Ανέκδοτα κι αστεία κειμενάκια με θέμα τις γάτες

Πώς να χάσετε σίγουρα κιλά

Θέλετε να χάσετε κιλά και δεν το καταφέρατε ακόμα;
Δοκιμάστε αυτή τη δίαιτα και θα με θυμηθείτε !!!!!

Η δίαιτα της γάτας:

1η Μέρα

Πρωινό:
άσε να σου ανοίξουν μια κονσέρβα γατοτροφή, δεν έχει
σημασία η γεύση αρκεί να είναι από τις ακριβές. Φάε μια μπουκιά και μετά κοίτα με ύφος βαρεμάρας, πέτα το υπόλοιπο φαί στο πάτωμα, ξύσε λίγο το μάρμαρο και βγες καμαρωτή, καμαρωτή από την κουζίνα.

Μεσημέρι:
4 κλωναράκια χορτάρι και μια ουρά σαύρας. Ξέρασέ τα στη συνέχεια στο καθαρό χαλί στο σαλόνι.

Βράδυ:
Άρπαξε ένα φασόλι από το πιάτο στον πάγκο της κουζίνας, παίξε λίγο μαζί του ώσπου να εξαφανιστεί κάτω από το ψυγείο. Μετά άρπαξε ένα κομμάτι κοτόπουλο και φάε το μισό, το άλλο μισό άσʼ το πάνω στον καναπέ.

2η Μέρα

Πρωινό:
Πάρε το κοτόπουλο από τον καναπέ, παίξε λίγο και πέτα το κάτω από τη βιβλιοθήκη. Δάγκωσε λίγο από την εφημερίδα που προσπαθεί να διαβάσει το αφεντικό σου.

Μεσημέρι:
Την ώρα που στρώνουν το τραπέζι, άρπαξε γρήγορα ένα κομμάτι σαλάτα, πρόσεχε όμως μη σε δουν. Μετά καθάρισε τις πατούσες σου από τα λάδια.

Βράδυ:
Άσε να σου ανοίξουν μια κονσέρβα, ζήτα μετά και άλλη και φάε τις όλες γρήγορα, γρήγορα…αν σου βαραίνουν στο στομάχι ξέρασε λίγο στο χαλί.

3η Μέρα

Πρωινό:
Πιές λίγο γάλα από το μπολ που είναι πάνω στο τραπέζι, πριν προλάβει το αφεντικό σου να βάλει μέσα τα δημητριακά. Πιτσίλα και λίγο στο τραπεζομάντιλο.

Μεσημέρι:
Πιάσε μια κατσαρίδα και παίξε μαζί της στην λεκάνη με την άμμο. Όταν βαρεθείς μπορείς να την φας.

Βράδυ:
Κυνήγα την μύγα που πετάει στην κρεβατοκάμαρα. Το αφεντικό σου θα σε ευγνωμονεί για αυτό.

4η Μέρα

Πρωινό:
Φάε 4 κροκέτες και άσε τις υπόλοιπες να ξεραθούν τελείως. Να πίνεις μπόλικο νερό.

Μεσημέρι:
Πιάσε την πέτσα από το κοτόπουλο που προεξέχει από την σακούλα με τα σκουπίδια. Τράβα την μέχρι το σαλόνι και κάτσε άνετα στον καναπέ να την φας.

Βράδυ:
Άσε να σου ανοίξουν μια κονσέρβα. Γλύψε την σάλτα μόνο και άσε τα κρεατάκια να ξεραθούν.

Αν μετά από αυτή τη δίαιτα δεν χάσετε κιλά επισκεφτείτε τον γιατρό σας!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρα πολύ καλό!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Να επισημάνω όμως μια σημαντική έλλειψη: το "Βάλε τα χέρια σου μέσα στο πιάτο του ανθρώπου σου, φροντίζοντας να πασαλειφτείς πολύ καλά με τη σάλτσα. Στη συνέχεια, άρχισε να τρέχεις πάνω-κάτω ώστε να γεμίσεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού με κόκκινα σαλτσο-γατοπάτουσα. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να αρχίσεις να τινάζεις το λερωμένο χέρι σου".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως βλέπει η γάτα το μπάνιο...

Σκέψεις που κανει μια γάτα σε σχέση με το μπάνιο...

1.jpg

Νομιζα οτι με αγαπουσες...

2.jpg

Περιμενε να τελειωσω και θα μου το πληρώσεις...

3.jpg

Ειχες πει οτι το νερο ηταν ζεστο....

4.jpg

Δεν σε γουσταρω πια φυγε... δε σ αγαπαω...

5.jpg

Με εσκασες.. δες τα ματακια μου.. κοντευουν να πεταχτουν εξω...

6.jpg

Θα κατσω εδω μεχρι να πας να φερεις τη πετσετα... ΤΩΡΑ φυγε!

7.jpg

Οχι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΗ ΣΟΥ Η ΓΑΤΟΥΛΑ!!!!!

8.jpg

Τι τρεχει με σας ανθρωποι?? Αυτο ειναι σκληρο βασανιστήριο.. ΚΑΙ υγρο...!

9.jpg

Γιατι δεν μπορω να εχω λιγη κατανοηση???

10.jpg

Απλά ηθελα να πεσω στα γονατα να προσευχηθω...

11.jpg

Αυτό δεν είναι μπάνιο, είναι βασανιστήριο... Έλεος, και μόνο που τα βλέπω έτσι, κάτι παθαίνω...:down:

:lol::lol::lol: Σα βρεγμένη γάτα! Δε μπορώ να καταλάβω όμως, γιατί έχουν μανία να κάνουν μπάνιο τη γάτα τους!

Ούτε εγώ το καταλαβαίνω... Είναι εμφανές ότι βασανίζονται.:(
Αν είναι απαραίτητο, έχεις πάντα την εναλλακτική να χρησιμοποιήσεις μωρομάντηλα. Δεν είναι ανάγκη να το βάλεις στη μπανιέρα το ζωντανό.

Ούτε εγώ το καταλαβαίνω... Είναι εμφανές ότι βασανίζονται.:(
Αν είναι απαραίτητο, έχεις πάντα την εναλλακτική να χρησιμοποιήσεις μωρομάντηλα. Δεν είναι ανάγκη να το βάλεις στη μπανιέρα το ζωντανό.
Τελικά αυτό με τα μωρομάντηλα το τσεκάραμε ότι είναι ακίνδυνο; Γιατί τώρα τελευταία διστάζω να καθαρίσω το δικό μου με τέτοια...:hmm:

Δε νομίζω να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα, άλλωστε όλα τα βρεφικά είδη είναι αρκετά αγνά. Στη χειρότερη, μπορείς να τον καθαρίσεις με βρεγμένο πανάκι.;)

Σκέψεις που κανει μια γάτα σε σχέση με το μπάνιο...

1.jpg

Νομιζα οτι με αγαπουσες...

2.jpg

Περιμενε να τελειωσω και θα μου το πληρώσεις...

3.jpg

Ειχες πει οτι το νερο ηταν ζεστο....

4.jpg

Δεν σε γουσταρω πια φυγε... δε σ αγαπαω...

5.jpg

Με εσκασες.. δες τα ματακια μου.. κοντευουν να πεταχτουν εξω...

6.jpg

Θα κατσω εδω μεχρι να πας να φερεις τη πετσετα... ΤΩΡΑ φυγε!

7.jpg

Οχι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΗ ΣΟΥ Η ΓΑΤΟΥΛΑ!!!!!

8.jpg

Τι τρεχει με σας ανθρωποι?? Αυτο ειναι σκληρο βασανιστήριο.. ΚΑΙ υγρο...!

9.jpg

Γιατι δεν μπορω να εχω λιγη κατανοηση???

10.jpg

Απλά ηθελα να πεσω στα γονατα να προσευχηθω...

11.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol:Παιδιά έτσι ακριβώς είναι και ο Πίτσης μας όταν κάνει μπάνιο,αλλά μπαίνει από μόνος του στη μπανιέρα και νιαουρίζει συνέχεια.Δεν τον κάνουμε συνέχεια μπάνιο το πολύ μια φορά το μήνα και αυτό γιατί σαν μακρύτριχο το χρειάζετε νομίζω :hmm:

μπορεί και να το έχετε δει...αλλά είναι πολύ καλό...:)

https://media.funlol.com/content/screen-lick.swf

:)Γάτες και Σκύλοι :)

:PΓάτες

Οι γάτες θα κάνουν αυτό που θέλουν.

Πολύ σπάνια υπακούνε.

Είναι εντελώς απρόβλεπτες.

Νιαουρίζουν όταν δεν είναι ευτυχισμένες.

Όταν θέλεις να παίξεις, εκείνες θέλουν να μείνουν μόνες τους.

Όταν θέλεις να μείνεις μόνος σου, εκείνες θέλουν να παίξουν.

Θέλουν να ικανοποιείς την κάθε τους παραξενιά και ιδιοτροπία.

Έχουν συχνά κακή διάθεση και μουτρώνουν.

Αφήνουν τρίχες παντού.

Σε τρελαίνουν και κοστίζουν μια περιουσία.

Συμπέρασμα: Είναι σαν μικροσκοπικές γυναίκες με γούνα.

:PΣκύλοι

Οι σκύλοι κοιμούνται όλη μέρα, καταλαμβάνοντας τον πιό αναπαυτικό καναπέ μέσα στο σπίτι.

Μπορούν να ακούσουν τον παραμικρό θόρυβο ανοίγματος κονσέρβας, από ένα τετράγωνο μακριά, αλλά δεν θα σε ακούσουν όταν είσαι στο ίδιο δωμάτιο.

Μπορούν να δείχνουν βλάκες και αξιαγάπητοι, ταυτόχρονα.

Γρυλίζουν όταν δεν είναι ευτυχισμένοι.

Όταν θέλεις να παίξεις, θέλουν να παίξουν.

Όταν θέλεις να μείνεις μόνος σου, θέλουν να παίξουν.

Είναι καταπληκτικοί στο να ζητιανεύουν.

Θα σε αγαπούν για πάντα, αν τους χαϊδεύεις στην κοιλιά τους.

Αφήνουν τα παιχνίδια τους παντού.

Κάνουν αηδιαστικά πράγματα με το στόμα τους και μετά θέλουν να σε φιλήσουν.

Συμπέρασμα: Είναι σαν μικροσκοπικοί άντρες με γούνα.

καλόοοοο....:lol::lol::lol::up::up:

:)Γάτες και Σκύλοι :)

:PΓάτες

Οι γάτες θα κάνουν αυτό που θέλουν.

Πολύ σπάνια υπακούνε.

Είναι εντελώς απρόβλεπτες.

Νιαουρίζουν όταν δεν είναι ευτυχισμένες.

Όταν θέλεις να παίξεις, εκείνες θέλουν να μείνουν μόνες τους.

Όταν θέλεις να μείνεις μόνος σου, εκείνες θέλουν να παίξουν.

Θέλουν να ικανοποιείς την κάθε τους παραξενιά και ιδιοτροπία.

Έχουν συχνά κακή διάθεση και μουτρώνουν.

Αφήνουν τρίχες παντού.

Σε τρελαίνουν και κοστίζουν μια περιουσία.

Συμπέρασμα: Είναι σαν μικροσκοπικές γυναίκες με γούνα.

:PΣκύλοι

Οι σκύλοι κοιμούνται όλη μέρα, καταλαμβάνοντας τον πιό αναπαυτικό καναπέ μέσα στο σπίτι.

Μπορούν να ακούσουν τον παραμικρό θόρυβο ανοίγματος κονσέρβας, από ένα τετράγωνο μακριά, αλλά δεν θα σε ακούσουν όταν είσαι στο ίδιο δωμάτιο.

Μπορούν να δείχνουν βλάκες και αξιαγάπητοι, ταυτόχρονα.

Γρυλίζουν όταν δεν είναι ευτυχισμένοι.

Όταν θέλεις να παίξεις, θέλουν να παίξουν.

Όταν θέλεις να μείνεις μόνος σου, θέλουν να παίξουν.

Είναι καταπληκτικοί στο να ζητιανεύουν.

Θα σε αγαπούν για πάντα, αν τους χαϊδεύεις στην κοιλιά τους.

Αφήνουν τα παιχνίδια τους παντού.

Κάνουν αηδιαστικά πράγματα με το στόμα τους και μετά θέλουν να σε φιλήσουν.

Συμπέρασμα: Είναι σαν μικροσκοπικοί άντρες με γούνα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ανέκδοτα με γατιά

Ξερετε ανεκδοτα με γάτες;
Εγώ μόλις έμαθα ένα:
"Μια γριά κυρία ζεί μόνη της με τον γατούλη της. Μια μέρα εκεί που χάιδευε τον αγαπημενο της ψιψίνο εμφανίζεται μια μικρή καλή νεραϊδα.
-Επειδή ήσουν πολύ καλή σε όλη σου την ζωή, της λέει η νεραϊδα, ήρθα να σου πραγματοποιήσω τρεις ευχές.
-Θέλω να γίνω νέα και όμορφη με φοβερό σώμα, της απαντάει η γριά.
Και ΠΟΥΦ το θαύμα γίνεται.
-Θα ήθελα επίσης, συνεχίζει η όμορφη κοπέλα πασυχαρής, να μεταμορφώσεις το κρεβάτι μου σε κρεβάτι πριγκηποπούλας με ουρανό. Και ΠΟΥΦ, να σου τα μεταξια και τα πεπλα στο τεραστιο διπλό κρεβάτι.
-Προσεχε, της λεέι η νεραϊδα, γιατί σου μένει μόνο μια ευχή.
Γελάει η κοπέλα και της λέει:
-Θέλω να μεταμορφώσεις τον γατούλη μου σε πρίγκηπα.
Και ΠΟΥΦ, ένας πανεμορφος νέος παίρνει τη θέση του ψιψίνου.
Αργότερα στο κρεβάτι της λέει ο πρίγκηπας:
-Είμαι σίγουρος οτι τώρα θα έχεις μετανιώσει.
-Μα γιατί να μετανιώσω;
-Που με στείρωσες."

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλο ηταν.Αν και ειμαι υπερ της στειρωσης αυτο ομολογουμενως δεν το εχω σκεφτει.Καλα που εχω θηλικο γατακι:lol:

Καλά τέλειο αυτό που είπε και η Νίκη ευτυχώς που έχω θυληκιά !!!!!

Να σου πω και εγω ενα ανεκδοτο?
Λεει...Η Ζοριτσα πηρε γατα και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα...

Εάν τα ζώα είχαν το "πάνω" χέρι...

Ο Γατούλης μου πάντως δεν είναι στειρομένος. Λέτε κάτι να ήξερα; Lucky me! Μπλιάχχχ...:mpliaks:

Ααααααααααα!!! Ξέρω κι εγώ ένα καλό. Αλλά είναι λίγο μακάβριο...
Anyway. Πώς θα κάνεις ένα ψόφιο γατί να νιαουρίσει; Απ: Το βάζεις στην κατάψυξη για 8 ώρες μέχρι να παγώσει καλά. Το βγάζεις έπειτα και το τρίβεις πάνω σε μία πριονοκορδέλα. Μιιιαααοουυυ!!! Μι Μι Μι Μιιιααοουυυ!! :blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back