googoomuck
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι μεσα σε ενα κουτι μια γατα και ενα γατι.Ποιο απο τα δυο θα βγει πρωτο εξω????
Απ.:Η γατα...
Γιατι????
Απ.:Γιατι κλανει το γατι!!!!!
Αφου βγηκαν απο το κουτι,περπαταει η γατα μαζι με το γατι και βρισκουνε ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου.Ποιος θα τα φορεσει, η γατα ή το γατι?
Απ.:Το γατι...
Γιατι?????
Απ.:Γιατι η γατα εχει ενα αυτι!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Με πονάει η κοιλιά μου απο τα γέλια!
Είναι καταπληκτικο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εξυπνη κυρια παντως...Ποσο καιρο να πηρε ολο αυτο?
Λεω να ξεκινησω να μαζευω τα μαλλια μου να τα κανω περουκα, και να τα δωσω στο μπαμπα μου, που εινια λιγο καραφλος λογω ηλικιας!

mimikaki
Διάσημο μέλος
παντως και εγω ειχα την ιδια απορια για το ποσο καιρο το μαζευε αλλα δεν ελεγε..

mimikaki
Διάσημο μέλος
Να, να παρουν τετοιες τριχες και να κανουν γουνες!!!![]()
Εξυπνη κυρια παντως...Ποσο καιρο να πηρε ολο αυτο?
Λεω να ξεκινησω να μαζευω τα μαλλια μου να τα κανω περουκα, και να τα δωσω στο μπαμπα μου, που εινια λιγο καραφλος λογω ηλικιας!![]()
αυτο μου θυμησε τις ινδες που κοβουν και πουλανε τα μαλλια τους για ψυχουλα, ενω καποιες μετα τα χρυσοπληρωνουν για να τα βαλουν εξτενσιονς
felix
Δραστήριο μέλος
Πάντως πέρσι που χτένιζα τον πιο τριχωτό απο τους σκυλους μου, ένα γομάρι τσοπάνο, μάζεψα 1 σακκούλα τρίχες.Ήθελα να τις φτιάξω σκυλο-μαξίλαρο αλλα δεν με άφησε ο καλός μου γιατί θα έβγαζα σίγουρα σπυριά!
''Μα φιλάω τα σκυλιά και τα γατιά όλη μέρα του είπα, το σκυλομαξίλαρο φοβήθηκες?!?!?!?)

Δείτε αυτό!!!
https://www.youtube.com/watch?v=jupEhGvO9BY
Έχει talking cats!!!!!! το τελευταιο γατί μιλάει και αυτός που το έχει, έβαλε απλά υπότιτλους με διάφορα που βγαίνουν απο τους ήχους που βγαζει ο γάτος!!!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=HSXPfsRr-A4&mode=related&search=
ελπιζω να μην ειναι κριση επιληψιας.. παντως εχει πλακα

mimikaki
Διάσημο μέλος
https://www.dumpalink.com/videos/fork_the_cat-70fc.html
anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Θα δοκιμασω στο φροντιστηριο
aspasiapef
Διάσημο μέλος
"Αχα, so you think you can dance, μάνα μ΄! "
felix
Δραστήριο μέλος
Εμείς είμαστε λεχρίτες, τρώμε με τα χέρια!τρελό και όμως αληθινό!!! μια γάτα τρώει με πιρούνι!!!!!!!![]()
https://www.dumpalink.com/videos/fork_the_cat-70fc.html
Τρομερό το βίντεο!

anabou
Διάσημο μέλος
Τρομερή φωτογραφία από τα σημερινά ΝΕΑ με το σχόλιο:
"Αχα, so you think you can dance, μάνα μ΄! "

Τέλεια η φωτογραφία!!!
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχα βρει 2 themes (που αλλάζουν την πρόσοψη και τα κουμπάκια του Firefox δηλαδή) με γάτες

Εδώ
και
φυσικό γατο-καθαριστικό για την οθόνη σας

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ καλό!!! Ευχαριστούμε!!!Για όσους έχουν Mozilla Firefox:
Είχα βρει 2 themes (που αλλάζουν την πρόσοψη και τα κουμπάκια του Firefox δηλαδή) με γάτες
Εδώ
και
φυσικό γατο-καθαριστικό για την οθόνη σας![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
Για όσους έχουν Mozilla Firefox:
Εδώ
και
φυσικό γατο-καθαριστικό για την οθόνη σας![]()
καλό!!! το έβαλα!!!!!

iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

1.Guests
Finally, always accompany guests to the bathroom. It is not necessary to do anything. Just sit and stare at them.
2. Play:
It is important. Get enough sleep in the daytime so you are fresh for playing Catch-the-Mouse or King of the Hill on the bed between 2 and 4 a.m.
The idea is always to get your human on your schedule.
3. The Litter Box:
When using the litter box, be sure to kick as much litter out of the box as possible, especially if its dirty. This should alert them that it needs cleaning, plus there's an added bonus for humans...they love the feel of kitty litter under their feet and between the toes...hey, it's like a day at the beach!
4. Hiding:
This one's a no-brainer and a surefire way to get attention. Every now and then, hide in a place where the humans cannot find you. Do not come out for three to four hours under any circumstances. This will cause the humans to panic (which they do a lot of so they must enjoy it) and they will think that maybe you have run away or are lost. Once you do come out, the humans will cover you with love and kisses and you will probably get a treat.
Αυτά είναι τα αγαπημένα μου, γιατί όσο να'ναι όλο και κάτι μου θυμίζουν
με τελευταίο και κο - ρυ - φαί - ο το:ONE LAST THOUGHT:
Whenever possible, treat the human much like you would your favorite fellow cat. Show your affection by getting close to the human, especially their face, then turn around, and present your butt to them. At first the human will not understand, but remember they are slow learners -- give them time and lots of practice. And be gracious...don't forget guests!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool