κονσέρβα εκείνη την περίοδο. Εξαρτάται από την γάτα πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magenta Νεοφερμένο μέλος Η magenta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η magenta έγραψε: #87 03-12-09 23:36 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Ceres Victoria: #88 04-12-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από magenta: Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Click για ανάπτυξη... αλλαζει δοντια! Ειναι φυσιολογικο να κρεμεται για λιγο, θα πεσει μονο του. Αν δεις οτι δεν πεφτει πηγαινε την στον κτηνιατρο να της το βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zenia1 Νεοφερμένο μέλος Η zenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η zenia1 έγραψε: #89 27-12-09 14:37 Δόντια στις γάτες γεια σας κ χρονια πολλα....θελω να σας ρωτησω..μια γατα ποτε βγαζει τα πρωτα της δοντακια??η μια γατα μου ειναι 7μιση -8 μηνων κ τωρα πριν 10 λεπτα εβλεπα οτι κατι την ενοχλει στ στομα της..ειδα οτι το δοντι της(το μεγαλο μυτερο)κρεμεται..κ εχει λιγακι αιμα..προσπαθησα να της το βγαλω αλλα φοβαμαι μη τη πονεσω..σας παρακαλω πειτε μου τι συναιβει..ανησυχωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:06 Η julia έγραψε: #90 27-12-09 18:06 Τίποτα, όλα καλά, αλλάζει δόντια, θα τα κάνει όλα μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η kyriaki1980: #91 03-01-10 15:47 Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα είναι 4 1/2 μηνών και βγάζει νέα δόντια... Αν η δικιά σου τα άλλαξε και "έχασε" το καινούργιο (όπως συμβαίνει και με μας) μάλλον δε θα βγάλει άλλο. Αν δεν τα έχει αλλάξει ακόμα μάλλον θα βγάλει. Ε δε νομίζω να βγάζουν και 3η φορά δόντια! Ένας κτηνίατρος μπορεί όμως να μας πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alniyat Νεοφερμένο μέλος Η Alniyat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Alniyat έγραψε: #86 23-09-09 23:13 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά η δική μου σταμάτησε να τρώει όταν άλλαζε δόντια και σταμάτησα την ξηρά τροφή και της έδινα κονσέρβα εκείνη την περίοδο. Εξαρτάται από την γάτα πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magenta Νεοφερμένο μέλος Η magenta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η magenta έγραψε: #87 03-12-09 23:36 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Ceres Victoria: #88 04-12-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από magenta: Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Click για ανάπτυξη... αλλαζει δοντια! Ειναι φυσιολογικο να κρεμεται για λιγο, θα πεσει μονο του. Αν δεις οτι δεν πεφτει πηγαινε την στον κτηνιατρο να της το βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zenia1 Νεοφερμένο μέλος Η zenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η zenia1 έγραψε: #89 27-12-09 14:37 Δόντια στις γάτες γεια σας κ χρονια πολλα....θελω να σας ρωτησω..μια γατα ποτε βγαζει τα πρωτα της δοντακια??η μια γατα μου ειναι 7μιση -8 μηνων κ τωρα πριν 10 λεπτα εβλεπα οτι κατι την ενοχλει στ στομα της..ειδα οτι το δοντι της(το μεγαλο μυτερο)κρεμεται..κ εχει λιγακι αιμα..προσπαθησα να της το βγαλω αλλα φοβαμαι μη τη πονεσω..σας παρακαλω πειτε μου τι συναιβει..ανησυχωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:06 Η julia έγραψε: #90 27-12-09 18:06 Τίποτα, όλα καλά, αλλάζει δόντια, θα τα κάνει όλα μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η kyriaki1980: #91 03-01-10 15:47 Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά η δική μου σταμάτησε να τρώει όταν άλλαζε δόντια και σταμάτησα την ξηρά τροφή και της έδινα κονσέρβα εκείνη την περίοδο. Εξαρτάται από την γάτα πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magenta Νεοφερμένο μέλος Η magenta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η magenta έγραψε: #87 03-12-09 23:36 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Ceres Victoria: #88 04-12-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από magenta: Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Click για ανάπτυξη... αλλαζει δοντια! Ειναι φυσιολογικο να κρεμεται για λιγο, θα πεσει μονο του. Αν δεις οτι δεν πεφτει πηγαινε την στον κτηνιατρο να της το βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zenia1 Νεοφερμένο μέλος Η zenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η zenia1 έγραψε: #89 27-12-09 14:37 Δόντια στις γάτες γεια σας κ χρονια πολλα....θελω να σας ρωτησω..μια γατα ποτε βγαζει τα πρωτα της δοντακια??η μια γατα μου ειναι 7μιση -8 μηνων κ τωρα πριν 10 λεπτα εβλεπα οτι κατι την ενοχλει στ στομα της..ειδα οτι το δοντι της(το μεγαλο μυτερο)κρεμεται..κ εχει λιγακι αιμα..προσπαθησα να της το βγαλω αλλα φοβαμαι μη τη πονεσω..σας παρακαλω πειτε μου τι συναιβει..ανησυχωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:06 Η julia έγραψε: #90 27-12-09 18:06 Τίποτα, όλα καλά, αλλάζει δόντια, θα τα κάνει όλα μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η kyriaki1980: #91 03-01-10 15:47 Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:18 Η Ceres Victoria: #88 04-12-09 04:18 Αρχική Δημοσίευση από magenta: Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Click για ανάπτυξη... αλλαζει δοντια! Ειναι φυσιολογικο να κρεμεται για λιγο, θα πεσει μονο του. Αν δεις οτι δεν πεφτει πηγαινε την στον κτηνιατρο να της το βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zenia1 Νεοφερμένο μέλος Η zenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η zenia1 έγραψε: #89 27-12-09 14:37 Δόντια στις γάτες γεια σας κ χρονια πολλα....θελω να σας ρωτησω..μια γατα ποτε βγαζει τα πρωτα της δοντακια??η μια γατα μου ειναι 7μιση -8 μηνων κ τωρα πριν 10 λεπτα εβλεπα οτι κατι την ενοχλει στ στομα της..ειδα οτι το δοντι της(το μεγαλο μυτερο)κρεμεται..κ εχει λιγακι αιμα..προσπαθησα να της το βγαλω αλλα φοβαμαι μη τη πονεσω..σας παρακαλω πειτε μου τι συναιβει..ανησυχωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:06 Η julia έγραψε: #90 27-12-09 18:06 Τίποτα, όλα καλά, αλλάζει δόντια, θα τα κάνει όλα μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η kyriaki1980: #91 03-01-10 15:47 Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από magenta: Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες δύο μέρες το Μιραντάκι μου έκλαιγε και δεν καταλάβαινα τι έχει.Πριν από λίγο την πήρα αγγαλιά και όταν χασμουρήθηκε παρατήρησα οτι ο κάτω δεξιός κυνόδοντας .. κρεμόταν!Της τον κούνησα και φάνηκε πως πόνεσε.Είναι περίπου 4 μηνών και αναρωτιέμαι αν αλλάζει δόντια ή το έσπασε..Αν απλά αλλάζει δόντια δε θα έπρεπε να έχει βγει και όχι να κρέμεται;;; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων! Click για ανάπτυξη... αλλαζει δοντια! Ειναι φυσιολογικο να κρεμεται για λιγο, θα πεσει μονο του. Αν δεις οτι δεν πεφτει πηγαινε την στον κτηνιατρο να της το βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zenia1 Νεοφερμένο μέλος Η zenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η zenia1 έγραψε: #89 27-12-09 14:37 Δόντια στις γάτες γεια σας κ χρονια πολλα....θελω να σας ρωτησω..μια γατα ποτε βγαζει τα πρωτα της δοντακια??η μια γατα μου ειναι 7μιση -8 μηνων κ τωρα πριν 10 λεπτα εβλεπα οτι κατι την ενοχλει στ στομα της..ειδα οτι το δοντι της(το μεγαλο μυτερο)κρεμεται..κ εχει λιγακι αιμα..προσπαθησα να της το βγαλω αλλα φοβαμαι μη τη πονεσω..σας παρακαλω πειτε μου τι συναιβει..ανησυχωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:06 Η julia έγραψε: #90 27-12-09 18:06 Τίποτα, όλα καλά, αλλάζει δόντια, θα τα κάνει όλα μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η kyriaki1980: #91 03-01-10 15:47 Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δόντια στις γάτες γεια σας κ χρονια πολλα....θελω να σας ρωτησω..μια γατα ποτε βγαζει τα πρωτα της δοντακια??η μια γατα μου ειναι 7μιση -8 μηνων κ τωρα πριν 10 λεπτα εβλεπα οτι κατι την ενοχλει στ στομα της..ειδα οτι το δοντι της(το μεγαλο μυτερο)κρεμεται..κ εχει λιγακι αιμα..προσπαθησα να της το βγαλω αλλα φοβαμαι μη τη πονεσω..σας παρακαλω πειτε μου τι συναιβει..ανησυχωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:06 Η julia έγραψε: #90 27-12-09 18:06 Τίποτα, όλα καλά, αλλάζει δόντια, θα τα κάνει όλα μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η kyriaki1980: #91 03-01-10 15:47 Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τίποτα, όλα καλά, αλλάζει δόντια, θα τα κάνει όλα μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η kyriaki1980: #91 03-01-10 15:47 Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βοήθειααα Είμαστε σε κατάσταση πανικού... Τρίτη μέρα είναι που τον έχουμε τον γατούλη στο σπίτι και πριν ένα τεταρτάκι πήγε να φάει στην κουζίνα, και μετά απο τα κρακ κρακ της ξηρας τροφής, εμφανίζεται με ματωμένα πόδια, ματωμένο στόμα και ένα δόντι κάτω απο το τραπέζι..... Δεν δείχνει να πονάει, δεν κλαίει, δεν νιαούρίζει (μόνο σαν να τον ενοχλούσε κάτι στο στόμα) και τώρα είναι ξαπλωμένος στην συνηθισμένη του θέση πάνω στην καρέκλα...... Πήραμε τον κτηνίατρο και μας είπε οτι τα γατάκια βγάζουν δόντια (!!!!!!!!) κάτι που δεν ήξερα.... και απλά άλλαξε το δόντι του τρώγοντας.. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:49 Η Πουπουλίνα: #92 03-01-10 15:49 εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα προσωπικα οχι...ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...προσπαθησε να βρεις γιατρο να τον πας σημερα...τουλαχιστον να εισαι σιγουρη οτι ειναι δοντι...υπαρχει περιπτωση να ειναι γιαλια;...μηπως ειχε σπασει κατι πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:06 Η yasmin1gr: #93 03-01-10 16:06 ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι συμβαινει αν ειναι αυτο βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η kyriaki1980: #94 03-01-10 16:09 οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι ούτε γυαλιά έψαξα όλο το σπίτι για καμια ζημια ή για σημάδια αίματος αλλού εκτος απο το τραπέζι που είναι η τροφή του κάτω, αλλά τίποτα. Και το δόντι βγήκε ολόκληρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:12 Η Hlianna έγραψε: #95 03-01-10 16:12 ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ουτε εμενα μου εχει τυχει αλλα ξερω οτι αλλαζουν δοντια..και αφου βγηκε και ολοκληρο ισως να ειναι αυτο..καλο ειναι να πας να το δει να εισαι σιγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Η Τσαμπικος: #96 03-01-10 17:53 Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μην αγχωνεσαι ο γατουλης σου μεγαλωνει και αλλαζει δοντακια!! σαν μικρος κυνοδοντας δεν ειναι το δοντι που βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η kyriaki1980: #97 03-01-10 18:30 Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι σαν μικρός κυνόδοντας ήταν. (το έχουμε κρατήσει για να το δείξουμε στον κτηνίατρο που θα πάμε αύριο). Απλά εμένα με ανησύχησε το αίμα, αλλά μάλλον ήταν γιατι του βγήκε πάνω στο μάσημα.... και μετά έβαλε και τα πόδια του στο στόμα γιατι τον ενοχλούσε, και μάτωσαν και αυτα, και δεν ήξερα απο που προέρχεται το αίμα. Με τρόμαξε πολύ πάντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η Τσαμπικος: #98 03-01-10 18:46 Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Γατουλης σου γινεται γαταρος δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις απλα αλλαζει τα δοντακια τα bebe και αποκτα τα κανονικα και μονιμα δοντακια του. Οπως ακριβως και οι ανθρωποι.. Το αιματακι ειναι λογικο...δοντακι αλλαξε ο νεαρος!!! Μπορεις να τσεκαρεις αν του εχει φυγει και απο την αλλη μερια το δοντακι αλλιως να το περιμενεις και το αλλο! Να το πετραξεις στα κεραμιδια και να κανεις μια ευχουλα!!! Χα! Χα! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #99 03-01-10 20:16 Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εμενα οταν η Σελινα αλλαξε δοντακια,δεν ειδα ποτε αιμα.Βρηκα ομως 3 απο τα δοντια που αλλαξε και τα εχω κρατησει.Τα εχω και φωτος.Τοτε ηταν περιπου 5 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η aretha έγραψε: #100 03-01-10 20:29 Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εγώ είχα βρει δοντάκια την εποχή που τα άλλαζαν, αλλά ποτέ δεν είχα δει αίμα και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να λερωθούν και τα ποδαράκια... Φαντάζομαι τον ψάξατε παντού και δεν φαίνεται πουθενά καμιά πληγή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.