tomkarachris
Νεοφερμένο μέλος
"O Δημήτριος ΜΑΡΙΝΟΣ - ΞΥΔΗΣ του Χαραλάμπους, ένα παιδάκι δυόμισυ
ετών πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Όποιος γνωρίζει δότες
αιμοπεταλίων ή θέλει να δώσει, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο παίδων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aυτό το μήνυμα, το έχω πάρει κι εγώ και μάλιστα όχι μόνο μια φορά. Aλλά η 1η φορά που το έλαβα ήταν πριν από περίπου 6 μήνες.
Γι'αυτό λοιπόν, προσοχή σε τέτοιου είδους μηνύματα. Eκτός από παλιά, μπορεί να είναι και ψεύτικα.
Όποιος λοιπόν, θέλει να κάνει την καλή πράξη, οπωσδήποτε να ρωτήσει στο νοσοκομείο, αν υπάρχει ανάγκη για το συγκεκριμένο παιδάκι. Eκτός βέβαια, αν θέλει γίνει δότης ούτως ή άλλως, το οποίο είναι ακόμα καλύτερο.
Απ΄την άλλη όμως καλό θα ήτανε όποιος θέλει και μπορεί να δίνει αίμα και αιμοπετάλια και ας μην υπάρχει συγκεκριμένη περίπτωση.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η 32χρονη Ντινοπούλου Νίκη Μαρία μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού
>έπεσε σε κώμα μετά από ανακοπή καρδιάς πριν 2 μήνες από τότε νοσηλεύεται
>στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας στο τμήμα Ιατρικό Ίασης Πειραιά χρειάζεται
>επείγοντως αίμα οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή γιατί
>δίνει σημαδια επαφής με το περιβάλον ιδίως όταν ακούει τη φωνή της κόρης
>της .
>Αν κάποιος μπορεί να δώσει αίμα, ας επικοινωνήσει απευθείας
>με το Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να ενημερωθεί για τις ώρες αιμοδοσίας
>Τηλ: 210-4250788,-4914216.
>
>
>
>Παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα αυτό σε όσους περισσότερους μπορείτε.
>
>Ευχαριστούμε πολύ
>
Lady
Δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος

Lady
Δραστήριο μέλος
''Το Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου σας προωθεί μήνυμα της Πρυτανείας του ΑΠΘ:
"Πρόκειται για ένα αγοράκι από τη Θεσσαλονίκη 7 ετών που πάσχει από την σπάνια και γνωστή νόσο του Lorentzo.
Πρέπει άμεσα να βρεθεί δότης μυελού των οστών για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.
Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου κάθε μέρα που παιρνάει είναι κρίσιμη για την επιβίωση του.
Μπορεί ο καθένας να δώσει δείγμα (αίμα) στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (κτίριο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ), 2ος όροφος, για την ιστοσυμβατότητα (δηλαδή ο δότης να έχει συμβατό μυελό των οστών).
Το παιδάκι ονομάζεται Αγγελόπουλος Ελευθέριος.
Επίσης και στην Αθήνα υπάρχει δυνατότητα να δώσει κάποιος δείγμα (αίμα) στα παρακάτω νοσοκομεία:
ΕΛΕΝΑ, ΓΕΝΙΚΟ και ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ".
Σας ευχαριστώ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ."
Μου το στείλαν από το πανεπιστήμιο
Η Μαργαρίτα Δημητρέλη 14 ετών που βρίσκεται στο Νοσοκομείο "Αγλαΐα Κυριακού" (στο ογκολογικό τμήμα, 5ος όροφος) και πάσχει από οξεία Λευχαιμία, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ!Παρακαλώ όποιος μπορεί να δώσει αίμα ας επικοινωνήσει με το Νοσοκομείο ή την μητέρα της Δημητρέλη Κατερίνα (μητέρα) : 6947155966.Παρακαλώ προωθείστε το μήνυμα σε όσους μπορείτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
το μονο κακο ειναι οτι αν εχεις π.χ. χαμηλο αιματοκριτη η πιεση(καλη ωρα οπως εγω)δεν μπορεις να δωσεις αιμα

Χριστίνα μου είναι διαφορετικά τα αιμοπετάλια από το αίμα.Διευκρίνισέ το αν πας για να δώσεις.Εγώ μπορώ να δωσω αίμα από τη Κορινθο λέγοντας πως ειναι για το συγκεκριμένο παιδι στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο? Να παω αυριο αν προλάβω το πρωι. να παρω τη μαμα του να ρωτησω αν συνεχιζει να χρειαζεται αιμα?
Mika
Δραστήριο μέλος

Τι αίμα?Γιατί αιμοπετάλια μπορείς να δίνεις πολύ συχνά.και εγω δυστυχως εχω δυο βδομαδες που εδωσα...![]()
Mika
Δραστήριο μέλος
¨Θα παω λοιπον και εγω να δωσω. Ευχαριστω!!
Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω!

Είναι πρόσφατη ή ανακοίνωση NERINA ή μήπως παλαιότερη και τρέχουμε άδικα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool